Επισκέπτης
Haloperidol 2 κουταλιες μετα απο καθε γευμα,3 φορες την ημερα..
Εναλλακτικά φαινοδιαζίνες.
Αν και σ'αυτή την περίπτωση δεν το βλέπω!
Haloperidol 2 κουταλιες μετα απο καθε γευμα,3 φορες την ημερα..
πάμε για μια καταγραφή....
Είναι
πάμπλουτος,
πανέξυπνος,
πανέμορφος,
μορφωμένος,
πολυταξιδεμένος,
μέλος της Μένσα,
τα σιτι τον γαμάνε φορ φρι
και όλα αυτά καταδέχεται και τα μοιράζεται με μας τους μαλάκες του μπουρδέλα τελεία τι βι.....
πέτρε και νάτσε με έχει πιάσει νευρικό ρε μαλάκες......
Kατ'αρχην γαμησες το νημα και κατα δευτερον γραφεις μαλακιες:Tραβα να σε δει γιατρος,η ριξε μια πηχτη να ξελαμπικαρεις.Εξάλλου η συντριπτική πλειοψηφία των ct μου λένε ότι έχω "first class body" ... αυτό το είπε η Carrera SH...
γνωστη ασφαλιτικη μεθοδος το σπαμαρισμα..Kατ'αρχην γαμησες το νημα
ΥΓ Ασπρε χασε κανα κιλο αγορι μου,γιατι σε βλεπω για εμφραγμα στα 35.
Για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις...Kατ'αρχην γαμησες το νημα και κατα δευτερον γραφεις μαλακιες:Tραβα να σε δει γιατρος,η ριξε μια πηχτη να ξελαμπικαρεις.
Οβερ εντ αουτ,φερστ κλας μποντυ...
o χρυσοχοιδης τι παιρνει ρε γαμωτο και λεει τοσες μαλακιες μαζεμενες;;;
οτι εγινε περσι στην αθηνα με το πλιατσικο της αθηνας απο τους αλβανους με αφορμη το θανατο του γρηγοροπουλου.
Η άποψή μου είναι ότι επικρατεί ένα μεταδικτατορικό ενοχικό σύνδρομο: κυριαρχούν οι ιδεολογίες δαιμονοποίησης, τα αρνητικά οράματα, δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς βαρβάρους. Πέρυσι τον Δεκέμβριο έγραψαν πολλοί, υποστηρίζοντας ανθρώπους που απλώς κατέστρεφαν. Ενας περιώνυμος καθηγητής πανεπιστημίου μπήκε στην τάξη κι έβρισε τους φοιτητές του που δεν ήταν στους δρόμους. Εγώ έγραψα ότι, χωρίς να θεωρώ ότι είναι ανεύθυνα για τις πράξεις τους, τα παιδιά έχουν εν μέρει, λόγω ηλικίας, το ακαταλόγιστο. Κυρίως εγώ ήθελα να στηλιτεύσω τους μεγαλύτερους που αποδέχονται πράξεις καταστροφής. Εχουμε βαρεθεί πια: ύστερα από 35 χρόνια ελευθερίας το μόνο που κάνουν είναι να επαναλαμβάνουν ότι το πρόβλημά μας είναι η Αστυνομία. Ε, όχι! Αυτό ήταν το πρόβλημα στη χούντα, όχι σήμερα!»
Απόστολος Δοξιάδης, Καθημερινή
Αν ο κ. καθηγητής δεν είδε τίποτε παραπάνω στην εξέγερση του περσινού Δεκέμβρη, παρά ένα θέμα "Αστυνομίας" νομίζω ότι είναι πολύ βαθιά και μακριά νυχτωμένος.
Η αγανάκτηση, η οργή, ακόμη και το μίσος όσων κατέβηκαν στο δρόμο -και δεν ήταν λίγοι, ούτε για λίγο- δεν αφορούσαν μόνο την "Αστυνομία", αλλά το "σύστημα".
Όσοι κατεέβηκαν δεν είχαν πρόταση, δεν είχαν πρόγραμμα.
Δεν υπήρχε εναλλακτική κι αυτό είναι ακόμη χειρότερο.
Νομίζω πάντως, ύψιστη αφέλεια, να ερμηνεύει κανείς το "ξέσπασμα" ή την "εξέγερση" του Δεκέμβρη ως θέμα "Αστυνομίας".
Καλημέρα σας
Kαι τι ψηφίζουν όλοι αυτοί; 20 τόσο αποχή και 78% Πασόκ + Νδ. Μιλάμε για τους καθ' έξην δημιουργούς επεισοδίων όχι για τους διαδηλωτές. Από τις εκλογές πάντως, φαίνεται ότι το σύστημα έχει αποδοχή για να φταίει αυτό
οι εκλογές απαντάνε σε όλα;
για να καταλαβω δηλαδη, αυτοι που διαδηλωναν, και στην συνεχεια πολλοι απο αυτους εκαιγαν, εσπαζαν, λεηλατουσαν ειχαν τα ιδια πολιτικοκοινωνικα πιστευω με αυτουσ που διαδηλωναν μετα την δολοφονια του πετρουλα;;Αν ο κ. συγγραφέας δεν είδε τίποτε παραπάνω στην εξέγερση του περσινού Δεκέμβρη, παρά ένα θέμα "Αστυνομίας" νομίζω ότι είναι πολύ βαθιά και μακριά νυχτωμένος.
Η αγανάκτηση, η οργή, ακόμη και το μίσος όσων κατέβηκαν στο δρόμο -και δεν ήταν λίγοι, ούτε για λίγο- δεν αφορούσαν μόνο την "Αστυνομία", αλλά το "σύστημα".
Όσοι κατέβηκαν δεν είχαν πρόταση, δεν είχαν πρόγραμμα.
Δεν υπήρχε εναλλακτική κι αυτό είναι ακόμη χειρότερο.
Νομίζω πάντως, ύψιστη αφέλεια, να ερμηνεύει κανείς το "ξέσπασμα" ή την "εξέγερση" του Δεκέμβρη ως θέμα "Αστυνομίας".
Καλημέρα σας
οι εκλογές απαντάνε σε όλα;
για να καταλαβω δηλαδη, αυτοι που διαδηλωναν, και στην συνεχεια πολλοι απο αυτους εκαιγαν, εσπαζαν, λεηλατουσαν ειχαν τα ιδια πολιτικοκοινωνικα πιστευω με αυτουσ που διαδηλωναν μετα την δολοφονια του πετρουλα;;
o χρυσοχοιδης τι παιρνει ρε γαμωτο και λεει τοσες μαλακιες μαζεμενες;;;