Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
δεν φταιες εσυ...η μανα σου που σε αφησε να γαμιεσαι με τον ενα και τον αλλο μαλακα στα εξαρχεια και εγινες ενα ανισσοροπο λοβοτομημενο πουτανακι.
Ε ρε κατι πατσαβουρες που αυριο μεθαυριο παιζει να μεγαλωσουθν και παιδια.
Με τι αξιες μωρη ανωμαλη θα βγαλεις το παιδι σου?Να χορευει τσιφτετελι με τα πακια στην ομονοια και μετα anal gang?

:2funny: Έχουμε έμπνευση σήμερα. hellonora πήγαινε σε κάνα πάρτυ στο χημείο καλύτερα

OP
OP
H

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν φταιες εσυ...η μανα σου που σε αφησε να γαμιεσαι με τον ενα και τον αλλο μαλακα στα εξαρχεια και εγινες ενα ανισσοροπο λοβοτομημενο πουτανακι.
Ε ρε κατι πατσαβουρες που αυριο μεθαυριο παιζει να μεγαλωσουθν και παιδια.
Με τι αξιες μωρη ανωμαλη θα βγαλεις το παιδι σου?Να χορευει τσιφτετελι με τα πακια στην ομονοια και μετα anal gang?

αντε ρε όργιο. εγώ τουλάχιστον μπορώ να κάνω σεξ. όχι σαν εσένα που δεν μπορείς να κουνηθείς απο το βάρος
με φασιστοειδή της κλασης σου δεν συναναστρεφομαι.
και δεν ακούω λαικά ούτε χορεύω τσιφτετέλια, κλασσική μουσική ακο9ύω, χτυπημένε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε ολοι στους δρομους λεμε. Να τρεχουν και να μη φτανουν οι μπατσοι. Ηδη ειναι χεσμενα τα μουνοπανα. Δεν ειμαι αναρχικος αλλα αυτες τι μερες ειμαι με αυτους που διαδηλωνουν την οργη τους.

έλα και συ υπάρχουν για όλα τα κεφάλια γκλοπ, του χρόνου να σου μαζεύει ο αρκάνης τις ελιές και συ να είσαι σε καρεκλάκι να τρέχει το σάλιο απο το στόμα και να γράφεις αυτο που θες να επικοινωνήσεις  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε ολοι στους δρομους λεμε. Να τρεχουν και να μη φτανουν οι μπατσοι. Ηδη ειναι χεσμενα τα μουνοπανα. Δεν ειμαι αναρχικος αλλα αυτες τι μερες ειμαι με αυτους που διαδηλωνουν την οργη τους.

φίλε ναι...αλλά να τα βάλουν με αυτούς που πρέπει, όχι με αυτούς που τους παίρνει μόνο

oi!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
αντε ρε όργιο. εγώ τουλάχιστον μπορώ να κάνω σεξ. όχι σαν εσένα που δεν μπορείς να κουνηθείς απο το βάρος

Μοτσαρντ,

Μηπως εισαι και αιλουρος.. :grin: :grin:

Επισκέπτης

Με τι σεξ βρε μαλακισμενη?
Ουτε ντοπαρισμενος γαιδαρος με βιαγκρα δεν σε γαμαει εσενα :2funny: :2funny:

OP
OP
H

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φετος δε νομιζω να γινουν χοντρα πεσιματα στα μαγαζια. Τωρα αν καψουνε κανα mc Donalds ή starbucks καρφι δε μου καιγεται.
:rockon: :rockon: :rockon:
η τραπεζα και τα mcdonalds τα λεφτά τους τα πέρνουν, η πράξη του σπασίματος του ΑΤΜ είναι συμβολική και δείχνει την εναντίωση στο συστημα του κεφαλαίου και των καπιταλιστών

το σύστημα νοσεί? ας το βοηθήσουμε να καταρρεύσει

Επισκέπτης
η τραπεζα και τα mcdonalds τα λεφτά τους τα πέρνουν, η πράξη του σπασίματος του ΑΤΜ είναι συμβολική και δείχνει την εναντίωση στο συστημα του κεφαλαίου και των καπιταλιστών

εχεις σκεφτει οτι με το συστημα του κεφαλαιου μπορεις να εχεις ιντερνετ και να γραφεις αυτες τις μαλακιες ρε σαβουρα?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ακριβώς. Άμα πάνε σε κάνα πολιτικό γραφείο θα πέσει :knuppel:

γιατί δεν πάνε να κάψουν την ιντρακόμ? τον προμηθέα? την μότορ όιλ εάν έχουν αρχίδια?

γιατί δεν καίνε το άττικα ολόκληρο?

άντε μωρέ τα στράκια....κο κο κο κο κο κο  και ψευτοτσαμπουκάδες εκεί που τους παίρνει μόνο

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

θα το καταλαβεις οτι οι επιχειρηματιες τα λεφτα τους θα τα παρουν
ο απολυμενος υπαλληλος απο που θα τα παρει?
θα του προσφερεις το μισθο σου κακομαθημενο κοριτσακι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom