Νέα

66 χρόνια από τη μάχη του Μελιγαλά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skaska
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καργακος και γουγλης....επιμενεις ακομη ρε προβοκατορα σκα2?

OP
OP
skaska

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ξεστραβώσου

(εκτός αν θεωρείς τον εαυτό σου πιο ειδικό επί του θέματος  :jerking:)

:birdman:

Θεωρώ σαφώς πιο ειδικό από τον Καργάκο τον Άλκη Αγγέλου...

Δε μου λες πανηλίθιε...

Αφού από το 1454, στην Κωνσταντινούπολη, λειτουργεί η Πατριαρχική Ακαδημία, που ονομάζεται στη συνέχεια Μεγάλη του Γένους Σχολή, με τις ευχές και την άδεια της Οθωμανικής Πύλης, για ποιά απαγόρευση εκπαίδευσης και κρυφά σχολειά μιλάς?

Επισκέπτης
Μαλιστα...Αφου ο Στεφανος Κανελος μιλησε για κρυφο σχολειο και κατοπιν πεθανε στην Κρητη,αρα ειναι αξιοπιστη η μαρτυρια του... :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εκείνο που μου προκαλεί εντύπωση, είναι η λυσσαλέα προσπάθεια των αριστερών να αποδομήσουν την ιστορία μας.

Τι θα κερδίσεις ρε ΄μάγκα αν αποδείξεις ότι δεν υπήρχαν τα κρυφά σχολειά?
Γιατί σας καίει τόσο πολύ?
Ακόμα και μα μην είναι αληθές (που είναι), γιατί να θες να το διαψεύσεις?

ΕΛΕΟΣ ΡΕ !!! :jerking: :jerking:

OP
OP
skaska

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Και για να συνεχίσω πανηλίθιε, γνωρίζεις ποιός είναι ο Μανουήλ Γεδεών και τί γράφει για τα περί κρυφού σχολειού?

Μάλλον όχι, γιατί ιστορία μαθαίνεις από το γούγλη...

Επισκέπτης
Εκείνο που μου προκαλεί εντύπωση, είναι η λυσσαλέα προσπάθεια των αριστερών να αποδομήσουν την ιστορία μας.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αμα ειναι για το καλο του εθνους να πεταμε και καμμια μαλακια δλδ...

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

OP
OP
skaska

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Η αποδόμηση της νεοελληνικής μυθολογίας με ενδιαφέρει, όπως και το ξεβράκωμα του κάθε αγράμματου...

Και για να συνεχίσω:

Ποιάς χρονολογίας είναι η παλαιότερη "πηγή" για τα περί κρυφού σχολειού?

Ποιάς χρονολογίας είναι η παλαιότερη "πηγή" για τα περί υψώσεως λαβάρου στην Αγία Λαύρα?

OP
OP
skaska

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Και αφού πήρε τον μπούλο, τώρα καίει τον γούγλη...

OP
OP
skaska

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ιδέα για το επόμενο θρεντ: Νεοελληνική μυθολογία (κρυφό σχολειό, αγία λαύρα κλπ)...  :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
skaska

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Απάντησε λοιπόν πανηλίθιε, σε ποιές περιοχές και πότε λειτούργησαν τα κρυφά σχολειά στον ελλαδικό χώρο της οθωμανικής αυτοκρατορίας, για να σου πώ κι εγώ πού και πότε λειτουργούσαν τα ΦΑΝΕΡΑ.

OP
OP
skaska

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Και για να σου πω πανηλίθιε, ποιοί και γιατί έκλειναν σχολεία και κυνηγούσαν δασκάλους...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Για σας καυλιάρικα ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΑ  :dancing:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πανίβλακες:νομίζετε ότι σε όλην την υπό τουρκικό ζυγό ελληνική επκράτεια οι συνθήκες ήταν οι ίδιες???Δεν είπε κανείς ότι δεν υπήρχαν κοινά σχολεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάποιες περιοχές επιτρέπονταν κιόλας.

Αν θέλετε διαβάστε εδώ
προφανώς οι συγγραφείς του δεν θα σας κάνουν, αλλά στ' αρχίδια μου κιόλας.

Το σίγουρο είναι ότι το ζήτημα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο:καμία πλευρά δεν έχει αδιάσειστα στοιχεία.

Επιλέγω να ακολουθήσω την άποψη που μας άφησε η προφορική μας παράδοση¨αν ο παππούς του παππού του παππού του παππού μου ήταν ψεύτης, μπράβο στο αλάνι που με έπιασε κώτσο!

Γιατί τέτοια πολεμική όμως?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Για να μου εξηγήσετε τώρα λίγο ΠΩΣ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ την ΓΑΖΑ
και όχι τους Εβραίους  :cheesy:

αφού το ΚΚΕ το ίδρυσαν  ΕΒΡΑΙΟΙ  :dancing:

Έχω καυλίτσες σήμερα  :uglystupid:

ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΣΕ ΣΕΝΑ Η ΕΡΩΤΗΞΗΣ  :uglystupid:

Την ξεχάσατε την ιστορία σας... :cheesy:

OP
OP
skaska

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Πανίβλακες:νομίζετε ότι σε όλην την υπό τουρκικό ζυγό ελληνική επκράτεια οι συνθήκες ήταν οι ίδιες???Δεν είπε κανείς ότι δεν υπήρχαν κοινά σχολεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάποιες περιοχές επιτρέπονταν κιόλας.

Αν θέλετε διαβάστε εδώ
προφανώς οι συγγραφείς του δεν θα σας κάνουν, αλλά στ' αρχίδια μου κιόλας.

Το σίγουρο είναι ότι το ζήτημα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο:καμία πλευρά δεν έχει αδιάσειστα στοιχεία.

Επιλέγω να ακολουθήσω την άποψη που μας άφησε η προφορική μας παράδοση¨αν ο παππούς του παππού του παππού του παππού μου ήταν ψεύτης, μπράβο στο αλάνι που με έπιασε κώτσο!

Γιατί τέτοια πολεμική όμως?

Είσαι απλά ηλίθιος...
Σε παραπέμπω στον Άλκη Αγγέλου, μαθητή του Κ.Θ. Δημαρά, έναν από τους μεγαλύτερους ιστορικούς της εκπαίδευσης της νεοελληνικής περιόδου,και στον Μανουήλ Γεδεών, επίσημο ιστορικο του Πατριαρχείου τον 19ο αιώνα. Και μου απαντάς με τις παπαριές του κάθε καμμένου στο νετ... χαιρετίσματα. Αν δεν κάτσεις να διαβάσεις, δεν ξαναασχολούμαι με τις μαλακίες σου.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Είσαι απλά ηλίθιος...
Σε παραπέμπω στον Άλκη Αγγέλου, μαθητή του Κ.Θ. Δημαρά, έναν από τους μεγαλύτερους ιστορικούς της εκπαίδευσης της νεοελληνικής περιόδου,και στον Μανουήλ Γεδεών, επίσημο ιστορικο του Πατριαρχείου τον 19ο αιώνα. Και μου απαντάς με τις παπαριές του κάθε καμμένου στο νετ... χαιρετίσματα. Αν δεν κάτσεις να διαβάσεις, δεν ξαναασχολούμαι με τις μαλακίες σου.

Το ότι υπάρχουν ακόμα και σήμερα ιστορικοί που δέχονται την ύπαρξή τους, δεν φαίνεται να σε βάζει καθόλου σε σκέψεις:αφού έχεις βρει την άποψη που σε ικανοποιεί, στα τέτοια σου.(θα μπορούσες να κάτσεις και να διαβάσεις τα στοιχεία που τεκμηριώνουν το αντίθετο- οι κάμμένοι όπως τους λες απλώς τα συνέλεξαν, όπως έκανες κι εσύ με τις παραπομπές σου καμμένε...)

Αυθεντίες δεν υπάρχουν πουθενά, όλοι κρίνονται και ελέγχονται για το έργο τους.
(ελπίζω να μην είσαι επιστήμονας και να έχεις τέτοιες απόψεις)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Με τις μαλακίες παραλίγο να καούν τα μακαρόνια  :grin:

OP
OP
skaska

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Το ότι υπάρχουν ακόμα και σήμερα ιστορικοί που δέχονται την ύπαρξή τους, δεν φαίνεται να σε βάζει καθόλου σε σκέψεις:αφού έχεις βρει την άποψη που σε ικανοποιεί, στα τέτοια σου.(θα μπορούσες να κάτσεις και να διαβάσεις τα στοιχεία που τεκμηριώνουν το αντίθετο- οι κάμμένοι όπως τους λες απλώς τα συνέλεξαν, όπως έκανες κι εσύ με τις παραπομπές σου καμμένε...)

Αυθεντίες δεν υπάρχουν πουθενά, όλοι κρίνονται και ελέγχονται για το έργο τους.
(ελπίζω να μην είσαι επιστήμονας και να έχεις τέτοιες απόψεις)

Περιμένω λοιπόν τους ιστορικούς, το έργο τους και τις πηγές τους. Τίτλους βιβλίων, εκδότες και χρονολογίες. Και όχι μαλακίες από τον γούγλη. Και αν σε καίει, ναι, είμαι πτυχιούχος ιστορικός με Msc.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom