Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
373
Πόντοι
26
Η Ζούγκλα του Μάκη δίνει φόρα παρτίδα τα ονόματα και καθαρές φωτογραφίες (χωρίς μωσαϊκό κλπ) αυτών που συλλαμβάνονται για την υπόθεση.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.081
Πόντοι
4.895
πριν από χρόνια υπήρχαν καθυστερημένοι στο youtube που έκραζαν τον Πανούση ότι προμοτάρει την παιδεραστεία :jerking::jerking::jerking:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Η Ζούγκλα του Μάκη δίνει φόρα παρτίδα τα ονόματα και καθαρές φωτογραφίες (χωρίς μωσαϊκό κλπ) αυτών που συλλαμβάνονται για την υπόθεση.
Εγώ πάντα το έλεγα Τριανταφυλλόπουλος, Τράγκας Κακαουνάκης Κουρής τα καλύτερα παιδιά!
O Τράγκας είχε μια κασέτα που ο Μάκης γαμαγε την Μαϊμού στην Ζούγκλα, και ο Μάκης είχε μια κασέτα που ο Τράγκας έκανε γλυφομούνι στην Μέρκελ. Μόνο αυτές δεν δημοσιεύτηκαν όλες οι άλλες βγήκαν στον αέρα.....

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Έχεις ιδεα από Νεοδημοκρατη; Σήμερα ο πορτοσαλτε έπαιζε την κανελοριζα του Πανούση!
Πανούση ο πορτοσαλτε! Nα μας πείσει ότι είναι σωστό να αγσπαμε 12χρονες
Ρε δεν έχουν ιερό και όσιο
Ακούστε
Αυτό που συνέβηκε απόψε δεν έχει ξαναγίνει ένα μέλος μου έστειλε μήνυμα ότι θα απευθύνθει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, δηλαδή ο ίδιος ο πορτοσαλτε είναι μέλος εδώ σε εμάς! Δεν σας λέω ποιος, ζήλεια ζήλεια ζήλεια....
Ανακαλώ και ζητώ συγνώμη δεν έπαιξε ο πορτοσαλτε την κανελοριζα, εγώ απλά έκανα ένα ειρωνικό ποστ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    16,1 KB · Εμφανίσεις: 32

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.257
Πόντοι
10.336
Το αστειο ειναι οτι μας δινει στη δημοσιοτητα αυτους που ηδη ξερουν οτι ειναι ενοχοι, αυτους που επρεπε να μας δινει η αστυνομια στη δημοσιοτητα. Οι αλλοι κατι διαρηξεις κανουν και σε 5 ωρες εχουμε εικοσι φατσες με ονοματεπωνυμα για να τους αναγνωρισουμε, τους παιδοβιαστες παλι, τους μαθαινουμε με αθεμιτα μεσα δημοσιογραφων (χιος, μακης κτλ) μετα απο μερες... Τι συμπερασματα να βγαλει κανεις;

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
ρε τυπε τι "αυθαιρετα" λες; Οι γυναικες κατα μεσο ορο εχουν περιοδο στα 11-12, αλλες νωριτερα αλλες αργοτερα. Δεν σημαινει οτι ψαχνουν πουτσο στα 11-12. Στις πολιτισμενες χωρες, η ηλικια συναινεσης ειναι τα 14-15 ετη. Τι θες δηλαδη; να γαμας κοριτσακια στα 12 επειδη εχουν περιοδο; Δηλαδη μου λες ο ιδιος οτι τα 12 ειναι υπερβολη και τα 14-15 ειναι πολλα; Να το παμε 13 δηλαδη; Ενηλικες να γαμανε 13χρονα επειδη ειναι "ωριμα";; Δεν καταλαβαινω που αλλου πας τη συζητηση εκτος απο εκει...

Αν θελει να γαμηθει η μικρη, θα γαμηθει και απτα 10 της, με εναν συνομηλικο της, το θεμα ειναι να μην εκμεταλλευεται την αγνοια της ενας ενηλικας ενω ειναι 12-13 ετων.

Τι να κοιταξεις εξατομικευμενα; Θα τις ρωτας ποτε ειχαν περιοδο για να τους δωσεις αδεια γαμησιου με ενηλικο; Δεν ειμαστε σκυλια σου ξαναλεω, δεν πηδαμε οτι εχει περιοδο επειδη μπορει να τεκνοποιησει. Τι συζηταμε ακριβως; Το ολο θεμα δεν εχει να κανει με το ποτε θα γαμηθει η μικρη γενικα, αλλα το αν ενας ενηλικος πρεπει να κυνηγαει νομιμα να γαμησει 13χρονα. Ελεος.

Ακου "αυθαιρετα ενα νουμερο" λες και το εβαλαν στην τυχη το οριο...

Και μου λες για 16χρονα μετα. Τα 16χρονα γαμιουνται συναινετικα με 80χρονους αν θελουν. Το αν η κοινωνια γαμησει στο ξυλο τον παππου, και καλα θα κανει, ειναι αλλο θεμα. Ο νομος το επιτρεπει αρκει να υπαρχει συναινεση. Η πορνεια ειναι που δεν επιτρεπεται απο ανηλικους. Εσυ τι ζητας τωρα; Να μπορει να βγει ΚΑΙ στο κλαρι το 15-16χρονο; Γιατι αν δεν θες να καταληξεις εκει, δεν καταλαβαινω τι συζηταμε αυτη τη στιγμη και που κωλυεσαι...

Φίλε δεν διαφωνώ σε κάτι μαζί σου, κακώς αρπάζεσαι απλά δεν κατάλαβες τι ακριβώς είπα.

Δεν στέκομαι στην συγκεκριμένη υπόθεση ούτε στις συνθήκες. Λέω γενικότερα ότι τα 18 είναι μία ηλικία ενηλικίωσης που την ορίζει η κοινωνία. Στο Αμέρικα νομίζω ότι απαγορεύεται η μπύρα αν είσαι ανήλικος αλλά το να οδηγάς είναι νορμάλ εκεί.

Ουσιαστικά προσπαθώ να εξηγήσω το πως λειτουργεί αυτή η κωλοκοινωνία και τι μπορούμε να κάνουμε για να τη βελτιώσουμε.

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.571
Πόντοι
481
Εφοσον δεν μιλαμε για συναινετικο σεξ αλλα για πορνεια, οποιος επικοινωνησε με το νταβατζακο για να γαμησει επι πληρωμη 16χρονη, ειναι συνενοχος αναλογα με το βαθμο που προχωρησε. Αδιαφορο το αν αρνηθηκε να συνευρεθει με το μικρο επειδη ηταν πολυ μικρο εμφανισιακα για τα γουστα του, αν ηταν 16 η μικρη, παλι κατηγορουμενος θα βρισκοταν.
εχετε μπερδεψει την πουτσα με τη βουρτσα ορισμενοι και μονο ο @ROB. C βαζει το μυαλο του να δουλεψει

Δεν ηταν συναινετικο σεξ, ηταν εκπορνευση. Τοσο στοκοι ειστε;
Στις προηγουμενες σελιδες αναφερθηκαμε εκτενως στο θεμα της ηλικιας για συναινετικο σεξ. οχι για πορνεια

τη πουτσα με τη βουρτσα την εχεις μπερδεψει εσυ που παραθετεις νηματα και απαντησεις σε αλλες τοποθετησεις και δεν ξερεις τι διαβασεις.
Ολοι συμφωνουν οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ /ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16. ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.257
Πόντοι
10.336
τη πουτσα με τη βουρτσα την εχεις μπερδεψει εσυ που παραθετεις νηματα και απαντησεις σε αλλες τοποθετησεις και δεν ξερεις τι διαβασεις.
Ολοι συμφωνουν οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ /ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16. ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ.
τυπε δες τα μηνυματα πριν απο εκεινο που απαντησα και ξυπνα. Για το αν "ολοι" συμφωνουν, δες τι γραφουν ορισμενοι.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.257
Πόντοι
10.336
Φίλε δεν διαφωνώ σε κάτι μαζί σου, κακώς αρπάζεσαι απλά δεν κατάλαβες τι ακριβώς είπα.

Δεν στέκομαι στην συγκεκριμένη υπόθεση ούτε στις συνθήκες. Λέω γενικότερα ότι τα 18 είναι μία ηλικία ενηλικίωσης που την ορίζει η κοινωνία. Στο Αμέρικα νομίζω ότι απαγορεύεται η μπύρα αν είσαι ανήλικος αλλά το να οδηγάς είναι νορμάλ εκεί.

Ουσιαστικά προσπαθώ να εξηγήσω το πως λειτουργεί αυτή η κωλοκοινωνία και τι μπορούμε να κάνουμε για να τη βελτιώσουμε.
Δεν αρπαζομαι.
Να σταθεις στη συγκεκριμενη υποθεση και στο σεξ ανηλικων. Σε αυτο με παρεθεσες την πρωτη φορα, δεν θα συζητησουμε ολα τα στραβα της κοινωνιας αλλα το συγκεκριμενο που εσυ θεωρεις στραβο.

Σε ρωταω, στο θεμα του σεξ των ανηλικων, και στα ορια που εχουν εφαρμοστει στην ελλαδα συγκεκριμενα, τι μπορουμε να βελτιωσουμε; Πες μου, ακουω.

Tony Montana 1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
1.050
Πόντοι
366
Πάντως τα απόνερα αυτής της υπόθεσης θα πλήξουν και τον αγοραίο έρωτα .
Ήδη ξεκινάει η στοχοποίηση των πελατών, έστω και από κάποιους φεμιναζιστικούς κύκλους.
Πολλά από τα σπίτια δε λειτουργούν νόμιμα, σε ένα από αυτά είχαν βάλει και το 12χρονο κοριτσάκι, όπως ακούγεται.
Δεν θέλει και πολύ η κυβέρνηση των α-χ-ρίστων (που έχει αποδείξει ότι λειτουργεί πάντα στα πλαίσια του politically correct και υπό το βάρος του όχλου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης) να τα κάνει όλα κώλο.
Συμφωνω απολυτα ! Περιμενω να κλεισει η υποθεση και να σβισω τον λογαριασμο μου εδω γιατι εχω αηδιασει. !! Για αυτο τον λογο θελω να σβισω το λογαριασμο μου!! Και φυσικα τελος το αθλημα !! Μπορεις να μπλεξεις χωρις να φταις απο το πουθενα ! και αν ειναι μπλεγμενοι διασιμοι ( οτι και να ειναι αυτοι πολιτοκοι , τραγουδιστες κλπ.) θα τα ριξουν σε αυτους που δεν ειναι τις καστας τους.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.187
Πόντοι
8.815
Του αλλουνού του λεω οτι στους εφοπλιστες παιρνουν τσιμπουκια οι πολιτικοι ολοι,γιατι κρατανε την οικονομια της Ελλαδας απ'τα αρχιδια κ μου απανταει με συριζοκαναλα κ συριζοεφημεριδες οπως ντοκουμεντο. Μεχρι κ ο Τσιπρας του λαου(γελαμε),ηταν κωλος κ βρακι με την Παναγοπουλου. Αμα ο ανθρωπος ειναι πολιτικα κολλημενος,ειναι σαν να προσπαθεις να συζητησεις μ'ενα κωλο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ερωτηση-απορια.

Τι θα γινει ρε μαγκες αν ενας η και ολοι οσοι απο τους 213 (που απλα επικοινωνησαν αλλα ΔΕΝ συνευρέθηκαν τελικα γιατι δε προλαβαν)…υποστηριξουν πως «Ειδα την αγγελια και εστειλα μηνυμα για να τους ξεμπροστιασω τους αλητες που εκπορνευαν ανηλικο.Ειχα σκοπο οταν κλεισει το ραντεβου να πηγαινα συνοδεια αστυνομικων για να τους μπαγλαρωσουν».
Μπορουν να τους αποδωσουν σε αυτη τη περιπτωση κατηγορια;;
Μηπως τελικα εχει δικιο αυτος που ειπε πως μονο οσους αποδεδειγμενα συνευρεθηκαν μπορουν να μπαγλαρωσουν και για τους υπολοιπους δε μπορουν να κανουν τιποτα;
Ουτε να τους συλλαβουν και ουτε βεβαια να βγαλουν τα ονοματα τους στη φορα;;

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
καπου διαβασα οτι η γνωστη κατινα της τηλεορασης εβγαλε το προσωπο του θυματος παροτι ειναι ανηλικη, αν ειναι αληθεια υπαρχει καποιο αποσπασμα?
εφοσον εβγαλαν τη μικρη φυσικα προκεται να μπουν τα ονοματα bmo

trelogiatross

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
374
Πόντοι
20
να ρωτησω κατι για οσους ξερουν ειμαι 55 και εχω τη φυσιολογικη πτωση στις επιδοσεις και μου συστησαν τα χαπακι genement 5mg τα εχει δοκιμασει καποιος;
Στιγμιότυπο οθόνης (2).png

Σκληρός χύστης ο χρήστης @manhris, παραδόθηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Λέτε να συμπεριλάβει στην υπερασπιστική του γραμμή το γεγονός ότι δεν του σηκώνεται τύποι; :confused::confused::confused:

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
766
Πόντοι
81
Μ αρεσει που βγηκαν κατι φεμιναζι και κατι καθωσπρεπει-στες,και κατηγορουσαν το σαη,οτι εδω μεσα ειμαστε ανωμαλοι,ειμαστε σεξιστες,ειμαστε βρωμιαρηδες.... Τελικα ολη η κοινωνια εξω ειναι μεσα στην βρωμια και την ανωμαλια,και οι φυσιολογικοι ειμαστε εμεις εδω....
Έτσι είναι τυπε....τις ξέρουμε καλά αυτές τις φεμιναζι...δεν έχουν αφήσει σκυλί για σκυλί :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom