FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Τι θυμηθηκες ρε αρχοντα Κομπιουτερ εισαιΚανας Καραγκιοζοπουλος ας πούμε;
Τι θυμηθηκες ρε αρχοντα Κομπιουτερ εισαιΚανας Καραγκιοζοπουλος ας πούμε;
Είναι απλό τύπε απλά εσύ δεν το έχεις καταλάβει. Όταν κάνεις accept στις ρυθμίσεις στο νέο σου κινητο υπογράφεις ότι δέχεσαι αυτές τις παραχωρήσεις ώστε να χρησιμοποιήσεις το λειτουργικό τους. Δεν φταίνε αυτοί αν δεν τα διαβάζεις.
Επίσης μπορείς πολύ απλά να μην έχεις smartphone με φωτογραφίες, να μην χρησιμοποιείς Mac και windows και να μην έχεις σόσιαλ.
Είναι απλό και ξάστερο.
Αδερφέ, αλήθεια τωρα, πιστεύεις ότι η ΕΥΠ, η καθε ΕΥΠ δηλαδή, παρακολουθεί μονο με εντολή εισαγγελέα;Αδερφέ αλήθεια τώρα έγινε τέτοιο πράγμα; Δηλαδή χωρίς να έχει ζητηθεί από εισαγγελέα υπήρξε παρακολούθηση ιδιωτικής συνομιλίας ενός πολίτη.
Τι στον πούτσο γίνεται ρε πουστη μου;
Αδερφέ, αλήθεια τωρα, πιστεύεις ότι η ΕΥΠ, η καθε ΕΥΠ δηλαδή, παρακολουθεί μονο με εντολή εισαγγελέα;
Ρε Πατακέ τι λες?Πρέπει ο νηματοδετης να αλλάξει το τίτλο του νήματος γιατί ο 53 χρόνος τελικά πελάτης ήταν, και η γυναίκα που την είχε βγάλει στην πιάτσα ήταν η μάνα της, δηλαδή επεζε το ρόλο της τσατσας μύστες μερακλήδες, προσωπικα αν την είχε κλείσει ο οίκος ηδονής - ανοχής, και την είχε στο πρόγραμμα όπως όλα τα υπόλοιπα ιδρύματα εδώ μέσα μπωρει να είμασταν όλοι μας πελάτες αν το παιδί δουλευε σε οίκο ανοχής
πω δε το πρόλαβα αυτό ,Εκεί στο Σόλωνος, κοντά στο ύψος της Νομικής, υπήρχε ενα σαν ημιυπόγειο σουβλατζίδικο. Έφτιαχνε κάτι φοβερά σάντουιτς με φρέσκο ψωμί, λουκάνικο, μπιφτέκι, σουβλάκι, γαμάτες τηγανητές πατάτες και ψητή ή τηγανητή μελιτζάνα μέσα. Παρέλαση καθε βράδυ.
Έμπαινες?Παιδια ξερω στ αρχιδια σας , αλλα για να βοηθησω την κουβέντα
Η ΣΟΥΠΕΡ ΚΙΚΗ ΕΧΑΣΕ 12 ΚΙΛΑ
Εγώ συγκεκριμένα δεν είμαι από τους πελάτες που τους τρέχουν τα σάλια αν δουν κάνα μωρό μικρό, γουστάρω πολύ της μιλφαρες και της bbw γυναίκες , οπότε είναι συγουρο ότι δεν θα πήγαιναΡε Πατακέ τι λες?
Ανώμαλος είσαι ή ψυχάκιας?
Θα έβλεπες το παιδί και θα καθόσουν έτσι?Πόσο μάλλον να ήσουν πελάτης....
μηπως εχεσε?Παιδια ξερω στ αρχιδια σας , αλλα για να βοηθησω την κουβέντα
Η ΣΟΥΠΕΡ ΚΙΚΗ ΕΧΑΣΕ 12 ΚΙΛΑ
Τι να κάνουμε δηλαδή; Ντου στην ΕΥΠ να πάρουμε τις κασέτες με τις συνομιλίες μας;Ή με τρολλάρετε ομαδικά ή είστε πρόβατα και δεν αντιδράτε ούτε στα βασικά.
Ωραίος.Εγώ συγκεκριμένα δεν είμαι από τους πελάτες που τους τρέχουν τα σάλια αν δουν κάνα μωρό μικρό, γουστάρω πολύ της μιλφαρες και της bbw γυναίκες , οπότε είναι συγουρο ότι δεν θα πήγαινα
Σε ένα παιδί που μπορεί να δουλεύει σε στούντιο είναι θέμα πολιτικής του στούντιο η πελάτες δυστυχώς όμως δεν μπορούν να τους απόδοθει ευθύνητυπε πελατης σε 11χρονο δεν γινεται να εισαι...
μονο παιδεραστης...
πλακα μας κανεις ρε τυπε?Σε ένα παιδί που μπορεί να δουλεύει σε στούντιο είναι θέμα πολιτικής του στούντιο η πελάτες δυστυχώς όμως δεν μπορούν να τους απόδοθει ευθύνη
Απλά δεν θα εμπενα στο ίδρυμα θα έφευγα, αλλά ούτε θα έγραφα και κριτική εδώΩραίος.
Αν το έβλεπες δεν θα αντιδρούσες?
Με όποιον τρόπο μπορείς?
Δεν είμαστε στο Πακιστάν...Σε ένα παιδί που μπορεί να δουλεύει σε στούντιο είναι θέμα πολιτικής του στούντιο η πελάτες δυστυχώς όμως δεν μπορούν να τους απόδοθει ευθύνη
Μια απλή εφαρμογή που κατεβάζεις στο αντρόιντ σου, γιατί στο διάολο σου ζητάει να έχει πρόσβαση στις επαφές σου, κάμερα , φωτογραφίες κ.λ.π, αλλιώς ΔΕΝ μπορείς να την εγκαταστήσεις; παράδειγμα σου λέω, υπάρχουν πολλά. Λες να έχουν δικαίωμα οι εφαρμογές να το κάνουν, και οι υπηρεσίες ασφαλείας ενός κράτους όχι, αλήθεια;;;Νομίζω αυτό που λες ισχύει μόνο για τα i-phone
Ρε τυπε τον πατακο έχεις άβαταρ και γω νόμιζα πως είναι ο Λουί Ντε Φινές σε κάτι ταινίες που έκανε τον χωροφύλακα....Απλά δεν θα εμπενα στο ίδρυμα θα έφευγα, αλλά ούτε θα έγραφα και κριτική εδώ