Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.554
- Πόντοι
- 206
Ναι Αγγελικούλα μου ναι ναι άντε γύρνα στο τσαντίρι ξημέρωσε και πρέπει να πας να πουλήσεις πατάτες με το DatsunΣκάσε πίθηκε.
Ναι Αγγελικούλα μου ναι ναι άντε γύρνα στο τσαντίρι ξημέρωσε και πρέπει να πας να πουλήσεις πατάτες με το DatsunΣκάσε πίθηκε.
Πάλι σούρωσες?Ναι Αγγελικούλα μου ναι ναι άντε γύρνα στο τσαντίρι ξημέρωσε και πρέπει να πας να πουλήσεις πατάτες με το Datsun
Έχουμε μπερδέψει νομίζω τις σωματικές επαφές, με τις τηλεφωνικές επαφεςεγώ έχω καταλάβει ότι 213 βρέθηκαν ως επαφές...
Καλη προσπαθεια αντιγραφης αλλα ηλθες δευτερος, δεν πειραζει, θα μαθεις σιγα σιγα, εχω δει σαν και σενα πολλους εδω μεσα.Καλα τυπε μη νευριαζεις, εννοουσα οτι δεν με απασχολεί τι λένε μαλάκες, προφανώς και δεν το έπιασες
Δεν αρπαζομαι.
Να σταθεις στη συγκεκριμενη υποθεση και στο σεξ ανηλικων. Σε αυτο με παρεθεσες την πρωτη φορα, δεν θα συζητησουμε ολα τα στραβα της κοινωνιας αλλα το συγκεκριμενο που εσυ θεωρεις στραβο.
Σε ρωταω, στο θεμα του σεξ των ανηλικων, και στα ορια που εχουν εφαρμοστει στην ελλαδα συγκεκριμενα, τι μπορουμε να βελτιωσουμε; Πες μου, ακουω.
Θα τα ρίξει στο μίχο,Σήμερα στις 1 το μεσημέρι θα απολογηθεί η βρωμομανα!
Είμαι πολύ περίεργος....τι θα πει....????
Συνεχίζεις τεχνηέντως να διαστρέφεις όσα λέω. Και βέβαια υπάρχουν μικρά κορίτσια που θα την πέσουν σε 50χρονους με καράφλα και κοιλιά. Αυτή η διαταραχή λέγεται Daddy Issues και συμβαίνει σε κορίτσια τα οποία δεν βρήκαν αποδοχή από τον πατέρα τους, είτε επειδή ήταν Συναισθηματικά Απών και αδιάφορος, είτε επειδή σκοτώθηκε, είτε επειδή χώρισαν με τη μητέρα τους. Και δεν είναι σπάνιαστη 1η παράγραφο τελικά δέχεσαι το φυσιολογικό , ότι δηλαδή δεν υπάρχει παιδί που να επιθυμεί τον εθελούσιο βιασμό του. Παρά ταύτα πετάς και την κουτοπονηράδα ότι 1 στο εκατομμύριο παιδί μπορεί να θέλει να πάει με ενήλικα
η 2η παράγραφο δεν θα χρειαζόταν καθόλου αν σε προηγούμενο ποστ σου
δεν ανέφερες ότι η πορνεία επιτρέπεται στα 17, σε διόρθωσα ότι εκ του νόμου επιτρέπεται η πορνεία στα κλεισμένα 18 , 18+
Πως λειτούργησε το μυαλό σου, το έχω απορία !!
Πως σκέφτηκες ότι οι άνθρωποι που λέγανε καλημέρα ή συνεργάζονταν εμπορικά με τον μπακάλη ,κάνανε κάτι επιλήψιμο ?
Τι σχέση έχουν όλα αυτά τα απίθανα και άσχετα που αραδιάζεις στη 3η παράγραφο με το κρυφό κύκλωμα παιδεραστίας που είχε στήσει ο ανωμαλάρας ?
Εαν όμως σε αυτό το κύκλωμα υπήρχε γνωστός μου πάλι το ίδιο θα έλεγα , ισόβια-κρεμάλα-ευνουχισμός ό,τι προβλέπει ο νόμος συν άλλα τόσα
Ελπίζω και συ το ίδιο να επιθυμείς για τους παιδοβιαστές δηλαδή την αυστηρη τιμωρία τους
Με την ευκαιρία να σε ρωτήσω και γω κάτι,
(το πούστευαν) κ εκπόρνευαν ανώμαλες γυναίκες , μήπως ήσουνα λίγο πιο ευαίσθητος ?
μόνο μία τελευταία ερώτηση, θέλω την άποψή σου. Τα διεθνή κυκλώματα παιδεραστίας έχουν ως εμπλεκόμενους αυστηρά άντρες, ή υπάρχουν και Γυναίκες, οι οποίες συμμετέχουν σε διάφορες θέσεις; δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο, στη χώρα μας τα πάντα είναι Αρτσι - Μπούρτσι κι ο Λουλάς, Γενικά αναφέρομαιστη 1η παράγραφο τελικά δέχεσαι το φυσιολογικό , ότι δηλαδή δεν υπάρχει παιδί που να επιθυμεί τον εθελούσιο βιασμό του. Παρά ταύτα πετάς και την κουτοπονηράδα ότι 1 στο εκατομμύριο παιδί μπορεί να θέλει να πάει με ενήλικα
η 2η παράγραφο δεν θα χρειαζόταν καθόλου αν σε προηγούμενο ποστ σου
δεν ανέφερες ότι η πορνεία επιτρέπεται στα 17, σε διόρθωσα ότι εκ του νόμου επιτρέπεται η πορνεία στα κλεισμένα 18 , 18+
Πως λειτούργησε το μυαλό σου, το έχω απορία !!
Πως σκέφτηκες ότι οι άνθρωποι που λέγανε καλημέρα ή συνεργάζονταν εμπορικά με τον μπακάλη ,κάνανε κάτι επιλήψιμο ?
Τι σχέση έχουν όλα αυτά τα απίθανα και άσχετα που αραδιάζεις στη 3η παράγραφο με το κρυφό κύκλωμα παιδεραστίας που είχε στήσει ο ανωμαλάρας ?
Εαν όμως σε αυτό το κύκλωμα υπήρχε γνωστός μου πάλι το ίδιο θα έλεγα , ισόβια-κρεμάλα-ευνουχισμός ό,τι προβλέπει ο νόμος συν άλλα τόσα
Ελπίζω και συ το ίδιο να επιθυμείς για τους παιδοβιαστές δηλαδή την αυστηρη τιμωρία τους
Με την ευκαιρία να σε ρωτήσω και γω κάτι,
αν στη θέση του 11χρονου κοριτσιού ήταν ένα 11χρονο αγοράκι το οποίο βίαζαν (το πούστευαν) κ εκπόρνευαν ανώμαλες γυναίκες , μήπως ήσουνα λίγο πιο ευαίσθητος ?
κι όμως, λέμε ακριβώς το ίδιο, εσύ προσπαθείς να διαστρέψεις όσα γράφω, δεν γνωρίζω τους λόγους που έχειςαυτό που λες είναι σωστό
αλλά δεν εννοεί αυτό ο Μπόκολος
Άλλο λέει ο Μπόκολος και άλλο εσύ
Σε κάθε περίπτωση δεν γίνεται να κάνεις νταλαβέρι για απορρυπαντικά κ κωλόχαρτα σαν ΙΔΙΩΤΗΣ προμηθευτής του μπακάλικου πχ KLINEX-SOFTEX και να σου φορτώσουνε παιδεραστία
πηγε η αλλη κοκκαλο στα δικαστηρια να πει οτι βαλτε με φυλακη, στο μπουρδελο μου εκδιδοταν η μικρη.....και εσεις πιστευετε οτι μεσα στο φλασακι ειχε τον μπαιντεν και τον πουτιν...κατι βαρυ θα ειχε μεσα γιατι χαλασε λεει.
οπως ειχε χαθει η λιστα λαγκαρτ.
αυτο δεν ειναι χωρα αλλα ζουγκλα
μόνος σου εκτείθεσαι ,άθελα σου, απο κεκτημένη ταχύτητα πως για τα πάντα όλα φταίνε τα θηλυκά κ παίρνει η μπάλα και το κοριτσάκιΣυνεχίζεις τεχνηέντως να διαστρέφεις όσα λέω. Και βέβαια υπάρχουν μικρά κορίτσια που θα την πέσουν σε 50χρονους με καράφλα και κοιλιά. Αυτή η διαταραχή λέγεται Daddy Issues και συμβαίνει σε κορίτσια τα οποία δεν βρήκαν αποδοχή από τον πατέρα τους, είτε επειδή ήταν Συναισθηματικά Απών και αδιάφορος, είτε επειδή σκοτώθηκε, είτε επειδή χώρισαν με τη μητέρα τους. Και δεν είναι σπάνια
Από την αρχή έγραψα ότι πρέπει να διερευνηθούν οι επαφές, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς Κοινωνικές / Επαγγελματικλές επαφές. Κι είμαι σίγουρος, ότι η Αστυνομάι θα ελέγξει προσεκτικά. Γι αυτό το λόγο άλλωστε, δεν δίνει όλα τα ονόματα που πήρε μετά την άρση απορρήτου, θα τα ελέγξει προσεκτικά, και μετά θα κάνει τις ανακοινώσεις, αυτό ακριβώς έγραψα. Και θεωρώ ότι θα τιμωρηθούν σύμφωνα με το Νόμο, όσοι εμπλέκονται
Ναι, το ίδιο θα έλεγα αν αντί για κοριτσάκι ήταν αγοράκι, να δοθούν τα ονόματα όταν ήταν σίγουρη η Αστυνομία
εννοείται και γυναίκες , 100000% !!!!!!!!!!μόνο μία τελευταία ερώτηση, θέλω την άποψή σου. Τα διεθνή κυκλώματα παιδεραστίας έχουν ως εμπλεκόμενους αυστηρά άντρες, ή υπάρχουν και Γυναίκες, οι οποίες συμμετέχουν σε διάφορες θέσεις; δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο, στη χώρα μας τα πάντα είναι Αρτσι - Μπούρτσι κι ο Λουλάς, Γενικά αναφέρομαι
Αλλοιμονο σε οποια φυτα την πηραν στα σοβαραΤο στικάκι της τρελογριας τελικά τραγούδια είχε μέσα....!!!!
Θα σου πω την αληθεια τυπε αλλα να μεινει μεταξυ μας, ο κυριακος εβαλε να το χαλασουν γιατι μεσα ηταν αυτος και ολο το υπουργικο του συμβουλιο.και γιατι χαλασε το φλασακι τυπε και δεν ειπαν οτι μεσα ειχε κατι τραγουδια του διονυσιου?
σου εχουν χαλασει πολλα στικακια ετσι στο ασχετο? εγω παντως πρωτη φορα ακουω οτι δε μπορουν να δουν τι εχει μεσα.
καταφερνουν να ανακτησουν υλικο απο μαυρα κουτια που πεφτουν στους ωκεανους η σε δαση απο 20000+ ποδια ακομα και μετα απο φωτια
Αυτή τελικά είναι η δεν είναι η καινούργια πρόεδρος των εκδιδόμενων ; Γιατί βγήκε η παλιά και είπε οτι δεν έχουν αλλάξει πρόεδρο , και οτι αυτη την αντιγράφεικατι βαρυ θα ειχε μεσα γιατι χαλασε λεει.
οπως ειχε χαθει η λιστα λαγκαρτ.
αυτο δεν ειναι χωρα αλλα ζουγκλα