str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
άλλοι τρώνε από τα μυστικά κονδύλια του υπεξ "για την προαγωγή των εθνικών θεμάτων"
΄Το ζήτημα είναι ποιοι τρώνε από τα κονδύλια αλλοδαπών υπεξ...
άλλοι τρώνε από τα μυστικά κονδύλια του υπεξ "για την προαγωγή των εθνικών θεμάτων"
΄Το ζήτημα είναι ποιοι τρώνε από τα κονδύλια αλλοδαπών υπεξ...
και καποιες ΜΚΟ.....και καποια παρατηρητηρια εεεεε ΠΠε?όλα αυτά ζητήματα είναι...
εξάλλου υπάρχουν και ιδιώτες που ταϊζουν (πχ έμποροι όπλων..)
Οι συνηθεις υποπτοι στο συνηθες ρεσιταλ αυνανισμου...οι μπατσοι προσαγουν κοσμο ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ και οχι λογω ελειψης ταυτοτητας η διαβατηριου.ΠΠε, να ενημερωσεις τα φιλαρακια σου να εχουνε παντα τοτε την ταυτοτητα τους μαζι οταν κατεβαινουνε στις διαδηλωσεις γιατι μπορει ΝΟΝΙΜΑ να προσαχθουν για εξακριβωση!
Μιας και το εθιξες αυτο,να υπενθυμισω στα εθνικοπαπαρακια οτι ΟΛΑ τα περι αμυντικων θεματων περιοδικα ειναι στην ουσια διαφημιστικα φυλλαδια για τον ταδε η τον δεινα ατζεντη σιδερικων.εξάλλου υπάρχουν και ιδιώτες που ταϊζουν (πχ έμποροι όπλων..)
γιατι τον εξαιρειτε τον Καβαθα αγαπητε? Επειδη εχει κοτσιδα?Μιας και το εθιξες αυτο,να υπενθυμισω στα εθνικοπαπαρακια οτι ΟΛΑ τα περι αμυντικων θεματων περιοδικα ειναι στην ουσια διαφημιστικα φυλλαδια για τον ταδε η τον δεινα ατζεντη σιδερικων.
Πιθανον να εξαιρειται ο Καβαθας,αλλα και εκει δεν ειμαι σιγουρος.
γιατι τον εξαιρειτε τον Καβαθα αγαπητε? Επειδη εχει κοτσιδα?
γιατι με εγκαλειτε Καλαχαν?καλο είναι πριν ανοίξουμε το στόμα μας για να μιλήσουμε, να ξέρουμε τουλάχιστον για τι πράμα μιλάμε
γιατι με εγκαλειτε Καλαχαν?
μια ερωτηση εκανα?
εχετε εσεις την απαντηση?
καλο είναι πριν ανοίξουμε το στόμα μας για να μιλήσουμε, να ξέρουμε τουλάχιστον για τι πράμα μιλάμε
Το Καβαθομαγαζο εχει πολλα παρακλαδια για να κρεμεται απο τα αρχιδια του καθε εμπορα σιδερικων.γιατι τον εξαιρειτε τον Καβαθα αγαπητε? Επειδη εχει κοτσιδα?
Επετρεψε μου να σε ενημερωσω, οτι στο παρακλαδι τουλαχιστο των αυτοκινητων, δεν ειναι και οτι πιο αξιοπιστο υπαρχει.... το περιοδικο αυτο το διαβαζα αρκετα συχνα παλιοτερα, μεχρι που το σιχαθηκα...Το Καβαθομαγαζο εχει πολλα παρακλαδια για να κρεμεται απο τα αρχιδια του καθε εμπορα σιδερικων.
Επιπλεον δεν εχει δωσει δειγματα γραφης του τυπου"τωρα σπρωχνω την ταδε φιρμα οπλων",οπως εχουν κανει(και κανουν)ΟΛΑ τα υπολοιπα ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.
Για αυτο και ΠΙΘΑΝΟΝ να εξαιρειται απο τον κανονα-δεν κοβω το κεφαλι μου,και στην τελικη στ'αρχιδια μου.
Υπαρχει μια διαφορα αναμεσα στα οπλακια και τα ΙΧ αυτοκινητακια...Τα σιδερικα που αγοραζει το Κρατος θα τα πληρωσουμε ΟΛΟΙ.Επετρεψε μου να σε ενημερωσω, οτι στο παρακλαδι τουλαχιστο των αυτοκινητων, δεν ειναι και οτι πιο αξιοπιστο υπαρχει.... το περιοδικο αυτο το διαβαζα αρκετα συχνα παλιοτερα, μεχρι που το σιχαθηκα...
δε διαφωνω μαζι σου, αλλα και αυτοκινητακια αγοραζει το κρατος μια χαρα!Υπαρχει μια διαφορα αναμεσα στα οπλακια και τα ΙΧ αυτοκινητακια...Τα σιδερικα που αγοραζει το Κρατος θα τα πληρωσουμε ΟΛΟΙ.