Δεν έχω δει κάποιο μήνυμα που να λέει ''ο Μίχος είναι καλός και άγιος και αθώος και δε φταίει κάπου''. Αυτό που έχω εισπράξει είναι η εξής προσέγγιση από μία μερίδα μελών: τα δικαστήρια κρίνουν, εκείνα έχουν γνώση της υπόθεσης, αφήστε τα ελεύθερα, σε ένα ευνομούμενο κράτος δε δικάζουν τα social και ο Ευαγγελάτος.Εδώ ισχυρίζονται ότι υπάρχουν τρεις (3) δικηγόροι που γράφουν, δεν ξέρω για άλλους που δεν φανερώνονται. Πρέπει να ομολογήσω ότι ΔΕΝ πιστεύω πως και οι 3 είναι με το μέρος του Μίχου. Εκφράζουν την επαγγελματική τους θέση με την πείρα που έχει ο καθένας.
Μου είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να δεχτώ αυτό που πρότεινε η εισαγγελέας, πραγματικά, αλλά ας αφήσω και ένα μικρό προβληματισμό ότι ΔΕΝ είναι το επάγγελμά μου αυτό για να κατανοώ τα πάντα με νομικούς όρους.
Η θέση μου παραμένει εναντίον της απόφασης, αλλά ΔΕΝ είμαι παντογνώστης νομικός, δηλαδή.
Αντιθέτως, όλοι οι ''αντίθετοι'' έχουν πλήρη γνώση της δικογραφίας, ξέρουν επακριβώς ποιο αδίκημα έχει τελέσει ο Μίχος, έχουν ενημέρωση για το ότι υπήρξε κυβερνητική κάλυψη και είναι απόλυτα βέβαιοι για αυτό, και θεωρούν ότι η άποψη του Ευαγγελάτου και ''αφού όλοι γνωρίζουμε'' καθιστά τη δίκη σχεδόν μία τυπική διαδικασία που θα έπρεπε να έχει αποφευχθεί.