You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
60χρονος ξεψύχησε μέσα σε οίκο ανοχής στην Αλεξανδρούπολη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 72
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Manolis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2018
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Εύγε στον συναγωνιστή!
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Καλό κατευόδιο στον άκριτα συνάδελφο που έπεσε στο καθήκον.Ας είναι ελαφρύ το χώμα
Επεσε στον αγωνα.Αθανατος.Με μέτρο τα βιάγκρα όταν φτάσετε 60
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Συμφωνώ! Αλλά στα 85, 90σου Όχι στα 60!!ωραιος θανατος απο το να πεθανεις σε κανα νοσοκομειο απο τους πονους κτλ καλυτερα θανατος μιας και εξω οποιαδηποτε μορφης.απλα του ανθρωπου ετυχε να ειναι στον οικο ανοχης
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
δυστυχως εμεις οι αντρες πεθαινουμε σχετικα νωρις σε σχεση με τις γυναικες.αν πατε σε ενα νεκροταφειο ολες χηρες ειναι κτλ λιγοι ειναι οι χηροι.λενε πως οι γυναικες λογω περιοδου κτλ ζουν περισσοτερο δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο αλλα γενικα ο θανατος δεν εχει ηλικια για αυτο ας ζουμε τη καθε μερα μας οσο μπορουμε καλυτερα και να περναμε καλα στο μετρο που μπορει ο καθενας μαςΣυμφωνώ! Αλλά στα 85, 90σου Όχι στα 60!!
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Ναι.Αλλα μην ξεχνάμε ότι ο άνδρας πέρναγε ηλικιακά την γυναίκα 10 15 χρόνια!δυστυχως εμεις οι αντρες πεθαινουμε σχετικα νωρις σε σχεση με τις γυναικες.αν πατε σε ενα νεκροταφειο ολες χηρες ειναι κτλ λιγοι ειναι οι χηροι.λενε πως οι γυναικες λογω περιοδου κτλ ζουν περισσοτερο δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο αλλα γενικα ο θανατος δεν εχει ηλικια για αυτο ας ζουμε τη καθε μερα μας οσο μπορουμε καλυτερα και να περναμε καλα στο μετρο που μπορει ο καθενας μας
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
δυστυχως εμεις οι αντρες πεθαινουμε σχετικα νωρις σε σχεση με τις γυναικες.αν πατε σε ενα νεκροταφειο ολες χηρες ειναι κτλ λιγοι ειναι οι χηροι.λενε πως οι γυναικες λογω περιοδου κτλ ζουν περισσοτερο δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο αλλα γενικα ο θανατος δεν εχει ηλικια για αυτο ας ζουμε τη καθε μερα μας οσο μπορουμε καλυτερα και να περναμε καλα στο μετρο που μπορει ο καθενας μας
Πολλοί πεθαίνουν νεότεροι γιατί δεν πάνε ποτέ να εξεταστούν.
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
σαφως και η προληψη ειναι η μιση θεραπεια ενα τσεκ απ ειναι απαραιτητοΠολλοί πεθαίνουν νεότεροι γιατί δεν πάνε ποτέ να εξεταστούν.
PeinaleosX
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Καλησπεριζω την πιο ζωντανή ομάδα σεξουαλικων πολιτιστικών ιδεών και πεποίθησησεων.
Πρωτο μου ποστ εδω.. Δεν ξέρω αν ειναι και το καλύτερο τοπικ. Αλλα με εκανε να γραψω εδω το μηνυμα του αγωνιστή πιο πανω. Προσοχη παιδια στην υγεια.
Εξετασεις να κανουμε συνεχεια για καλο δικο μας καιτων συνανθρώπων μας. Καλη συνεχεια. Ελλιζω να μπορεσω να γραψω σύντομα τις κριτικες μου. Καλη συνέχεια
Πρωτο μου ποστ εδω.. Δεν ξέρω αν ειναι και το καλύτερο τοπικ. Αλλα με εκανε να γραψω εδω το μηνυμα του αγωνιστή πιο πανω. Προσοχη παιδια στην υγεια.
Εξετασεις να κανουμε συνεχεια για καλο δικο μας καιτων συνανθρώπων μας. Καλη συνεχεια. Ελλιζω να μπορεσω να γραψω σύντομα τις κριτικες μου. Καλη συνέχεια
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Ισα-ισα το θέμα είναι γιατί πέθανε.Εμενα δεν θα με πειράξει που θα πεθάνω αλλά το ότι πως θα πεθάνω!Ρε παιδια το θεμα μας δεν ειναι γιατι πεθανε αλλα το που πεθανε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις