Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
τι να πω κι εγώ που ονειρεύομαι να παρτουζώνω την αλίντισσα παρέα με τον μήτσο
και να μας παίρνει μάτι η λουκριτία
'Γιατι ρε ? ... καλη φαση
τι να πω κι εγώ που ονειρεύομαι να παρτουζώνω την αλίντισσα παρέα με τον μήτσο
και να μας παίρνει μάτι η λουκριτία
αφου εχεις σχεσει τη ανκατεβεσαι με το πορνοσαιτ και τις πουτανες;εκτος αν εχεις στο διεστραμενο μυαλο σου σχεδιαvilma δεν πρόκριτε να ξανά παίξω τα παιχνίδια σου. Έχω σχέση τώρα και είμαι καλά να το ξέρεις. Περνάω πολύ καλά και έχω βρει την ηρεμία μου.
εγω μονο τις κριτικες του σιλβα διαβαζω παντως....τις εχω σαν ευαγγελιο....
'Γιατι ρε ? ... καλη φαση
Είχε πει ότι θα τις πλήρωνε σε είδος...Συγγνώμη και στο θέμα που είχε γράψει ότι θέλει τριο με σενα και κάποια άλλη δηλαδή τι είχε κάνει ακριβώς και τον μπάναραν
:'(
Ειναι τρελαρας αρρωστααακι λεμε :- ...
κανεις μουτρακια???Τώρα είμαι τρελός ε? Δεν πειράζει. Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου.
Συγγνώμη και στο θέμα που είχε γράψει ότι θέλει τριο με σενα και κάποια άλλη δηλαδή τι είχε κάνει ακριβώς και τον μπάναραν
Τώρα είμαι τρελός ε? Δεν πειράζει. Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου.
Το θεματακι ηταν χιουμοριστικο ...
Μετα εβαλε κατι φωτος στο "γυμνες φωτογραφιες απο τις γυναικες μας" και καλα οτι ημουν εγω ... μετα τον μπαναραν ... δεν ξερω τον λογο :-
ισως επειδη ηταν φανερο το προσωπο ... :-
Η ιατρική παράλληλα με τις έρευνες για θεραπεία κατά του HIV και του καρκίνου πρέπει να ασχοληθούν και μ τη θεραπεία της αγαμίας.Η αποχή από το σεξ για πολλά χρόνια χτυπά τον εγκέφαλο χειρότερα από το αλσχαιμερ.
Ειμαι τρελος ε? τρελός που σε ερωτευθηκα ε?
σκιαχτηκα! :SΕιμαι τρελος ε? τρελός που σε ερωτευθηκα ε?
Το θεματακι ηταν χιουμοριστικο ...
Μετα εβαλε κατι φωτος στο "γυμνες φωτογραφιες απο τις γυναικες μας" και καλα οτι ημουν εγω ... μετα τον μπαναραν ... δεν ξερω τον λογο :-
ισως επειδη ηταν φανερο το προσωπο ... :-
wtf
Βιλμα εχεις ωραια δοντιακαλε ειναι ψυχακιας λεμεε :S