Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πάμε για μια καταγραφή....
Είναι

πάμπλουτος,
πανέξυπνος,
πανέμορφος,
μορφωμένος,
πολυταξιδεμένος,
μέλος της Μένσα,
τα σιτι τον γαμάνε φορ φρι

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και όλα αυτά καταδέχεται και τα μοιράζεται με μας τους μαλάκες του μπουρδέλα τελεία τι βι.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πέτρε και νάτσε με έχει πιάσει νευρικό ρε μαλάκες......

τον εχουμε τον πουστη τον εχουμε!
Εσυ σιτι τουρς δεν παιρνεις ουτε φρεε :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Εξάλλου η συντριπτική πλειοψηφία των ct μου λένε ότι έχω "first class body" ... αυτό το είπε η Carrera SH... :grin:
Kατ'αρχην γαμησες το νημα και κατα δευτερον γραφεις μαλακιες:Tραβα να σε δει γιατρος,η ριξε μια πηχτη να ξελαμπικαρεις.
Οβερ εντ αουτ,φερστ κλας μποντυ...

ΥΓ Ασπρε χασε κανα κιλο αγορι μου,γιατι σε βλεπω για εμφραγμα στα 35.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Άλλοι είναι αυτοί που σπαμάρουν ... και αφού αυτό θέλουν γιατί να τους το στερήσω ...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Kατ'αρχην γαμησες το νημα και κατα δευτερον γραφεις μαλακιες:Tραβα να σε δει γιατρος,η ριξε μια πηχτη να ξελαμπικαρεις.
Οβερ εντ αουτ,φερστ κλας μποντυ...
Για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις...

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96

οτι εγινε περσι στην αθηνα με το πλιατσικο της αθηνας απο τους αλβανους με αφορμη το θανατο του γρηγοροπουλου.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η άποψή μου είναι ότι επικρατεί ένα μεταδικτατορικό ενοχικό σύνδρομο: κυριαρχούν οι ιδεολογίες δαιμονοποίησης, τα αρνητικά οράματα, δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς βαρβάρους. Πέρυσι τον Δεκέμβριο έγραψαν πολλοί, υποστηρίζοντας ανθρώπους που απλώς κατέστρεφαν. Ενας περιώνυμος καθηγητής πανεπιστημίου μπήκε στην τάξη κι έβρισε τους φοιτητές του που δεν ήταν στους δρόμους. Εγώ έγραψα ότι, χωρίς να θεωρώ ότι είναι ανεύθυνα για τις πράξεις τους, τα παιδιά έχουν εν μέρει, λόγω ηλικίας, το ακαταλόγιστο. Κυρίως εγώ ήθελα να στηλιτεύσω τους μεγαλύτερους που αποδέχονται πράξεις καταστροφής. Εχουμε βαρεθεί πια: ύστερα από 35 χρόνια ελευθερίας το μόνο που κάνουν είναι να επαναλαμβάνουν ότι το πρόβλημά μας είναι η Αστυνομία. Ε, όχι! Αυτό ήταν το πρόβλημα στη χούντα, όχι σήμερα!»

Απόστολος Δοξιάδης, Καθημερινή

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

οτι εγινε περσι στην αθηνα με το πλιατσικο της αθηνας απο τους αλβανους με αφορμη το θανατο του γρηγοροπουλου.

o χρυσοχοιδης τι παιρνει ρε γαμωτο και λεει τοσες μαλακιες μαζεμενες;;;

Macheath

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η άποψή μου είναι ότι επικρατεί ένα μεταδικτατορικό ενοχικό σύνδρομο: κυριαρχούν οι ιδεολογίες δαιμονοποίησης, τα αρνητικά οράματα, δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς βαρβάρους. Πέρυσι τον Δεκέμβριο έγραψαν πολλοί, υποστηρίζοντας ανθρώπους που απλώς κατέστρεφαν. Ενας περιώνυμος καθηγητής πανεπιστημίου μπήκε στην τάξη κι έβρισε τους φοιτητές του που δεν ήταν στους δρόμους. Εγώ έγραψα ότι, χωρίς να θεωρώ ότι είναι ανεύθυνα για τις πράξεις τους, τα παιδιά έχουν εν μέρει, λόγω ηλικίας, το ακαταλόγιστο. Κυρίως εγώ ήθελα να στηλιτεύσω τους μεγαλύτερους που αποδέχονται πράξεις καταστροφής. Εχουμε βαρεθεί πια: ύστερα από 35 χρόνια ελευθερίας το μόνο που κάνουν είναι να επαναλαμβάνουν ότι το πρόβλημά μας είναι η Αστυνομία. Ε, όχι! Αυτό ήταν το πρόβλημα στη χούντα, όχι σήμερα!»

Απόστολος Δοξιάδης, Καθημερινή

Αν ο κ. συγγραφέας δεν είδε τίποτε παραπάνω στην εξέγερση του περσινού Δεκέμβρη, παρά ένα θέμα "Αστυνομίας" νομίζω ότι είναι πολύ βαθιά και μακριά νυχτωμένος.
Η αγανάκτηση, η οργή, ακόμη και το μίσος όσων κατέβηκαν στο δρόμο -και δεν ήταν λίγοι, ούτε για λίγο- δεν αφορούσαν μόνο την "Αστυνομία", αλλά το "σύστημα".
Όσοι κατέβηκαν δεν είχαν πρόταση, δεν είχαν πρόγραμμα.
Δεν υπήρχε εναλλακτική κι αυτό είναι ακόμη χειρότερο.
Νομίζω πάντως, ύψιστη αφέλεια, να ερμηνεύει κανείς το "ξέσπασμα" ή την "εξέγερση" του Δεκέμβρη ως θέμα "Αστυνομίας".
Καλημέρα σας 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν ο κ. καθηγητής δεν είδε τίποτε παραπάνω στην εξέγερση του περσινού Δεκέμβρη, παρά ένα θέμα "Αστυνομίας" νομίζω ότι είναι πολύ βαθιά και μακριά νυχτωμένος.
Η αγανάκτηση, η οργή, ακόμη και το μίσος όσων κατέβηκαν στο δρόμο -και δεν ήταν λίγοι, ούτε για λίγο- δεν αφορούσαν μόνο την "Αστυνομία", αλλά το "σύστημα".
Όσοι κατεέβηκαν δεν είχαν πρόταση, δεν είχαν πρόγραμμα.
Νομίζω πάντως, ύψιστη αφέλεια, να ερμηνεύει κανείς το "ξέσπασμα" ή την "εξέγερση" του Δεκέμβρη ως θέμα "Αστυνομίας".
Καλημέρα σας 

Kαι τι ψηφίζουν όλοι αυτοί; 20 τόσο αποχή και 78% Πασόκ + Νδ. Μιλάμε για τους καθ' έξην δημιουργούς επεισοδίων όχι για τους διαδηλωτές. Από τις εκλογές πάντως, φαίνεται ότι το σύστημα έχει αποδοχή για να φταίει αυτό

Macheath

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Kαι τι ψηφίζουν όλοι αυτοί; 20 τόσο αποχή και 78% Πασόκ + Νδ. Μιλάμε για τους καθ' έξην δημιουργούς επεισοδίων όχι για τους διαδηλωτές. Από τις εκλογές πάντως, φαίνεται ότι το σύστημα έχει αποδοχή για να φταίει αυτό

οι εκλογές απαντάνε σε όλα;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Αν ο κ. συγγραφέας δεν είδε τίποτε παραπάνω στην εξέγερση του περσινού Δεκέμβρη, παρά ένα θέμα "Αστυνομίας" νομίζω ότι είναι πολύ βαθιά και μακριά νυχτωμένος.
Όσοι κατέβηκαν δεν είχαν πρόταση, δεν είχαν πρόγραμμα.
Καλημέρα σας 
για να καταλαβω δηλαδη, αυτοι που διαδηλωναν, και στην συνεχεια πολλοι απο αυτους εκαιγαν, εσπαζαν, λεηλατουσαν ειχαν τα ιδια πολιτικοκοινωνικα πιστευω με αυτουσ που διαδηλωναν μετα την δολοφονια του πετρουλα;;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
οι εκλογές απαντάνε σε όλα;

Κατά αρχάς αυτό το στυλάκι των ερωτήσεων δε θα έλεγα ότι το εκτιμώ ιδιαίτερα, θυμίζει...άλλους. Γράψε τη θέση σου σε αυτό που πόσταρα αν θες να καταλάβουμε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
για να καταλαβω δηλαδη, αυτοι που διαδηλωναν, και στην συνεχεια πολλοι απο αυτους εκαιγαν, εσπαζαν, λεηλατουσαν ειχαν τα ιδια πολιτικοκοινωνικα πιστευω με αυτουσ που διαδηλωναν μετα την δολοφονια του πετρουλα;;

Η σύγχρονη μέθοδος για την τυφλή εκτέλεση των εντολών
είναι το καρότο, (όχι το καρπούζι) και το μαστίγιο!!!!

Θέλεις το καρότο (κατανάλωση), υφίστασαι το μαστίγιο (υποδούλωση).
Ή σε σπρώχνουν με το μαστίγιο στο καρότο.................... :headbang: :headbang:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
o χρυσοχοιδης τι παιρνει ρε γαμωτο και λεει τοσες μαλακιες μαζεμενες;;;

...μπορείς να μας πεις ποιες ήταν οι μαλακίες του Χρυσοχοίδη ???

Του Παυλόπουλου μήπως ???

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είπε καμιά δύο αλλά τα περισσότερα ήταν σωστά

Stories

Νέο!