Νέα

77χρονος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Αν ακολουθούσαν και οι υπόλοιποι συνταξιούχοι το παράδειγμά του και γλιτώναμε τόσες συντάξεις, θα είχαμε πλεόνασμα στο τσακ μπαμ..

Σαφώς. Αλλά οι σφαίρες κοστίζουν. Πρέπει να βρούμε οικονομικότερο τρόπο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αν ακολουθούσαν και οι υπόλοιποι συνταξιούχοι το παράδειγμά του και γλιτώναμε τόσες συντάξεις, θα είχαμε πλεόνασμα στο τσακ μπαμ..
Πρόκληση-Μπεγλίτη: Δεν ξέρουμε αν τα “έφαγε”ο αυτόχειρας ή τα “έφαγαν” τα παιδιά του”

Καλεσμένος της κ. Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ ο κ. Μπεγλίτης, κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 77χρονου απελπισμένου ανθρώπου στο Σύνταγμα, ο οποίος από ότι ακούστηκε, ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι: “αυτό το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου.”

Ο κ. Μπεγλίτης στην ερώτηση της κ. Τσαπανίδου:

“Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία”;

ο κ. Μπεγλίτης απάντησε:

” Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος.

[size=30pt]Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας.[/size]

Άλλωστε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα “έφαγε” αυτός ή τα “έφαγαν” τα παιδιά του.”

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ναι ρε. Εχουμε να χασουμε την προοπτικη να γινουμε οπως οι χωρες αυτες.  :headbang:

Επισκέπτης
Φιλαράκι έχουμε μια γυναίκα σπίτι από πρώην ΕΣΣΔ που φροντίζει τη γιαγιά μου που έχει εγκεφαλικό. Μια μέρα που βλέπαμε ειδήσεις μαζί έλεγε η δημοσιογράφος το ένα πίσω από το άλλο, περικοπές, διαδηλώσεις, χαράτσια, ξύλο, ληστείες, αυτοκτονίες. Και της λέω ρε κυρά Άννα έτσι όπως έχει καταντήσει η Ελλάδα δε σκέφτεσαι να γυρίσεις πίσω στην πατρίδα σου; Και μου λέει εσείς εδώ δεν ξέρετε τι θα πει κατάντια. Αν ζούσαμε μια βδομάδα στη χώρα μου θα έδινες τα πάντα για να γυρίσεις στην Ελλάδα του μνημονίου. Αυτα για όσους ψευτομαγκες αντιμνημονιακους λένε ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε...
Πες τωρα εσυ που εισαι μαγκας τι εχουμε να κερδισουμε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Toυ κανει και μαθημα ο Μπεγλιτης. Οι μια ζωη εργαζομενοι σκληρα ανθρωποι αυτοκτονουν η καταστρεφονται οι ζωες τους. Για να μπορουν οι ανεπαγγελτοι  και αμορφωτοι σφουγγοκωλαριοι Μπεγλιτηδες να κανουν πλουσιοπαροχη ζωη και να μας κανουν και μαθημα απο πανω.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Πες τωρα εσυ που εισαι μαγκας τι εχουμε να κερδισουμε.
Δε χρειάζεται να στο πω εγώ. Βρες έναν οικονομικό μετανάστη και ρώτα τον. Ακόμα κι έτσι όπως είναι η Ελλάδα σήμερα τι θα χάσει αν φύγει;

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Πόσους πασοκους έχει αυτό το σαιτ τελικά ?  :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δε χρειάζεται να στο πω εγώ. Βρες έναν οικονομικό μετανάστη και ρώτα τον. Ακόμα κι έτσι όπως είναι η Ελλάδα σήμερα τι θα χάσει αν φύγει;

Να φυγει απο που ρε αλανι? Εγω βλεπω οτι καθημερινα χανει και εσυ μου τι ΘΑ χασει ΑΝ. Ενα ειναι σιγουρο θα χασει καποια λαμογια και παρασιτα που λυμαινονται τον τοπο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ρε μαγκες ολα αυτα τα χρεη τους τα επεβαλε καποιος τους στειλανε με το ζορι στη τραπεζα να παρουν δανεια;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ρε μαγκες ολα αυτα τα χρεη τους τα επεβαλε καποιος τους στειλανε με το ζορι στη τραπεζα να παρουν δανεια;

Τους φορους παντως τους επιβαλλουν. Οπως και καθυστερησεις σε πληρωμες , κλεψιες απο κοινα ταμεια κλπ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρεαλιστική τοποθέτηση .....  :sunglasses:
Σαφώς. Αλλά οι σφαίρες κοστίζουν. Πρέπει να βρούμε οικονομικότερο τρόπο.
Σας σιχαθηκα πραγματικα !!!!!!!

Να φροντισετε να το πειτε στους παππουδες, γιαγιαδες σας, η και στους γερους γονεις σας, αυτο αν εχετε
Η ακομη καλυτερα να σας το πουν τα παιδια σας .....  :headbang:

Γεροι αδειαστε μας την γωνια γιατι δεν βγαινουμε ......  :S

Ακομη και για πλακα να τα λετε αυτα..... Σας πληροφορω οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ !!!!!!!!

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125

Να φροντισετε να το πειτε στους παππουδες, γιαγιαδες σας, η και στους γερους γονεις σας, αυτο αν εχετε
Η ακομη καλυτερα να σας το πουν τα παιδια σας .....  :headbang:

Γεροι αδειαστε μας την γωνια γιατι δεν βγαινουμε ......  :S

Ακομη και για πλακα να τα λετε αυτα..... Σας πληροφορω οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ !!!!!!!!
Από ειρωνεία δεν κατέχεις ε ?  :grin:

Επισκέπτης
Δηλαδη για να καταλαβω,μας λες καλα ειμαστε ετσι οπως ειμαστε στο πακισταν ειναι χειροτερα.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.946
Πόντοι
496
Δηλαδη για να καταλαβω,μας λες καλα ειμαστε ετσι οπως ειμαστε στο πακισταν ειναι χειροτερα.

Ε ναι ρε φιλε, δεν εχεις γινει πακισταν ακομη...τι μιλας... :2funny:

Καλα λεω ο Ελλην ειναι μαλακας μεγαλος...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Eμ οριστε νατα. Καλα που μας τα λεει το παιδι ρε. Δε χαιρεστε αχαριστοι?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467

Η ακομη καλυτερα να σας το πουν τα παιδια σας .....  :headbang:

Γεροι αδειαστε μας την γωνια γιατι δεν βγαινουμε ......  :S

:think:

αποχωρω απο το παρον θρεντ γιατι η ασεβια και η μικροπρεπεια απο αρκετους περισσευουν και δεν ειναι της παρουσης σε αυτο το θεμα

εχετε ξεφτυλισει καθε εννοια που εχει να κανει με το θεμα ....

Καλη συνεχεια κυριοι.....

:rolleyes:

Φεύγατε, λόγω ευθιξίας, από το παρόν ή λανθάνω; 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom