Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Nα αυτοκτονήσεις,έχεις σκεφτεί ?   :2funny: :2funny:
αλήθεια πόσες ψωλές έχεις φάει από τά τσογλανια τών εξαρχείων γιά νά πιστεύεις αυτές τίς μαλακίες??
άντε δούλεψε νά δείς π΄ως βγαίνει τό μεροκάματο..
αλλά μάλλον τήν βγάζεις από τό περσυνό πλιάτσικο τών μαγαζιών τών φουκαράδων πούκαψες..
Τι της μιλάτε μωρε....Της δωσαμε το δικαίωμα να μιλά ελευθερα χωρίς να κοιτάζει πίσω της και έχει κανει σημαία της την Αναρχία!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μου αρεσει το ποιοτικο χιουμορ που διαθετει  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: το μελος του site με την κωδικη ονομασια 'boomb'.

Επισκέπτης
Τι της μιλάτε μωρε....Της δωσαμε το δικαίωμα να μιλά ελευθερα χωρίς να κοιτάζει πίσω της και έχει κανει σημαία της την Αναρχία!

Την Α-γαμία...έχει σημαία της...ψάχνει καμιά πούτσα ξέμπαρκη...

Η μαλακία είναι που αυτό το κράτος δεν αποφασίζει μια μέρα να βγει να τους γαζώσει...ΟΛΟΥΣ...όχι 1-2-3-5-10...ΟΛΟΥΣ...

Επισκέπτης
Ρε ολοι στους δρομους λεμε. Να τρεχουν και να μη φτανουν οι μπατσοι. Ηδη ειναι χεσμενα τα μουνοπανα. Δεν ειμαι αναρχικος αλλα αυτες τι μερες ειμαι με αυτους που διαδηλωνουν την οργη τους.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και πού'σαι Hellosomething!Αυριο γιορτάζει το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ!Τη γνωρίζεις αυτή τη χώρα?Αν δεν ξέρεις που πέφτει pm, να σε πάω και μια βόλτα με Φρεγάτα.Να σου μείνει αξέχαστη και να μας λατρέψεις...

Επισκέπτης
τι κάνεις γλυκειά μου, τώρα κατάλαβα ποια είσαι  :-* :-*

:dancing: :dancing:

ως τι ακριβως μιλας εσυ???? χαχαχα

κακογαμημένη,παίζει ? :2funny: :2funny: :2funny:

(ποιο λογικο το θεωρω αυτο χαχα)
αλλα απο την αλλη, ολοι οι υπολοιποι που βγαζουν τετοια χολη? τα ιδια δεν ισχυουν κι γι αυτους?

γεια σου και εσενα  :smitten: :smitten:

αχαχα θα γεμισεις το φορουμ καρδουλες εσυυυυ  :P :P

Επισκέπτης
εσύ συγκεκριμένα μου το δωσες....  :jerking:

δεν φταιες εσυ...η μανα σου που σε αφησε να γαμιεσαι με τον ενα και τον αλλο μαλακα στα εξαρχεια και εγινες ενα ανισσοροπο λοβοτομημενο πουτανακι.
Ε ρε κατι πατσαβουρες που αυριο μεθαυριο παιζει να μεγαλωσουθν και παιδια.
Με τι αξιες μωρη ανωμαλη θα βγαλεις το παιδι σου?Να χορευει τσιφτετελι με τα πακια στην ομονοια και μετα anal gang?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ρε ολοι στους δρομους λεμε. Να τρεχουν και να μη φτανουν οι μπατσοι. Ηδη ειναι χεσμενα τα μουνοπανα. Δεν ειμαι αναρχικος αλλα αυτες τι μερες ειμαι με αυτους που διαδηλωνουν την οργη τους.
Και με τους καταστηματάρχες είσαι δηλαδή??

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
:dancing: :dancing:

ως τι ακριβως μιλας εσυ???? χαχαχα

(ποιο λογικο το θεωρω αυτο χαχα)
αλλα απο την αλλη, ολοι οι υπολοιποι που βγαζουν τετοια χολη? τα ιδια δεν ισχυουν κι γι αυτους?

αχαχα θα γεμισεις το φορουμ καρδουλες εσυυυυ  :P :P

VELVY - ZOL σε λενε :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom