ο αλλος λεει δεν κοιμηθηκε ποτε πριν τις 4 κ δεν πηγε ποτε πριν τις 11 το πρωι για δουλεια κ αυτο ειναι εξωφρενικα προκλητικο για εμας που λιωνουμε σε 2 δουλειες καθε μερα κ ουτε για καφε δεν εχουμε χρονο..
κ επειδη το εκανε αυτος,σημαινει οτι ολοι ειμαστε τεμπεληδες
Γιατί αρπάζεσαι? (κοίτα και τι ώρα είναι BTW που γράφω, και να μην σου πω από που γύρισα καλύτερα).
Είπα εγώ ότι επειδή ζω με τον τρόπο που ζω αυτό σε κάνει εσένα τεμπέλη? Και ούτε ήθελα να προκαλέσω εσένα ούτε κανέναν άλλον.
Και το τι είναι δουλειά και τι όχι, είναι πολύ σχετικό και ο καθένας από τη σκοπιά του το βλέπει διαφορετικά.
Η "μάχη" άλλωστε μεταξύ εργοδοσίας και υπαλλήλων βαστάει χρόνια και ευτυχώς δλδ γιατί με αυτό τον τρόπο η ζωή για τους περισσότερους γίνεται καλύτερη.
Αλλά (και μην αρπαχτείς εδώ), εάν εγώ με ταν ένα ή άλλο τρόπο μπορώ να έχω άλλους να δουλεύουν για μένα, δεν χρειάζεται να απολογηθώ. Στο κάτω κάτω, (και πάλι μην αρπαχτείς) πάλι με τον ένα ή άλλο τρόπο, μπορώ να φέρνω δουλειές στην επιχείρησή μου, από την οποία πληρώνονται μερικά κεφάλια, δλδ οι συνεργάτες. Τα οποία πίστεψέ με, όπου μπορούν και με βρουν χαλαρό με σκίζουν (σε θέματα οικονομικά, σε θέματα ασθενειών κουκουρούκου κλπ). Δεδομένα πράγματα και δεν σου λέω παπαριές, έτσι είναι.
Παραμένει γεγονός όμως, ότι το όλο ρίσκο της επιχείρησης, την όλη ευθύνη για ότι μαλακία κάνουν τελικά οι συνεργάτες μου, εγώ την κουβαλάω (τουλάχιστον στον τομέα που δραστηριοποιούμαι εγώ). Και αυτό που σίγουρα κουβαλάω εγώ είναι το ρίσκο να γίνει μαλακία και να χάσω πελάτες ή να καταστρέψω το οποιοδήποτε όνομα μίας επιχείρησης για την οποία εγώ και άλλοι έχουμε επενδύσει, επειδή κάποιος συνεργάτης έκανε μαλακία. Επίσης δεδομένα πράγματα και γνωστά.
Να στο πω απλά. Εάν εγώ κάνω δύο ραντεβού μέσα σε μία μέρα και φέρω μία δουλειά στην επιχείρηση για την οποία θα δουλέψουν 10 εσωτερικοί συνεργάτες για ένα χρόνο (και θα πληρώνονται καλά όπως συνηθίζεται στον τομέα που δρούμε) και άλλοι τόσοι εξωτερικοί, τότε δεν έχω να δώσω λόγο σε κανένα τι ώρα ξυπνάω ή κοιμάμαι και τι ώρα πάω στο γραφείο μου. Περιέργως, όσες φορές έστειλα στην θέση μου συνεργάτες να "κλείσουν" δουλειά (επειδή ο ίδιος για διάφορους λόγους δεν μπορούσα), τελικά την χάσαμε...
Μην βαράτε, αλλά η κλασσική αντίδραση της εργοδοσίας στην μομφή ότι τα "Αφεντικά" (BTW αφεντικά έχουν μόνο τα σκυλιά) τα τρώνε και κωλοβαράνε, είναι ότι οι υπάλληλοι δεν αποδίδουν και ξέρουν μόνο να γκρινιάζουν.
Πιάστε τα άκρα, ξεσκίστε το και άμα βγάλετε άκρη γράψτε μου και εμένα.
Υπάρχει και αλήθεια στην μέση.