You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 327K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 3.477
φαε ενα μαλακα,νεκροςΤύποι ποιο μέλος είναι ;;;
ανέλαβε υπεράσπιση της σπείρας η κουραδομηχανή Φαήλος κ βάλανε τα πλυντήρια στο πρόγραμμα για σκληρούς λεκέδεςμπραβο σοβαρη προσωπικοτητα. Βαλε μας και ενα βιντεο με το τι ειπε ο Σεφερλης για το συμβαν
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.334
- Πόντοι
- 3.936
Eτσι θα κανουν τη σουφρα του μεσα στη στενη. Θα σταζει σκατο απο την ακρατεια..Τύποι ποιο μέλος είναι ;;;
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.486
Αυτο δεν είναι τιποτα...Τύποι ποιο μέλος είναι ;;;
Μας κρέμασε στα μανταλάκια το μουνόπανο ο Χίος σήμερα με αισχρες και καλπικες κατηγορίες..
Διαβαστε να φρίξετε....
Συνημμένα
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.486
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.192
- Πόντοι
- 2.356
Πολύ σοβαρός είναι. Επειδή κάποιοι δεν τον έχετε ακούσει ούτε μισή ώρα δεν σας φταίει κανείς που ξεπατικώνετε τα όσα λέβε οι διαφοροι σταλινοφασίστες για αυτον.μπραβο σοβαρη προσωπικοτητα. Βαλε μας και ενα βιντεο με το τι ειπε ο Σεφερλης για το συμβαν
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.837
- Πόντοι
- 6.256
Στο τελος θα αποδειχτει οτι το μπου ειναι εκκλησίαΚαι η πίσω σελίδα....
Μέχρι τώρα πάντως έχουν παρουσιαστεί 5 αυτοβούλως συνοδεία των δικηγόρων τους οπότε ο αριθμός πέφτει στους 208.Απλά τα πράγματα.......Τώρα που Προφυλακιστηκαν τα Παλιοπαιδα τα Ατίθασα......Θα τους Περιποιηθουν Μέσα και Ίσως να Έχουμε Αυτοκτονίες..... Τώρα Από Τα Υπόλοιπα 213 άτομα.... Για να δούμε πόσοι θα μαζευτούν...... Αν Ήταν κανένας σπουδαίος θα την γλυτώσει......Αν Όχι ....... ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ....
Πόσοι βίασαν το παιδί μένει για την ώρα σε εκκρεμότητα, έχει ακόμα ψάξιμο.
Για το άλλο που γράφεις, πλέον οι βαρυποινίτες δεν εκτίουν όλο τον χρόνο της ποινής τους....ΑΝ παραμείνουν καλά παιδιά όσο καιρό είναι φυλακισμένοι.
Πιστεύεις πως θα ρισκάρει κάποιος την πρόωρη αποφυλάκιση του για εναν Μίχο ή όπως αλλιώς τον λένε?????????????
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.486
Ειμαι εδω μεσα 17 χρόνια,από τα πρωτα μέλη..Δεν εχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ "ψαρεμα" ανηλίκων ,όπως λεει αυτό το μουνόπανο.Φοβάμαι όμως ότι θα μας παρει και μας η μπαλα...Στο τελος θα αποδειχτει οτι το μπου ειναι εκκλησία
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.406
- Πόντοι
- 9.931
Αν γινοταν κατι τέτοιο εδω μεσα η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα το ειχε κλείσει το site εδω και καιρο.Ειμαι εδω μεσα 17 χρόνια,από τα πρωτα μέλη..Δεν εχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ "ψαρεμα" ανηλίκων ,όπως λεει αυτό το μουνόπανο.Φοβάμαι όμως ότι θα μας παρει και μας η μπαλα...
Σιγα μην δίνουν σημασία στις μαλακιες του Χιου.
Από το 2008 εγω, μια από τα ίδια.Ειμαι εδω μεσα 17 χρόνια,από τα πρωτα μέλη..Δεν εχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ "ψαρεμα" ανηλίκων ,όπως λεει αυτό το μουνόπανο.Φοβάμαι όμως ότι θα μας παρει και μας η μπαλα...
Τα μπινελίκια που έπεφταν μια φορά και ενα καιρό ήταν προς διερεύνηση αλλά αυτά πλέον......
Η μπάλα θα μας πάρει γιατί ένας κόπανος, αναφέρθηκε στο νήμα στις αρχικές σελίδες του, είτε πήγε με την συγκεκριμένη είτε με κάποια παρόμοια περίπτωση.
Ίσως και να έχει έρθει η ώρα να περιορίστεί η θεματολογία του σαη στα απολύτως "νόμιμα", έχει και όρια η ελευθερία του λόγου.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.486
Λεγε λεγε φίλε,όλο και κατι μένει..Προπαγάνδα by Γκεμπελς....Αν γινοταν κατι τέτοιο εδω μεσα η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα το ειχε κλείσει το site εδω και καιρο.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.837
- Πόντοι
- 6.256
Δε θα γινοταν φανερα αν εγινε, αλλα ολα αυτα τα χρονια πιθανον να εγινε και κατι τετοιο, καποιος θα του το σφυριξε του χιου για το μπου γιατι σχολιαστηκε εκεινος ο mahnris στα σεπολια κλπΕιμαι εδω μεσα 17 χρόνια,από τα πρωτα μέλη..Δεν εχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ "ψαρεμα" ανηλίκων ,όπως λεει αυτό το μουνόπανο.Φοβάμαι όμως ότι θα μας παρει και μας η μπαλα...
Odin_
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 32
- Like
- 28.402
- Πόντοι
- 8.346
...ετσι πρεπει κ ετσι ειναι το σωστο!Eτσι θα κανουν τη σουφρα του μεσα στη στενη. Θα σταζει σκατο απο την ακρατεια..
υγ. τα κατσαβιδωματα-μαχαιρωματα στην πλατη τα ειδες?!!?!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.486
Ποιος ειναι αυτός ο mahnris????Δε θα γινοταν φανερα αν εγινε, αλλα ολα αυτα τα χρονια πιθανον να εγινε και κατι τετοιο, καποιος θα του το σφυριξε του χιου για το μπου γιατι σχολιαστηκε εκεινος ο mahnris στα σεπολια κλπ
Γιατί δεν είναι νεα η περίπτωση του συγκεκριμένου εντύπου, Τεράστια γράμματα με πομπώδεις τίτλους αλλά αποκαλύψεις μέσα στο άρθρο......nein.Αν γινοταν κατι τέτοιο εδω μεσα η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα το ειχε κλείσει το site εδω και καιρο.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.837
- Πόντοι
- 6.256
Ακριβως, το μονο καλο στο μακελειο ειναι οι μη καλυμενες φωτο προσώπωνΓιατί δεν είναι νεα η περίπτωση του συγκεκριμένου εντύπου, Τεράστια γράμματα με πομπώδεις τίτλους αλλά αποκαλύψεις μέσα στο άρθρο......nein.
Odin_
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 32
- Like
- 28.402
- Πόντοι
- 8.346
...πλεον "Διαγραμμένο μέλος 219987", δες σελιδες 2-3 εδω. Στα υπολοιπα νηματα σβηστηκαν.Ποιος ειναι αυτός ο mahnris????
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά