Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 330K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.122
Πόντοι
6.256

Ισως με αυτη την υποθεση μαζευτουν και φοβηθουν λιγο και οι τυποι του ' ελα μωρε και τι εγινε, σιγά '.
Τωρα στη γαδα στους ανακριτες και με το ξεπαράδιασμα στους δικηγορους θα αλλαξουν στάση ζωης.

Γι αυτο ενα κρατος πρεπει να ειναι όρθιο, να εχει αστυνομια δικαστες φυλακες κλπ και να γαμάει αυτους που πρέπει

Los Angeles

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2021
Κριτικές
1
Like
164
Πόντοι
1
Είναι Αδιανόητο με τόσα Κορίτσια από 20 χρόνων και πάνω..... Με Τόση Λυψανδρια και να πηγαίνουν να βιάζουν 12 χρόνο κορίτσι......ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΔΟΥΡΗΣ??? ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΟΙ....... ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
ειναι δυνατον στην αγγελια να εγραφε ανηλικη? δεν θα τον τσιμπουσαν απο το ηλεκτρονικο εγκλημα?
εγώ έχω καταλάβει ότι 213 βρέθηκαν ως επαφές...
Έχουμε μπερδέψει νομίζω τις σωματικές επαφές, με τις τηλεφωνικές επαφες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Καλα τυπε μη νευριαζεις, εννοουσα οτι δεν με απασχολεί τι λένε μαλάκες, προφανώς και δεν το έπιασες
Καλη προσπαθεια αντιγραφης αλλα ηλθες δευτερος, δεν πειραζει, θα μαθεις σιγα σιγα, εχω δει σαν και σενα πολλους εδω μεσα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.122
Πόντοι
6.256
Ειναι και οι κακομοιρηδες συνδικαλιστες της ελας στα μμε συνεχως που απλα ειναι για να γελάς, και ρεζιλευουν και τη δουλεια της ελας.

Καποιος να τους μαζεψει

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Δεν αρπαζομαι.
Να σταθεις στη συγκεκριμενη υποθεση και στο σεξ ανηλικων. Σε αυτο με παρεθεσες την πρωτη φορα, δεν θα συζητησουμε ολα τα στραβα της κοινωνιας αλλα το συγκεκριμενο που εσυ θεωρεις στραβο.

Σε ρωταω, στο θεμα του σεξ των ανηλικων, και στα ορια που εχουν εφαρμοστει στην ελλαδα συγκεκριμενα, τι μπορουμε να βελτιωσουμε; Πες μου, ακουω.

Αδερφέ βλέπω το έχεις πάρει πολύ πατριωτικά το ζήτημα.

Ξαναλέω όμως ότι η άποψη μου είναι η εξατομίκευση. Τα 18 είναι θεσμοθετημένα από την κοινωνία. Δεν σημαίνει ότι όλα τα κορίτσια έχουν την ψυχική και σωματική ωριμότητα να κάνουν σεξ στα 18 αλλά και ότι ένα κορίτσι στα 16 δεν είναι πιο ώριμο από τη 18αρα.

Επαναλαμβάνω για να είμαι σαφής. Μιλάω γενικά και όχι για τη συγκεκριμένη περίπτωση πεδαιραστίας.

Το 12χρονο είναι παιδί (και 12 είναι τώρα που σημαίνει ότι μπορεί να είχαν γίνει πράγματα όσο ήταν και μικρότερο). Τέλος, δεν σηκώνει αμφισβήτηση το συγκεκριμένο ζήτημα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
στη 1η παράγραφο τελικά δέχεσαι το φυσιολογικό , ότι δηλαδή δεν υπάρχει παιδί που να επιθυμεί τον εθελούσιο βιασμό του. Παρά ταύτα πετάς και την κουτοπονηράδα ότι 1 στο εκατομμύριο παιδί μπορεί να θέλει να πάει με ενήλικα :confused:

η 2η παράγραφο δεν θα χρειαζόταν καθόλου αν σε προηγούμενο ποστ σου
δεν ανέφερες ότι η πορνεία επιτρέπεται στα 17, σε διόρθωσα ότι εκ του νόμου επιτρέπεται η πορνεία στα κλεισμένα 18 , 18+

Πως λειτούργησε το μυαλό σου, το έχω απορία !!
Πως σκέφτηκες ότι οι άνθρωποι που λέγανε καλημέρα ή συνεργάζονταν εμπορικά με τον μπακάλη ,κάνανε κάτι επιλήψιμο ?
Τι σχέση έχουν όλα αυτά τα απίθανα και άσχετα που αραδιάζεις στη 3η παράγραφο με το κρυφό κύκλωμα παιδεραστίας που είχε στήσει ο ανωμαλάρας ?
Εαν όμως σε αυτό το κύκλωμα υπήρχε γνωστός μου πάλι το ίδιο θα έλεγα , ισόβια-κρεμάλα-ευνουχισμός ό,τι προβλέπει ο νόμος συν άλλα τόσα
Ελπίζω και συ το ίδιο να επιθυμείς για τους παιδοβιαστές δηλαδή την αυστηρη τιμωρία τους
Με την ευκαιρία να σε ρωτήσω και γω κάτι,

(το πούστευαν) κ εκπόρνευαν ανώμαλες γυναίκες , μήπως ήσουνα λίγο πιο ευαίσθητος ?
Συνεχίζεις τεχνηέντως να διαστρέφεις όσα λέω. Και βέβαια υπάρχουν μικρά κορίτσια που θα την πέσουν σε 50χρονους με καράφλα και κοιλιά. Αυτή η διαταραχή λέγεται Daddy Issues και συμβαίνει σε κορίτσια τα οποία δεν βρήκαν αποδοχή από τον πατέρα τους, είτε επειδή ήταν Συναισθηματικά Απών και αδιάφορος, είτε επειδή σκοτώθηκε, είτε επειδή χώρισαν με τη μητέρα τους. Και δεν είναι σπάνια

Από την αρχή έγραψα ότι πρέπει να διερευνηθούν οι επαφές, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς Κοινωνικές / Επαγγελματικλές επαφές. Κι είμαι σίγουρος, ότι η Αστυνομάι θα ελέγξει προσεκτικά. Γι αυτό το λόγο άλλωστε, δεν δίνει όλα τα ονόματα που πήρε μετά την άρση απορρήτου, θα τα ελέγξει προσεκτικά, και μετά θα κάνει τις ανακοινώσεις, αυτό ακριβώς έγραψα. Και θεωρώ ότι θα τιμωρηθούν σύμφωνα με το Νόμο, όσοι εμπλέκονται

Ναι, το ίδιο θα έλεγα αν αντί για κοριτσάκι ήταν αγοράκι, να δοθούν τα ονόματα όταν ήταν σίγουρη η Αστυνομία

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Ολοι στα ψυχολογικα τους τα εριξαν στις απολογιες, τι σκατα, ποια αυτιστικα μελη του σαη ειναι; Πικερ, λαδακης, βιταμ, νιο, δαντε κετς;;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
στη 1η παράγραφο τελικά δέχεσαι το φυσιολογικό , ότι δηλαδή δεν υπάρχει παιδί που να επιθυμεί τον εθελούσιο βιασμό του. Παρά ταύτα πετάς και την κουτοπονηράδα ότι 1 στο εκατομμύριο παιδί μπορεί να θέλει να πάει με ενήλικα :confused:

η 2η παράγραφο δεν θα χρειαζόταν καθόλου αν σε προηγούμενο ποστ σου
δεν ανέφερες ότι η πορνεία επιτρέπεται στα 17, σε διόρθωσα ότι εκ του νόμου επιτρέπεται η πορνεία στα κλεισμένα 18 , 18+

Πως λειτούργησε το μυαλό σου, το έχω απορία !!
Πως σκέφτηκες ότι οι άνθρωποι που λέγανε καλημέρα ή συνεργάζονταν εμπορικά με τον μπακάλη ,κάνανε κάτι επιλήψιμο ?
Τι σχέση έχουν όλα αυτά τα απίθανα και άσχετα που αραδιάζεις στη 3η παράγραφο με το κρυφό κύκλωμα παιδεραστίας που είχε στήσει ο ανωμαλάρας ?
Εαν όμως σε αυτό το κύκλωμα υπήρχε γνωστός μου πάλι το ίδιο θα έλεγα , ισόβια-κρεμάλα-ευνουχισμός ό,τι προβλέπει ο νόμος συν άλλα τόσα
Ελπίζω και συ το ίδιο να επιθυμείς για τους παιδοβιαστές δηλαδή την αυστηρη τιμωρία τους
Με την ευκαιρία να σε ρωτήσω και γω κάτι,
αν στη θέση του 11χρονου κοριτσιού ήταν ένα 11χρονο αγοράκι το οποίο βίαζαν (το πούστευαν) κ εκπόρνευαν ανώμαλες γυναίκες , μήπως ήσουνα λίγο πιο ευαίσθητος ?
μόνο μία τελευταία ερώτηση, θέλω την άποψή σου. Τα διεθνή κυκλώματα παιδεραστίας έχουν ως εμπλεκόμενους αυστηρά άντρες, ή υπάρχουν και Γυναίκες, οι οποίες συμμετέχουν σε διάφορες θέσεις; δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο, στη χώρα μας τα πάντα είναι Αρτσι - Μπούρτσι κι ο Λουλάς, Γενικά αναφέρομαι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
αυτό που λες είναι σωστό
αλλά δεν εννοεί αυτό ο Μπόκολος
Άλλο λέει ο Μπόκολος και άλλο εσύ

Σε κάθε περίπτωση δεν γίνεται να κάνεις νταλαβέρι για απορρυπαντικά κ κωλόχαρτα σαν ΙΔΙΩΤΗΣ προμηθευτής του μπακάλικου πχ KLINEX-SOFTEX και να σου φορτώσουνε παιδεραστία
κι όμως, λέμε ακριβώς το ίδιο, εσύ προσπαθείς να διαστρέψεις όσα γράφω, δεν γνωρίζω τους λόγους που έχεις

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
μήπως πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση για έναν καλύτερο έλεγχο σε όλες τις εκδιδόμενες γυναίκες? Οι συνθήκες διαμορφώνουν και τους πελάτες τους!
Υγειονομικά :εξετάσεις ,εξετάσεις ,εξετάσεις και πάλι λίγο είναι.Ηλικίες? έλεγχος έλεγχος έλεγχος και πάλι λίγο είναι.Προέλευση? έλεγχος.Και πάει λέγοντας.Έχει να φοβηθεί κάτι αυτή και αυτός που τηρεί τους κανόνες? Όχι !
Με τις ηλικίες: γιατί να υπάρχει κάποια αμφιβολία κλπ? και οι 18χρονες μικρές είναι ρε παιδιά! Και οι 19χρονες μικρά παιδιά ειναι.Επειδή λέει ο νόμος ενήλικες? στο μυαλό μπορεί να μην είναι! Εσύ ο ώριμος ο άνδρας ο σωστός προστάτεψε και τον ευατό σου και την άλλη.
Γιατί να ασχολείται κάποιος με τέτοιες ηλικίες?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
κατι βαρυ θα ειχε μεσα γιατι χαλασε λεει.
οπως ειχε χαθει η λιστα λαγκαρτ.
αυτο δεν ειναι χωρα αλλα ζουγκλα
πηγε η αλλη κοκκαλο στα δικαστηρια να πει οτι βαλτε με φυλακη, στο μπουρδελο μου εκδιδοταν η μικρη.....και εσεις πιστευετε οτι μεσα στο φλασακι ειχε τον μπαιντεν και τον πουτιν...
απο την ντάγκλα που ειχε παλι καλα που δεν ειπε οτι ηρθε στα δικαστηρια με τον φτερωτο της δρακο...
:confused: :confused: :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Συνεχίζεις τεχνηέντως να διαστρέφεις όσα λέω. Και βέβαια υπάρχουν μικρά κορίτσια που θα την πέσουν σε 50χρονους με καράφλα και κοιλιά. Αυτή η διαταραχή λέγεται Daddy Issues και συμβαίνει σε κορίτσια τα οποία δεν βρήκαν αποδοχή από τον πατέρα τους, είτε επειδή ήταν Συναισθηματικά Απών και αδιάφορος, είτε επειδή σκοτώθηκε, είτε επειδή χώρισαν με τη μητέρα τους. Και δεν είναι σπάνια

Από την αρχή έγραψα ότι πρέπει να διερευνηθούν οι επαφές, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς Κοινωνικές / Επαγγελματικλές επαφές. Κι είμαι σίγουρος, ότι η Αστυνομάι θα ελέγξει προσεκτικά. Γι αυτό το λόγο άλλωστε, δεν δίνει όλα τα ονόματα που πήρε μετά την άρση απορρήτου, θα τα ελέγξει προσεκτικά, και μετά θα κάνει τις ανακοινώσεις, αυτό ακριβώς έγραψα. Και θεωρώ ότι θα τιμωρηθούν σύμφωνα με το Νόμο, όσοι εμπλέκονται

Ναι, το ίδιο θα έλεγα αν αντί για κοριτσάκι ήταν αγοράκι, να δοθούν τα ονόματα όταν ήταν σίγουρη η Αστυνομία
μόνος σου εκτείθεσαι ,άθελα σου, απο κεκτημένη ταχύτητα πως για τα πάντα όλα φταίνε τα θηλυκά κ παίρνει η μπάλα και το κοριτσάκι
Σε μια υπόθεση καραμπινάτης παιδεραστίας αρχικά λες ότι υπάρχει μια στο εκατομμύριο το παιδί να την πέσει στον 50άρη
και μετά λές ότι δεν είναι σπάνιο το παιδί να την πέσει στον 50άρη
Είναι σαν να πει κάποιος για τη περίπτωση στην Ομόνοια ότι δεν είναι σπάνιο να θέλουν οι γκόμενες να γαμηθούν με όσους φοράνε στολή και επομένως μήπως το 11χρονο και η 20χρονη αποπλάνησαν αντίστοιχα μπακάλη-πελάτες κ αστυνομικούς ? ξεπλυματάκια :confused:
Στην περίπτωση βέβαια της 20χρονης μπορεί να έπαιξε :tits2: αποπλάνηση τραχανοπλαγιάδων
αλλά σίγουρα δεν έπαιξε το issues με τη στολή :drooling-face:

Η αστυνομία εξετάζει τους τύπους που επικοινώνησαν για να γαμήσουν το παιδί,
ειδικά επαγγελματικές επαφές για ποιό λόγο να ελεγχθούν ?
Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν κι αυτό ,ότι δηλαδή η αστυνομία δεν ελέγχει όποιον γείτονα στο Κολωνό είπε καλημέρα στο μπακάλη
αλλά όποιον ψαχνόταν για ανήλικο μέσω του νετ και του σάιτ που χρησιμοποιούσε ο μπακάλης
μόνο μία τελευταία ερώτηση, θέλω την άποψή σου. Τα διεθνή κυκλώματα παιδεραστίας έχουν ως εμπλεκόμενους αυστηρά άντρες, ή υπάρχουν και Γυναίκες, οι οποίες συμμετέχουν σε διάφορες θέσεις; δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο, στη χώρα μας τα πάντα είναι Αρτσι - Μπούρτσι κι ο Λουλάς, Γενικά αναφέρομαι
εννοείται και γυναίκες , 100000% !!!!!!!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
και γιατι χαλασε το φλασακι τυπε και δεν ειπαν οτι μεσα ειχε κατι τραγουδια του διονυσιου?
σου εχουν χαλασει πολλα στικακια ετσι στο ασχετο? εγω παντως πρωτη φορα ακουω οτι δε μπορουν να δουν τι εχει μεσα.
καταφερνουν να ανακτησουν υλικο απο μαυρα κουτια που πεφτουν στους ωκεανους η σε δαση απο 20000+ ποδια ακομα και μετα απο φωτια
Θα σου πω την αληθεια τυπε αλλα να μεινει μεταξυ μας, ο κυριακος εβαλε να το χαλασουν γιατι μεσα ηταν αυτος και ολο το υπουργικο του συμβουλιο.
Να, εμαθες τωρα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
κατι βαρυ θα ειχε μεσα γιατι χαλασε λεει.
οπως ειχε χαθει η λιστα λαγκαρτ.
αυτο δεν ειναι χωρα αλλα ζουγκλα
Αυτή τελικά είναι η δεν είναι η καινούργια πρόεδρος των εκδιδόμενων ; Γιατί βγήκε η παλιά και είπε οτι δεν έχουν αλλάξει πρόεδρο , και οτι αυτη την αντιγράφει :confused:

Αν είναι μούφα πρόεδρος , τότε πιθανών και το στικάκι να ηταν μούφα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.932
Πόντοι
9.931
:2funny::2funny::2funny:
20221017_152136.jpg

Stories

Νέο!