kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Κι εσύ τη μαλακία ότι υπήρξε...
Ξεστραβώσου
(εκτός αν θεωρείς τον εαυτό σου πιο ειδικό επί του θέματος )
Κι εσύ τη μαλακία ότι υπήρξε...
Ξεστραβώσου
(εκτός αν θεωρείς τον εαυτό σου πιο ειδικό επί του θέματος )
ΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαΕκείνο που μου προκαλεί εντύπωση, είναι η λυσσαλέα προσπάθεια των αριστερών να αποδομήσουν την ιστορία μας.
Τι θα κερδίσεις ρε ΄μάγκα αν αποδείξεις ότι δεν υπήρχαν τα κρυφά σχολειά?
Γιατί σας καίει τόσο πολύ?
Ακόμα και μα μην είναι αληθές (που είναι), γιατί να θες να το διαψεύσεις?
ΕΛΕΟΣ ΡΕ !!!
Εκείνο που μου προκαλεί εντύπωση, είναι η λυσσαλέα προσπάθεια των αριστερών να αποδομήσουν την ιστορία μας.
Τι θα κερδίσεις ρε ΄μάγκα αν αποδείξεις ότι δεν υπήρχαν τα κρυφά σχολειά?
Γιατί σας καίει τόσο πολύ?
Ακόμα και μα μην είναι αληθές (που είναι), γιατί να θες να το διαψεύσεις?
ΕΛΕΟΣ ΡΕ !!!
Γουγλης...Η Μεγαλη των Ακρομεσοδεκσων Σχολη...Μάλλον όχι, γιατί ιστορία μαθαίνεις από το γούγλη...
Πανίβλακες:νομίζετε ότι σε όλην την υπό τουρκικό ζυγό ελληνική επκράτεια οι συνθήκες ήταν οι ίδιες???Δεν είπε κανείς ότι δεν υπήρχαν κοινά σχολεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάποιες περιοχές επιτρέπονταν κιόλας.
Αν θέλετε διαβάστε εδώ
προφανώς οι συγγραφείς του δεν θα σας κάνουν, αλλά στ' αρχίδια μου κιόλας.
Το σίγουρο είναι ότι το ζήτημα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο:καμία πλευρά δεν έχει αδιάσειστα στοιχεία.
Επιλέγω να ακολουθήσω την άποψη που μας άφησε η προφορική μας παράδοση¨αν ο παππούς του παππού του παππού του παππού μου ήταν ψεύτης, μπράβο στο αλάνι που με έπιασε κώτσο!
Γιατί τέτοια πολεμική όμως?
Είσαι απλά ηλίθιος...
Σε παραπέμπω στον Άλκη Αγγέλου, μαθητή του Κ.Θ. Δημαρά, έναν από τους μεγαλύτερους ιστορικούς της εκπαίδευσης της νεοελληνικής περιόδου,και στον Μανουήλ Γεδεών, επίσημο ιστορικο του Πατριαρχείου τον 19ο αιώνα. Και μου απαντάς με τις παπαριές του κάθε καμμένου στο νετ... χαιρετίσματα. Αν δεν κάτσεις να διαβάσεις, δεν ξαναασχολούμαι με τις μαλακίες σου.
Το ότι υπάρχουν ακόμα και σήμερα ιστορικοί που δέχονται την ύπαρξή τους, δεν φαίνεται να σε βάζει καθόλου σε σκέψεις:αφού έχεις βρει την άποψη που σε ικανοποιεί, στα τέτοια σου.(θα μπορούσες να κάτσεις και να διαβάσεις τα στοιχεία που τεκμηριώνουν το αντίθετο- οι κάμμένοι όπως τους λες απλώς τα συνέλεξαν, όπως έκανες κι εσύ με τις παραπομπές σου καμμένε...)
Αυθεντίες δεν υπάρχουν πουθενά, όλοι κρίνονται και ελέγχονται για το έργο τους.
(ελπίζω να μην είσαι επιστήμονας και να έχεις τέτοιες απόψεις)