Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μπορείς να μου παραθέσεις μια ακραία άποψη που εξέφρασα με ένταση (πως φαίνεται στον γραπτό λόγο η ένταση? -έβρισα?- πρόσβαλα?- μείωσα προσωπικά μέσα σε μια σοβαρή συζήτηση και όχι με τρολλ τύπου ντάιμα και ζανκλόντ???)

εξήγησε μου αν θες πως εγώ έχω σχέση με τους φασίστες κάθε είδους που αναφέρεις και γιατί με συγχέεις με αυτούς?

από πότε η -έστω μη τεκμηριωμένη- άποψη από κάποιον θεωρείται φασιστική νοοτροπία....

και το κυριότερο όλων.....σε θέματα εκτός των νομικών που μερικοί από εσάς. τα γνωρίζετε καλά ενώ εγώ όχι γιατί δεν τα σπούδασα......

όταν σας παραθέτω με σοβαρότητα και επιχειρήματα.....7 στις 10 φορές δεν απαντάτε ποτέ και με αγνοείται...ΟΧΙ Ο ΑΛΕΞ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ το αναγνωρίζω.

Αυτό τι τακτική είναι δηλαδή??? Εγώ πότε έχω αρνηθεί να κάνω διάλογο για τις ''ακραίες'' απόψεις μου και πότε εσείς???

Θα ήθελα πολύ να μάθω....
Θα σε συνδράμω εν προκειμενω.
Ο πεζοπορος ειναι γενικα δικαιος και σοβαρος αλλά εδω εκανε φαουλ που κατεταξε εσενα και τον κωλογερο τοσο αυστηρα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Είναι και παιδόφιλος και παιδεραστής και έκανε μαστροπεία κατά την έννοια του νόμου (έστω και ως ''διευκόλυνση''- η ποινή είναι κάθειρξη για ανήλικο κάτω των 15 σε κάθε περίπτωση).
Η πρόταση της εισαγγελέως στηρίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία τα οποία δε γνωρίζουμε όλοι, μην εστιάζεις στα όσα λένε οι συνήγοροι της μίας πλευράς δημοσίως καθώς τονίζουν αυτά που τους ''συμφέρουν'' και παραβλέπουν όλα τα άλλα που τυχόν υπάρχουν.
Γι αυτο τονισα το "απο οτι λενε οι δικηγοροι του" .
Βρισκω ομως απαραδεκτο για εναν λογικα σκεπτομενο ανθρωπο και ειδικα εναν νομικο οπως η κυρια εισαγγελεας, αν εχει αποδοθει σωστα, (το τονιζω και αυτο) ενω θεωρει εναν ανδρα ερωτευμενο με ενα παιδακι, να το "διευκολυνει" και να το συνοδευει στα μπουρδελα προκειμενου να το πηδανε και αλλοι παιδοφιλοι-παιδεραστες.
Ελαφρυντικο μονο για την κυρια εισαγγελεα, επαναλαμβανω αν εχει αποδωθει σωστα η προταση της, αν ειναι παντελως ανεραστη, δεν εχει ερωτευτει ποτε, και δεν ξερει πως συμπεριφερεται ενας ερωτευμενος.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Πολυ ωραια ερωτηματα, και αφορμη για σοβαρη συζητηση.
Ως ανθρωπος, θα ημουν πολυ ευχαριστημενος αν αυτος ο εγκληματιας δεν ξαναεβλεπε το φως της ημερας. Γνωριζω καλα απο την εμπειρια μου οτι οι παιδοφιλοι ειναι η κατηγορια εγκληματιων που συνετιζονται δυσκολοτερα απο ολους. Ειναι "αρρωστοι". Και ειμαι βεβαιος οτι το εχει ξανακανει. Αποκλειεται στα 55 να θυμηθηκε οτι του αρεσουν τα παιδακια.
Το δευτερο ερωτημα σου, απανταται ως εξης: Ειναι ζητημα βουλησης της κοινωνιας ως προς την αντεγκληματικη πολιτικη γενικοτερα. Πριν 4 μολις χρονια, ψηφιστηκε ενας ποινικος κωδικας που "ελαφραινε" πολυ την ποινικη καταστολή. Μετα αλλαξε η κυβερνηση και (αποσπασματικα) εκανε επαυξησεις. Προσωπικά εχω την εξης αποψη ως νομικος, την εχω ξαναπει πολλες φορες.
"Οχι τεραστιες ποινες, αλλά να εκτιονται ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ και να επιβαλλονται ΓΡΗΓΟΡΑ". Εν προκειμενω στη χωρα μας συμβαινει το ακριβως αντιθετο. "Τεραστιες ποινες, που δεν εκτιονται ολοκληρες και επιβαλλονται καθυστερημενα". Ελπιζω να σε καλυψα.
Με καλυψες απολυτως, κυριως με τις αποψεις σου σαν ανθρωπος.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Τι πράγμα ;

ΔΕΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ο βουλευτής ;

Φίλε, αυτό που λες είναι αντίθετο από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τον κανονισμό της Βουλής.
Την ΕΙΣΗΓΗΣΗ για ένα νομοσχέδιο κα΄νει ένας ( ή περισσότεροι) ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ή ένας ( ή περισσότεροι) Υπουργός
Στη συνέχεια οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ κάνουν προτάσεις για την τροποποίηση του.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ​

Αρθρο 26: (Διάκριση των εξουσιών)​

1. H νομοθετική λειτουργία ασκείται από τη Bουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
2. H εκτελεστική λειτουργία ασκείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Kυβέρνηση.
3. H δικαστική λειτουργία ασκείται από τα δικαστήρια· οι αποφάσεις τους εκτελούνται στο όνομα του Eλληνικού Λαού.

βλ, και 2021
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΜΕΡΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ

(ΦΕΚ 106 Α' /24.6.1987)

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

βλ. και

Νομοθετικό Έργο

Προτάσεις για νόμους μπορούν να καταθέσουν οι Υπουργοί (Εκτελεστική Εξουσία) και οι Βουλευτές (Νομοθετική Εξουσία).

Οι υπουργοί καταθέτουν στη Βουλή νομοσχέδια, τροπολογίες και τυχόν προσθήκες. Αντίστοιχα, οι βουλευτές καταθέτουν στη Βουλή προτάσεις νόμων, τροπολογίες και προσθήκες.

Βήμα 1ο. Δημόσια Διαβούλευση

Το σχέδιο νόμου ή η πρόταση νόμου κατατίθεται προς ανοικτή Δημόσια Διαβούλευση (opengov.gr): κατάθεση της γνώμης των πολιτών και των φορέων με δική τους πρωτοβουλία.

Βήμα 2ο. Κατάθεση στη Βουλή • Μορφή Σχεδίου Νόμου / Πρότασης Νόμου

Τα νοµοσχέδια και οι προτάσεις νόµων συνοδεύονται υποχρεωτικά από:

• Αιτιολογική Έκθεση, η οποία εξηγεί τους σκοπούς όσων προτείνονται.
  • Πίνακα διατάξεων
  • Άρθρα
  • Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η οποία καθορίζει το σχετικό κόστος, εφόσον επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός.
  • Έκθεση συνεπειών ρύθμισης
  • Έκθεση τροποποιούμενων ή καταργούμενων διατάξεων
  • Έκθεση δημόσιας διαβούλευσης που έχει προηγηθεί της κατάθεσής τους.
Τα νοµοσχέδια ή οι προτάσεις νόμων αποστέλλονται στη διεύθυνση επιστηµονικών μελετών της επιστηµονικής υπηρεσίας της Βουλής, η οποία υποβάλλει έκθεση µε τις νοµικές παρατηρήσεις της.

Βήμα 3ο. Συζήτηση στην Επιτροπή ή την Ολομέλεια της Βουλής

Στη συνέχεια, τα νομοσχέδια και οι προτάσεις νόμων κατατίθενται στη διεύθυνση νομοθετικού έργου της Βουλής. Αφού ανακοινωθούν στους Βουλευτές, παραπέμπονται στην αρμόδια διαρκή επιτροπή της Βουλής.

Εκεί αποφασίζεται αν θα ψηφιστούν από την Ολομέλεια ή από Επιτροπή.

Την κατάθεση ακολουθεί η συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Οι βουλευτές - μέλη της αρμόδιας επιτροπής (περίπου 40 σε κάθε επιτροπή) επεξεργάζονται το νομοσχέδιο με τη μορφή συζήτησης:

i. Κάθε κοινοβουλευτική ομάδα ορίζει ένα βουλευτή – εισηγητή, ο οποίος τοποθετείται στη συζήτηση που προηγείται της ψήφισης.

ii. Mετά από πρόταση των εισηγητών, ακρόαση των σχετικών Φορέων (π.χ. εταιρείες, πιστωτικά ιδρύματα, οργανισμοί, συνδικαλιστικοί φορείς, επιμελητήρια, ΜΚΟ κοκ).

iii. Συζήτηση επί των άρθρων.

Βήμα 4ο. Ψηφοφορία

Την συζήτηση ακολουθεί ψηφοφορία επί της αρχής, κατ’ άρθρο και στο σύνολο του νομοσχεδίου. Η ψηφοφορία μπορεί να είναι ονομαστική ή μη. Εφόσον τα νομοσχέδια εγκριθούν από την πλειοψηφία των βουλευτών, τα έγγραφα παραπέμπονται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Βήμα 5ο. Έλεγχος Συνταγματικότητας

Μέσα στο διάστημα ενός μήνα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ΠτΔ) εκδίδει τον νόμο. Για να το κάνει αυτό ελέγχει:

i) ότι όντως αυτό είναι το κείμενο που ψήφισε η Βουλή και

ii) ότι τηρήθηκε η προβλεπόμενη από το Σύνταγμα διαδικασία.

Βήμα 6ο. Δημοσίευση στο ΦΕΚ

Με την έκδοση, ο νόμος αποκτά ισχύ. Εκτελείται, όμως, μόνον αφού δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Τεύχος Α’). Η έναρξη ισχύος του ορίζεται κάθε φορά στο τελευταίο άρθρο του νόμου και έπεται της δημοσίευσης.
Τη σύνταξη του νόμου ποιος την κάνει όχι την πρόταση ή εισήγηση.

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Με καλυψες απολυτως, κυριως με τις αποψεις σου σαν ανθρωπος.
:hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τη σύνταξη του νόμου ποιος την κάνει όχι την πρόταση ή εισήγηση.
Ναι, ενταξει, μην βυζαντινολογούμε.
Τους νομους τους συντασσουν οι υπηρεσιες των υπουργειων, ολοι το ξερουμε αυτο. Αλλά "νομοθετης" θεωρειται ο βουλευτης.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Θα σε συνδράμω εν προκειμενω.
Ο πεζοπορος ειναι γενικα δικαιος και σοβαρος αλλά εδω εκανε φαουλ που κατεταξε εσενα και τον κωλογερο τοσο αυστηρα.
Εγώ το αν είμαι φασίστας ή ακραίος το έχω δείξει από τις απόψεις και από την συμπεριφορά μου.

Ούτε απαξιώ να συζητήσω ούτε βρίζω κανέναν πάνω στην συζήτηση.

Αντιθέτως εγώ όταν παραθέτω κάτι λογικό δεν παίρνω απάντηση.

Κανένας δεν κρίνεται από το επάγγελμα του....ούτε υπάρχει κάποια νομική ''ελιτ'' που πρέπει να καθόμαστε στη σειρά για να μας απαντήσει και δεν το προχωράω άλλο.

Στο αναγνώρισα ότι εσύ πάντα απαντάς δεν απευθύνεται σε σένα αυτό το τελευταίο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Οι βουλευτές είναι Νομοθέτες σε όλα τα Κράτη που έχουν Δημοκρατικό Πολίτευμα
( Δημοκρατικό Πολίτευμα σαν ταμπέλα - κοντά στην πραγματική Δημοκρατία είναι η Ελβετία που
το διοικητικό της Σύστημα οφείλεται στον Καποδίστρια, και όπου γίνονται
πολλά δημοψηφίσματα για σημαντικά θέματα )

Εδώ οι βουλευτές είναι 300, και μόνο 83 είναι δικηγόροι- νομικοί.

217 ( 300-83) ΔΕΝ είναι νομικοί- δικηγόροι.

Θεωρείς ότι οι 217 ψηφίζουν νομοσχέδια που ΔΕΝ καταλαβαίνουν ;

Οι 83 που είναι δικηγόροι- νομικοί, τα καταλαβαίνουν ;
Αυτοί που ψήφισαν τον γάμο των ομοφυλοφίλων,
και είναι νομικοί- δικηγόροι, εφάρμοσαν σωστά αυτά που έμαθαν στη Νομική ;

Στο 1ο έτος στις γενικές αρχές μαθαίνει ο φοιτητής Νομικής ότι ο κάθε νόμος
έχει σκοπό. Η ερμηνεία του με βάση το σκοπό ονομάζεται " τελεολογική" .
Το ότι ο κάθε νόμος έχει σκοπό προκύπτει και από το αρ. 25 του Συντάγματος , όπως αναθεωρήθηκε το 2001
με βάση το οποίο οι νόμοι που περιορίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα
πρέπει να είναι ανα΄λογοι του σκοπού τους ( αρχή αναλογικότητας) .
Ο σκοπός του γάμου είναι η προστασία των αποτελεσμάτων του βιολογικού φαινομένου της ένωσης γυναίκα με άνδρα,
η προστασία δηλαδή της γυναίκας που είναι έγκυος, της γυναίκας που έχει μικρά παιδιά, και των παιδιών.

Μια γυναίκα και ένας άντρας που αποτελούν ζευγάρι, δεν είναι ίσοι βιολογικά με 2 άντρες ή 2 γυναίκες.
2 άντρες ή 2 γυναίκες, καταλαβάνουν 2 θέσεις στο αεροπλάνο, ή στο λεωφορείο ( αν δεν είναι όρθιοι:2funny: ),
για το τρένο δεν λέω - φοβούνται να το πάρουν :2funny:, όπως καταλαμβάνουν δύο θέσεις μια γυναίκα και ένας άντρας.

Βιολογικά όμως ΔΕΝ είναι ίσοι, και ΔΕΝ εκπληρώνεται ο σκοπός του γάμου,
και έτσι δεν έχει έννοια ο γάμος των ομοφυλοφίλων, τη στιγμή μάλιστα
που υπάρχει σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους.

Τι επιστήμη μου λες , ότι είναι η Νομική ;
Εδώ οι νομικοί βουλευτές, δεν μπορούν να καταλάβουν τα απλούστερα,
δηλαδή ότι ο γάμος έγινε για την τεκνοποίηση, όχι για την συγκατοίκηση.
Ένας νέος άντρας σήμερα, λόγω της οικονομικής κρίσης μπορεί να συγκατοικεί με
την αδελφή του. Έχει δικαίωμα να την παντρευτεί ή να συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ;
Προφανώς όχι. ΔΕΝ αποτελεί ο γάμος προστασία της συγκατοίκησης.

Στην Αρχαία όμως Αίγυπτο μπορούσαν οι άνδρες μέλη της βασιλικής οικογένειας ( και άλλοι - υπό όρους)
να παντρευτούν τις αδερφές τους, η και τις κόρες τους ! .

People in ancient Egypt — both royal and nonroyal — married their relatives, but the details vary according to the time period and class.

Among the general population, brother-sister marriages occurred frequently during the time the Romans controlled Egypt — from 30 B.C. to A.D. 395 — but they were rarer in earlier time periods, according to ancient records. Meanwhile, ancient Egyptian royals sometimes married their siblings — a practice that may have reflected religious beliefs — and pharaohs sometimes married their own daughters.

Η Νομική ΔΕΝ είναι επιστήμη, η ΛΟΓΙΚΗ είναι επιστήμη, και την καταργούν στην Ελλάδα τη λογική !
Ερμηνεύουν τους νόμους αντίθετα στη Λογική, με σοφίσματα.

Ο αστυνομικός είναι όργανο,
το μπουζούκι είναι όργανο,
άρα ... ο αστυνομικός είναι μπουζούκι ! :2funny:

972d824de5197448dc71b7e75ae3dee1_L.jpg

:2funny: :2funny::2funny:

ΓΙα νεα ελληνικά Γ Λυκείου

Ένας συλλογισμός/επιχείρημα, για να θεωρείται

λογικώς ορθός (ορθότητα),

πρέπει να είναι συγχρόνως έγκυρος και αληθής. Ο συλλογισμός που οδηγεί σε ορθό συμπέρασμα λέγεται απόδειξη

Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο συλλογισμός χαρακτηρίζεται ως
μη ορθός ή εσφαλμένος

Κλασική περίπτωση παραδείγματος μη ορθού/εσφαλμένου συλλογισμού είναι ο εξής:

Το μπουζούκι είναι όργανο.
Ο αστυνομικός είναι όργανο.
Άρα, ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.

Η πρώτη και η δεύτερη προκείμενη παρουσιάζουν μεταξύ τους λογική ανακολουθία: ενώ στην

πρώτη ο όρος «όργανο» χρησιμοποιείται κυριολεκτικά, στη δεύτερη έχει μεταφορική χρήση.

Μέσα από αυτή τη σκόπιμη διπλή χρήση του όρου (κυριολεκτική και μεταφορική), οδηγούμαστε

λογικοφανώς σε ένα συμπέρασμα, το οποίο είναι μεν έγκυρο (γιατί οι προκείμενες οδηγούν

στο συμπέρασμα), όχι όμως και αληθές (γιατί το περιεχόμενό του δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Συνεπώς, ο συλλογισμός είναι μη ορθός, δηλαδή εσφαλμένος.

Στην περίπτωση του Μίχου ακούμε σοφίσματα !

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Εγώ το αν είμαι φασίστας ή ακραίος το έχω δείξει από τις απόψεις και από την συμπεριφορά μου.

Ούτε απαξιώ να συζητήσω ούτε βρίζω κανέναν πάνω στην συζήτηση.

Αντιθέτως εγώ όταν παραθέτω κάτι λογικό δεν παίρνω απάντηση.

Κανένας δεν κρίνεται από το επάγγελμα του....ούτε υπάρχει κάποια νομική ''ελιτ'' που πρέπει να καθόμαστε στη σειρά για να μας απαντήσει και δεν το προχωράω άλλο.

Στο αναγνώρισα ότι εσύ πάντα απαντάς δεν απευθύνεται σε σένα αυτό το τελευταίο.
Απο τον πεζοπορο κατηγορηθηκαμε για ελλειψη πολιτικης παιδειας. Πιθανον μπερδευει την εννοια της γνωσης και επιστημης με την εννοια της παιδειας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Απο τον πεζοπορο κατηγορηθηκαμε για ελλειψη πολιτικης παιδειας. Πιθανον μπερδευει την εννοια της γνωσης και επιστημης με την εννοια της παιδειας.
Σωστά αλλά....

1. Το συνέδεσε με ακραίες απόψεις...

2. Τι σημαίνει πολιτική παιδεία? Την έχει όποιος γνωρίζει τους νόμους? Την έχει όποιος αποδέχεται τους νόμους χωρίς δεύτερη συζήτηση? Έχει παιδεία όποιος επειδή γνωρίζει τους νόμους που σπούδασε θεωρεί ότι καταλαβαίνει την κοινωνία καλύτερα από τους άλλους? Δεν έχεις πολιτική παιδεία επειδή αμφισβητείς τους νόμους (στην συζήτηση όχι στην πράξη) ενώ ξεκάθαρα πάνε κόντρα στην ανθρώπινη λογική και ηθική???

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
όποιος ισχυρίζεται-συνηγορεί ότι ένας 50+ μπορεί να "ερωτεύεται" ένα 12χρονο ,
πρέπει να μένει μακριά από τα παιδιά ,να απομονώνεται από την κοινωνία

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Σωστά αλλά....

1. Το συνέδεσε με ακραίες απόψεις...

2. Τι σημαίνει πολιτική παιδεία? Την έχει όποιος γνωρίζει τους νόμους? Την έχει όποιος αποδέχεται τους νόμους χωρίς δεύτερη συζήτηση? Έχει παιδεία όποιος επειδή γνωρίζει τους νόμους που σπούδασε θεωρεί ότι καταλαβαίνει την κοινωνία καλύτερα από τους άλλους? Δεν έχεις πολιτική παιδεία επειδή αμφισβητείς τους νόμους (στην συζήτηση όχι στην πράξη) ενώ ξεκάθαρα πάνε κόντρα στην ανθρώπινη λογική και ηθική???
Πολιτικη και παιδεια λιγο δυσκολο να συνυπαρξουν. Και φυσικα αδυνατη η συνυπαρξη των εννοιων παδεια και πολιτικοι.
Η τελευταια προταση σου, ειναι πιθανον η πλησιεστερη με την εννοια παιδεια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Πολιτικη και παιδεια λιγο δυσκολο να συνυπαρξουν. Και φυσικα αδυνατη η συνυπαρξη των εννοιων παδεια και πολιτικοι.
Η τελευταια προταση σου, ειναι πιθανον η πλησιεστερη με την εννοια παιδεια.

Μπορεί η πολιτική παιδεία να είναι σαν την ιστορία...να την γράφουν οι νικητές....

οπότε ανάλογα με το ποιος νομοθετεί μπορεί να είσαι σωστός άνθρωπος ή ακραίο στοιχείο....

άλλωστε αν σήμερα ο τυπικός δημοκράτης ζούσε στην ναζιστική γερμνανία θα είχε έλλειψη....παιδείας......

άλλωστε έχουμε πήξει στην Ελλάδα από παιδεία κάθε είδους....παιδεία ρουσφετιού, παιδεία μίζας, παιδεία διορισμού, παιδεία ωχ αδερφισμού, παιδεία δικαιωματισμού, παιδεία λαικισμού, παιδεία επιδοματισμού...

γενικά να μη μιλάμε και πολύ και χαλάμε την εικόνα της παιδείας που βγάζουμε προς τα έξω και τους κάνουμε ρεζίλι :confused:

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.114
Πόντοι
446
Πάντως, ευτυχώς ή δυστυχώς, με το που θα προφυλακιστεί ο εν λόγω "κύριος", μετράει μέρες κυριολεκτικά!!! Ίσως και ώρες...

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Πάντως, ευτυχώς ή δυστυχώς, με το που θα προφυλακιστεί ο εν λόγω "κύριος", μετράει μέρες κυριολεκτικά!!! Ίσως και ώρες...
Είναι ήδη προφυλακισμένος. Εννοείς όταν θα καταδικαστεί.
Τότε θα πάει Τρίπολη ή Γρεβενά, που είναι οι δύο φυλακές για εγκληματίες τέτοιου είδους. Και επειδή έχουν μόνο τέτοιους, είναι οι πιο ήσυχες.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
δεν κρατείται ήδη;
αυτή δεν είναι η αγωνία του υπουργείου δικαιοσύνης (και αναζητήθηκε κατάλληλη αίθουσα) ότι σε ένα μήνα περίπου συμπληρώνεται ο ανώτατος χρόνος προσωρινής κράτησης;
ξέρεις κάτι;
οτιδήποτε;

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.935
Πόντοι
1.336
Είναι ήδη προφυλακισμένος. Εννοείς όταν θα καταδικαστεί.
Τότε θα πάει Τρίπολη ή Γρεβενά, που είναι οι δύο φυλακές για εγκληματίες τέτοιου είδους. Και επειδή έχουν μόνο τέτοιους, είναι οι πιο ήσυχες.
Εμένα δεν μου λέει κάτι και να τιμωρηθεί για αυτά που έκανε ,γιατί η τιμωρία του θα είναι τίποτα μπροστά στην 12χρονη που καταστράφηκε η ζωή της πριν την ζήσει .. Άλλο ένα στρατιωτάκι είναι και αυτό αναλώσιμο και η '' Βασίλισσα ''ανέγγιχτη ......

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Εμένα δεν μου λέει κάτι και να τιμωρηθεί για αυτά που έκανε ,γιατί η τιμωρία του θα είναι τίποτα μπροστά στην 12χρονη που καταστράφηκε η ζωή της πριν την ζήσει .. Άλλο ένα στρατιωτάκι είναι και αυτό αναλώσιμο και η '' Βασίλισσα ''ανέγγιχτη ......
και τι προτείνεις δηλαδή ρε μπρο αν όχι να τιμωρηθεί?

200 βουρδουλιές στο σύνταγμα και μετά κρέμασμα? :confused:

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.935
Πόντοι
1.336
και τι προτείνεις δηλαδή ρε μπρο αν όχι να τιμωρηθεί?

200 βουρδουλιές στο σύνταγμα και μετά κρέμασμα? :confused:
Όχι φίλε δεν λέω να μην τιμωρηθεί ,αν είναι δυνατόν για αυτό το σίχαμα . Απλά σε τέτοιες περιπτώσεις είμαι υπέρ της θανατικής ποινής . Μόλις δεί τα ραδίκια ανάποδα να δούμε μετά τους παιδεραστές ,παιδοβιαστές ,μαστροπούς πόσοι θα τολμήσουν να συνεχίσουν τα ειδεχθή εγκλήματα επάνω σε άτριχα κορμάκια .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Όχι φίλε δεν λέω να μην τιμωρηθεί ,αν είναι δυνατόν για αυτό το σίχαμα . Απλά σε τέτοιες περιπτώσεις είμαι υπέρ της θανατικής ποινής . Μόλις δεί τα ραδίκια ανάποδα να δούμε μετά τους παιδεραστές ,παιδοβιαστές ,μαστροπούς πόσοι θα τολμήσουν να συνεχίσουν τα ειδεχθή εγκλήματα επάνω σε άτριχα κορμάκια .
Χάρη θα του κάνουν

πιστεύω ότι η χειρότερη τιμωρία είναι να ξέρεις ότι θα περάσεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου σε ένα κελί μιλώντας 10 λεπτα την ημέρα με τους φύλακες.

οι αμερικάνοι κάτι τέτοια τα εφαρμόζουν και γιαυτό όταν ακούν στα δικαστήρια ''ισόβια χωρίς τη δυνατότητα της αποφυλάκισης'' κατουράνε πάνω τους

στην Ελλάδα αυτός σε 10 το πολύ χρόνια θα είναι έξω αν τελικά αθωωθεί για τον βιασμό

μετά τους μάρανε να νομοθετήσουν να σε στέλνουν φυλακή για τα μικρά απλά αδικήματα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σωστα.
Ηδη μετραει ωρες και μερες επι 17 μηνες που ειναι προφυλακισμενος.
Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom