αντε παλι τα ιδια. για ποιο λογο, πρεπει σωνει και καλα να ειναι καποιος αγαμητος για να πιστευει σε κατι?
τι κάνεις γλυκειά μου, τώρα κατάλαβα ποια είσαι :-* :-*
αντε παλι τα ιδια. για ποιο λογο, πρεπει σωνει και καλα να ειναι καποιος αγαμητος για να πιστευει σε κατι?
Nα αυτοκτονήσεις,έχεις σκεφτεί ?
Τι της μιλάτε μωρε....Της δωσαμε το δικαίωμα να μιλά ελευθερα χωρίς να κοιτάζει πίσω της και έχει κανει σημαία της την Αναρχία!αλήθεια πόσες ψωλές έχεις φάει από τά τσογλανια τών εξαρχείων γιά νά πιστεύεις αυτές τίς μαλακίες??
άντε δούλεψε νά δείς π΄ως βγαίνει τό μεροκάματο..
αλλά μάλλον τήν βγάζεις από τό περσυνό πλιάτσικο τών μαγαζιών τών φουκαράδων πούκαψες..
Τι της μιλάτε μωρε....Της δωσαμε το δικαίωμα να μιλά ελευθερα χωρίς να κοιτάζει πίσω της και έχει κανει σημαία της την Αναρχία!
Μου αρεσει το ποιοτικο χιουμορ που διαθετει το μελος του site με την κωδικη ονομασια 'boomb'.
Τι της μιλάτε μωρε....Της δωσαμε το δικαίωμα να μιλά ελευθερα χωρίς να κοιτάζει πίσω της και έχει κανει σημαία της την Αναρχία!
μη πειραζετε την χελ λεμε...
Μου αρεσει το ποιοτικο χιουμορ που διαθετει το μελος του site με την κωδικη ονομασια 'boomb'.
τι κάνεις γλυκειά μου, τώρα κατάλαβα ποια είσαι :-* :-*
κακογαμημένη,παίζει ?
γεια σου και εσενα
εσύ συγκεκριμένα μου το δωσες....
Και με τους καταστηματάρχες είσαι δηλαδή??Ρε ολοι στους δρομους λεμε. Να τρεχουν και να μη φτανουν οι μπατσοι. Ηδη ειναι χεσμενα τα μουνοπανα. Δεν ειμαι αναρχικος αλλα αυτες τι μερες ειμαι με αυτους που διαδηλωνουν την οργη τους.
το ονομα σου τι σημαινει?εσύ συγκεκριμένα μου το δωσες....
ως τι ακριβως μιλας εσυ???? χαχαχα
(ποιο λογικο το θεωρω αυτο χαχα)
αλλα απο την αλλη, ολοι οι υπολοιποι που βγαζουν τετοια χολη? τα ιδια δεν ισχυουν κι γι αυτους?
αχαχα θα γεμισεις το φορουμ καρδουλες εσυυυυ
Έλα τσατ να τα δειξεις του αβραμη που εχει αρχισει και σε συμπαθει!! .θα γινει αναρχικος για παρτη σου σου λεω