trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
Eιχαν επισκευτει και οικο ανοχής ?
Eιχαν επισκευτει και οικο ανοχής ?
Και στις δύο υποθέσεις (άσχετες βέβαια μεταξύ τους) οι γείτονες έβλεπαν ότι κάτι δεν πάει καλά με τις οικογένειες πριν καν τα μαθει ολη η Ελλαδα...#Η θεία θα είδε καινούρια iPhoneαρα....και σου λέει ώπα....τι γίνεται εδώ πέρα....????
#Η υπόθεση της Πισπιριγκου έκανε ΚΡΑΑΑΑ από την αρχή!
Από το 2ο παιδί κιόλας!
Μητροκτονος & Serial Killer μαζί....!!!!
Σενάριο που θα ζήλευε και Αμερικανός σεναριογράφος σε ταινίες Thrillers....!!!!
τι αλλο θα διαβασω θεε μουΝα θιξω μια αλλη διασταση του θεματος που δεν ασχολειται κανεις
Τα βοθροκαναλα μας λενε και τι νουμερο παπουτσι φορουν οι εμπλεκομενοι αλλα για την αναλγησια ( σσ ξεφτιλα ) της ελληνικης πολιτειας που αφησε μια φτωχη ΔΕΚΑΜΕΛΗ οικογενεια χωρις οικονομικη βοηθεια για 8 μικρες ελληνικες ψυχες ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ Για σας κουφαλες πολιτικοι με τα εξαπτερυγα σας
όλα καλά κ όμορφα , την τελευταία πρόταση τι την ήθελες ? ΔΕΝ υπάρχει κανονική σχέση 60άρη με 25άρα ,εκτός αν πέφτει κασέριε οχι και παλιος...! δε σ εβρισα
προφανως ειναι αρρωστια η παιδοφιλια.. θεωρω πως εχουν απιστευτες ορμες οι 12χρονες- 13χρονες- 14χρονες.
αρχιζουν να αντιλαμβανονται τη σεξουαλικη της φυση ,οπως και εμεις αντιστοιχως αρχιζαμε να τραβαμε μαλακια.
νομιζεις πως οταν παω για τζοκινγκ ,δεν παρατηρω πως με κοιτανε?εσυ γιατι λες να καθονται σε παγκακια με τα μπουτια εξω?
....και ντυνονται σαν πουτανακια πιατσας γαμω την τρελα μου...οι γονεις επιτελουν σοβαρα το ρολο τους
ενω θα επρεπε στα 16-17+( οπως σωστα λες ) να συμπεριφερονται σαν γυναικες,πλεον αυτο θελουν να το κανουν πολυ πριν τα 15.
και οι γονεις ,αντι να πατησουν ποδι,τις αφηνουν να βαφονται και ντυνονται προκλητικα,ερμαια στις ορεξεις του καθε ψυχακια.
αλλο πραμα να αντιλαμβανεσαι τις ορμες σου και αλλο να βιαζεσαι να τις εκτονωσεις πριν την ωρα σου(με ωμο τροπο μαλιστα).
για να προλαβω τους ηθικολογους,εγω ειμαι μυστηριο τρενο
ουδεποτε καταδεχομουν να ασχοληθω με κατω των 18 ,ακομα και οταν ημουν 18-20-22-25...!
το θεωρουσα καταντια οπως λεει ο @Saul ....ασχετα αν δεν ημουν ακομη γυπας με σουπερ επιτυχιες.
και το θεωρουσα επισης αυτοπεριορισμο,υπο την εννοια οτι το target group ενος γυπα πληθαινει οσο στρεφεται σε σεξουαλικα πιο ενεργες ηλικιες ...να φανε και οι κοτεςκοροιδευα οσους μεγαλυτερους ασχολουνταν με συνομηλικες η μικροτερες μου.
ειχα φετιχ ανεκαθεν με μεγαλυτερες ...οι φιλοι μου με αποκαλουσαν και με αποκαλουν μεχρι τωρα ανωμαλο με οιδιποδειο συνδρομο επειδη μου αρεσουν ακομη και 60αρες
βγαιναμε δηλαδη σε μαγαζια με σουπερ καριολακια ΔΙΠΛΑ μας και εγω ασχολουμουν με ανθυπομετριες μιλφοτζιλφαρες!
ΟΜΩΣ τωρα που 30αρισα,αντιλαμβανομαι οτι αρχιζουν να με γλυκαινουν (και) τα πιπινια ισως οι διαφορες ηλικιας με ελκυουν.
προχθες βγηκα σε μπαρακι και μου τριβονταν συνεχεια κατι μικρες...
χορευαν και κουνουσαν συνειδητα τα κωλαρακια τους πανω στο αριστερο μου χερι..κοντεψαν να μου ριξουν το ποτο !
το γαμωτο ειναι οτι δεν καταλαβα αν ειχαν τελειωσει σχολειο. δε θα ηθελα να ειμαι καθηγητης στη σημερινη εποχη.
αυτα λοιπον ειναι τα επικινδυνα των ....Σαββατοβραδων!
μεχρι να καταλαβω, ευτυχως εσκασε μια θεοσταλτη τσοντα 40αρα++++ ,βγαλμενη απο την περασμενη δεκαετια!
με μια τσιμπουκοφιλη της(λιγο πιο μικρη) και εναν ακομη τυπα συνοδεια...χορευαν πιο εξαλλα και απο τις πιτσιρικες
κατι τετοιες τις ψαχνω με το κυαλι,εχουν αποσυρθει απο τη νυχτα οι περισσοτερες! εχουμε ελλειψη στοχοθεσιας
ασχοληθηκα μαζι της γιατι ο τυπας,αν και οld-school μουτρο της νυχτας,ηταν αδερφος της και μονο που δε μου κερασε ποτο στο τελος!
ολα αυτα στα λεω γιατι καλο ειναι να κοιταμε πιο σφαιρικα τα πραματα....
ντρεπομαι που θα το ομολογησω,αλλα πλεον θα εκανα κατι και με 17-18αρα, αν μου τριβοταν !
με καβλωνουν, ενω παλια μου ηταν τελειως αδιαφορεςτις κοιτουσα ως ανωριμα υποκειμενα.
βεβαια παιζει ρολο και το backround της. μην ειναι καμια λουμπεν ξεκωλιστρα.
επειδη γραφτηκε και υπονοηθηκε προηγουμενως οτι ειναι ντροπη ενας 30αρης να πηδηξει μια 10-12 χρονια μικροτερη
περι ορεξεως..οπως νιωθει ο καθενας,αναλογα με τη συγκυρια ποιυ διαγει. προφανως βγαινουν εκτος καδρου μωρα κατω των 17.
να θυμισω οτι οι παππουδες και οι πατεραδες μας κατα κανονα επαιρναν τουλαχιστον 7-8 χρονια μικροτερες.
συγκεκριμενα ,τη γιαγια μου ο παππους μου την παντρευτηκε οταν αυτος ηταν 31 και αυτη 20
ισως τραβηγμενη η διαφορα για γαμο ,σιγουρα οχι ομως και για σεξ. μην τρελαθουμε τωρα.
ποσους 60αρηδες ξερω που κανουν κανονικες σχεσεις με 20αρες και 25αρες σημερα....
αναλογα τυπε. θα στο φερω ηρεμαΠαιδιά, γλίτσας ο Μητσοτάκης , η ΝΔ κλπ κλπ.
Συμφωνώ σε όλα !
Αλλά το ότι ένα μέλος από τις χιλιάδες ενός κόμματος είναι παιδεραστής τί σημαίνει ;
Ότι η ΝΔ στηρίζει και καλύπτει παιδεραστές;
Κάπου η κριτική να μην ξεπερνάει κάποια όρια.
Δηλαδή αν ο συγκεκριμένος είναι πχ παοκτζής ή αεκτζής κλπ τί σημαίνει ;
Ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα παιδεραστών ;
Αν πρόκειται για τέτοια μεγέθη :όλα καλά κ όμορφα , την τελευταία πρόταση τι την ήθελες ? ΔΕΝ υπάρχει κανονική σχέση 60άρη με 25άρα ,εκτός αν πέφτει κασέρι
Ένα θετικό που υπάρχει είναι ότι πλέον τα γκομενάκια 20-25 γουστάρουν σχέσεις με συνομηλίκους τους
οι φωτό των διάσημων που πόσταρες είναι όταν ήσαν νέοι,πιτσιρικάδεςΑν πρόκειται για τέτοια μεγέθη :
Οι 20 ωραιότεροι πρωταγωνιστές όλων των εποχών
... ακόμα και εσείς θα θέλατε σχέση (χωρίς παρεξήγηση) ,όχι μόνο τα μικρά ...
Αυτο με την ΑΕΚ επικο Το ποστ της χρονιαςαναλογα τυπε. θα στο φερω ηρεμα
Του εχει δωσει (και) η ΑΕΚ λεφτα για να προμηθευτει προιοντα αξιας 60.000;
η γυναικα του ειναι (και) στο διοικητικο συμβουλιο της ΑΕΚ;
εχει φωτογραφιες με ολους τους παικτες της ΑΕΚ και ειναι πολυ στενος φιλος με τον Μανταλο;
Ειχε η ΑΕΚ τα τελευταια χρονια παρε δωσε με παιδοφιλους ποδοσφαιριστες της ή ειχε διορισει παιδοφιλους προπονητες;
Αν ισχυει κατι απο τα παραπανω, η ΑΕΚ μπορει να μην ειναι ομαδα παιδεραστων, αλλα στο στοχαστρο των αρχων προς διερευνηση, λεω εγω τωρα, θα επρεπε να ειναι.
Μην επαναλαμβανομαστε και μας ζαλιζετε τις παπαρουνες παλι με τα "νο πολιτικα" και "ολοι ειναι μουνοπανα" και και και. Οποιος θελει να κανει τον τυφλο, ας τον κανει. Κι ο Βαγγελας ας πουμε δεν εχει καμια σχεση με το νοορ1. Τι οχι; Αφου δεν εχει μεινει ορθιος ουτε ενας μαρτυρας. Αρα ειναι καθαρος.
Μην λετε μεγαλες κουβεντες γιατι ο πανικος δεν βρισκεται σε εμας τους απλους πολιτες για να αποδειξουμε κατι, αλλα στο κομμα που προσπαθει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας. Αραχτε, εδω ειμαστε. Οτι δημοσιευτει το συζηταμε, προσφορο εδαφος για κατηγοριες παντως, υπαρχει απλετο. Πουληστε τρελιτσα ελευθερα, αλλα δεν θα μας βγαλετε κι εμας τρελους.
Τραβα διαβασε τις πισω σελιδες, χτες και προχτες, αν εχεις ορεξη. Μην ξανανοιγεις αυτη την κουβεντα ομως
Μέχρι του χρονου που θα γίνουν οι εκλογες δε θα σημαίνει τιποτα. Θα πέσουν και τιποτα γυφτεπιδοματα και ολα οκΠαιδιά, γλίτσας ο Μητσοτάκης , η ΝΔ κλπ κλπ.
Συμφωνώ σε όλα !
Αλλά το ότι ένα μέλος από τις χιλιάδες ενός κόμματος είναι παιδεραστής τί σημαίνει ;
Ότι η ΝΔ στηρίζει και καλύπτει παιδεραστές;
Κάπου η κριτική να μην ξεπερνάει κάποια όρια.
Δηλαδή αν ο συγκεκριμένος είναι πχ παοκτζής ή αεκτζής κλπ τί σημαίνει ;
Ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα παιδεραστών ;
Γιατί ρε παιδιά στο εύκολο ; Στο να τη "σκαπουλάρω" ;οι φωτό των διάσημων που πόσταρες είναι όταν ήσαν νέοι,πιτσιρικάδες
Λογικό οι πιτσιρίκες να γουστάρουν πιτσιρικάδες και αν είναι γόηδες διάσημοι ακόμη περισσότερο γουστάρουν
Λες οι πιτσιρίκες 18-25 να γουστάρουν να πηδηχτούν με τον αλαίν ντελόν που σήμερα είναι χούφταλο ?
Ο Σεργιανόπουλος η ο άλλος?
Γειά σου Μαρκέλλε Νύχτα....Αυτες οι Ελλεινιδες μετα βγαινουν και λενε χαθηκαν οι Αντρες και δεν την πεφτουν Μα καλα ειναι δυνατον να εχετε ακομα πρωτη την ΝΔ εκει κατω στην Ελλαδα τους παιδεραστες?
κατ'αρχάς όταν συζητάς μη βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και μην ειρωνεύεσαι παιδιάστικα,Γιατί ρε παιδιά στο εύκολο ; Στο να τη "σκαπουλάρω" ;
Και ο Μάρλον Μπράντο νεκρός ... Λέτε να γουστάρουν να πηδηχτούν με νεκρό ;
Στη μια περίπτωση κρατώ το 18-25 , στην άλλη αναφέρομαι στην τωρινή ηλικία του Ντελόν παρατώντας το "60χρονος".
Για να φέρουμε τα πράγματα στη θέση τους και να συμβιβάσουμε τη διαφορά ηλικίας ... , Λέτε να μην "κόβουν φλέβες" τα μικρά για τον 59αρη Ντεπ ;