Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 332K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.678
Πόντοι
4.615
Εδώ ισχυρίζονται ότι υπάρχουν τρεις (3) δικηγόροι που γράφουν, δεν ξέρω για άλλους που δεν φανερώνονται. Πρέπει να ομολογήσω ότι ΔΕΝ πιστεύω πως και οι 3 είναι με το μέρος του Μίχου. Εκφράζουν την επαγγελματική τους θέση με την πείρα που έχει ο καθένας.

Μου είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να δεχτώ αυτό που πρότεινε η εισαγγελέας, πραγματικά, αλλά ας αφήσω και ένα μικρό προβληματισμό ότι ΔΕΝ είναι το επάγγελμά μου αυτό για να κατανοώ τα πάντα με νομικούς όρους.

Η θέση μου παραμένει εναντίον της απόφασης, αλλά ΔΕΝ είμαι παντογνώστης νομικός, δηλαδή.
Δεν έχω δει κάποιο μήνυμα που να λέει ''ο Μίχος είναι καλός και άγιος και αθώος και δε φταίει κάπου''. Αυτό που έχω εισπράξει είναι η εξής προσέγγιση από μία μερίδα μελών: τα δικαστήρια κρίνουν, εκείνα έχουν γνώση της υπόθεσης, αφήστε τα ελεύθερα, σε ένα ευνομούμενο κράτος δε δικάζουν τα social και ο Ευαγγελάτος.
Αντιθέτως, όλοι οι ''αντίθετοι'' έχουν πλήρη γνώση της δικογραφίας, ξέρουν επακριβώς ποιο αδίκημα έχει τελέσει ο Μίχος, έχουν ενημέρωση για το ότι υπήρξε κυβερνητική κάλυψη και είναι απόλυτα βέβαιοι για αυτό, και θεωρούν ότι η άποψη του Ευαγγελάτου και ''αφού όλοι γνωρίζουμε'' καθιστά τη δίκη σχεδόν μία τυπική διαδικασία που θα έπρεπε να έχει αποφευχθεί.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.275
Πόντοι
3.656
Πώς το συνδυασες αυτο ρε αθεοφοβε?
Με κάτι άλλο πρέπει να ασχοληθούν θα δελτία και ο κασελακης δεν πουλάει μόνος του

Πάντως υπόδειγμα ηθικής τα γαλάζια στελέχη

Θα γελάει όλη η Ευρώπη..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.868
Πόντοι
19.795
antwnopoulou.jpg

Η κυρια εχει την επιστημονικη ιδιοτητα της δικαστικης ψυχολογου.
Υποτιθεται οτι παρευρισκεται στην δικη απο την αρχη.
Καταγγελει συγκαλυψη απο την πρωτη στιγμη που το παιδι πηγε να καταθεσει στην ΓΑΔΑ. Δεν βαζω το βιντεο με τις καταγγελιες, λογω του οτι το εβαλε χθες αλλος συνφορουμιτης, και λογω του οτι επιφυλασσομαι και θεωρω αδιανοητα αυτα που καταγγελει, για ενα κρατος δικαιου.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.444
Πόντοι
6.515
Δεν παρακολουθω my style rocks, δεν εχω γνωση του γεγονοτος, υποθετω ομως οτι το να παρεις μια τετοια αποφαση για το παιδι σου, εχεις συμβουλευθει πρωτα ειδικους επιστημονες.
Αλλιως διαπρατεις εγκλημα.
ουτε εγω παρακολουθω, απο εδω μεσα οτι διαβασα, ομως διακρινω 2 μετρα και 2 σταθμα,
απο τη μια ενα δεκαχρονο που την ωριμοτητα να αλλαξει φυλο, και δεν το κατακρινει κανεις. Συμπτωση οτι ειναι πραξη συμβατη με τη woke αντζεντα?

απο την αλλη ενα 12χρονο δεν ειχε την ωριμοτητα να αντιδρασει? ο τυπος την εβαζε με το ζορι ή βολευονταν ολη η οικογενεια απο τα οικονομικα οφελη?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.868
Πόντοι
19.795
ουτε εγω παρακολουθω, απο εδω μεσα οτι διαβασα, ομως διακρινω 2 μετρα και 2 σταθμα,
απο τη μια ενα δεκαχρονο που την ωριμοτητα να αλλαξει φυλο, και δεν το κατακρινει κανεις. Συμπτωση οτι ειναι πραξη συμβατη με τη woke αντζεντα?

απο την αλλη ενα 12χρονο δεν ειχε την ωριμοτητα να αντιδρασει? ο τυπος την εβαζε με το ζορι ή βολευονταν ολη η οικογενεια απο τα οικονομικα οφελη?
Δεν καταλαβαινω τι ειναι η woke ατζεντα που λες, το εχω δει πολλες φορες να το λετε εδω μεσα, ευκαιρια να μου πει καποιος.
1.Ειπα οτι ειναι εγκλημα αν οι γονεις δεν εχουν συμβουλευθει ειδικους επιστημονες.
2. Το κοριτσακι ηταν 10 χρονων οταν αρχισαν να το πηδανε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.275
Πόντοι
3.656
Βολευόταν όλη η οικογένεια εκτός από το κοριτσάκι που καταστρεφόταν και βιαζόταν ψυχολογικά.
Άσχετα που λένε ότι στο δικαστήριο δεν έχουν λάβει υπόψη τους στοιχεία ότι αυτός την απειλούσε και με βία

Το 12χρονο δεν πρέπει να αφήνεται να κάνει ιατρικές πράξεις πριν τα 18 αλλά δεν υπάρχει καμια ανιδιοτελής σύγκριση των 2.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.868
Πόντοι
19.795
Woke είναι ένα αγγλικό επίθετο που σημαίνει «επαγρύπνηση εναντίον φυλετικών προκαταλήψεων και διακρίσεων»[1]. Πλέον, ο όρος φέρεται να έχει αρνητική χροιά στον δυτικό κόσμο[2], ενώ η κουλτούρα που προωθείται γύρω από την συγκεκριμένη πολιτική, κατηγορείται ως υπερβολική και πολλές φορές παραβιαστική ως προς την ελευθερία του λόγου[3][4]. Επίσης, η woke κουλτούρα κατηγορείται ότι έχει χρησιμοποιηθεί από το σύστημα, με σκοπό να προωθήσει νεοφιλελευθερες πολιτικές, καμουφλαρισμένες με πολιτικές δικαιωματισμών και προώθησης διάφορων κοινωνικών ομάδων (όπως ΛΟΑΤΚΙ+, φεμινίστριες, ακτιβιστές του BLM κ.α.)[5].

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.868
Πόντοι
19.795
Ρε πουστημ, ποσο πιο απλα ηταν τα πραγματα παλιοτερα. Υπηρχαν οι Δεξιοι, οι Πασοκοι, οι ΚΚΕδες. οι Γαυροι, οι Βαζελοι, τα Χανουμια. Τωρα.........:confused::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.275
Πόντοι
3.656
Woke είναι ένα αγγλικό επίθετο που σημαίνει «επαγρύπνηση εναντίον φυλετικών προκαταλήψεων και διακρίσεων»[1]. Πλέον, ο όρος φέρεται να έχει αρνητική χροιά στον δυτικό κόσμο[2], ενώ η κουλτούρα που προωθείται γύρω από την συγκεκριμένη πολιτική, κατηγορείται ως υπερβολική και πολλές φορές παραβιαστική ως προς την ελευθερία του λόγου[3][4]. Επίσης, η woke κουλτούρα κατηγορείται ότι έχει χρησιμοποιηθεί από το σύστημα, με σκοπό να προωθήσει νεοφιλελευθερες πολιτικές, καμουφλαρισμένες με πολιτικές δικαιωματισμών και προώθησης διάφορων κοινωνικών ομάδων (όπως ΛΟΑΤΚΙ+, φεμινίστριες, ακτιβιστές του BLM κ.α.)[5].
Αυτή η μαλακία το γουόκ είναι ο πόλεμος μεταξύ των γκέι που θέλουν περισσότερα δικαιώματα από τους υπόλοιπους.....με αυτούς που θέλουν να έχων λιγότερα δικαιώματα από τους υπόλοιπους επειδή είναι ρατσιστές.......

άντε βρες εσύ την άκρη...:confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.868
Πόντοι
19.795
Αυτή η μαλακία το γουόκ είναι ο πόλεμος μεταξύ των γκέι που θέλουν περισσότερα δικαιώματα από τους υπόλοιπους.....με αυτούς που θέλουν να έχων λιγότερα δικαιώματα από τους υπόλοιπους επειδή είναι ρατσιστές.......

άντε βρες εσύ την άκρη...:confused:
Το να το αναδεικνυουμε συνεχεια αυτο και να το αναφερουμε συνεχεια, εμεις οι υποτιθεμενοι στρειτ, δεν ειναι σαν να αλειφουμε βουτυρο στο ψωμι τους;:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.275
Πόντοι
3.656
Το να το αναδεικνυουμε συνεχεια αυτο και να το αναφερουμε συνεχεια, εμεις οι υποτιθεμενοι στρειτ, δεν ειναι σαν να αλειφουμε βουτυρο στο ψωμι τους;:confused:
και μετά με τι θα ασχοληθεί ο κόσμος?

με τα σοβαρά γεγονότα????

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.067
Πόντοι
2.606
Δεν έχω δει κάποιο μήνυμα που να λέει ''ο Μίχος είναι καλός και άγιος και αθώος και δε φταίει κάπου''. Αυτό που έχω εισπράξει είναι η εξής προσέγγιση από μία μερίδα μελών: τα δικαστήρια κρίνουν, εκείνα έχουν γνώση της υπόθεσης, αφήστε τα ελεύθερα, σε ένα ευνομούμενο κράτος δε δικάζουν τα social και ο Ευαγγελάτος.
Αντιθέτως, όλοι οι ''αντίθετοι'' έχουν πλήρη γνώση της δικογραφίας, ξέρουν επακριβώς ποιο αδίκημα έχει τελέσει ο Μίχος, έχουν ενημέρωση για το ότι υπήρξε κυβερνητική κάλυψη και είναι απόλυτα βέβαιοι για αυτό, και θεωρούν ότι η άποψη του Ευαγγελάτου και ''αφού όλοι γνωρίζουμε'' καθιστά τη δίκη σχεδόν μία τυπική διαδικασία που θα έπρεπε να έχει αποφευχθεί.
Θέλω πάλι να βρίσω αλλά θα το παίξω ψύχραιμος...ο ίδιος ο Μίχος έχει πει πως βίαζε το δεκάχρονο...ο ίδιος το εξέδιδε σε πελάτες μέσω εφαρμογών και ο ίδιος το πήγαινε σε οίκο ανοχής και ραντεβού.....ούτε τα σοσιαλ ούτε οι αντίθετοι....και βασικά που είμαστε δηλαδή αντίθετοι? για να καταλάβω ,αφού όλοι υποθέτω τον θεωρούμε καταπτυστο και θέλουμε τα δεσμά του να είναι ισόβια....εσύ και κάτι πονηροί γράφετε εκθέσεις ιδεών περί δικαιοσύνης και δικογραφίες και μη σας τύχει....Ε δε θα μας τύχει ρε μεγάλε....και αν μας τύχει ας μας κόψουν φέτες...τι είναι δηλαδή να μας τύχει,το τζόκερ?είναι δυνατόν να βιάζεις να εκδίδεις δεκάχρονο και να το ομολογείς και να σε ξεπλένει η εισαγγελέας? ανήκουστο...και να λέτε οι πονηροί ναι αλλά δεν ξέρεις καλά τη δικογραφία....διατηρώ επιφυλάξεις ..είναι λογικά διακεκριμένη επιστημών....και άλλες πίπες....ξέπλυμα και παίξιμο με τις λέξεις και τις διατυπώσεις των νόμων για να γλυτώσει το καθίκι τα ισόβια....και το κερασάκι θα είναι αν τελικά τα γλυτώσει...να δω τότε τι θα γράφετε.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.476
Πόντοι
6.056
όσο και να το προσπαθούνε
ο παιδοβιασμός δεν γίνεται ερωτικό ειδύλλιο
ούτε η μαστροπεία ανήλικου είναι διευκόλυνση
Θα πέσει δυνατή καμπάνα και στο Εφετείο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.067
Πόντοι
2.606
Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη λέξη μη λες ...η Κολομβία ακούει.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.868
Πόντοι
19.795
Θέλω πάλι να βρίσω αλλά θα το παίξω ψύχραιμος...ο ίδιος ο Μίχος έχει πει πως βίαζε το δεκάχρονο...ο ίδιος το εξέδιδε σε πελάτες μέσω εφαρμογών και ο ίδιος το πήγαινε σε οίκο ανοχής και ραντεβού.....ούτε τα σοσιαλ ούτε οι αντίθετοι....και βασικά που είμαστε δηλαδή αντίθετοι? για να καταλάβω ,αφού όλοι υποθέτω τον θεωρούμε καταπτυστο και θέλουμε τα δεσμά του να είναι ισόβια....εσύ και κάτι πονηροί γράφετε εκθέσεις ιδεών περί δικαιοσύνης και δικογραφίες και μη σας τύχει....Ε δε θα μας τύχει ρε μεγάλε....και αν μας τύχει ας μας κόψουν φέτες...τι είναι δηλαδή να μας τύχει,το τζόκερ?είναι δυνατόν να βιάζεις να εκδίδει δεκάχρονο και να το ομολογείς και να σε ξεπλένει η εισαγγελέας? ανήκουστο...
Αυτα τα ειχε ομολογησει ο Μιχος στην αρχη. Το πλυντηριο η Τατιανα τυπε ειπε, οτι το κοριτσακι εκδιδοταν απο τα 10, ενω ο Μιχος το γνωρισε οταν ηταν 12. Δηλ. λιγο-πολυ το κοριτσακι αποπλανησε τον Μιχο. Κατα τα αλλα δεν ξερουμε τι ειπωθηκε στην δικη και δεν μπορουμε να κρινουμε. Εχουμε ομως ολα τα στοιχεια και τα βγαζουμε στον αερα με τα μυνηματα που εστελνε η μανα στο κοριτσακι και το κοριτσακι στη μανα.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Τυπε,το εχω-τα εχουμε ξαναγραψει.

Οταν θελουν να "θαψουν" ενα θεμα,κανουν πολυ ντορο ειδικα στα σοσιαλ αρχικως εκφραζοντας την "λαϊκή βούληση".

Δες τι γινοταν περυσι με τα Τεμπη,ολη η ελλαδα εκανε πορειες κ σχεδον ο Κουλης ετοιμαζονταν κ αυτος να διαμαρτυρηθει,συγνωμες αβερτα,εικονικες παραιτησεις,παραταση εκλογων λογω πενθους,μαχαιρια στα κοκαλα κ το καλοκαιρι εβγαινε ο Αδωνις κ ελεγε "ποιος νομιζετε ασχολειται με τα Τεμπη;"

Και ειχε δικιο ρε μυστη.

Οποτε το ιδιο γινεται και τωρα,εκκωφαντικος ντορος με λαικη βουληση στο κολπο και θα βγει καμμια αποφαση να παει σπιτι του με "βραχιολακι"

Κατσε να δεις

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.868
Πόντοι
19.795
Δεν ειμαι νομικος, παλιοτερα ειχα παρει μια μυρωδια δουλευοντας καποια φεγγαρια σε δικηγορικο γραφειο δικηγορου που αργοτερα πολιτευτηκε με το Πασοκ, αλλα σε 5, το πολυ 6 χρονια θα ειναι εξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom