Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Ρώτησε τους νομομαθεις ROB.C και Κωστα Λαδακη

Δεν εχουν βγαλει νομικη αλλά τα γνωριζουν ολα πολυ καλα
Εγω ξερω να σου απαντησω, ως νομικος, αλλά εδω μεσα μετραει η αποψη άλλων πτυχιουχων.
Πες τους τα ρε Αλέξανδρε...
Εδώ εσύ έχεις ένα πτυχίο 6 επί 12 και ξέρεις ένα τόνο νομικά που λέει και ο Φέρμας στο Καλώς ήρθε το δολάριο και αυτοί με 10 γραμμάρια νομικές γνώσεις (και αυτές λανθασμένες), "πάνε να σου την βγουν"... Ποιοι νομίζουν ότι είναι; Ο Καφάσης και ο Δοξαράς (που είναι της πιάτσας, αλλά χωρίς πτυχίο Αγγλικών) και εσύ ο Κωνσταντίνου (που είναι λελές, αλλά με πτυχίο Αγγλικών); Στα νομικά δεν πάει έτσι...

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Λαδάκη αν και συνάδελφος είσαι λάθος.Η Νομική είναι επιστήμη και εντάσσεται στις κοινωνικές επιστήμες.Δεν θα το αναλύσω παραπέρα αυτό.Επιπλέον τα πάντα αλλάζουν ακόμα και στις δικές μας επιστήμες.Πρώτα ξεκινάμε από θεώρημα και μετά πάμε να το αποδείξουμε.Ουσιαστικά με έναν διαφορετικό τρόπο ψηφίζουμε μια νέα ανακάλυψη όταν την δέχεται η επιστημονική κοινότητά μας.Κάπου ανέφερες τον Νεύτωνα.Ο Νεύτωνας μας έλεγε ότι η βαρύτητα είναι δύναμη.Η θεωρία της σχετικότητας μας λέει ότι η βαρύτητα είναι παραμόρφωση του χωροχρόνου.Τελικά τη ισχύει ξεκάθαρα;Έχουμε και την κβαντική βαρύτητα (και γενικότερα κβαντική φυσική που ακόμα την μελατάμε - συντάσουμε σε θεωρίες και αποδείξεις-νόμους).Και αν δεν κάνω λάθος προσφάτα με διάφορες ανακαλύψεις και θεωρίες μάλλον τελικά η δύναμη της βαρύτης δεν εξαρτάται από την απόσταση 2 σωμάτων ή την μάζα τους αλλά από τα βαρυτικά πεδία που τα περιβάλλουν.Οπότε μην είσαι τόσο απόλυτος.Γιατί έχεις αποτύχει και σαν επιστήμονας.
Με τον Λαδακη συμβαινει το εξης.
Ενω ειναι του Πολυτεχνειου, ειναι προφανες οτι ειχε απωθημενο να γινει νομικος. Και αυτο φαινεται απο την εμμονη του να αναλυει ως νομομαθης, σε σημειο γραφικοτητας, για να "πεισει" οτι ξερει. Ενω κανενας νομικος δεν καθεται να κανει τετοιες αναλυσεις ανευ λογου, σε αυτον τού βγαινει το συμπλεγμα. Και επιπλέον, ταυτοχρονα με τη λογικη της αλεπούς που ό,τι δεν εφτασε, το εκανε κρεμασταρι, απαξιώνει κιολας τους νομικους ως παπαγάλους, και την ιδια τη νομικη ως ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Την ιδια στιγμη που προσπαθει να την κάνει κτήμα του, μέσω ...ερευνας στο ιντερνετ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
ο αλεξ71 ενω ειναι κακης ωρας δικηγορισκος συναινετικων διαζυγιων ειναι προφανες οτι νομιζει οτι ειναι δικαστης αρειου παγου....παντα τον λυπομουνα

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Με τον Λαδακη συμβαινει το εξης.
Ενω ειναι του Πολυτεχνειου, ειναι προφανες οτι ειχε απωθημενο να γινει νομικος. Και αυτο φαινεται απο την εμμονη του να αναλυει ως νομομαθης, σε σημειο γραφικοτητας, για να "πεισει" οτι ξερει. Ενω κανενας νομικος δεν καθεται να κανει τετοιες αναλυσεις ανευ λογου, σε αυτον τού βγαινει το συμπλεγμα. Και επιπλέον, ταυτοχρονα με τη λογικη της αλεπούς που ό,τι δεν εφτασε, το εκανε κρεμασταρι, απαξιώνει κιολας τους νομικους ως παπαγάλους, και την ιδια τη νομικη ως ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Την ιδια στιγμη που προσπαθει να την κάνει κτήμα του, μέσω ...ερευνας στο ιντερνετ.
Υποθέτω ότι είναι κάποιος γύρω στα 30 με κάποιο μεταπτυχιακό δεν ξέρω για διδακτορικό που η μεγαλύτερη επαγγελματική εμπειρία του βρίσκεται σε επίπεδο σύνταξης μελετών.Άλλο μελέτη, άλλο κατασκευή "τρίβεσαι" με διαφορετικό κόσμο.Εκτός και αν είναι κανένας που έμπλεξε με κανέναν δικηγόρο που τον "έκαψε" και έχει απωθημένα.Απο εκεί και πέρα όσο για το κατασκεύασμα που λέει περί νόμων γελάω γιατί και το χρήμα, και τα μαθηματικά και όλα είναι κατασκευάσματα του ανθρώπου.Ακόμα και η αριθμοί,ακόμα και η γλώσσα.Είναι προφανές ότι έχει πολλά να μάθει ακόμα και να μελετήσει.Ούτε κοινωνιολογία φαίνεται να έχει μελετήσει, ούτε γενικότερη ιστορία (δεν μιλάμε για μάχες) ούτε φιλοσοφία.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
ο αλεξ71 ενω ειναι κακης ωρας δικηγορισκος συναινετικων διαζυγιων ειναι προφανες οτι νομιζει οτι ειναι δικαστης αρειου παγου....παντα τον λυπομουνα
Ρε φίλε πέρα από τις πολιτικές κουβέντες που εδώ χρήζει ανάλυση για όλους μας, στο νομικό κομμάτι γιατί αρνείσαι τις απόψεις του;για αρχή έχει πτυχίο Νομικής από Δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έχει κάποια χρόνια επαγγελματική εμπειρία είτε σαρέσει είτε όχι.Εκτός τελικά και δεν δέχεσαι το πτυχίο από Δημόσιο Πανεπιστήμιο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
Ρε φίλε πέρα από τις πολιτικές κουβέντες που εδώ χρήζει ανάλυση για όλους μας, στο νομικό κομμάτι γιατί αρνείσαι τις απόψεις του;για αρχή έχει πτυχίο Νομικής από Δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έχει κάποια χρόνια επαγγελματική εμπειρία είτε σαρέσει είτε όχι.Εκτός τελικά και δεν δέχεσαι το πτυχίο από Δημόσιο Πανεπιστήμιο.
γιατι μιλαει μονο κομματικα....αν θες το πιστευεις ,εμενα μου αρεσει ο αλεξ αλλα ολο αυτο που γλυφει καθε ανωμαλια της νδ μου προκαλει εμετο....
α, και δεν μου αρεσει ο τροπος του που βαζει ταχαμοτ τελειες...το ειπα εγω αρα σκαστε ενω ειναι φανερο οτι ειναι ενας υπεραποτυχημενος ανθρωπος που τον εφαγε η μαλακια που εχει στο κεφαλι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Eνοχλει η πολιτικη μου τοποθετηση και ο τροπος που εκφραζομαι. Δυστυχως καποιοι δεν ασχολουνται με την ουσια αλλά με αυτα.
Εχει τυχει πολλες φορες να απαξιωνεται μια νομικη μου τοποθετηση, επειδη ψηφιζω....ΝΔ. Ποσο ανωριμος πρεπει να ειναι κανενας για να εχει τετοια προσεγγιση?
Μην δινεις και τοση βαση στο τι λεει ο καθε κακομοιρης

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
ο άλεξ λόγω εισπράξεων από το επάγγελμά του,
απαξιεί το αμοιβόμενο καθήκον του δικαστικού αντιπροσώπου σε εκλογές,
στις οποίες πηγαίνουν για να εισπράξουν τα 700-800 δικαστές ή αντιπρόσωποι του νομικού συμβουλίου του κράτους,
οι οποίοι έχουν ετήσιο καθαρό εισόδημα στην τράπεζα 40.000 - 50.000.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
εισαι απο τους μεγαλυτερους τσατσους που εχουμε εδω περα ....αυτο ενοχλει
και στην ουσια εισαι ενα σχεδον τιποτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
στις οποίες πηγαίνουν για να εισπράξουν τα 700-800 δικαστές ή αντιπρόσωποι του νομικού συμβουλίου του κράτους,
Εννοειται, τα εχουμε ξαναπει αυτα, σιγα μην κλεισω το γραφειο πεντε μερες και να πληρωσω ενα σωρο λεφτα σε ξενοδοχεια και βενζινες για να παρω 800 ευρω μετα απο 40 μερες.

Υ.Γ. Επιπλεον εχω ξαναγραψει εδω μεσα οτι το οικογενειακο μου εισοδημα ειναι τριπλασιο απο αυτα που αναφερεις, οπότε ειναι καπου ανηθικο να τρεξω να παρω τα 800 ευρω που μπορει να τα παρει καποιος αλλος νεοτερος συναδελφος που τα χρειαζεται

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
Εννοειται, τα εχουμε ξαναπει αυτα, σιγα μην κλεισω το γραφειο πεντε μερες και να πληρωσω ενα σωρο λεφτα σε ξενοδοχεια και βενζινες για να παρω 800 ευρω μετα απο 40 μερες
γιατι δεν το αλλαζει η κυβερνηση αυτο και να το κανει ποιο τιμιο? :think:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αστε που δεν εχει γραφειο...50 χρονων και ακομα ασκουμενος ειναι

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615

Το να σχολιάζουμε έναν άνθρωπο ως τρίτοι δε μου είναι και το πλέον συμπαθές, αλλά ορμώμενος από το παραπάνω σχόλιο μπορώ να πω τα εξής απλά: με τον Άλεξ δεν είμαι ούτε φίλος ούτε γνωστός ούτε συμφωνώ σε όλα. Αλλά με ενοχλεί η προσωπική επίθεση που δέχεται λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
Αν μη τι άλλο, δεν κρύβει το επάγγελμά του, έχει το θάρρος της άποψής του (που μπορεί να είναι αντιπαθής στους πολλούς), και όσοι διατυπώνουν αντίλογο σε νομικά ζητήματα χρησιμοποιούν επιχειρήματα επαρχιακών δικολάβων των παλαιών δεκαετιών που δεν έχουν καμία βάση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το να σχολιάζουμε έναν άνθρωπο ως τρίτοι δε μου είναι και το πλέον συμπαθές, αλλά ορμώμενος από το παραπάνω σχόλιο μπορώ να πω τα εξής απλά: με τον Άλεξ δεν είμαι ούτε φίλος ούτε γνωστός ούτε συμφωνώ σε όλα. Αλλά με ενοχλεί η προσωπική επίθεση που δέχεται λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
Αν μη τι άλλο, δεν κρύβει το επάγγελμά του, έχει το θάρρος της άποψής του (που μπορεί να είναι αντιπαθής στους πολλούς), και όσοι διατυπώνουν αντίλογο σε νομικά ζητήματα χρησιμοποιούν επιχειρήματα επαρχιακών δικολάβων των παλαιών δεκαετιών που δεν έχουν καμία βάση.
Κοιτα, η επαγγελματικη ιδιοτητα ειναι δευτερευον, και αποτελει το αλλοθι.
Πρώτα απο ολα ειναι η πολιτικη τοποθετηση υπερ της ΝΔ. Υπαρχει ενα παρεακι αντι-ΝΔ εδω μεσα, το οποιο τα βρισκει μπαστούνια μαζι μου και αποτελώ καρφί στο ματι τους, και προσπαθουν με καθε τροπο να με μειωσουν σε καθε επιπεδο. Οταν δεν μπορεις να αντιμετωπισεις καποιον, περνας στη δολοφονια χαρακτηρα. Δεν βλεπεις τι σαχλαμαρες γραφουν για μενα σε προσωπικο επιπεδο (λες και με ξερουν προσωπικα)? Δυστυχισμενοι ανθρωποι. Τους συμπονω.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
εδώ μέσα (πχ κλοζερ-νιπλη-λακης και άλλοι) και σ' όλη την ελλάδα βρίσκονται πολλοί ναζιστές-φασίστες-κομμουνιστές,
ακόμη κι οι γενικώς ευγενικοί (πχ κωλόγερος-σαούλ) εκφράζουν με ένταση ακραίες απόψεις και αδυνατούν να αποδεχτούν ό,τι δεν γνωρίζουν,
μάλλον πρόκειται για έλλειμα πολιτικής παιδείας

ευτυχώς, στην ελλάδα έχουμε συντεταγμένες ανεξάρτητες εξουσίες

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Κοιτα, η επαγγελματικη ιδιοτητα ειναι δευτερευον, και αποτελει το αλλοθι.
Πρώτα απο ολα ειναι η πολιτικη τοποθετηση υπερ της ΝΔ. Υπαρχει ενα παρεακι αντι-ΝΔ εδω μεσα, το οποιο τα βρισκει μπαστούνια μαζι μου και αποτελώ καρφί στο ματι τους, και προσπαθουν με καθε τροπο να με μειωσουν σε καθε επιπεδο. Οταν δεν μπορεις να αντιμετωπισεις καποιον, περνας στη δολοφονια χαρακτηρα. Δεν βλεπεις τι σαχλαμαρες γραφουν για μενα σε προσωπικο επιπεδο (λες και με ξερουν προσωπικα)? Δυστυχισμενοι ανθρωποι. Τους συμπονω.
Να είμαι δίκαιος όμως είναι κάποιες φορές που πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιογητας της παράταξής σου.Είσαι κάποιες φορές απόλυτος και είσαι φάουλ.Οι απαντήσεις που δίνεις σε διάφορα θέματα που συνήθως έχουν πολιτική χροιά λόγω και άρθρων που ποστάρουν διάφοροι από διάφορα site είναι θέματα κοινωνικά-πολιτικά που προφανώς περιλαμβάνουν νομικά και επειδή εσύ απαντάς στεγνά σαν νομικός (όπως εγώ αντίστοιχα σε κάποιο θανατηφόρο ατύχημα θα απαντήσω στεγνά σαν τεχνοκράτης) το μπερδεύουν με υπεράσπιση του κυβερνών κόμματος που τυχάνει να υποστηρίζεις πολιτικά.Αυτοί απαντάνε λαϊκίστικα εσύ απαντάς νομικίστικα μπαίνουν και διάφοροι στη συζήτηση πετάνε και προσωπικές μπηχτές και χάνεται λίγο η μπάλα.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
για μένα καλά κάνει.Να πάνε νέοι δικηγόροι να βοηθηθούν.Όχι κάτι αρπακτικά-μίζεροι επαγγελματίες που μετράνε και το ευρώ.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Να είμαι δίκαιος όμως είναι κάποιες φορές που πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιογητας της παράταξής σου.Είσαι κάποιες φορές απόλυτος και είσαι φάουλ.Οι απαντήσεις που δίνεις σε διάφορα θέματα που συνήθως έχουν πολιτική χροιά λόγω και άρθρων που ποστάρουν διάφοροι από διάφορα site είναι θέματα κοινωνικά-πολιτικά που προφανώς περιλαμβάνουν νομικά και επειδή εσύ απαντάς στεγνά σαν νομικός (όπως εγώ αντίστοιχα σε κάποιο θανατηφόρο ατύχημα θα απαντήσω στεγνά σαν τεχνοκράτης) το μπερδεύουν με υπεράσπιση του κυβερνών κόμματος που τυχάνει να υποστηρίζεις πολιτικά.Αυτοί απαντάνε λαϊκίστικα εσύ απαντάς νομικίστικα μπαίνουν και διάφοροι στη συζήτηση πετάνε και προσωπικές μπηχτές και χάνεται λίγο η μπάλα.

Δεν είμαι συνήγορος του Άλεξ ούτε τον παρακολουθώ πάντα (αλίμονο εάν το έκανα). Αλλά θα σου πω επ' ευκαιρία το εξής: εάν βγω σήμερα και πω ''Ο Καραμανλής δεν έχει ποινικές ευθύνες για τα Τέμπη'', όσοι δεν είναι ΝΔ πιθανότατα θα με χαρακτηρίσουν ως ΝΔκράτη που πληρώνομαι από την Πειραιώς. Είναι εύκολο κάποιες νομικές απόψεις να τις θεωρήσει κάποιος πολιτικές. Όπως λ.χ. προσωπικά δεν πίστευα (ούτε πιστεύω και νομίζω αθωώθηκε) ότι δεν είχε ποινική ευθύνη η Δούρου για τη Μάντρα: αν το έλεγα πολύ πιθανόν θα έλεγε κάποιος πανεύκολα ότι είμαι κολλητός του Τσίπρα και φερέφωνο της Κουμουνδούρου.
Γενικότερα, όταν εκφέρεις άποψη σε τέτοια ζητήματα, είναι εύκολο να σου κολλήσουν κουδούνια ότι κάποιον υποστηρίζεις ορμώμενος από πολιτικά κίνητρα.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Δεν είμαι συνήγορος του Άλεξ ούτε τον παρακολουθώ πάντα (αλίμονο εάν το έκανα). Αλλά θα σου πω επ' ευκαιρία το εξής: εάν βγω σήμερα και πω ''Ο Καραμανλής δεν έχει ποινικές ευθύνες για τα Τέμπη'', όσοι δεν είναι ΝΔ πιθανότατα θα με χαρακτηρίσουν ως ΝΔκράτη που πληρώνομαι από την Πειραιώς. Είναι εύκολο κάποιες νομικές απόψεις να τις θεωρήσει κάποιος πολιτικές. Όπως λ.χ. προσωπικά δεν πίστευα (ούτε πιστεύω και νομίζω αθωώθηκε) ότι δεν είχε ποινική ευθύνη η Δούρου για τη Μάντρα: αν το έλεγα πολύ πιθανόν θα έλεγε κάποιος πανεύκολα ότι είμαι κολλητός του Τσίπρα και φερέφωνο της Κουμουνδούρου.
Γενικότερα, όταν εκφέρεις άποψη σε τέτοια ζητήματα, είναι εύκολο να σου κολλήσουν κουδούνια ότι κάποιον υποστηρίζεις ορμώμενος από πολιτικά κίνητρα.
Ουσιαστικά αυτό λέω.Αλλά είναι μερικές φορές που εκνευρίζεται σαν άνθρωπος και αυτός (ή μπορεί εκείνη την ώρα που γράφει να είναι κουρασμένος κλπ κλπ) και δίνει απαντήσεις νομίζοντας ότι μιλάει σε κανέναν συνάδελφο και ουσιαστικά είναι συμπυκνωμένος ο λόγος του αρκετά και υπάρχει παρεξήγηση.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
εδώ μέσα (πχ κλοζερ-νιπλη-λακης και άλλοι) και σ' όλη την ελλάδα βρίσκονται πολλοί ναζιστές-φασίστες-κομμουνιστές,
ακόμη κι οι γενικώς ευγενικοί (πχ κωλόγερος-σαούλ) εκφράζουν με ένταση ακραίες απόψεις και αδυνατούν να αποδεχτούν ό,τι δεν γνωρίζουν,
μάλλον πρόκειται για έλλειμα πολιτικής παιδείας

