Νέα

70 «μυστικά» που πρέπει να γνωρίζει ένας άνδρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
www.bourdela.com/index.php?option=com_content&task=view&id=199&Itemid=7]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

ωραιο αρθρο χρησιμο και κατατοπιστικο. :)
θα ηθελα ομως να ρωτησω κατι.....πως καταλαβαινει καποιος ό,τι πασει απο παλίνδρομη εκσπερμάτιση;

Λογικά, θα τελειώνεις και θα βλέπεις πολύ λίγο ή και καθόλου σπέρμα...
Αλλά όπως λέει και το άρθρο, δεν αναφέρονται προβλήματα από τη συγκεκριμένη δυσλειτουργία.
Προφανώς γιατί ότι σπέρμα πήγε στην ουροδόχο κύστη, αργότερα εξάγεται με τα ούρα.

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Πολυ καλο αρθρο!!! Μπραβο!!!

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ολο χαπακια ,χαπακια......η φυση δεν βοηθαει?με το μελι,το ταχινι,την γυρη,τον βασιλικο πολτο.......και αλλα τα οποια δεν ξερουμε και μας τα κρυβουν οι φαρμακοβιομηχανιες και οι γιατροι γιατι πως θα οικονομησουνε και αυτοι?

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Παρα πολυ καλο και κατατοπιστικοτατο.  ΜΠΡΑΒΟ!!

Looter

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα παντως οσον αφορα το μεγεθος μου φαινεται οτι προσπαθει να τονωσει το ηθικο των ανδρων και να χαιδεψει αυτια...

Αν ρωτησεις 10 γυναικες 30+ χρονων που εχουν καλη σεξουαλικη εμπειρια να ειστε σιγουροι οτι θα σας πουν οτι ο μεσος ορος ειναι πολυ παραπανω απο αυτο που αναφερει...

Με αρκετες φιλες μου που το εχω συζητησει κιολας μπορω να σας πω οτι ξενερωνουν με ενα πεος κατω απο 15 εκατοστα.

Καλες οι ερευνες αλλα πρεπει να ανταποκρινονται και στην πραγματικοτητα...

PS:Αυτο βεβαια δε σημαινει σε καμια περιπτωση οτι το μεγεθος μετραει περισσοτερο απο την τεχνικη.

Φιλικα

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Λογικά, θα τελειώνεις και θα βλέπεις πολύ λίγο ή και καθόλου σπέρμα...
Αλλά όπως λέει και το άρθρο, δεν αναφέρονται προβλήματα από τη συγκεκριμένη δυσλειτουργία.
Προφανώς γιατί ότι σπέρμα πήγε στην ουροδόχο κύστη, αργότερα εξάγεται με τα ούρα.

Kαι να προσθεσω οτι αν ο πασχων ουρήσει σχετκα γρηγορα μετα την εκσπερματωση θα παρατηρησει οτι τα ουρα του εινα θολα και ενδεχομενως πιο πυχτα απο οτι συνηθως.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Παρα πολυ καλη δουλεια.  Συγχαρητιρια στον συγγραφεα (η συγγραφεις?) Εχουν καλυφθει τα παντα με επιστημονικο τροπο και συνεπεια και παραλληλα κατανοητα και στον μη ειδικο. Ειδικα τα ψυχολογικα μερη που συνεχιζουν να αποτελουν ταμπου και οι αντιδρασεις της "συντροφου"  που θελει να βοηθήσει αλλα απο αγνοια κανει ακομη μεγαλυτερη ζημια, ειναι πρωτεια πιστευω για τα ελληνικα δεδομενα.  Μπραβο και στα Μπουρδελα που δημιουργουν το εναυσμα και προσφερουν το μεσον.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εμενα παντως οσον αφορα το μεγεθος μου φαινεται οτι προσπαθει να τονωσει το ηθικο των ανδρων και να χαιδεψει αυτια...

Αν ρωτησεις 10 γυναικες 30+ χρονων που εχουν καλη σεξουαλικη εμπειρια να ειστε σιγουροι οτι θα σας πουν οτι ο μεσος ορος ειναι πολυ παραπανω απο αυτο που αναφερει...

Με αρκετες φιλες μου που το εχω συζητησει κιολας μπορω να σας πω οτι ξενερωνουν με ενα πεος κατω απο 15 εκατοστα.

Καλες οι ερευνες αλλα πρεπει να ανταποκρινονται και στην πραγματικοτητα...

PS:Αυτο βεβαια δε σημαινει σε καμια περιπτωση οτι το μεγεθος μετραει περισσοτερο απο την τεχνικη.

Φιλικα

Είναι σίγουρο ότι οι άπληστες μεσογειακές με τη φαρδιά λεκάνη (δηλαδή κωλάθρα) δε μπορούν να αρκεστούν σε μέτρια μεγέθη, ειδικά όταν έχει προηγηθεί δούλεμα της τρύπας για αρκετά χρόνια.

Apollonia

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είναι σίγουρο ότι οι άπληστες μεσογειακές με τη φαρδιά λεκάνη (δηλαδή κωλάθρα) δε μπορούν να αρκεστούν σε μέτρια μεγέθη, ειδικά όταν έχει προηγηθεί δούλεμα της τρύπας για αρκετά χρόνια.

Γαμώτο! Κι εγώ που νόμιζα οτι η σεξουαλική απληστία είναι προσόν στον άνθρωπο...

Μου γκρεμίζεις τα όνειρα...
:2funny:

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Γαμώτο! Κι εγώ που νόμιζα οτι η σεξουαλική απληστία είναι προσόν στον άνθρωπο...

Μου γκρεμίζεις τα όνειρα...
:2funny:

Αγαπητή Απολλωνία
Αν εχεις γνωση απο πρωτο χερι μη μας κρατας σε αγωνία:  Μετραει το μεγεθος η οχι?

Προσωπική μου εμπειρία ειναι οτι το σωστο μεγεθος συνδυασμένο με καποια αλλα σημαντικά πραγματα βοηθα τον κολπικο οργασμο που ειναι πολυ πιο σπανιος από το κλειτοριδικο (4% σε αριθμο συντροφων οχι σε συνολικο αριθμο οργασμων και μονο συμφωνα με την εμπειρία μου) αλλα οταν συμβαινει ειναι θεαματικότατος δειαρκίς και συνολικός δηλ. συμμετεχει ολο το σώμα(ζηλεύω)!
Συμφωνεις?

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Αγαπητή Απολλωνία
Αν εχεις γνωση απο πρωτο χερι μη μας κρατας σε αγωνία:  Μετραει το μεγεθος η οχι?

μετραει & παραμετραει...
& μη με ρωτησεις που το ξερω εγω...
γιατι θα σου απαντησω οτι το βλεπω στα ματια της www.freesmileys.org] [/url] οταν το χωνω

Apollonia

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητή Απολλωνία

Προσωπική μου εμπειρία ειναι οτι το σωστο μεγεθος συνδυασμένο με καποια αλλα σημαντικά πραγματα βοηθα τον κολπικο οργασμο που ειναι πολυ πιο σπανιος από το κλειτοριδικο (4% σε αριθμο συντροφων οχι σε συνολικο αριθμο οργασμων και μονο συμφωνα με την εμπειρία μου) αλλα οταν συμβαινει ειναι θεαματικότατος δειαρκίς και συνολικός δηλ. συμμετεχει ολο το σώμα(ζηλεύω)!
Συμφωνεις?

θα μπώ σε πειρασμό και θα απαντήσω σοβαρά...

Ναι, μετράει. Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να κάνεις κόντρες με βοοειδή, τουναντίον.

Οφείλει να κινείται σε μεσαία μεγέθη για να μην γίνεται ούτε δυσάρεστο, ούτε ανεπαρκές.
Πολύ σημαντική είναι επίσης και η διάμετρος, για την οποία ισχύουν επίσης τα παραπάνω.

Επίσης, ναι είναι σαφώς πιο θεαματικός αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι και τόσο σπάνιος ο κολπικός...

Apollonia

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μετραει & παραμετραει...
& μη με ρωτησεις που το ξερω εγω...
γιατι θα σου απαντησω οτι το βλεπω στα ματια της www.freesmileys.org] [/url] οταν το χωνω

Μικρέ μου,
το ποτό το έχω κόψει, άρα το οτι δεν σε θυμάμαι δεν είναι θέμα αλκοολισμού.
Συνεπώς ή σε έχω πάρει και δεν είχες κάτι σημαντικό να θυμάμαι (και μάλλον αυτό που έβλεπες στο μάτι ήταν απογοήτευση), ή δεν σε έχω πάρει καθόλου που το θεωρώ και σίγουρο.
n' est pas???

PLOUTONAS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Αρθρο με γενικοτητες και με πολλες βλακειες γραμμενο.Το σεξουαλικο ειναι τοσο μεγαλο θεμα οπως ειναι το συμπαν και δεν χωραει μεσα σε 70 λογους!!!

dimm44

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΗΔΟΝΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ?

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
www.bourdela.com/index.php?option=com_content&task=view&id=199&Itemid=7]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

ωραιο αρθρο χρησιμο και κατατοπιστικο. :)
θα ηθελα ομως να ρωτησω κατι.....πως καταλαβαινει καποιος ό,τι πασει απο παλίνδρομη εκσπερμάτιση;

Οταν δεν εμφανιζεται σπερμα στην εξοδο της ουριθρας κατα τη διαρκεια του οργασμου/εκσπερματωσης.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΗΔΟΝΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ?

Χρειαζεται ψυχιατρο. Ο ανδρας εχει εκσπερματωση βιολογικη αλλα δεν νοιωθει τιποτε γιατι εχει πεσει σε ενα ειδος αδιαφοριας.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Αρθρο με γενικοτητες και με πολλες βλακειες γραμμενο.Το σεξουαλικο ειναι τοσο μεγαλο θεμα οπως ειναι το συμπαν και δεν χωραει μεσα σε 70 λογους!!!

Η γνωμη μου ειναι οτι προκειται για πολυ σοβαρη δουλεια.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Για το μέγεθος θα ήθελα να πω και γω μία άποψη.

Νομίζω ότι εξαρτάται από τη γυναίκα. Μια βούρτσα 15άρα-17άρα είναι το ιδανικό φαντάζομαι για τις περισσότερες γυναίκες (να θυμάστε ότι μετράει πάρα πολύ το πάχος). Οι δικές μου fuck buddies πάντως (να και κάτι που κερδίζεις όταν φτάνεις τα 45, μιλάς πολύ ελεύθερα με τις 40κάτι κολλητές σου) ενοχλούνται φοβερά με τους πολύ προικισμένους (20 πόντους και πάνω). Έχουν απορρίψει "τσολιαράδες" φίλους μου και μόνο που ακούσανε ότι την έχουν 20κάτι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom