Επισκέπτης
Τελικα τι συμβολιζει η ημισελινος στην Τουρκικη σημαια? Αν ειναι να μην νευριαζουμε οποτε βλεπουμε τη φωτισμενη στον Πενταδακτυλο
Κανει δεν βλεπει τα παντα υπο το πρισμα του Εμφυλιου,εκτος απο κατι ακρομεσοδεκσα σαν την παρτη σου στο διαδικτυο-οπου δεν πεφτουν ροχαλες βεβαιως.Πράγματι, αλλά επειδή έχουν περάσει και 60 χρόνια, μήπως να σταματήσουμε να τα βλέπουμε όλα υπό το πρίσμα του εμφυλίου και να προσπαθήσουμε να ζήσουμε σαν κράτος δικαίου;
Τελικα τι συμβολιζει η ημισελινος στην Τουρκικη σημαια? Αν ειναι να μην νευριαζουμε οποτε βλεπουμε τη φωτισμενη στον Πενταδακτυλο
Κανει δεν βλεπει τα παντα υπο το πρισμα του Εμφυλιου,εκτος απο κατι ακρομεσοδεκσα σαν την παρτη σου στο διαδικτυο-οπου δεν πεφτουν ροχαλες βεβαιως.
Επιπλεον,η υπαρξη η οχι κρατους δικαιου δεν εχει σχεση με την ιστορια,και κυριως με αυτο που λεγεται συλλογικη μνημη.
Εχει να κανει με την κοινωνια την ιδια.
Η Ελλαδα εχει ηδη αλλαξει σαν κοινωνια,λογω της ελευσης των μεταναστων,που ΔΕΝ τους αφορα το τι εγινε τοτε,δεν το κουβαλουν σαν συλλογικη μνημη.
Φυσικά όποιος διαφωνεί μαζί του είναι για ροχάλες και σφαλιάρες
...οπου δεν πεφτουν ροχαλες βεβαιως.
Ο διοικητής μου στην ΕΛΔΥΚ έλεγε οτι θα περάσουμε απο πάνω και θα την κάνουμε καρό...
Εχμ ...και ποτε πηγες φανταρος λεμε?Ο διοικητής μου στην ΕΛΔΥΚ έλεγε οτι θα περάσουμε απο πάνω και θα την κάνουμε καρό...
Σοβαρα?Δεν είναι τα ακρομεσοδεκσα που αναζητούν ρεβανς σε κάθε ευκαιρία στο όνομα μιας συλλογικής μνήμης που σε μεγάλο βαθμό είναι κατασκευασμένη...
Ούτε κόκκινο χρωματάκι..
Ο διοικητής μου στην ΕΛΔΥΚ έλεγε οτι θα περάσουμε απο πάνω και θα την κάνουμε καρό...
Να σου δωσω ενα κρανακι?2002 - 2003 ήμουν στην νήσον :'(
Θα το πεις? Βαριέμαι να γράφω...
2002 - 2003 ήμουν στην νήσον :'(
Να σου δωσω ενα κρανακι?
Τι να το κανω το κρανακι,να κανω τον ραλιστα?
(επαιζε αυτο το 2002-2003?)
Άιντε ρε νάτσε πες για το κόκκινο χρώμα και θα κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολόι.
Τί είναι; Οσμαν; Αρχαίοι Μεγαρείς; Ματζικερτ;
Άϊντε μια βοήθεια και τέλος γι'απόψε.
Φεγγιτάκι..