Νέα

65 ώρες εργασίας την εβδομάδα.Ο μεσαίωνας επιστρέφει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imaginas.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Απορια: Πως γινεται καποιοι που λενε οτι δουλευουν ηδη 65 ωρες την εβδομαδα να βρισκουν χρονο να μπαινουν στο bourdela.com και να ποσταρουν γυρω στις 14-15 μεσημερι. Εκτος και αν μπαινουν απο τα pc της δουλειας. Αλλα και παλι υπαρχει χρονος να μπαινουν στο σαιτ?
Το ευλογο συμπερασμα ειναι οτι δεν δουλευουν αυτοι,αλλα δουλευουν αλλοι για αυτους.

Και οχι οταν εχει δουλεια,ακομη και αν εχεις μπροστα σου pc,ΔΕΝ εχεις χρονο για κωλοβαρεμα στο Internet.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Α ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
νσαι καλα,απο σενα παντα διαβαζω σωστες αποψεις κ χωρις φανφαρες κ αφορισμους των παντων..

ο αλλος λεει δεν κοιμηθηκε ποτε πριν τις 4 κ δεν πηγε ποτε πριν τις 11 το πρωι για δουλεια κ αυτο ειναι εξωφρενικα προκλητικο για εμας που λιωνουμε σε 2 δουλειες καθε μερα κ ουτε για καφε δεν εχουμε χρονο..

κ επειδη το εκανε αυτος,σημαινει οτι ολοι ειμαστε τεμπεληδες ή ο αλλος λεει τις πιπες του οτι ευχαριστως θα δουλευε 100 ωρες..κ το παιδι σας ποιος θα το μεγαλωσει ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?ποιος θα ειναι σπιτι να του δωσει ΑΡΧΕΣ Κ ΑΞΙΕΣ?
ο αλλος λεει οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι ολοι ειναι τεμπεληδες κ στα ΕΛΠΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 14 ΩΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ  Κ ΑΡΓΙΕΣ..

τι να λεμε τωρα ρε πουστη μου,ισοπεδεθηκαν ολα πλεον κ καποιοι το περνανε κ σαν 'ΑΠΟΨΗ'...

πφφφφφ

Δεν χρειάζεται να βρίζουμε.

Το θέμα είναι ότι δεν αποδίδουμε όλοι το ίδιο νόημα στη λέξη δουλειά. Αυτό είναι λογικό δεδομένου ότι εδώ μέσα υπάρχουν μεροκαματιάρηδες από τη μία αλλά κι εργολάβοι, επιχειρηματίες κ.λπ. από την άλλοι. Οπότε μην απορείς.

Μπορεί π.χ. κάποιος να πηγαίνει κάποια στιγμή, αργά το πρωί, στο γραφείο του να κάθεται στην πολυθρονάρα του, να ανοίγει το p.c. και να ψολάρει (να μπαίνει εδώ μέσα, παράλληλα να κοιτάει τους δείκτες στο χρηματιστήριο ή να μαλακίζεται στο κινητό του) και να κάθεται εκεί μέχρι το βράδυ κάνοντας 1 - 2 ραντεβού (παράλληλα με κάποιο γεύμα ή καφέ/ ποτό κ.λπ.) στο ενδιάμεσο. Γι' αυτόν, αυτό μπορεί να είναι δεκάωρη δουλειά.

Άλλος μπορεί να δουλεύει τον ίδιο χρόνο χωρίς να μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Είναι σχετικό το θέμα. Απλά, θα περίμενε κανείς από άτομα που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο (γιατρούς π.χ.) να βλέπουν τα πράγματα λίγο ευρύτερα.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Το ευλογο συμπερασμα ειναι οτι δεν δουλευουν αυτοι,αλλα δουλευουν αλλοι για αυτους.
μα οι περισσοτερο "κουρασμενοι" απο τη δουλεια και φραγκατοι παραλληλα ειναι αυτοι που εχουν αλλους να δουλευουν για παρτη τους :cheesy:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
O Mεσαίωνας επιστρέφει γιατί η Ελλάδα πήρε με Κοινοτικά πακέτα δεκάδες τρις. δραχμές, τα οποία διασπάθισαν οι πολιτικές ηγεσίες είτε στην τσέπη τους είτε με απευθείας αναθέσεις στους γνωστούς ολιγάρχες. Οι τελευταίοι δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ να βελτιώσουν τις υποδομές της χώρας αλλά με κακοτεχνίες, φουσκωμένα τιμολόγια και καθυστερημένες παραδόσεις θυσαύρισαν σε βάρος μας.

Χωρίς υποδομές δεν δύναται να υπάρξει βιομηχανία (η οποία λογικά απορροφά μεγάλο ποσοστό του ενεργού ανθρώπινου δυναμικού)και συνεπώς οι πλείστοι των Ελλήνων απασχολούνται στον τομέα των υπηρεσιών (δηλαδή είναι υπηρέτες) καθώς κανείς ξένος βιομηχανικός επενδυτής δεν ήταν διατεθειμένος να αντιμετωπίσει τον γραφειοκρατικό "πόλεμο" που διεξήγε το Κράτος.

Ως γνήσιος μαστρωπός το Κράτος σαμποτάρισε κάθε ξένη επενδυτική δραστηριότητα προκειμένου να αβαντάρει την ασυδοσία των ολιγαρχών, οι οποίοι ελλείψει ανταγωνισμού & υψηλής ανεργίας καθορίζουν εξευτελιστικούς μισθούς,υψηλές τιμές και χρηματίζουν τους κρατικούς υπαλλήλους με αντίτιμο την προστασία.

Ο Κρατικός μηχανισμός διογκώνεται για να διατηρηθεί ο κοινωνικός ιστός αλλά και να συνεχίζει ο ελληνικός πληθυσμός να τελεί εν ομηρία των πολιτικών. Αν δεν έταζαν ρουσφέτια κι αν μπορούσαμε να βρούμε αξιοπρεπή εργασία στον ιδιωτικό τομέα, πείτε μου ειλικρινά τι δύναμη και τι επιρροή θα είχαν οι πολιτικοί επάνω στην ψήφο μας.

Σταματήστε λοιπόν να παπαγαλίζετε νεοφιλελεύθερες παπαριές και να χάνεστε σε ψευτοδιλήμματα για το αν φταίει το Κράτος ή οι Ιδιώτες.

If hard work were such a wonderful thing, surely the rich would have kept it all to themselves.
Lane Kirkland:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
σέξπηρ ετσι ειναι

Και θα ειναι. Δυστυχώς.

Πολλά έργα υποδομής, σημαντικά για τη χώρα και της ποιότητας ζωής των υπηκόων δεν έγιναν μέχρι τώρα γιατί θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν απο κοινοτικά κονδύλια.

Ενω τώρα, πάρε ΣΔΙΤ. Και πλήρωνε διόδια.

Για σένα το κάνουμε βρε κουτό.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ο αλλος λεει δεν κοιμηθηκε ποτε πριν τις 4 κ δεν πηγε ποτε πριν τις 11 το πρωι για δουλεια κ αυτο ειναι εξωφρενικα προκλητικο για εμας που λιωνουμε σε 2 δουλειες καθε μερα κ ουτε για καφε δεν εχουμε χρονο..
κ επειδη το εκανε αυτος,σημαινει οτι ολοι ειμαστε τεμπεληδες

Γιατί αρπάζεσαι? (κοίτα και τι ώρα είναι BTW που γράφω, και να μην σου πω από που γύρισα καλύτερα).
Είπα εγώ ότι επειδή ζω με τον τρόπο που ζω αυτό σε κάνει εσένα τεμπέλη? Και ούτε ήθελα να προκαλέσω εσένα ούτε κανέναν άλλον.

Και το τι είναι δουλειά και τι όχι, είναι πολύ σχετικό και ο καθένας από τη σκοπιά του το βλέπει διαφορετικά.
Η "μάχη" άλλωστε μεταξύ εργοδοσίας και υπαλλήλων βαστάει χρόνια και ευτυχώς δλδ γιατί με αυτό τον τρόπο η ζωή για τους περισσότερους γίνεται καλύτερη.

Αλλά (και μην αρπαχτείς εδώ), εάν εγώ με ταν ένα ή άλλο τρόπο μπορώ να έχω άλλους να δουλεύουν για μένα, δεν χρειάζεται να απολογηθώ. Στο κάτω κάτω, (και πάλι μην αρπαχτείς) πάλι με τον ένα ή άλλο τρόπο, μπορώ να φέρνω δουλειές στην επιχείρησή μου, από την οποία πληρώνονται μερικά κεφάλια, δλδ οι συνεργάτες. Τα οποία πίστεψέ με, όπου μπορούν και με βρουν χαλαρό με σκίζουν (σε θέματα οικονομικά, σε θέματα ασθενειών κουκουρούκου κλπ). Δεδομένα πράγματα και δεν σου λέω παπαριές, έτσι είναι.

Παραμένει γεγονός όμως, ότι το όλο ρίσκο της επιχείρησης, την όλη ευθύνη για ότι μαλακία κάνουν τελικά οι συνεργάτες μου, εγώ την κουβαλάω (τουλάχιστον στον τομέα που δραστηριοποιούμαι εγώ). Και αυτό που σίγουρα κουβαλάω εγώ είναι το ρίσκο να γίνει μαλακία και να χάσω πελάτες ή να καταστρέψω το οποιοδήποτε όνομα μίας επιχείρησης για την οποία εγώ και άλλοι έχουμε επενδύσει, επειδή κάποιος συνεργάτης έκανε μαλακία. Επίσης δεδομένα πράγματα και γνωστά.

Να στο πω απλά. Εάν εγώ κάνω δύο ραντεβού μέσα σε μία μέρα και φέρω μία δουλειά στην επιχείρηση για την οποία θα δουλέψουν 10 εσωτερικοί συνεργάτες για ένα χρόνο (και θα πληρώνονται καλά όπως συνηθίζεται στον τομέα που δρούμε) και άλλοι τόσοι εξωτερικοί, τότε δεν έχω να δώσω λόγο σε κανένα τι ώρα ξυπνάω ή κοιμάμαι και τι ώρα πάω στο γραφείο μου. Περιέργως, όσες φορές έστειλα στην θέση μου συνεργάτες να "κλείσουν" δουλειά (επειδή ο ίδιος για διάφορους λόγους δεν μπορούσα), τελικά την χάσαμε...

Μην βαράτε, αλλά η κλασσική αντίδραση της εργοδοσίας στην μομφή ότι τα "Αφεντικά" (BTW αφεντικά έχουν μόνο τα σκυλιά) τα τρώνε και κωλοβαράνε, είναι ότι οι υπάλληλοι δεν αποδίδουν και ξέρουν μόνο να γκρινιάζουν.

Πιάστε τα άκρα, ξεσκίστε το και άμα βγάλετε άκρη γράψτε μου και εμένα.

Υπάρχει και αλήθεια στην μέση.

OP
OP
I

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Yorgos εσύ σαν επιχειρηματίας,η δουλειά σου είναι να φέρνεις εργασία στην επιχείρησή σου,και να παίρνεις και τα κέρδη.Το αν θα δουλέψει ο υπάλληλος εξαρτάται από το αν φέρεις εσύ έργο να κάνει.Αν εσύ θέλεις να φέρεις πολύ όγκο,μπορείς να δουλεύεις 22 ώρες/μέρα.Θα πληρωθείς το μισθό σου,που εσύ καθορίζεις,και στο τέλος θα πάρεις κέρδος ανάλογα με το ποσοστό που έχεις στην επιχείρηση.Ο υπάλληλος όμως που συμμετέχει και αυτός στην παραγωγή κέρδους,θα πάρει το ποσοστό του;Δες τα κέρδη των επιχειρήσεων,και δες και τους μισθούς των υπαλλήλων.Γιατί δηλαδή,ο υπάλληλος δεν παράγει έργο;Μόνο ο επιχειρηματίας το παράγει;Υπάρχει μεγάλη ανισότητα και αντί να κλείνει η ψαλίδα,διευρύνεται,και στο τέλος χαμένοι θα είναι όλοι.Η αγοραστική δύναμη του Έλληνα και της Ελληνίδας έχει μειωθεί και συνεχίζει να μειώνεται,και στο τέλος οι κερδοφόρες σήμερα επιχειρήσεις θα γυρίσουν σε αρνητικό πρόσημο,και θα τρέχουν οι επιχειρηματίες να πάρουν βοήθεια από το κράτος,όπως έγινε στις ΗΠΑ με κάποιες τράπεζες.Διότι οι επιχειρηματίες,με το άλλοθι της προσφοράς εργασίας και πόρων στην Εθνική οικονομία είναι πάντα οι ευνοούμενοι από το κράτος το οποίο θέλουν πάντα να περιορίσουν...Για να μην αναφερθώ σε πολλούς επιχειρηματίες που έχουν φτιαχτεί από τα χρήματα του Δημοσίου,μέσω αναπτυξιακών νόμων,συμμετοχή σε δημόσια έργα κλπ.Μια μπουλντόζα έχει ο άλλος και ένα γκρέιτερ και ανοίγει "κατασκευαστική" εταιρεία και παίρνει δουλειές του δημοσίου.Τις υπερτιμολογεί,και στο τέλος το έργο είναι χάλια και δε δίνει και πουθενά λόγο.

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
111
Πόντοι
1
Δεν χρειάζεται να βρίζουμε.

Το θέμα είναι ότι δεν αποδίδουμε όλοι το ίδιο νόημα στη λέξη δουλειά. Αυτό είναι λογικό δεδομένου ότι εδώ μέσα υπάρχουν μεροκαματιάρηδες από τη μία αλλά κι εργολάβοι, επιχειρηματίες κ.λπ. από την άλλοι. Οπότε μην απορείς.

Μπορεί π.χ. κάποιος να πηγαίνει κάποια στιγμή, αργά το πρωί, στο γραφείο του να κάθεται στην πολυθρονάρα του, να ανοίγει το p.c. και να ψολάρει (να μπαίνει εδώ μέσα, παράλληλα να κοιτάει τους δείκτες στο χρηματιστήριο ή να μαλακίζεται στο κινητό του) και να κάθεται εκεί μέχρι το βράδυ κάνοντας 1 - 2 ραντεβού (παράλληλα με κάποιο γεύμα ή καφέ/ ποτό κ.λπ.) στο ενδιάμεσο. Γι' αυτόν, αυτό μπορεί να είναι δεκάωρη δουλειά.

Άλλος μπορεί να δουλεύει τον ίδιο χρόνο χωρίς να μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Είναι σχετικό το θέμα. Απλά, θα περίμενε κανείς από άτομα που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο (γιατρούς π.χ.) να βλέπουν τα πράγματα λίγο ευρύτερα.

φιλε grams αν ειχες ποτε στον κοινωνικο σου περιγυρω γιατρο θα ηξερες οτι για μας η επαγγελματικη μας σταδιοδρμια δεν μπορει να αρχισει πριν τα 37( στην καλυτερη των περιπτωσεων). Οποτε σκεψου οτι ακομα δεν εχω τελειωσει την ειδικοτητα μου ωστε να εχω εξωτερικο ιατρειο οπως ειπε ενας αλλος φιλος. Δουλευω σε δημ.νοσοκομειο γιατι με ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να δουλευω σε τετοιο και οχι γιατι ειχα αλλη επιλογη (θεμα ειδικοτητας),σε αντιθεση με ολη την υπολοιπη Ευρωπη που στους γιατρους δινει την δυνατοτητα να επιλεξουν που θα κανουν ειδικοτητα (Δημ ή Ιδιωτικο). Σκεψου λοιπον τι αγωνα μπορει να δινω καθημερινα σε βαρος της φυσικης ξεκουρασης μου. Και δεν καταλαβαινω τι πρεπει να δω με ευρυτητα? Ο καπιταλισμος βασιζετε σε μια αρχη. Την διαρκη ενναλαγη του πλουτου. Οσο περισσοτερο εργο παραξω, τοσο περισσοτερο θα πληρωθω. Και οσο περισσοτερο εργο παραξω τοσο σε ποιοτητα αλλα και σε ποσοτητα, τοσο περισσοτερο θα κερδισει το Νοσοκομειο.
Κανενας επιχειρηματιας που εχω δουλεψει μεχρι σημερα και εκτος Ιατρικης δεν με αφησε με τον μισθο μου. Οσο καλυτερα πηγαινε η επιχειρηση του τοτε στο τελος του μηνα μας εδινε ενα BONUS.
Μπορει να ειμαι τυχερος δεν ξερω αλλα οπως λεει και ο YORGOS δεν ειναι μονο το ασπρο και το μαυρο. Υπαρχει και το ΓΚΡΙ.

These + cheers

Επισκέπτης
Ρε συ Laplace,μην αρπαζεσαι...Ας βρουμε την μεση οδο,εργοδοτης εγω,εργαζομενος εσυ...

Ειναι πολλες οι 65 ωρες την βδομαδα?'Νταξει,αναγνωριζοντας και εγω οτι αποδιδεις καπως(δηλ.οτι σε εχω ξεσκισει τελειως και δεν παει αλλο),θα κανω μια ΜΕΓΑΛΗ υποχωρηση...πριν μου μεινεις στα χερια...

Η εβδομαδα εργασιας δεν θα παει στις 65 αλλα στις 60 ωρες.Τωρα σου χαριζομαι χοντρα,μην φανταστεις οτι απολογουμαι για τιποτε.

Γιατι απο μενα κρεμεσαι και τα κονε μου,και αν εσυ εχεις γινει χωμα με 10ωρα και 12ωρα την ημερα,πρεπει να το δεις και απο την δικη μου μερια.Να λαβεις υποψη τις ευαισθησιες μου,και την σχετικοτητα του τι ειναι χρονος εργασιας...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ρε συ Laplace,μην αρπαζεσαι...Ας βρουμε την μεση οδο,εργοδοτης εγω,εργαζομενος εσυ...

Ειναι πολλες οι 65 ωρες την βδομαδα?'Νταξει,αναγνωριζοντας και εγω οτι αποδιδεις καπως(δηλ.οτι σε εχω ξεσκισει τελειως και δεν παει αλλο),θα κανω μια ΜΕΓΑΛΗ υποχωρηση...πριν μου μεινεις στα χερια...

Η εβδομαδα εργασιας δεν θα παει στις 65 αλλα στις 60 ωρες.Τωρα σου χαριζομαι χοντρα,μην φανταστεις οτι απολογουμαι για τιποτε.

Γιατι απο μενα κρεμεσαι και τα κονε μου,και αν εσυ εχεις γινει χωμα με 10ωρα και 12ωρα την ημερα,πρεπει να το δεις και απο την δικη μου μερια.Να λαβεις υποψη τις ευαισθησιες μου,και την σχετικοτητα του τι ειναι χρονος εργασιας...

φιλε σε λαθος ατομο τα λες..
εχω λυσει δοξα τον θεο το προβλημα μου σε σημειο να με ζητουν απο ολο τον κοσμο για δουλεια..αν μου πεις αυτο,θα σε χαιρετησω ΟΜΟΡΦΑ και θα την κανω..κ να ειχα προβλημα να βρω δουλεια,εχω ακρες οικονομικες..
απλα για τους φουκαραδες που δεν ειχαν την πολυτελεια να καταφερουν να εχουν μια ειδικευση που να εχει ζητηση,παλευω..κ για οσους σε αυτη την σκατοχωρα,δεν καταφεραν να σπουδασουν,τους οποιους ξεχασαμε κ μιλαμε μονο για ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ Κ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ 700 ευρω κ εχουμε ξεχασει τους αλλους..

Επισκέπτης
Δεν το εννοω προσωπικα για εσενα Laplace,απλα χρησιμοποιω το υφος και τα επιχειρηματα αλλων απαντησεων.

Γυρνα μια σελιδα πισω εαν εχεις απορια.

OP
OP
I

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Τα "κονέ" σου αγαπητέ είναι άχρηστα αν δεν έχεις αποδοτικούς εργαζομένους.Αν παράγεις λίγο,και κακής ποιότητας,οι πελάτες δε θα έρθουν.Και να είσαι σίγουρος ότι ο εργαζόμενος που είναι κουρασμένος,και δεν αποδίδει,και επιρρεπής στα εργατικά ατυχήματα είναι.

Επισκέπτης
φιλε σε λαθος ατομο τα λες..
εχω λυσει δοξα τον θεο το προβλημα μου σε σημειο να με ζητουν απο ολο τον κοσμο για δουλεια..αν μου πεις αυτο,θα σε χαιρετησω ΟΜΟΡΦΑ και θα την κανω..κ να ειχα προβλημα να βρω δουλεια,εχω ακρες οικονομικες..
απλα για τους φουκαραδες που δεν ειχαν την πολυτελεια να καταφερουν να εχουν μια ειδικευση που να εχει ζητηση,παλευω..κ για οσους σε αυτη την σκατοχωρα,δεν καταφεραν να σπουδασουν,τους οποιους ξεχασαμε κ μιλαμε μονο για ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ Κ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ 700 ευρω κ εχουμε ξεχασει τους αλλους..
Να πω την αληθεια και για μενα Laplace,καλα ειμαι...Πανω που ολα πηγαιναν στραβα βρηκα την ευκαιρια μου,δουλευω μονος μου 6 μερες την βδομαδα,06:30-15:30 και παραπανω μερικες φορες...

Δουλευω ομως,ΔΕΝ ΨΩΛΑΡΜΕΝΙΖΩ στο Internet για να λεω ποσο εξυπνος και ικανος ειμαι.Και κατι φιλαρακια μου,καλυτεροι απο μενα σε ολα,ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ για 1200-1400 Ευρω τον μηνα σε 12ωρα και 14ωρα ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ.

Και αυτους που λες που ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ με τα 65ωρα,και που ειναι πολλοι,τους εχουν γραψει ολοι στα παπαρια τους κανονικα.Και καθομαστε και ακουμε σοβαρα το ποσο σχετικος ειναι ο χρονος εργασιας...

Αντε γεια τωρα γιατι εχω δουλεια αυριο...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Να πω την αληθεια και για μενα Laplace,καλα ειμαι...Πανω που ολα πηγαιναν στραβα βρηκα την ευκαιρια μου,δουλευω μονος μου 6 μερες την βδομαδα,06:30-15:30 και παραπανω μερικες φορες...

Δουλευω ομως,ΔΕΝ ΨΩΛΑΡΜΕΝΙΖΩ στο Internet για να λεω ποσο εξυπνος και ικανος ειμαι.Και κατι φιλαρακια μου,καλυτεροι απο μενα σε ολα,ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ για 1200-1400 Ευρω τον μηνα σε 12ωρα και 14ωρα ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ.

Και αυτους που λες που ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ με τα 65ωρα,και που ειναι πολλοι,τους εχουν γραψει ολοι στα παπαρια τους κανονικα.Και καθομαστε και ακουμε σοβαρα το ποσο σχετικος ειναι ο χρονος εργασιας...

Αντε γεια τωρα γιατι εχω δουλεια αυριο...

χαιρομαι φιλε που εισαι μια χαρα στα εργασιακα σου..
κ να ψωλοαρμενιζες παντως,δεν με απασχολουσε,απο την στιγμη που δεν θα αφοριζες ενα μεγαλο ποσοστο συνανθρωπων μας..
καποιοι εδω μεσα λενε τεμπεληδες,ανθρωπους που δουλευουν 2-3 δουλειες..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τα "κονέ" σου αγαπητέ είναι άχρηστα αν δεν έχεις αποδοτικούς εργαζομένους.Αν παράγεις λίγο,και κακής ποιότητας,οι πελάτες δε θα έρθουν.Και να είσαι σίγουρος ότι ο εργαζόμενος που είναι κουρασμένος,και δεν αποδίδει,και επιρρεπής στα εργατικά ατυχήματα είναι.

Αυτό θα ίσχυε σε μια λογικά διαρθρωμένη και οργανωμένη αγορά και η ελληνική αγορά ΔΕΝ είναι τέτοια..
Οι δημόσιες σχέσεις υπερισχύουν της ποιότητας του προϊόντος ή της υπηρεσίας και οι εργαζόμενοι, μόλις καούν από το τρέξιμο αντικαθίστανται με συνοπτικές διαδικασίες αφού στιγματιστούν ως τεμπέληδες, δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας και με έλλειψε οράματος..
Και αυτά δεν γίνονται σε μπακάλικα ή ταβέρνες αλλά σε τράπεζες και πολυεθνικές...

Οι μεγάλες επιχειρήσεις δεν επενδύουν στο ανθρώπικο δυναμικό τους, πλην ίσως μερικών επιτελικών θέσεων που και εκεί πέφτει το βύσμα της αρκούδας...
Νοικιάζουν υπαλλήλους, τους τάζουν λαγούς με πετραχείλια και μετά αφού τους ξεζουμίσουν τους πετάνε...
Και μην ξεχνάς ότι ο μέσος ελληνάρας μαλακάρας καταναλωτής ανάθεμα και αν καταλαβαίνει τί αγοράζει, είτε πρόκειται για γάλα είτε πρόκειται για δάνειο...Αρκεί να του το πλασάρουν ωραία...

OP
OP
I

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Φίλε,σωστά τα λες,αλλά αναφέρομαι σε επιχειρήσεις που έχουν όραμα να βγουν από την ψωροκώσταινα και να "χτυπήσουν" την ευρωπαϊκή αγορά.Οι επιχειρήσεις στις οποίες αναφέρεσαι,είναι επιχειρήσεις επιδοτούμενες από το κράτος,και οι "επιχειρηματίες" τους οι πιο ακριβοί δημόσιοι υπάλληλοι.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
άντε και περνάει το μέτρο....
οι μισθοί;;;; το ίδιο με του 8ώρου;;; 700-800 ευρώ;;;