on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Και με τους καταστηματάρχες είσαι δηλαδή??
Εσύ πού ξεφύτρωσες πάλι....identifie yourself και τα λέμε μετά..
ως τι ακριβως μιλας εσυ???? χαχαχα
δεν φταιες εσυ...η μανα σου που σε αφησε να γαμιεσαι με τον ενα και τον αλλο μαλακα στα εξαρχεια και εγινες ενα ανισσοροπο λοβοτομημενο πουτανακι.
Ε ρε κατι πατσαβουρες που αυριο μεθαυριο παιζει να μεγαλωσουθν και παιδια.
Με τι αξιες μωρη ανωμαλη θα βγαλεις το παιδι σου?Να χορευει τσιφτετελι με τα πακια στην ομονοια και μετα anal gang?
δεν φταιες εσυ...η μανα σου που σε αφησε να γαμιεσαι με τον ενα και τον αλλο μαλακα στα εξαρχεια και εγινες ενα ανισσοροπο λοβοτομημενο πουτανακι.
Ε ρε κατι πατσαβουρες που αυριο μεθαυριο παιζει να μεγαλωσουθν και παιδια.
Με τι αξιες μωρη ανωμαλη θα βγαλεις το παιδι σου?Να χορευει τσιφτετελι με τα πακια στην ομονοια και μετα anal gang?
το ονομα σου τι σημαινει?
halloooooo.....noraaa?
ξανθια εισαι μωρη και σε παιρνουμε και στα σοβαρα?
αχαχαχαχαχα
Ρε ολοι στους δρομους λεμε. Να τρεχουν και να μη φτανουν οι μπατσοι. Ηδη ειναι χεσμενα τα μουνοπανα. Δεν ειμαι αναρχικος αλλα αυτες τι μερες ειμαι με αυτους που διαδηλωνουν την οργη τους.
Ρε ολοι στους δρομους λεμε. Να τρεχουν και να μη φτανουν οι μπατσοι. Ηδη ειναι χεσμενα τα μουνοπανα. Δεν ειμαι αναρχικος αλλα αυτες τι μερες ειμαι με αυτους που διαδηλωνουν την οργη τους.
Έχουμε έμπνευση σήμερα. hellonora πήγαινε σε κάνα πάρτυ στο χημείο καλύτερα
αντε ρε όργιο. εγώ τουλάχιστον μπορώ να κάνω σεξ. όχι σαν εσένα που δεν μπορείς να κουνηθείς απο το βάρος
με φασιστοειδή της κλασης σου δεν συναναστρεφομαι.
και δεν ακούω λαικά ούτε χορεύω τσιφτετέλια, κλασσική μουσική ακο9ύω, χτυπημένε
αντε ρε όργιο. εγώ τουλάχιστον μπορώ να κάνω σεξ. όχι σαν εσένα που δεν μπορείς να κουνηθείς απο το βάρος
με φασιστοειδή της κλασης σου δεν συναναστρεφομαι.
και δεν ακούω λαικά ούτε χορεύω τσιφτετέλια, κλασσική μουσική ακο9ύω, χτυπημένε
φίλε ναι...αλλά να τα βάλουν με αυτούς που πρέπει, όχι με αυτούς που τους παίρνει μόνο
oi!
Φετος δε νομιζω να γινουν χοντρα πεσιματα στα μαγαζια. Τωρα αν καψουνε κανα mc Donalds ή starbucks καρφι δε μου καιγεται.
Εσύ πού ξεφύτρωσες πάλι....identifie yourself και τα λέμε μετά..
η τραπεζα και τα mcdonalds τα λεφτά τους τα πέρνουν, η πράξη του σπασίματος του ΑΤΜ είναι συμβολική και δείχνει την εναντίωση στο συστημα του κεφαλαίου και των καπιταλιστών
το σύστημα νοσεί? ας το βοηθήσουμε να καταρρεύσει
Μοτσαρντ,
Μηπως εισαι και αιλουρος..
Ακριβώς. Άμα πάνε σε κάνα πολιτικό γραφείο θα πέσει
δε γαμαμε πουστρακια και αριστερατζες ρε, ειμαστε αρειοι εμεις!Να την παρτουζαρουμε μεμο τι λες..
θα την παμε πρωτα για μπανιο
η τραπεζα και τα mcdonalds τα λεφτά τους τα πέρνουν, η πράξη του σπασίματος του ΑΤΜ είναι συμβολική και δείχνει την εναντίωση στο συστημα του κεφαλαίου και των καπιταλιστών
το σύστημα νοσεί? ας το βοηθήσουμε να καταρρεύσει