Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 332K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
τυπε να προσεχεις παντως μη σε παρασυρει καμια δεκαχρονη πουτανα καργιολα, οπως εγραψες , σε καμια περιεργη υποθεση και σε δικασει ο καθε μπαγλαμας στα σοσιαλ...γιατι για την πραγματικη δικαιοσυνη πουτσα σου....μπορει η δεκαχρονη να εχει επιλεξει αυτον τον τροπο ζωης συνειδητα!

ρε αντε γαμηδια αλλη μια φορα γαμιδοπλυντηρια
Δεν ειπε αυτο. Διαστρεβλωνεις τα λεγομενα του συνειδητά.
Ειπε οτι μπορει καποια να σε συκοφαντησει και να σε κυνηγανε στα σοσιαλ.
Αληθεια δεν κατανοεις τι ειπε, ή το κάνεις επιτηδες για αντιλογία?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.067
Πόντοι
2.606
Mια λεξη εγραψα και απαντησες ενα σεντονι, να το προσεξεις, δεν πας καλα

Y.Γ. Επιπλεον, δεν καταλαβαινω γιατι παραθετεις εμενα που απλως συμφωνησα, και οχι τον αλλο που εγραψε μια αποψη. Προφανως το προβλημα ειμαι εγω και οχι τα γραφομενα
εσενα σε παρεθεσα γιατι μου τη βιδωσε που συμφωνησες με τον μπαγλαμα που εγραψε μη σε μπλεξει καμια πουτανα καργιολα ενω μιλαμε ξεκαθαρα για την υποθεση του παιδιου στον κολωνο και οχι γενικα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
εσενα σε παρεθεσα γιατι μου τη βιδωσε που συμφωνησες με τον μπαγλαμα που εγραψε μη σε μπλεξει καμια πουτανα καργιολα ενω μιλαμε ξεκαθαρα για την υποθεση του παιδιου στον κολωνο και οχι γενικα
Αυτος γενικα μιλησε και ηταν πασιφανες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.868
Πόντοι
19.795
Δεν ειπε αυτο. Διαστρεβλωνεις τα λεγομενα του συνειδητά.
Ειπε οτι μπορει καποια να σε συκοφαντησει και να σε κυνηγανε στα σοσιαλ.
Αληθεια δεν κατανοεις τι ειπε, ή το κάνεις επιτηδες για αντιλογία?
Κανεις δεν διαφωνει με αυτο. Αλλα αυτο τι σχεση εχει με τον Μιχο;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.067
Πόντοι
2.606
Αυτος γενικα μιλησε και ηταν πασιφανες.
"Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι μαζί με κάποιους άλλους είναι το εξής απλό: σήμερα είναι ο Μίχος, αύριο μπορεί να είσαι εσύ που μία πουτάνα καριόλα μπορεί να σε βγάλει στα μανταλάκια χωρίς να έχεις κάνει κάτι και να σε κρεμάσουν χωρίς δίκη επειδή έτσι φωνάζεις σήμερα ότι είναι το σωστό."

να μωρε μαλακα τι εγραψε που εχει κολλησει το μυαλο σου........ενω μιλαμε για την υποθεση του κολωνου συγκεκριμενα...τι κακη συγκυρια δηλαδη συνεβη στην υποθεση του μιχου δηλαδη??? μιλησε κανεις γενικα και δεν καταλαβα ....για το συγκεκριμενο συμβαν δεν συζηταμε και τις μαλακισμενες προτασεις της εισαγγελιας που προκαλουν το κοινο αισθημα περι δικαιου δεν γραφουμε? ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ? ....και βεβαια καταλαβα τι εγραψε και πως ,αλλα στην περιπτωση αυτη ειναι για τους 29κατασκευαστες πλυντηριων και μονο ο προβληματισμος του ....για τα σκουπιδια !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
διακρίνω αρνητική συναδελφικότητα ...... εγω τον πάω πολύ τον βασίλη ..... συνεργαζεται και με το ισχυρότερο lοw coporation της βουλγαρίας ...
Στο "Κουγιας βορειου Ελλαδος" πηγαινε η εκπληξη μου
Εχεις το δικαιωμα να εκτιμας οποιον θελεις, εγω προβλημα δεν εχω

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.677
Πόντοι
4.615
Κανεις δεν διαφωνει με αυτο. Αλλα αυτο τι σχεση εχει με τον Μιχο;
Έχει σχέση: δε δικάζουν τα social και η ''κοινή γνώμη''. Δικάζουν τα δικαστήριο.
Πόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσετε αυτό;

Κατηγορήθηκαν για ομαδικό βιασμό ανήλικης αθωώθηκαν ομόφωνα!

Πώς σου φαίνεται να δικάζονταν από τα social και όχι από τους δικαστές τους;

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
482
Πόντοι
36
Εχει να κάνει με το οτι μας δικαζουν πλεον τα σοσιαλ.

Τι ειναι τοσο δυσνοητο?
και πολύ καλά κάνουν .... αμεσα η ΑΙ θα λειτουργήσει όπως νακοίνωσε ήδη η ΑΑΔΕ για τα φορολογικά τραπεζικά συναλλαγματικά ....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.588
Πόντοι
6.946
Ποιος είναι ρε παιδιά ο Κούγιας της βορείου Ελλάδος, πέστε να μάθουμε και εμείς!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
και πολύ καλά κάνουν .... αμεσα η ΑΙ θα λειτουργήσει όπως νακοίνωσε ήδη η ΑΑΔΕ για τα φορολογικά τραπεζικά συναλλαγματικά ....
Ενταξει φιλε, να εισαι καλα, καλη συνεχεια

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.677
Πόντοι
4.615
"Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι μαζί με κάποιους άλλους είναι το εξής απλό: σήμερα είναι ο Μίχος, αύριο μπορεί να είσαι εσύ που μία πουτάνα καριόλα μπορεί να σε βγάλει στα μανταλάκια χωρίς να έχεις κάνει κάτι και να σε κρεμάσουν χωρίς δίκη επειδή έτσι φωνάζεις σήμερα ότι είναι το σωστό."

να μωρε μαλακα τι εγραψε που εχει κολλησει το μυαλο σου........ενω μιλαμε για την υποθεση του κολωνου συγκεκριμενα...τι κακη συγκυρια δηλαδη συνεβη στην υποθεση του μιχου δηλαδη??? μιλησε κανεις γενικα και δεν καταλαβα ....για το συγκεκριμενο συμβαν δεν συζηταμε και τις μαλακισμενες προτασεις της εισαγγελιας που προκαλουν το κοινο αισθημα περι δικαιου δεν γραφουμε? ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ? ....και βεβαια καταλαβα τι εγραψε και πως ,αλλα στην περιπτωση αυτη ειναι για τους 29κατασκευαστες πλυντηριων και μονο ο προβληματισμος του ....για τα σκουπιδια !

Αυτό ακριβώς ρε βλήμα είναι το θέμα: το ''κοινό περί δικαίου αίσθημα'' που στο καθορίζει ο Ευαγγελάτος.

Ρίξε τον προβληματισμό μου στα σκουπίδια, εύχομαι να μην τον θυμηθείς υπό άλλες συνθήκες.

Και επειδή έχεις κολλήσει με την πουτάνα καριόλα, στο αλλάζω:

Σκέψου να βρεθεί ένας βρωμόπουστας εργοδότης να σε κατηγορήσει αδίκως για καταχραστή. Και να σε δικάσουν τα social.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
482
Πόντοι
36
Στο "Κουγιας βορειου Ελλαδος" πηγαινε η εκπληξη μου
Εχεις το δικαιωμα να εκτιμας οποιον θελεις, εγω προβλημα δεν εχω
GUGUSEV low office σου λεει τιποτα η εισαι άσχετος για τα βαλκανικά τεκταινόμενα ?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.868
Πόντοι
19.795
Εχει να κάνει με το οτι μας δικαζουν πλεον τα σοσιαλ.

Τι ειναι τοσο δυσνοητο?
Μα οταν απλωσεις χερι σε ενα 10χρονο παιδι, και η εισαγγελια προτασει "συναινεση" και "διευκολυνση" φυσικο δεν ειναι; Περα απο τους νομους υπαρχουν και καποια ηθικα ορια σε μια κοινωνια που σεβεται τον ανθρωπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom