Νέα

70 χρονια απο τη D-day

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• καϊλή.jpg
    καϊλή.jpg
    25,5 KB · Εμφανίσεις: 12

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Θέλω απόψεις των βαθυστόχαστων αναλυτών του σαιτ σε αυτό:

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΙΑΣ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΒΡΊΣΚΟΤΟ ΟΛOI OI ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (και ο δικός μας)

ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΤΟ lIVE ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ; (CNN, BBC, DW, TV5);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ;

Iσωs επειδη  δεν εγινε σε  Ελληνικο εδαφοs, ισωs επειδη στειλαμε μονο δυο καρυδοτσουφλα εκει τοτε , ισωs γιατι δεν ειχαμε εδω επισκεψειs,σημαιακια , νταβαντουρι
Ισωs γιατι δεν εγινε ουτε θα γινει μνεια ΚΑΙ  σ εμαs για τοτε...ισωs γιατι τα καναλια περνανε φτωχεια....ισωs γιατι τωρα ειμαστε απησχολημενοι με τα ψηφαλακια
Θεs κι αλλα???

Επισκέπτης
Τα σαιτ των καναλιών δεν έχουν ούτε σε μικρό παραθυράκι, έστω σε 30η προτεραιότητα

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
1. Iσωs επειδη  δεν εγινε σε  Ελληνικο εδαφοs,
2. ισωs επειδη στειλαμε μονο δυο καρυδοτσουφλα εκει τοτε ,
3. ισωs γιατι δεν ειχαμε εδω επισκεψειs,σημαιακια , νταβαντουρι
4. Ισωs γιατι δεν εγινε ουτε θα γινει μνεια ΚΑΙ  σ εμαs για τοτε...
5. ισωs γιατι τα καναλια περνανε φτωχεια....
6. ισωs γιατι τωρα ειμαστε απησχολημενοι με τα ψηφαλακια
7. Θεs κι αλλα???

1. Ούτε σε Αμερικάνικο
2. Ότι μπορούσε ο καθένας
3. Μόνο στη Γαλλία είχε
4. Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ και η ΣΗΜΑΙΑ ήταν πρώτη μούρη
5. Συμφωνώ
6. Συμφωνώ
7. ΝΑΙ, ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ (ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ), ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΕ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
1. Ούτε σε Αμερικάνικο                              Αυτοι πανε παντου
2. Ότι μπορούσε ο καθένας                          Αυτοι βαλανε τα περισσοτερα απ ολουs
3. Μόνο στη Γαλλία είχε                            Το ιδιο με το  1
4. Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ και η ΣΗΜΑΙΑ ήταν πρώτη μούρη        Και ο Ομπαμα με την αστεροεσσα
5. Συμφωνώ                                          Συμφωνια 
6. Συμφωνώ                                          Συμφωνια
7. ΝΑΙ, ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ (ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ), ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΕ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ...Δεν τουs ενδιαφερει τιποτα αλλο

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τυπε σε ολο τον κοσμο εκτος της ελλαδας
παρε παραδειγμα τον εμφυλιο
νικησαν οι δεξιοι αλλα ντρεπονται να το πουνε
και εχουν καβατζωθει ολα τα κομμουνια
ειμαστε και σε αυτο το θεμα πρωτοποροι

σουχαρτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Υπαρχει καλος λογος για τον οποιο ντρεπονται.
Ψαξε λιγο τι εκαναν στους ελληνες συνεργατες των κατακτητων ναζι μετα την νικη τους (τπτ, τους εκλασαν τα @@).
Ενω στη Γαλλια π.χ , ομορφα πραγματα:

http://[URL unfurl="true"]www.anorak.co.uk/wp-content/uploads/2013/06/PA-9070914.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.documentingreality.com/forum/attachments/f226/316804d1321216564-execution-french-nazi-collaborator-rennes-1944-execution-french-nazi-collaborator-rennes-1944.jpg[/img[/URL]]

Επισκέπτης

Εγώ ξέρω ότι η σημερινή ημέρα πρέπει να γραφτεί στην Ελληνική Ιστορία με μεγάλα γράμματα.

Είναι η μέρα που οι Γερμανοί (οι χαμένοι του πολέμου) παρακολουθούσαν ζωντανά απ το πρωί τις εκδηλώσεις μνήμης ενός πολέμου που έχασαν

κι εμείς που ήμασταν στους νικητές δεν είδαμε ούτε ένα λεπτό τις εκδηλώσεις

Δυστυχώς δεν έχω δικό μου κανάλι η έστω streaming σαν του ΧΙΟΥ να τους ξεχέζω ολημερίς επί έναν μήνα....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πως γίνεται οι χαμένοι του πολέμου(Γερμανοί), να βγαίνουν εν τω άμα κερδισμένοι και  κάποιοι νικητές (Ελληνες) χαμένοι,.....πως ;

"πωωωως πωωωωως, θέλω να ξέρω πωωωωωως" !

Μήπως πρόκειται για τα παιδιά, του ίδιου μπαμπά, που παραφέρθηκαν για λίγο, αλλά ο καλός γονιός έσφαξε τον "μόσχο τον σιτευτό", για πάρτη τους ;;;;;
Κι έτσι τώρα, τα παιδιά παρίστανται στις εκδηλώσεις μνήμης ,... ;)

Παριστάμεθα κι εμείς, ως μονίμως βιαζόμενα και ποτέ διαμαρτυρόμενα θύματα, δια του ανώτάτου άρχοντος ,.... !

Αμ δεν θά ΄ρθει ο πολέμαρχος του Θεού,..θα σου πω εγώ τότε !  :grin:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
παντως ενα απο τα 'what if' αν η αποβαση αποτυχαινε ειναι οι Σοβιετικοι να εφταναν μεχρι το παρισι..!

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
η απαντηση ισως ειναι ο επαρχιωτισμος.
ο επαρχιωτης νομιζει οτι ο κοσμος σταματαει στο χωριο του.
δεν εχει οριζοντες.
Το περιεργο ειναι οτι στην εποχη της παγκοσμιοποιησης
βυθιζομαστε πιο πολυ στον επαρχιωτισμο
Δυσκολα θα βρεις ειδησεις για το εξωτερικο στα ελληνικα μμε.
Ολο σαμαρας,βενιζελος,γεωργιαδης,γιακουματος,μενεγακη κλπ
αστα να πανε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγώ ξέρω ότι η σημερινή ημέρα πρέπει να γραφτεί στην Ελληνική Ιστορία με μεγάλα γράμματα.

Είναι η μέρα που οι Γερμανοί (οι χαμένοι του πολέμου) παρακολουθούσαν ζωντανά απ το πρωί τις εκδηλώσεις μνήμης ενός πολέμου που έχασαν

κι εμείς που ήμασταν στους νικητές δεν είδαμε ούτε ένα λεπτό τις εκδηλώσεις

Δυστυχώς δεν έχω δικό μου κανάλι η έστω streaming σαν του ΧΙΟΥ να τους ξεχέζω ολημερίς επί έναν μήνα....

Απλα  πιστευω  πωs πρεπει να γινεται αναφορα,  εστω και για τα δυο πλοια,  μιαs και ειμασταν με το μεροs τηs μιαs πλευραs.....των λεγομενων νικητων
Τωρα το κατα ποσο νικησαμε  ειναι θεμα  μιαs αλληs ερωτησηs

Επισκέπτης
η απαντηση ισως ειναι ο επαρχιωτισμος.
ο επαρχιωτης νομιζει οτι ο κοσμος σταματαει στο χωριο του.
δεν εχει οριζοντες.
Το περιεργο ειναι οτι στην εποχη της παγκοσμιοποιησης
βυθιζομαστε πιο πολυ στον επαρχιωτισμο
Δυσκολα θα βρεις ειδησεις για το εξωτερικο στα ελληνικα μμε.
Ολο σαμαρας,βενιζελος,γεωργιαδης,γιακουματος,μενεγακη κλπ
αστα να πανε

τύπε έχω εδώ και πάνω από ένα χρόνο που δεν παρακολουθώ ελληνική τηλεόραση, παρά μόνο κανάν αγώνα ή καμιά ταινία ή καμιά μαγειρική (το μόνο αξιόλογο  :grin:)

βλέπω κυρίως BBC, DW, και ξένα κανάλια μέσω του filmon τόσο γιατί θέλω να εξασκήσω τις γλώσσες, όσο και για την ποιότητα των προγραμμάτων τους

Πίστεψέ με, έχω βρει την υγειά μου,

Που και που κάνω ζαπινγκ τα ελληνικά και βλέπω στα μισά να έχει διαφημίσεις και στα άλλα να έχει
είτε σιχαμένους δημοσιογράφους και πολιτικούς 6-6 σε παράθυρα

είτε εκπομπές σιχαμένων παρουσιαστών που δείχνουν το lifestyle σιχαμένων ελλήνων διάσημων, τι φάγαν, πότε έχεσαν κλπ

είτε τούρικα σήριαλ

είτε ελληνικά σήριαλ παραγωγής 90ς

η κατάντια δεν περιγράφεται

η διαφορά ποιότητας χαώδης

το μόνο που μετανιώνω είναι ότι δεν το ξεκίνησα πριν 15 χρόνια

το προτείνω ανεπιφύλακτα στον καθένα...

για τους Γαλλομαθείς υπάρχει και το TV5 το οποίο έχει σχεδόν μόνιμα και υπότιτλους Γαλλικών, ακόμη και αν η εκπομπή είναι στα Γαλλικά

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εχουν χαθει καποιεs αξιεs φιλε δυστυχωs.....Δεν ειπαμε να ειμαστε ουτε στρατοκαβλοι ουτε φανατικοι,  αλλα απο την αλλη η ισοπεδωτικη απαξιωση για τα παντα καπου βλαπτει

Επισκέπτης
Απλα  πιστευω  πωs πρεπει να γινεται αναφορα,  εστω και για τα δυο πλοια,  μιαs και ειμασταν με το μεροs τηs μιαs πλευραs.....των λεγομενων νικητων
Τωρα το κατα ποσο νικησαμε   ειναι θεμα  μιαs αλληs ερωτησηs

όταν έχεις κάνει 70 * 52 (βάζω μόνο πρωτεύουσες νομών, παρότι είναι πολύ περισσότερες) = 3640 παρελάσεις  που απαιτούν έξοδα, προετοιμασίες, χαμένες σχολικές ώρες αρθρα σε αφημερίδες, κανάλια, σαιτ, δηλώσεις σκατοπολιτικοδημοσιογραφοκομμουνιστοψευδοαγωνιστών, κλπ, έξοδα γονέων για στολές, σημαιάκια, κλπ

και τόσα άλλα
τιμώντας την είσοδο της χώρας σ έναν πόλεμο

ΤΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ, ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΣ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ

Θα αφιερώσεις έστω και μία ώρα, έστω ένα μόνο κανάλι (για συνεντεύξεις σκατένιων πολιτικών συνδέονται όλα τα κανάλια για 2 ώρες)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΣΟΥΝ ΝΙΚΗΤΗΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΜΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ...

Επισκέπτης
όταν έχεις κάνει 70 * 52 (βάζω μόνο πρωτεύουσες νομών, παρότι είναι πολύ περισσότερες) = 3640 παρελάσεις  που απαιτούν έξοδα, προετοιμασίες, χαμένες σχολικές ώρες αρθρα σε αφημερίδες, κανάλια, σαιτ, δηλώσεις σκατοπολιτικοδημοσιογραφοκομμουνιστοψευδοαγωνιστών, κλπ, έξοδα γονέων για στολές, σημαιάκια, κλπ

και τόσα άλλα
τιμώντας την είσοδο της χώρας σ έναν πόλεμο

ΤΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ, ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΣ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ

Θα αφιερώσεις έστω και μία ώρα, έστω ένα μόνο κανάλι (για συνεντεύξεις σκατένιων πολιτικών συνδέονται όλα τα κανάλια για 2 ώρες)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΣΟΥΝ ΝΙΚΗΤΗΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΜΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ...

Βεβαίως μην παραλείψουμε να αναφέρουμε, ότι είσαι ΤΟ ΜΟΝΟ κράτος που κάνει παρελάσεις (τουλάχιστον 52/έτος και βάλε) για τη μνήνη αυτού του πολέμου,

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εδω ρε φιλε  φτασαμε  στο σημειο την 25η  Μαρτιου να μην σταματησουν τα Τουρκικα σιριαλ  ετσι για το γαμωτο.......Τυπικα εστω

Σωπα το λενε στιs ειδησειs τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom