LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
ωχ, εκεί δίπλα μένω, αλήθειαελατε καραισκακη θυρα 6
Οπερατέρ ή διαιτητής;
ποπκορνιτζής
ωχ, εκεί δίπλα μένω, αλήθειαελατε καραισκακη θυρα 6
Οπερατέρ ή διαιτητής;
ελατε καραισκακη θυρα 6
Ελληνοψυχη ανδρεια...Συγγνώμη, δηλαδή ο άλλος μόνος και άκρανος κι εσύ με ένα συρφετό κόσμο που όποιος σε πειράξει θα του ορμήσουν;
Οχι μωρο.
Ουδετερο εδαφος.
Μονος σου και μονος μου ειπαμε.
ποπκορνιτζής
ωχ, εκεί δίπλα μένω, αλήθεια
Για δε στελνεις εσυ pm μωρο?λοιπον.......να μην παρεξηγουμαστε....εχω κανει 1.5 χρονο ''μεσα'' και δε κωλωνω παληκαρια μου ουτε ειμαι χουλιγκανι των πληκτρων.....οποιος ερθει να ειναι ετοιμος για ολα,καταλαβατε;....μπορει να μην μπορει μετα..........γενικως....οποις λοιπον εχει ορεξη ας μου στειλει πριβε αλλιως μοκο.....δεν ειμαι κανα παιδακι και στα αρχυδια μου η στενη....λοιπον εθελοντες; περιμενω.....αν ειστε πανω απο 1 θα εχω ενισχυσεις.....ατομακια που τη βρισκουν να ''πλενουν΄'' κοσμο.....
θα είναι cheat nightΡε εσύ δεν είσαι της υγιεινής, του σκουπακίου και του γυμναστηρίου;
Ελληνοψυχη ανδρεια...
λοιπον.......να μην παρεξηγουμαστε....εχω κανει 1.5 χρονο ''μεσα'' και δε κωλωνω παληκαρια μου ουτε ειμαι χουλιγκανι των πληκτρων.....οποιος ερθει να ειναι ετοιμος για ολα,καταλαβατε;....μπορει να μην μπορει μετα..........γενικως....οποις λοιπον εχει ορεξη ας μου στειλει πριβε αλλιως μοκο.....δεν ειμαι κανα παιδακι και στα αρχυδια μου η στενη....λοιπον εθελοντες; περιμενω.....αν ειστε πανω απο 1 θα εχω ενισχυσεις.....ατομακια που τη βρισκουν να ''πλενουν΄'' κοσμο.....
λοιπον.......να μην παρεξηγουμαστε....εχω κανει 1.5 χρονο ''μεσα'' και δε κωλωνω παληκαρια μου ουτε ειμαι χουλιγκανι των πληκτρων.....οποιος ερθει να ειναι ετοιμος για ολα,καταλαβατε;....μπορει να μην μπορει μετα..........γενικως....οποις λοιπον εχει ορεξη ας μου στειλει πριβε αλλιως μοκο.....δεν ειμαι κανα παιδακι και στα αρχυδια μου η στενη....λοιπον εθελοντες; περιμενω.....αν ειστε πανω απο 1 θα εχω ενισχυσεις.....ατομακια που τη βρισκουν να ''πλενουν΄'' κοσμο.....
Μη με σκοτιζεις τωρα ΦΠ,περιμενω pm απο το μωρο.Γενικεύεις... Και γενίκευσις μήτηρ παντός φασισμού...
Περιμένω να ηρεμήσεις να συνεχίσουμε τα άλλα. Περί lalepi και ιδεολογικών στρατοπέδων
εσενα γατουλι σου υποσχομαι το νεο αβαταρ μου να εισαι εσυ και να μου την κρατας τρελιαρα.....
εμένα λέει γατσούλ;γατούλι ο__Ο
χουατ ντα φακ