Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.641
Πόντοι
3.656
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 53χρονου παιδοφιλου βιαστή του Κολωνού μίλησε στον Alpha η μητέρα της 12χρονης.
«Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι. Έχω πολλά στοιχεία. Εμένα αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος, να πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα.
Πηγή: Ξεσπά η μητέρα της 12χρονης: Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά, θέλω να τιμωρηθεί ο 53χρονος

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (12/10), κατόπιν εντάλματος για τη σύλληψη της μητέρας της ανήλικης, η γυναίκα οδηγήθηκε από το σπίτι της στη ΓΑΔΑ όπου ανακρίνεται από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων για την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, όπως επίσης και για κατηγορίες παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Αναφορικά με την κατηγορία της διακεκριμένη μαστροπείας, αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι κατηγορείται για συμμετοχή στην εκπόρνευση της κόρης της.
Τα ευρήματα που «έκαψαν» τη μητέρα της 12χρονης
Τα ευρήματα στη δικογραφία που οδήγησαν την ανακρίτρια στο να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης ήταν σαφείς ενδείξεις εις βάρος της:
Πρώτον έχουν βρεθεί πάρα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις καθώς και ανταλλαγή sms με τον συλληφθένα 53χρονο, Ηλία Μίχο.
Δεύτερο, εντοπίστηκαν τακτικά εμβάσματα του 53χρονου σε εκείνη, που δεν δικαιολογούνται από την εργασία της στο μαγαζί του.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εξεταστούν και τα 8 παιδιά της οικογένειας από ιατροδικαστές, παιδοψυχολόγους ενώ θα καταθέσουν. Η Εισαγγελέας θα δώσει παραγγελία για το που θα φιλοξενηθούν τα παιδιά.
Πηγή Φρίκη στον Κολωνό: Τα στοιχεία που «έκαψαν» τη μητέρα της 12χρονης

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.832
Πόντοι
446
Κάτι μου λέει ότι οι VIP θα την κουκουλωσουν την υπόθεση ...213 ονόματα και οι 5 πρώτοι είναι απλοί εργαζόμενοι (ντρέπεται κι η λέξη εργασία)
Καί τάχα γόνος πλούσιας οικογένειας είναι ένας ύποπτος
Οι σελεμπριτι καί οι πολιτικοί που είναι να τους κρεμάσουμε ανάποδα;;;;;;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.641
Πόντοι
3.656
Η καθηγήτρια Εγκληματολογίας Έφη Λαμπροπούλου εξηγεί στο iefimerida: «Πώς ένας άνδρας φτάνει να βιάσει ένα 12χρονο κορίτσι

Η σύλληψη της μητέρας της 12χρονης είναι σαν η συνέχεια του αδιανόητου που κληθήκαμε να διαχειριστούμε ως προς την ιδιότητα της μάνας, μετά και την περίπτωση της Πισπιρίγκου.

Δεν έχει μικρότερη ευθύνη η μητέρα από τον δράστη. Μπορώ να σας πω ότι έχει μεγαλύτερη ευθύνη από αυτόν, αν όντως ισχύουν αυτά που διαβάζουμε. Ο ρόλος και η ευθύνη της οικογένειας είναι μεγάλος. Είναι ενδιαφέρον πάντως, από επιστημονική άποψη, ότι ενώ ο 53χρονος παρουσιάζεται ως «τέρας» «κτήνος» κ.λπ., η μητέρα έχει πιο προσεκτική μεταχείριση από τα ΜΜΕ.

Μήπως επειδή αδυνατούμε να συλλάβουμε το γεγονός;
Παίζει ρόλο αυτό που λέτε. Είναι το σοκ που δεν θέλουμε να το δεχθούμε. Όμως ναι, και οι μητέρες μπορούν να κάνουν τρομακτικά πράγματα.

Πηγή: Η καθηγήτρια Εγκληματολογίας Έφη Λαμπροπούλου εξηγεί στο iefimerida: «Πώς ένας άνδρας φτάνει να βιάσει ένα 12χρονο κορίτσι» - iefimerida.gr

Όσο η Κοινωνία δεν θέλει να δεχτεί ότι και οι Γυναίκες εγκληματούν, οι Πισπιρίγκου αυτού του Κόσμου θα ξεφεύγουν.

Θέλω να δω τώρα Αναρτήσεις με απαίτηση για Ολική Υστερεκτομή της καλής Μανούλας

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.783
Πόντοι
216
Εντυπωσιακό και εξοργιστικό ταυτόχρονα να ακούς και να βλέπεις στα ΜΜΕ, στα ΜΚΔ αλλά και στον στενό σου ή ευρύτερο κοινονικό σου περίγυρο, διαφόρους να ασχολούνται και να ζητούν (σωστά) την μέγιστη ποινή για τα καθάρματα που βίασαν το παιδί και θα συνεχίσουν να βιάζουν την ψυχούλα του για όλη την υπόλοιπη ζωή του. Είναι η ίδια, ως επί το πλείστον, ισχυρή πλειοψηφία που σκίζει της κιλότες της για το δικαίωμα του πούστη να διατυμπανίζει ότι γαμιέται στον κώλο και μάλιστα είναι και υπερήφανος. Είναι η ίδια ισχυρή πλειοψηφία που τουμπεκιάστηκε, όταν πήγαν δύο τραβέλια, άρρωστα στο σώμα, την ψυχή και το μυαλό, για να μιλήσουν σε παιδάκια του νηπιαγωγείου για το δικαίωμα ενός παιδιού να επιλέγει νωρίς-νωρίς το φύλο του. Η ίδια ακριβώς πλειοψηφία είναι αυτή που στέκεται στο πλευρό του Μήτσου του τριχωτού, ώστε να μπορεί, ως σιχαμένη δήθεν μητέρα, να υιοθετεί παιδάκια παρέα με το μερακλή κωλομπαρά του,
Δηλαδή τι περιμένατε ρε μουνόπανα να συμβεί; Σε λίγα χρόνια, το να βιάζουν παιδάκια, όπως αυτό το δύστυχο παιδί στον Κολωνό, θα το δέχεστε σαν φυσιολογικό.
Ούστ, καργιόληδες υποκριτές...
Δικτατορία του λούμπεν και των ψυχοπαθών τύπε.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.239
Πόντοι
2.036

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 53χρονου παιδοφιλου βιαστή του Κολωνού μίλησε στον Alpha η μητέρα της 12χρονης.
«Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι. Έχω πολλά στοιχεία. Εμένα αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος, να πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα.
Πηγή: Ξεσπά η μητέρα της 12χρονης: Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά, θέλω να τιμωρηθεί ο 53χρονος

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (12/10), κατόπιν εντάλματος για τη σύλληψη της μητέρας της ανήλικης, η γυναίκα οδηγήθηκε από το σπίτι της στη ΓΑΔΑ όπου ανακρίνεται από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων για την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, όπως επίσης και για κατηγορίες παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Αναφορικά με την κατηγορία της διακεκριμένη μαστροπείας, αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι κατηγορείται για συμμετοχή στην εκπόρνευση της κόρης της.
Τα ευρήματα που «έκαψαν» τη μητέρα της 12χρονης
Τα ευρήματα στη δικογραφία που οδήγησαν την ανακρίτρια στο να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης ήταν σαφείς ενδείξεις εις βάρος της:
Πρώτον έχουν βρεθεί πάρα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις καθώς και ανταλλαγή sms με τον συλληφθένα 53χρονο, Ηλία Μίχο.
Δεύτερο, εντοπίστηκαν τακτικά εμβάσματα του 53χρονου σε εκείνη, που δεν δικαιολογούνται από την εργασία της στο μαγαζί του.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εξεταστούν και τα 8 παιδιά της οικογένειας από ιατροδικαστές, παιδοψυχολόγους ενώ θα καταθέσουν. Η Εισαγγελέας θα δώσει παραγγελία για το που θα φιλοξενηθούν τα παιδιά.
Πηγή Φρίκη στον Κολωνό: Τα στοιχεία που «έκαψαν» τη μητέρα της 12χρονης
τελικα την φωτογραφια αυτης της πουτανας την ειδαμε πουθενα;
εχω προσεξει ολοι ακομα μητερα την αποκαλουν

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.783
Πόντοι
216
Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στους αρρώστους και ανώμαλους που μας πλασάρονται ως φυσιολογικοί ε;
Ε σκέψου πόσο νορμάλ μπορεί να είναι κάποιος στα μυαλά για να γράφει για λυντσαρίσματα, κρέμασμα απ' τ' αρχίδια και άλλα τέτοια τραγελαφικά. Το πιθανότερο είναι οτι ο ίδιος κάνει χειρότερα στη ζωή του, έχει τερματίσει :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.168
Πόντοι
5.506
Κάτι μου λέει ότι οι VIP θα την κουκουλωσουν την υπόθεση ...213 ονόματα και οι 5 πρώτοι είναι απλοί εργαζόμενοι (ντρέπεται κι η λέξη εργασία)
Ποιός λέει οτι ΔΕΔΟΜΕΝΑ υπάρχουν σελέμπριτι και πολιτικοί μέσα στα 213 ονόματα;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.674
Πόντοι
2.306
Ρε μάγκες έχετε σκεφτεί ότι υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο θέμα να παίζει τόσο όπως ήταν και η πισπιρίγκα, καθαρά για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από ακρίβεια/πόλεμο;

Πήγα supermarket σήμερα και αναστέναξα. Για την ακρίβεια δε λένε τίποτα. Μόνο βιασμοί και ατυχήματα παίζουν τις τελευταίες μέρες στα κανάλια.
Σε διακορευσαν και σενα τυπε? Που εγινε ? Στα τυρια? Στα κρεατα? Μαθαινω οτι και στις παιδικες τροφες γινεται της ανωμαλιας . Μην ανησυχεις , δεν εισαι μονος…:confused:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.309
Πόντοι
446
κακα τα ψεματα θελει πολυ προσοχη απο εμας τους πελατες...και δε μιλαω για την υποθεση αυτη με το 12χρονο γιατι οκ δυσκολα να μπερδεψεις το 12 με 18....
ομως το 16-17 πως το ξεχωριζεις απο το 18-20 αφου η εφηβεια εχει πια τελειωσει γυρω στα 16 για τα περισσότερα κοριτσια?αυτα ειναι ιατρικα δεδομενα δε τα λεω απο το μυαλο μου

μονη λυση ειναι ερευνα στις επιλογες μας και να επιλεγουμε απο γραφεια με καποια ιστορια αλλα και παλι δε ξερω κατα ποσον σε προστατευει αυτο
σχετικα προσφατα δεν ειχε γινει σκανδαλο με αθηναικο γραφειο που εφερνε μια 17χρονη?hustlers νομιζω λεγοταν...τουλαχιστον το γραφειο στην θεσσαλονικη φερνει κυριως τριανταρες οποτε ειμαστε καλυμμένοι
ισως πια η νομοθεσια πρεπει να εκμοντερνιστει και να συμπεριλάβει πια και τα cg αντι μονο τους οικους ανοχης για να γινονται και ελεγχοι...

Λύσεις υπάρχουν και είναι και αυτονόητες . Όσον αφορά πχ την ηλικία κτλ υπάρχουν στην πιάτσα , γυναίκες 30 + , 40 + , ακόμη και 50+ , κτλ , οπότε δεν τίθεται κανένα θέμα στο να την πατήσει κάποιος , και να λέει μετά ότι παραπλανήθηκε .

Επίσης υπάρχουν γυναίκες ανεξάρτητες , και σωστές σε θέματα δεοντολογίας , υγιεινής , ,κτλ στις παραπάνω ηλικίες , και γενικότερα υπάρχουν πολλές νορμάλ και ξεκάθαρες επιλογές .

Το μπέρδεμα , βρίσκεται στην απληστία , και στην μαλακία που βρίσκεται στο κεφάλι του καθενός .

Όταν πχ ο άλλος αντί να πάει με μια γυναίκα από τις παραπάνω , ψάχνει να βρει στα τσατ 17χρονες ελπίζοντας κατά βάθος ότι θα είναι τελικά μικρότερες [ γιατί αυτό παίζει ] ,η όταν ψάχνει να βρει γαμήσια χωρίς προφύλαξη σε πιάτσες με πρεζάκια , η ότι άλλο , κτλ μόνο ο ίδιος ευθύνεται και κανένας άλλος .

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.239
Πόντοι
2.036
Ε σκέψου πόσο νορμάλ μπορεί να είναι κάποιος στα μυαλά για να γράφει για λυντσαρίσματα, κρέμασμα απ' τ' αρχίδια και άλλα τέτοια τραγελαφικά. Το πιθανότερο είναι οτι ο ίδιος κάνει χειρότερα στη ζωή του, έχει τερματίσει :confused:
Διαφωνώ πλήρως φιλαράκι. Για τους βιαστές των παιδιών, θέλω επαναφορά της θανατικής ποινής και δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου η μορφή που θα έχει. Κι επειδή προφανώς με βάζεις στην ομάδα αυτών που αναφέρεις, θα σου πω ότι έχω κάνει πολλά στην ζωή μου αλλά σε θέματα ηθικής δεν έχω κάνει την παραμικρή έκπτωση να ξέρεις. Μάλλον πρέπει να ανήκεις σε κάποια 《ειδική ομάδα》για να χρησιμοποιείς αυτό το επιχείρημα στο τέλος του μηνύματός σου.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.669
Πόντοι
736
Ένα σενάριο που μου ήρθε στο μυαλό είναι το εξής , υπάρχει περίπτωση κάποιοι φίλοι του Μίχου διάσημοι η όχι να μιλούσαν απευθείας μαζί του απο κοντά , χωρίς τηλέφωνα χωρίς apps κτλ ... οπότε αν υπάρχουν τέτοιοι τότε αυτοί φαντάζομαι πως δεν θα είναι στην λίστα με τους 213.

Στην περίπτωση που παίζει κάτι τέτοιο , μάλλον θα την γλυτώσουν αυτοί :confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.205
Πόντοι
2.456
Ένα σενάριο που μου ήρθε στο μυαλό είναι το εξής , υπάρχει περίπτωση κάποιοι φίλοι του Μίχου διάσημοι η όχι να μιλούσαν απευθείας μαζί του απο κοντά , χωρίς τηλέφωνα χωρίς apps κτλ ... οπότε αν υπάρχουν τέτοιοι τότε αυτοί φαντάζομαι πως δεν θα είναι στην λίστα με τους 213.

Στην περίπτωση που παίζει κάτι τέτοιο , μάλλον θα την γλυτώσουν αυτοί :confused:
Μέσω τηλ παίζει να μιλούσαν,
στην σελίδα αποκλείεται..

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.309
Πόντοι
446
Το θέμα είναι απλό και συγκεκριμένο .Αγοραίος έρωτας , σημαίνει συναινετικό αλισβερίσι , μεταξύ ενηλίκων , και εφόσον δεν υπάρχει στη μέση θέμα εκμετάλλευσης από τρίτους κατά της γυναίκας . [ τουτέστιν οικονομική και ψυχολογική εκμετάλλευση ,εκβιασμοί , βια , νταβατζιλίκια , η και απελπισία της γυναίκας για διάφορους λόγους κτλ ]

Οτιδήποτε άλλο , είναι στην καλύτερη περίπτωση διεστραμμένο .Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ανήλικες , η και στην κυριολεξία για παιδιά όπως η 12χρονη .

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.702
Πόντοι
3.656
Το θέμα είναι απλό και συγκεκριμένο .Αγοραίος έρωτας , σημαίνει συναινετικό αλισβερίσι , μεταξύ ενηλίκων , και εφόσον δεν υπάρχει στη μέση θέμα εκμετάλλευσης από τρίτους κατά της γυναίκας . [ τουτέστιν οικονομική και ψυχολογική εκμετάλλευση ,εκβιασμοί , βια , νταβατζιλίκια , η και απελπισία της γυναίκας για διάφορους λόγους κτλ ]
Οπότε , είναι πιθανό οι πελάτες μπουρδέλου, να κατηγορηθούν για βιασμό αν αργότερα η εργαζόμενη καταγγείλει ότι εργαζόταν εκεί παρά τη θέλησή της ; Και όχι μόνο μπουρδέλου , οι πελάτες βίζιτας ή μασατζούς ή πιατσας ;;;

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.309
Πόντοι
446
Οπότε , είναι πιθανό οι πελάτες μπουρδέλου, να κατηγορηθούν για βιασμό αν αργότερα η εργαζόμενη καταγγείλει ότι εργαζόταν εκεί παρά τη θέλησή της ; Και όχι μόνο μπουρδέλου , οι πελάτες βίζιτας ή μασατζούς ή πιατσας ;;;
Δεν γνωρίζω το εάν είναι πιθανό η όχι αυτό που αναφέρεις .Αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι όταν , κινούμαστε σε έναν χώρο , και γίνει η οποια στραβή , έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης και εμείς επιλέγουμε το πως και το που θα κινηθούμε , και κανένας άλλος .

Τελευταία τροποποίηση:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Η καθηγήτρια Εγκληματολογίας Έφη Λαμπροπούλου εξηγεί στο iefimerida: «Πώς ένας άνδρας φτάνει να βιάσει ένα 12χρονο κορίτσι

Η σύλληψη της μητέρας της 12χρονης είναι σαν η συνέχεια του αδιανόητου που κληθήκαμε να διαχειριστούμε ως προς την ιδιότητα της μάνας, μετά και την περίπτωση της Πισπιρίγκου.

Δεν έχει μικρότερη ευθύνη η μητέρα από τον δράστη. Μπορώ να σας πω ότι έχει μεγαλύτερη ευθύνη από αυτόν, αν όντως ισχύουν αυτά που διαβάζουμε. Ο ρόλος και η ευθύνη της οικογένειας είναι μεγάλος. Είναι ενδιαφέρον πάντως, από επιστημονική άποψη, ότι ενώ ο 53χρονος παρουσιάζεται ως «τέρας» «κτήνος» κ.λπ., η μητέρα έχει πιο προσεκτική μεταχείριση από τα ΜΜΕ.

Μήπως επειδή αδυνατούμε να συλλάβουμε το γεγονός;
Παίζει ρόλο αυτό που λέτε. Είναι το σοκ που δεν θέλουμε να το δεχθούμε. Όμως ναι, και οι μητέρες μπορούν να κάνουν τρομακτικά πράγματα.

Πηγή: Η καθηγήτρια Εγκληματολογίας Έφη Λαμπροπούλου εξηγεί στο iefimerida: «Πώς ένας άνδρας φτάνει να βιάσει ένα 12χρονο κορίτσι» - iefimerida.gr

Όσο η Κοινωνία δεν θέλει να δεχτεί ότι και οι Γυναίκες εγκληματούν, οι Πισπιρίγκου αυτού του Κόσμου θα ξεφεύγουν.

Θέλω να δω τώρα Αναρτήσεις με απαίτηση για Ολική Υστερεκτομή της καλής Μανούλας
Κοίτα είναι λεπτό το θέμα.Μην βλέπεις εμάς που είμαστε ώριμοι και μπορούμε και τα αναλύουμε αν κάτσουν και μιλάνε τα κανάλια για την μάνα πάρα πολύ άσχημα και αρχίσουν και το γενικεύουν ξέρεις τι έχει να γίνει στην πράξη με τα παιδάκια.Θα αρχίσουν το ένα να αναμεταδίδει στο άλλο άσχημα πράγματα περί μανάδων κλπ κλπ και θα γίνει ένας κακός χαμός στα σχολεία.Θα μπερδευτούν πολύ τα παιδιά.Θα φοβηθούν θα λένε μπορεί να μου το κάνει αυτό και η δικιά μου η μαμα και άλλα πολλά.Κακώς έχεις πάρει τόσα μεγάλες διαστάσεις δημόσια το θέμα.Θα υπάρχει προβλήμα τα επόμενα χρόνια με τα παιδιά.(Καλά προφανώς εδώ θέλει να κάνουν δουλειά οι γονείς των παιδιών που οι περισσότεροι είναι για κλωτσιές αλλά λέμε τώρα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom