Αρχικά πριν μιλήσω θέλω να πω το αυτονόητο. Εννοείται πως αυτό το οποίο έκανε ο συγκεκριμένος τύπος είναι αισχρό και απαιτείται η αυστηρότερη ποινή σε κάθε περίπτωση.
Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι το έγκλημα αυτό είναι χειρότερο από δολοφονία, ξυλοδαρμούς ναρκωτικά κτλ.
Τώρα όμως θα επαναλάβω και αυτό που όταν το είχα πει πριν και αφορά το πολιτικό κομμάτι με έβγαλαν τρελό, εμμονικό και άλλα διάφορα τέτοια.
ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!
Λένε ότι έχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες από όλους όσους συμμετείχαν στο συγκεκριμένο έγκλημα.
Τι σημαίνει αυτό;
Υποθέτω ότι υπάρχει κάποια βάση δεδομένων που όλες μας οι συνομιλίες καταγράφονται.
Ρωτάω λοιπόν το εξής. Ποιος μας εγγυάται ότι δεν παρακολουθούν και εμάς;
Ακόμα και αυτά που γράφουμε εδώ μέσα.
Μπορεί στην κλήση σου να πεις δέκα φορές Πούτιν και να θεωρηθείς δυνητικά τρομοκράτης.
Ξαναρωτάω. Ποιος μου εγγυάται ότι η ΕΥΠ αν κρίνει ότι απαιτείται δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην χθεσινή μου συνομιλία με το αίσθημα και μην πεταχτεί κανένας καραγκιόζης να πει ότι δεν τους νοιάζει εάν εγώ κερατώνω τη γυναίκα μου.
Καλωσήρθες στο Μάτριξ μύστη
Για να γράψεις αυτό το μήνυμα χρειάστηκε στην εγγραφή σου να δώσεις έγκυρο email και στο ηλεκτρονικό σου ίχνος είναι η ΙΡ σου
οπότε όλα καλά
Ακόμα και στα σάιτ που μπαίνεις η ΑΙ σου προτείνει βίντεο ανάλογα με το ιστορικό σου ακόμη και αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης
και για να σε κριντζάρω ακόμα πιο πολύ,οι φωτό σου στο κινητό σου (όπως και όλων μας) σκανάρονται χωρίς να ερωτηθείς για ανίχνευση παιδικής πορνογραφίας
και για να πάμε κι ακόμα ένα βήμα παραπέρα,σκανάρουν ακόμα και τα κείμενα στις φωτό σου
Και μετά είναι να απορείς ποιος μαλάκας έχει φέις και ανεβάζει και φωτό του/της στο Ίντερνετ
Σε έφτιαξα;