ευτυχώς, στην ελλάδα έχουμε συντεταγμένες ανεξάρτητες εξουσίες
Επειδη αναφερεις το νικ νειμ μου.
Ας παρουμε το συγκεκριμενο νημα,
1. Κατ αρχας δεν με ενδιαφερει το πολιτικο ποιον του παιδεραστη Μιχου. Η παιδοφιλια δεν εχει πολιτικο χρωμα, η, οποια συγκαλυψη της ομως, (την οποια απευχομαι ειλικρινα γιατι θα οδηγησει σε ακομα μεγαλυτερη απαξιωση της δικαιοσυνης και της πολιτικης), εχει.
2. Ο παιδεραστης (κατα δηλωσιν του) Μιχος, οπως και Η ΜΑΝΑ του παιδιου, εχουν ηδη καταδικαστει στην συνειδηση του κοσμου, ανεξαρτητως δικαστικης αποφασης.
3. Επικαλουμαστε ολοι την επιστημονικη ιδιοτητα του νομικου, και ζηταμε σεβασμο στην αποψη του, δεν ειδα ομως κανεναν να επικαλειται την επιστημονικη ιδιοτητα και να σεβεται την αποψη των παιδοψυχολογων και ειδικων επιστημονων που πηραν καταθεση απο το παιδι.
4. Στο παιδακι αυτο, το οποιο ακομα και αν δεν το βιασε ο παιδεραστης Μιχος, του βιασε το υπολοιπο της ζωης του η δημοσιοποιηση της ταυτοτητας του απο την κυρια Μιχαηλιδου, πιθανον κατα 99,9999% εχει καταστραφει το υπολοιπο της ζωης του. Χρειαζεται να εισαι νομικος για να παρεις θεση;
5, Επειδη η παιδοφιλια-παιδεραστια, ειναι μια αρρωστια που δεν θεραπευεται προς το παρον, και επειδη ειναι εγκληματικη πραξη απεναντι στα παιδακια, καλο ειναι και για τον αρρωστο, αλλα κυριως για τα παιδακια ο εγκλεισμος του παιδεραστη σε ιδρυμα, ωστε να μην ερχεται σε επαφη και να διαπρατει εγκληματα σε βαρος αθωων παιδιων.

Τελευταία τροποποίηση:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Λαδάκη αν και συνάδελφος είσαι λάθος.Η Νομική είναι επιστήμη και εντάσσεται στις κοινωνικές επιστήμες.Δεν θα το αναλύσω παραπέρα αυτό.Επιπλέον τα πάντα αλλάζουν ακόμα και στις δικές μας επιστήμες.Πρώτα ξεκινάμε από θεώρημα και μετά πάμε να το αποδείξουμε.Ουσιαστικά με έναν διαφορετικό τρόπο ψηφίζουμε μια νέα ανακάλυψη όταν την δέχεται η επιστημονική κοινότητά μας.Κάπου ανέφερες τον Νεύτωνα.Ο Νεύτωνας μας έλεγε ότι η βαρύτητα είναι δύναμη.Η θεωρία της σχετικότητας μας λέει ότι η βαρύτητα είναι παραμόρφωση του χωροχρόνου.Τελικά τη ισχύει ξεκάθαρα;Έχουμε και την κβαντική βαρύτητα (και γενικότερα κβαντική φυσική που ακόμα την μελατάμε - συντάσουμε σε θεωρίες και αποδείξεις-νόμους).Και αν δεν κάνω λάθος προσφάτα με διάφορες ανακαλύψεις και θεωρίες μάλλον τελικά η δύναμη της βαρύτης δεν εξαρτάται από την απόσταση 2 σωμάτων ή την μάζα τους αλλά από τα βαρυτικά πεδία που τα περιβάλλουν.Οπότε μην είσαι τόσο απόλυτος.Γιατί έχεις αποτύχει και σαν επιστήμονας.

Μάλλον είσαι άσχετος από θεωρητική Φυσική , φίλε, και
σαν Μηχανικός ακολουθείς ρουτίνες .

Η κλασική Νευτώνεια Φυσική είναι σωστή, σε πολύ μεγα΄λη προσέγγιση, σε ταχύτητες πολύ μικρότερες του φωτός .
ΔΕΝ είναι" λάθος " η Νευτώνεια Φυσική και ακόμα και οι βολές των υπερηχητικών
πυραύλων υπολογίζονται με τη Νευτώνεια Φυσική.

Τους νόμους της Φυσικής τους ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ και ίσχυαν και ισχύουν πα΄ντοτε
και παντού, δεν είναι κατασκευάσματα από τις κεφα΄λες των βουλευτών.

ΔΕΝ είναι επιστήμη η Νομική, και από αυτα΄ που λες , μάλλον δεν γνωρίζεις
τι σημαίνει επιστήμη.
Διάβασε αυτό

616eCbbSyjL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Εκεί θα δεις ότι η Νομική ΔΕΝ είναι επιστήμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom