Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.781
Πόντοι
34.538

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Στο 5:34 του βίντεο................

Πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας.

Γείτονας από τον Κολωνό καίει:

#Πολιτικούς.

#Καλλιτέχνες.

#Και έναν Μεγαλοδικηγόρο.

:orchestra:

Τελεσίγραφο από τον γείτονα κλπ....μάλλον τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν ψάχνει και αυτός. Είναι δυνατόν να βγει κάποιος και να αραδιάζει ονόματα στο έτσι από όποιον χώρο και να προέρχονται απλά και μόνο επειδή ο ίδιος τα έχει συνδυάσει στο μυαλό του? Ακόμα και αυτοί που λένε οτι σίγουρα εμπλέκονται κάποιοι και πάνε να το κρύψουνε το αφήνουν τελείως φλου και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Γιατί έτσι και αρχίσουν οι θιγόμενοι τις μηνύσεις και τις αγωγές ούτε τα δισέγγονα τους δεν θα ξεχρεώνουν μετά.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Για να κάνει το κοριτσάκι όλα αυτά προφανώς θα έλειπε αρκετές ώρες από το σπίτι.
Είναι δυνατόν 12 χρονών παιδάκι να λείπει τόσες ώρες από το σπίτι και οι γονείς να μην ανησυχούν ή να μην υποψιαστούν ;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ρε μάγκες έχετε σκεφτεί ότι υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο θέμα να παίζει τόσο όπως ήταν και η πισπιρίγκα, καθαρά για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από ακρίβεια/πόλεμο;

Πήγα supermarket σήμερα και αναστέναξα. Για την ακρίβεια δε λένε τίποτα. Μόνο βιασμοί και ατυχήματα παίζουν τις τελευταίες μέρες στα κανάλια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.259
Πόντοι
10.336
Ρε μάγκες έχετε σκεφτεί ότι υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο θέμα να παίζει τόσο όπως ήταν και η πισπιρίγκα, καθαρά για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από ακρίβεια/πόλεμο;

Πήγα supermarket σήμερα και αναστέναξα. Για την ακρίβεια δε λένε τίποτα. Μόνο βιασμοί και ατυχήματα παίζουν τις τελευταίες μέρες στα κανάλια.
βρες μου ενα ειδησεογραφικο που δεν λεει καθημερινα για την ακριβεια και τον πολεμο.
Ενα.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
βρες μου ενα ειδησεογραφικο που δεν λεει καθημερινα για την ακριβεια και τον πολεμο.
Ενα.

Σελίδα Ευαγγελάτου σήμερα ούτε ένα άρθρο για φτώχια, ακρίβεια, (καλά η κορώνα τελείωσε με τον πόλεμο), ίσως να υπάρχει τίποτα για κάνα επίδομα...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.781
Πόντοι
34.538
Σελίδα Ευαγγελάτου σήμερα ούτε ένα άρθρο για φτώχια, ακρίβεια, (καλά η κορώνα τελείωσε με τον πόλεμο), ίσως να υπάρχει τίποτα για κάνα επίδομα...
Ειδησεις ΑΛΦΑ....Ακριβεια πρωτο θεμα..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.259
Πόντοι
10.336
καλα αμα διαβαζεις ευαγγελατο τα θελει ο κωλος σου.
το newsit ειναι το σαιτ του;

οριστε, εχει 5-6 σημερινα αρθρα για πετρελαιο ακριβεια ευρωπη κτλ
οριστε, εχει 2-3 σημερινα αρθρα για πολεμο

και αλλα τοσα που μπορει να ειπε στην τηλεοραση, κι αν οχι ο ιδιος τοτε το καναλι σιγουρα σε ολα τα ειδησεογραφικα, θα ειχε και ακριβεια και πολεμο, τα κοβω απτην ριζα.

Το θεμα του ανηλικου ειναι το νουμερο 1 γιατι σημερα, δευτερα, απολογηθηκαν πολλα ατομα και βγηκαν πολλες ειδησεις.
Λοιπον, ασε τις συνομωσιες, κανεις δεν σου κρυβει τιποτα. Αν εσυ ενημερωνεσαι απο τα πρωιναδικα της τιβι δεν φταιει κανενας...

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
καλα αμα διαβαζεις ευαγγελατο τα θελει ο κωλος σου.
το newsit ειναι το σαιτ του;

οριστε, εχει 5-6 σημερινα αρθρα για πετρελαιο ακριβεια ευρωπη κτλ
οριστε, εχει 2-3 σημερινα αρθρα για πολεμο

και αλλα τοσα που μπορει να ειπε στην τηλεοραση, κι αν οχι ο ιδιος τοτε το καναλι σιγουρα σε ολα τα ειδησεογραφικα, θα ειχε και ακριβεια και πολεμο, τα κοβω απτην ριζα.

Το θεμα του ανηλικου ειναι το νουμερο 1 γιατι σημερα, δευτερα, απολογηθηκαν πολλα ατομα και βγηκαν πολλες ειδησεις.
Λοιπον, ασε τις συνομωσιες, κανεις δεν σου κρυβει τιποτα. Αν εσυ ενημερωνεσαι απο τα πρωιναδικα της τιβι δεν φταιει κανενας...

Τύπε με όποιον μιλάω τις τελευταίες μέρες (δουλειά, γνωστοί, συγγενείς κτλ) όλοι μου λένε για το συγκεκριμένο θέμα.

Βαρέθηκα να το ακούω δηλαδή πρώτη φορά μαθαίνουμε ότι γίνεται κάτι τέτοιο; Στα χωριά γαμάνε αγοράκια, αιμομιξίες παίζουν κάργα, βιασμοί που δε λέγεται κουβέντα για να μην εκτεθούν σε κλειστό κύκλο, πατέρας γαμάει γιο ( το τελευταίο έχει γίνει στο χωριό μου).

Πέφτουν όλοι από στα σύννεφα λες και ήρθαν από τον Άρη εξωγήινοι.

Από την αρχαιότητα υπάρχουν στοιχεία παιδεραστίας.

Η άλλη τρελάθηκε και σκότωσε τα παιδιά της... και σίγουρα κάπου θα υπάρχουν και κανίβαλοι.

Τι θα κάνουμε τώρα; Όποτε κάποιος αποφασίσει να φάει τον συνάνθρωπο θα το λένε όλη τη μέρα σαν να σταματάει ο χρόνος εκεί;

Αλλά τι να πεις; Εδώ μας κατηγορούν στο εξωτερικό για την ελευθεροτυπία που πιάνει πάτο στη χώρα μας. Τα ΜΜΕ παίζουν ό,τι συμφέρει το σύστημα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.293
Πόντοι
3.936

Σιγουρα ισχυει σε μεγαλο βαθμο. Που και που αγοραζω κανενα αναψυκτικο. Πηγα το Σαββατο 4,10

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.259
Πόντοι
10.336
Τύπε με όποιον μιλάω τις τελευταίες μέρες (δουλειά, γνωστοί, συγγενείς κτλ) όλοι μου λένε για το συγκεκριμένο θέμα.

Βαρέθηκα να το ακούω δηλαδή πρώτη φορά μαθαίνουμε ότι γίνεται κάτι τέτοιο; Στα χωριά γαμάνε αγοράκια, αιμομιξίες παίζουν κάργα, βιασμοί που δε λέγεται κουβέντα για να μην εκτεθούν σε κλειστό κύκλο, πατέρας γαμάει γιο ( το τελευταίο έχει γίνει στο χωριό μου).

Πέφτουν όλοι από στα σύννεφα λες και ήρθαν από τον Άρη εξωγήινοι.

Από την αρχαιότητα υπάρχουν στοιχεία παιδεραστίας.

Η άλλη τρελάθηκε και σκότωσε τα παιδιά της... και σίγουρα κάπου θα υπάρχουν και κανίβαλοι.

Τι θα κάνουμε τώρα; Όποτε κάποιος αποφασίσει να φάει τον συνάνθρωπο θα το λένε όλη τη μέρα σαν να σταματάει ο χρόνος εκεί;

Αλλά τι να πεις; Εδώ μας κατηγορούν στο εξωτερικό για την ελευθεροτυπία που πιάνει πάτο στη χώρα μας. Τα ΜΜΕ παίζουν ό,τι συμφέρει το σύστημα.

Ειπες οτι τα καναλια κανουν αβαβα την ακριβεια και τον πολεμο. Σε ρωτησα ποιος, μου λες ευαγγελατος.
Σου βαζω ευαγγελατο, μου λες οι φιλοι μου μου ειπαν ομως οτι μπλα μπλα μπλα.
Μιλαμε ή κλανουμε; Τι θες να σου πουν τα καναλια για την ακριβεια που δεν το ξερεις ηδη;

Μου λες, και στα χωρια γαμανε παιδακια, αρα ας κλασουμε κι αυτο εδω που το πηδηξε η μιση αθηνα; Να μην το κανουμε θεμα;
Ναι οι δημοσιογραφοι ειναι μπασταρδοι, αλλα εσυ το παρουσιαζεις λες και ζεις στην Β.Κορεα και οι ειδησεις σου δειχνουν χαρουμενα καρτουν ενω πεθαινεις.

Πρωτον, κλεισε την τιβι, ειναι αχρηστη. Δευτερον, ενημερωσου απο τα σαιτ και τους δημοσιογραφους που ΕΣΥ θεωρεις πιο σοβαρους ή αντικειμενικους κτλ, και οχι οτι σου πετανε. Τριτον, ακου και λιγο ραδιοφωνο, αν οντως θες να ακουσεις ειδησεις. Απευθυνεται σε μικροτερο κοινο και συζητιουνται πολλα περισσοτερα θεματα, ολη μερα, ενω η τιβι εχει να δειξει και ταινιες/σειρες κτλ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.168
Πόντοι
5.506
εσυ τυπε δε δουλευεις απλα για τον κουλη.
πρεπει να εχεις γραφειο μεσα στο σπιτι του και να κοιμαστε και μαζι.
μηπως εισαι αυτος ο καραφλας ο εκπροσωπος τυπου?
Αυτό επειδή αναγνώρισα κατευθείαν πως η τύπισσα είναι για ψυχιατρείο και οκανα;;

Γράψε κάτι ακόμα να δω αν πρέπει να σου πω τι αναγνωρίζω σε σένα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.168
Πόντοι
5.506
Πάμε πάλι, δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια η κάποια υψηλή θέση στην κυβέρνηση η στην δημόσια διοίκηση να κλείσει ραντεβού μέσω εφαρμογής για να γαμήσει μέσα σε ένα αυτοκίνητο στα Σεπόλια η σε ένα μπουρδέλο της σειράς.
Νομίζεις οτι τα φυτά ξέρουν ανάγνωση;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.168
Πόντοι
5.506
Όχι τυπε γι αυτό. Έχει τύχει να διαβάσω διάφορα σχόλια σου και δείχνεις να υπερασπιζεσαι λυσσαλέα κουλή και νδ
Ε ναι, υπερασπίζομαι την κανονικότητα, αν έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις, εδώ είμαστε, ακούμε.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.263
Πόντοι
2.420
Δύο ταινίες μου έρχονται στο νου διαβάζοντας για την υπόθεση, ''Ο ταξιτζής'' του Σκορτσέζε και φυσικά το Μικρό Ψάρι. Α ρε Καραμάνης που σας χρειάζεται

artworks-2zVqMX8FxyPSLs9g-wGgYYA-t500x500.jpg

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.026
Πόντοι
3.556
Δύο ταινίες μου έρχονται στο νου διαβάζοντας για την υπόθεση, ''Ο ταξιτζής'' του Σκορτσέζε και φυσικά το Μικρό Ψάρι. Α ρε Καραμάνης που σας χρειάζεται

artworks-2zVqMX8FxyPSLs9g-wGgYYA-t500x500.jpg
που τον θυμήθηκες τύπε το ΝΑΥΑΓΙΟ τυπαρα γαμω τα παιδια :undecided::undecided::undecided:

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.103
Πόντοι
1.436
Συμφωνω απολυτα ! Περιμενω να κλεισει η υποθεση και να σβισω τον λογαριασμο μου εδω γιατι εχω αηδιασει. !! Για αυτο τον λογο θελω να σβισω το λογαριασμο μου!! Και φυσικα τελος το αθλημα !! Μπορεις να μπλεξεις χωρις να φταις απο το πουθενα ! και αν ειναι μπλεγμενοι διασιμοι ( οτι και να ειναι αυτοι πολιτοκοι , τραγουδιστες κλπ.) θα τα ριξουν σε αυτους που δεν ειναι τις καστας τους.
κακα τα ψεματα θελει πολυ προσοχη απο εμας τους πελατες...και δε μιλαω για την υποθεση αυτη με το 12χρονο γιατι οκ δυσκολα να μπερδεψεις το 12 με 18....
ομως το 16-17 πως το ξεχωριζεις απο το 18-20 αφου η εφηβεια εχει πια τελειωσει γυρω στα 16 για τα περισσότερα κοριτσια?αυτα ειναι ιατρικα δεδομενα δε τα λεω απο το μυαλο μου

μονη λυση ειναι ερευνα στις επιλογες μας και να επιλεγουμε απο γραφεια με καποια ιστορια αλλα και παλι δε ξερω κατα ποσον σε προστατευει αυτο
σχετικα προσφατα δεν ειχε γινει σκανδαλο με αθηναικο γραφειο που εφερνε μια 17χρονη?hustlers νομιζω λεγοταν...τουλαχιστον το γραφειο στην θεσσαλονικη φερνει κυριως τριανταρες οποτε ειμαστε καλυμμένοι
ισως πια η νομοθεσια πρεπει να εκμοντερνιστει και να συμπεριλάβει πια και τα cg αντι μονο τους οικους ανοχης για να γινονται και ελεγχοι...

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.239
Πόντοι
2.036
Εντυπωσιακό και εξοργιστικό ταυτόχρονα να ακούς και να βλέπεις στα ΜΜΕ, στα ΜΚΔ αλλά και στον στενό σου ή ευρύτερο κοινονικό σου περίγυρο, διαφόρους να ασχολούνται και να ζητούν (σωστά) την μέγιστη ποινή για τα καθάρματα που βίασαν το παιδί και θα συνεχίσουν να βιάζουν την ψυχούλα του για όλη την υπόλοιπη ζωή του. Είναι η ίδια, ως επί το πλείστον, ισχυρή πλειοψηφία που σκίζει της κιλότες της για το δικαίωμα του πούστη να διατυμπανίζει ότι γαμιέται στον κώλο και μάλιστα είναι και υπερήφανος. Είναι η ίδια ισχυρή πλειοψηφία που τουμπεκιάστηκε, όταν πήγαν δύο τραβέλια, άρρωστα στο σώμα, την ψυχή και το μυαλό, για να μιλήσουν σε παιδάκια του νηπιαγωγείου για το δικαίωμα ενός παιδιού να επιλέγει νωρίς-νωρίς το φύλο του. Η ίδια ακριβώς πλειοψηφία είναι αυτή που στέκεται στο πλευρό του Μήτσου του τριχωτού, ώστε να μπορεί, ως σιχαμένη δήθεν μητέρα, να υιοθετεί παιδάκια παρέα με το μερακλή κωλομπαρά του,
Δηλαδή τι περιμένατε ρε μουνόπανα να συμβεί; Σε λίγα χρόνια, το να βιάζουν παιδάκια, όπως αυτό το δύστυχο παιδί στον Κολωνό, θα το δέχεστε σαν φυσιολογικό.
Ούστ, καργιόληδες υποκριτές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom