Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Προκαλει τουλαχιστον απορια το οτι προφυλακιστηκε σημερα η μανα
Η προφυλακιση γινεται οταν εισαι υποπτος φυγης ( δηλαδη η μανα θα την κοπανησει για Λατ Αμερικη ) η υποπτος για τελεση νεων αδικηματων ( δηλ η μανα θα βγαλει και αλλο παιδι στη βιζιτα , εδω γελαμε )
Το συστημα αρχισε να στελνει μηνυματα "σταματα να μιλας για να πεσεις στα μαλακα"
Συμφωνα με δημοσιογραφικες πληροφοριες , το παιδι μετα απο αυτο σταματησε να δινει καταθεσεις
ΥΓ Αραγε με εκεινη την υποθεση στη Βορειο Ελλαδα που μια 35χρονη πρεζονι εξεδιδε μια 14χρονη , μαλλον οι πελατες ξεχαστηκαν.
Να θυμισω οτι ο Κουγιας ειχε δηλωσει δημοσια οτι του ειχε τηλεφωνησει ο προεδρος του Συνδεσμου Βιομηχανων Βορειου Ελλαδος, να θαψει την υποθεση

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.828
Πόντοι
3.656
Οπότε , είναι πιθανό οι πελάτες μπουρδέλου, να κατηγορηθούν για βιασμό αν αργότερα η εργαζόμενη καταγγείλει ότι εργαζόταν εκεί παρά τη θέλησή της ; Και όχι μόνο μπουρδέλου , οι πελάτες βίζιτας ή μασατζούς ή πιατσας ;;;
Όποιος πάει με ανήλικο που εκδίδεται γυρεύει βραχιολάκια Εφόσον είναι ενήλικη η εργαζόμενη ο πελάτης δεν φέρει ευθύνη
και φυσικά μιλάμε για τα μαγαζιά του έρωτα Δεν μιλάμε για περιπτώσεις σαν την κοπέλα που την είχαν κλείσει σε μια γκαρσονιέρα στο Μετάξι,την είχαν κάνει μαύρη στο ξύλο και την εκδίδανε κρυφά

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.828
Πόντοι
3.656
Τα μαγαζιά, δηλαδή οίκοι ανοχής δεν είναι και η μόνη νόμιμη πορνεία στην ελλάδα ;;
όχι !! και τα μπουρδέλα παράνομα είναι τα περισσότερα ,ελάχιστα έχουνε άδεια
Το γιατί τα αφήνουνε να λειτουργούν έχει μια λογική εξήγηση πλην φυσικά του χρήματος που λαδώνει τσέπες κ τσεπάρες,
χωρίς μπουρδέλα οι βιασμοί θα πηγαίνανε σύννεφο . Δεν θα λέγαμε ότι σ'αυτή τη χώρα η μαλακία πάει σύννεφο , θα λέγαμε οι βιασμοί:cheesy:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.643
Πόντοι
3.656
τελικα την φωτογραφια αυτης της πουτανας την ειδαμε πουθενα;
εχω προσεξει ολοι ακομα μητερα την αποκαλουν
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ το αστείο με την φωτογραφία!!!!!!!!!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Η γνωστή Συμμαχία, θα κάνει ότι μπορεί για να την προστατέψει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.643
Πόντοι
3.656
Κοίτα είναι λεπτό το θέμα.Μην βλέπεις εμάς που είμαστε ώριμοι και μπορούμε και τα αναλύουμε αν κάτσουν και μιλάνε τα κανάλια για την μάνα πάρα πολύ άσχημα και αρχίσουν και το γενικεύουν ξέρεις τι έχει να γίνει στην πράξη με τα παιδάκια.Θα αρχίσουν το ένα να αναμεταδίδει στο άλλο άσχημα πράγματα περί μανάδων κλπ κλπ και θα γίνει ένας κακός χαμός στα σχολεία.Θα μπερδευτούν πολύ τα παιδιά.Θα φοβηθούν θα λένε μπορεί να μου το κάνει αυτό και η δικιά μου η μαμα και άλλα πολλά.Κακώς έχεις πάρει τόσα μεγάλες διαστάσεις δημόσια το θέμα.Θα υπάρχει προβλήμα τα επόμενα χρόνια με τα παιδιά.(Καλά προφανώς εδώ θέλει να κάνουν δουλειά οι γονείς των παιδιών που οι περισσότεροι είναι για κλωτσιές αλλά λέμε τώρα).
Κι εσύ ο ίδιος είσαι ένα παράδειγμα, για ποιο λόγο η Γυναικεία Εγκληματικότητα ΦΑΙΝΕΤΑΙ να είναι μικρότερη. Επειδή αμέτρητα άτομα (το καθένα για τους δικούς του σκοπούς) προσπαθεί να την κρύψει κάτω από το χαλί. Γι αυτό το λόγο μια Γυναίκα χωρίς ιδιαίτερες Σπουδές και Ευφυία, είχε καταφέρει να κοροιδέψει ολόκληρη την Ελλάδα και να την συγχαίρουν όλοι για τον τρόπο που αντιμετώπισε το θάνατο των παιδιών της. Αν δεν είχε κάνει το λάθος να σκοτώσει και το τρίτο, αυτό θα νόμιζε όλος ο Κόσμος. Διάβασε τοι λέει η Ψυχολόγος στο άρθρο που παρέθεσα

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Κι εσύ ο ίδιος είσαι ένα παράδειγμα, για ποιο λόγο η Γυναικεία Εγκληματικότητα ΦΑΙΝΕΤΑΙ να είναι μικρότερη. Επειδή αμέτρητα άτομα (το καθένα για τους δικούς του σκοπούς) προσπαθεί να την κρύψει κάτω από το χαλί. Γι αυτό το λόγο μια Γυναίκα χωρίς ιδιαίτερες Σπουδές και Ευφυία, είχε καταφέρει να κοροιδέψει ολόκληρη την Ελλάδα και να την συγχαίρουν όλοι για τον τρόπο που αντιμετώπισε το θάνατο των παιδιών της. Αν δεν είχε κάνει το λάθος να σκοτώσει και το τρίτο, αυτό θα νόμιζε όλος ο Κόσμος. Διάβασε τοι λέει η Ψυχολόγος στο άρθρο που παρέθεσα
Διαφώνησα πουθενά σε αυτά που λες ή στο άρθρο;το ίδιο θα έλεγα αν το έγκλημα το έκανες ο πατέρας.Αυτο που θέλω να πω ΟΜΩΣ που δεν το λέει η ψυχολόγος είναι ΤΟ ΜΕΤΑ πως θα το διαχειριστείς με τα δικά σου τα παιδιά.Σύμφωνα με την ψυχολόγο ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ να διαπαιδαγωγούν τα τέκνα τους.Και σου λέω λοιπόν πόσοι ΓΟΝΕΙΣ είναι ΕΤΟΙΜΟΙ να διαχειριστούν αυτές τοις καταστάσεις;Εκεί να σε δω.Μαζί σου και εγώ της άποψης είμαι να μην κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλό μας ούτε ατομικά ούτε ως κοινωνία.Τέλος η υποκρισία.Όμως είμαι έτοιμος να διαχειριστώ και τα παιδιά μου στο να τους πω ποια είναι η αλήθεια και η κοινωνία και να μην τα χαϊδεύω όσο και να με στεναχωρεί αυτό όσο και να μου είναι πιο εύκολο να τους πω μη μην τα βλέπετε εσείς είστε παιδιά διάβασμα και παιχνίδι.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ το αστείο με την φωτογραφία!!!!!!!!!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Η γνωστή Συμμαχία, θα κάνει ότι μπορεί για να την προστατέψει
ελα σταματα να γινεσαι ξεφτυλα ρε μαιντανε, μεχρι και το προφιλ της εχουν βγαλει στη φορα

Οριστε φωτος, φατσα, ονοματεπωνυμο

Την προφυλακισαν, τι αλλο θες να κανουν;
κομπλεξικε

dracoumel

Ανώτατος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Κριτικές
106
Like
5.587
Πόντοι
17.806
Σου απαντάω προσωπικά, αφού μιλάς σε μένα. Έγραψα για την ηλικία συναίνεσης. Και είναι φανερό ότι αγνοείς το γεγονός πως πριν ένα αιώνα στη χώρα μας τα προξενειά άρχιζαν από τα 12, οι Γάμοι από τα 13 και στην ηλικία των 15 χρονών ήταν όλες παντρεμένες. Εξαίρεση αποτελούσαν οι κόρες κάποιων προυχόνταν, επειδή οι οικογένειες έψαχναν να βρουν τον πιο κατάλληλο Γαμπρό, κι αυτές στα 18 είχαν παντρευτεί. Αυτά μου είπε η Γιαγιά μου, γεννημένη στο Διαβολίτσι της Πελοποννήσου. Αν είχες διαβάσει τον Βιζυηνό, θα γνώριζες ότι ο Παππούς του παντρεύτηκε στην ηλικία των 12 χρονών.
Ακόμα κι αν μου την πέσει 17 χρονο, όχι, δεν θα πάω, για ένα απλούστατο λόγο. Όχι μόνο επειδή γουστάρω τις μιλφ, αλλά μια έφηβη αποκλείεται να μπορεί να μου κάνει αυτά που θέλω, με τον τρόπο που θέλω, λόγω απειρίας. Έχει τύχει 40ρες Επαγγελματίες να μην με ικανοποιήσουν, όχι ένα πιτσιρίκι. Ελπίζω να ήμουν σαφής
Μην απολογείσαι …. σε εμένα για αυτά που είπες , γιατί τα είπες και το ξέρεις ….
Κοιτά απλά τον εαυτό σου στον καθρέφτη
Αν είσαι εντάξει με αυτό που βλέπεις εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο
No comments

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.112
Πόντοι
456
Ρε μάγκες έχετε σκεφτεί ότι υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο θέμα να παίζει τόσο όπως ήταν και η πισπιρίγκα, καθαρά για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από ακρίβεια/πόλεμο;

Πήγα supermarket σήμερα και αναστέναξα. Για την ακρίβεια δε λένε τίποτα. Μόνο βιασμοί και ατυχήματα παίζουν τις τελευταίες μέρες στα κανάλια.
This guy gets it .
Απλά τα κουλά που μας κυβερνάνε θέλουν να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη. Οπότε ; Δως του το ανήλικο που το βίασαν.
Προπέρυσι είχαμε τη δική της χρυσής αυγής μετά τη Μπίκα ύστερα τη τρελή που έσφαζε τα παιδιά της τώρα αυτό.
Άμα ήμασταν σωστοί θα τελειώναμε με μια σφαίρα στο κεφάλι για τους ανώμαλους και θα ασχολούμασταν με τίποτα σοβαρό.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.112
Πόντοι
456
Το θέμα είναι απλό και συγκεκριμένο .Αγοραίος έρωτας , σημαίνει συναινετικό αλισβερίσι , μεταξύ ενηλίκων , και εφόσον δεν υπάρχει στη μέση θέμα εκμετάλλευσης από τρίτους κατά της γυναίκας . [ τουτέστιν οικονομική και ψυχολογική εκμετάλλευση ,εκβιασμοί , βια , νταβατζιλίκια , η και απελπισία της γυναίκας για διάφορους λόγους κτλ ]

Οτιδήποτε άλλο , είναι στην καλύτερη περίπτωση διεστραμμένο .Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ανήλικες , η και στην κυριολεξία για παιδιά όπως η 12χρονη .
Και πάω εγώ σε ένα μπουρδέλα ρε μάστορα πως καταλαβαίνω άμα είναι θύμα trafficking ;

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.832
Πόντοι
446
Ποιός λέει οτι ΔΕΔΟΜΕΝΑ υπάρχουν σελέμπριτι και πολιτικοί μέσα στα 213 ονόματα;
Υπάρχει λίστα πελατών και το στικάκι από κάμερα
Έχουν ήδη αναγνωριστεί διάσημοι πολιτικοί και ιερείς.....ευλογηcov

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.309
Πόντοι
446
Και πάω εγώ σε ένα μπουρδέλα ρε μάστορα πως καταλαβαίνω άμα είναι θύμα trafficking ;

Μάστορα ξέρω ότι γίνομαι δυσάρεστος , αλλά είμαστε μεγάλα “παιδιά”

Από την στιγμή που αυτό παίζει στην πιάτσα , και το γνωρίζουμε πολύ καλά το ότι παίζει , γνωρίζουμε και πολύ καλά , το ότι υπάρχει η περίπτωση , να μας συμβεί .

trelogiatross

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
374
Πόντοι
20
Τύποι ποιο μέλος είναι ;;; :confused::confused::confused:

Στιγμιότυπο οθόνης (3).png

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.309
Πόντοι
446

Να το πω και πιο χύμα ? Από την στιγμή που δεν ξέρεις το εάν είναι θύμα η όχι , τότε γιατί πας ?

Los Angeles

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2021
Κριτικές
1
Like
164
Πόντοι
1
Απλά τα πράγματα.......Τώρα που Προφυλακιστηκαν τα Παλιοπαιδα τα Ατίθασα......Θα τους Περιποιηθουν Μέσα και Ίσως να Έχουμε Αυτοκτονίες..... Τώρα Από Τα Υπόλοιπα 213 άτομα.... Για να δούμε πόσοι θα μαζευτούν...... Αν Ήταν κανένας σπουδαίος θα την γλυτώσει......Αν Όχι ....... ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Θα τους Περιποιηθουν Μέσα και Ίσως να Έχουμε Αυτοκτονίες.....
τι θα περιποιηθουν ρε, ολους μαζεμενους σε ενα μερος τους εχουν, ποιος θα τους περιποιηθει ο Λιγναδης;
Α ξεχασα αυτος ειναι εξω :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom