Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.634
- Πόντοι
- 6.946
Ένας ένας στο μαντρί, έχει χώρο και για άλλους.
...αλλά βλέπεις και εσυ πως η υπόθεση προχωράει από την πλευρά των αρχών..... Και βέβαια αυτό βλέπω. Θα κάνουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι. Τώρα, μεταξύ μας. Αν εσύ ήσουν επικεφαλής της Ανάκρισης (κι όχι μόνο σε αυτή την υπόθεση) θα έλεγες στους Δημοσιογράφους ΑΚΡΙΒΩΣ τι κάνεις, ποια στοιχεία έχεις, που στρέφεις τις έρευνες; Αν ήμουν εγώ θα πέταγα τάχα εμπιστευτικά πληροφορίες που θα θόλωναν τα νερά, ώστε να νομίζουν οι ένοχοι ότι δεν έχω καταλάβει τίποτα. Γι αυτό δεν θέλω να ασχολούμαι με διαρροές. Είναι σχεδόν αδύνατο, εκτός αν έχει δεθεί πολύ ισχυρά η υπόθεση, να βγουν και να πουν σε ποιο σημείο έχουν φτάσει οι έρευνεςΕίναι παράνομο, γνώμη μου, και πιθανό να δημιουργεί μπερδέματα αλλά βλέπεις και εσυ πως η υπόθεση προχωράει από την πλευρά των αρχών.
Και ο Κούγιας φώναζε τις προάλες για κάποια υπόθεση και ο ΔΣΑ έριχνε καμπάνες σε μέλη του αλλά, ήμουνα νιος και γέρασα, χρόνια τώρα βλέπεις πως οι δημοσιογράφοι έχουν τις άκρες τους για να δημοσιεύουν.
Εδω σε αυτή την υπόθεση δεν έχει στεγνώσει το μελάνι για το ένταλμα και ανακοινώνεται από τον τύπο....
τελικά δεν κατανοείς απλό κείμενο. Που είδες να γράφω ότι υπάρχει παιδί (ή και οποιοσδήποτε άνθρωπος) που να συναινεί σε βιασμό; έγραψα ότι να μια στο εκατομμύριο θέλει παιδί να πάει με ενήλικα (ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι μυστήριο κατασκεύασμα), και πάλι ο Ενήλικος έχει ευθύνη, κι ας τον παρακαλάει.1. δεν υπάρχει παιδί να γουστάρει τον βιασμό του, τελεία παύλα
2. ο νόμος είναι σαφής δεν μιλάει για 17 ετών ή 7 ετών Μπόκολε ,
η πορνεία επιτρέπεται άνω των 18
3. Τι δουλειά έχουνε ρε Μπόκολε αυτοί που επικοινώνησαν με τον παιδέρα για κοινωνικές-πολιτικές-θρησκευτικές-εργασιακές σχέσεις μέσω κινητού ή σόσιαλ ? ας κάτσουν να τους γαμήσει ο μπακάλης εφόσον τους έπειθε και ήταν μαλάκες, δεν συζητάμε για ενήλικες
Δεν μιλάμε για τα πάρε δώσε ενήλικα με ενήλικες . Μιλάμε για ανωμαλάρα που βίαζε το παιδί απο δεκάμισι χρονών ,10 μισό !!!!
Η Αστυνομία ψάχνει αυτούς οι οποίοι έκλειναν ραντεβού για να βιάσουν το παιδί μέσω της αγγελίας που αναφερόταν σε 15χρονο
Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΡΑΦΕ 15 ΧΡΟΝΩΝ Βλέπανε οι παιδεραστές την ηλικία κ τσάταραν ,όλα τα ονόματα στο τάκο και τίποτα ψιλές να φάνε ρε Μπόκολε για να κόψουν λίγο ανωμαλία και μαλακία
Οι 213 βίασαν η απλά εκδήλωσαν τηλεφωνικό ενδιαφερον?δλδ θα συλλαβουν 213 ατομα για βιασμο?οκ αποπλανηση ανηλικου αλλα γιατι βιασμος? πρεπει να αρχισουμε να παιρνουμε παρουσιες/απουσιες.
Οι 213 βίασαν η απλά εκδήλωσαν τηλεφωνικό ενδιαφερον?
Εχω μπερδευτεί...
ειναι βιασμος η αποπλανηση ανηλικου?Θα συλλάβουν ΜΟΝΟ τους Παιδερες που ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη!
Οι άλλοι μόνο σε επικοινωνία ήρθαν....δεν έχουν κάνει κάποιο ποινικό αδίκημα!
τελικά δεν κατανοείς απλό κείμενο. Που είδες να γράφω ότι υπάρχει παιδί (ή και οποιοσδήποτε άνθρωπος) που να συναινεί σε βιασμό; έγραψα ότι να μια στο εκατομμύριο θέλει παιδί να πάει με ενήλικα (ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι μυστήριο κατασκεύασμα), και πάλι ο Ενήλικος έχει ευθύνη, κι ας τον παρακαλάει.
Ναι, ο Νόμος είναι σαφής, δεν επιτρέπεται η Πορνεία κάτω των 18. Οι άνθρωποι που επικοινώνησαν για να κανονίσουν ραντεβού έστω νομίζοντας πως είναι 15χρονη, να υποστούν τις συνέπειες του Νόμου
Αναρωτιέμαι τι θα λες αν βρεθεί το όνομα κάποιου γνωστού σου μέσα, ο οποίος είχε Κοινωνικές Επαφές με τον τύπο, ή είχε αναλάβει κάποια εργασία γι αυτόν
Πως σκέφτηκες ότι οι άνθρωποι που λέγανε καλημέρα ή συνεργάζονταν εμπορικά με τον μπακάλη ,κάνανε κάτι επιλήψιμο ?
αυτό που λες είναι σωστόΒρε φίλε τόσες μέρες γράφουμε το ίδιο πράγμα. Ο τύπος ήταν βαθειά χωμένος και δικτυωμένος. Προσοχή ΔΕΝ μιλάω για συγκάλυψη τώρα αλλά τις γνωστές λαμογιές που κάνουν όσοι έχουν πάρε-δώσε με το Δημόσιο. Τρυπώνουν παντού ώστε να έχουν τις σωστές άκρες και να παίρνουν τις προμήθειες.
Σου φαίνεται ΤΟΣΟ ΑΠΙΘΑΝΟ να έχει γίνει μια ΧΨΩ επικοινωνία με εσένα που είσαι κυριολεκτικά άσχετος με το όλο θέμα και ξαφνικά να βρεθείς με βραχιολάκια και δια παντός στιγματισμένος;
εγώ έχω καταλάβει ότι 213 βρέθηκαν ως επαφές...Οι 213 βίασαν η απλά εκδήλωσαν τηλεφωνικό ενδιαφερον?
Εχω μπερδευτεί...
Δεν ισχύει τυπε, αν κατά την επικοινωνία τους γράφουν καλές οι οι 16χρονες , αλλά αν υπάρχει κάποια 12χρονη ή και πιο μικρή δίνω και πιο πολλά λεφτά , σε μπαγλαρωσαν ακόμη και αν δεν συναντηθείς ποτέ , θα παρουν το κινητό σου τον υπολογιστή και σίγουρα κάποια photo με παιδάκια θα βρουνεΘα συλλάβουν ΜΟΝΟ τους Παιδερες που ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη!
Οι άλλοι μόνο σε επικοινωνία ήρθαν....δεν έχουν κάνει κάποιο ποινικό αδίκημα!
για στειλε μηνυμα σε μια 16χρονη οτι θελεις να την γαμησεις για 50 ευρω να δω κατι....Οι άλλοι μόνο σε επικοινωνία ήρθαν....δεν έχουν κάνει κάποιο ποινικό αδίκημα!
Αύριο θα παίζει Τατιάνα ο τύποςγια στειλε μηνυμα σε μια 16χρονη οτι θελεις να την γαμησεις για 50 ευρω να δω κατι....
φίλε πού την είδες την αγγελία ; δεν υπάρχει σάιτ να ανεβάσει αγγελία 15 χρονών, την άλλη μέρα θα χει κλείσει.Η Αστυνομία ψάχνει αυτούς οι οποίοι έκλειναν ραντεβού για να βιάσουν το παιδί μέσω της αγγελίας που αναφερόταν σε 15χρονο
Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΡΑΦΕ 15 ΧΡΟΝΩΝ Βλέπανε οι παιδεραστές την ηλικία κ τσάταραν ,όλα τα ονόματα στο τάκο και τίποτα ψιλές να φάνε ρε Μπόκολε για να κόψουν λίγο ανωμαλία και μαλακία
τώρα έγινε 16 ; μεγάλωσε απ το προηγούμενο ποστ ;για στειλε μηνυμα σε μια 16χρονη οτι θελεις να την γαμησεις για 50 ευρω να δω κατι....
ξαναπέσε για ύπνο τύπεφίλε πού την είδες την αγγελία ; δεν υπάρχει σάιτ να ανεβάσει αγγελία 15 χρονών, την άλλη μέρα θα χει κλείσει.
Σοβαρευτείτε.
τυπε εχεις παρακολουθησει καθολου την υποθεση ή μπηκες τρελος μεσα να γραψεις κατι;φίλε πού την είδες την αγγελία ; δεν υπάρχει σάιτ να ανεβάσει αγγελία 15 χρονών, την άλλη μέρα θα χει κλείσει.
Σοβαρευτείτε.
αδιαφορο. Ανηλικη ειναι και στις δυο περιπτωσεις, μπορει να γαμηθει με οποιον θελει αν υπαρχει συναινεση, δεν μπορει να εκπορνευτει μεχρι να γινει 18. Ελληνικα μιλας;τώρα έγινε 16 ; μεγάλωσε απ το προηγούμενο ποστ ;
Αν το προτείνει εκείνη , η υπάρχει αγγελία άρα αυτό που ψάχνεις είναι διαθέσιμο όπως στην περίπτωση του νήματος , δεν είναι λίγο σαν αυτό που λέμε μισή ντροπή δική μου μισή δική της ; Η μισή ντροπή του νταβατζή στην συγκεκριμένη περίπτωση ;για στειλε μηνυμα σε μια 16χρονη οτι θελεις να την γαμησεις για 50 ευρω να δω κατι....