Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
478
Πόντοι
36
Μα οταν απλωσεις χερι σε ενα 10χρονο παιδι, και η εισαγγελια προτασει "συναινεση" και "διευκολυνση" φυσικο δεν ειναι; Περα απο τους νομους υπαρχουν και καποια ηθικα ορια σε μια κοινωνια που σεβεται τον ανθρωπο.
εδω γιουνανιστάν ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Αυτό ακριβώς ρε βλήμα είναι το θέμα: το ''κοινό περί δικαίου αίσθημα'' που στο καθορίζει ο Ευαγγελάτος.

Ρίξε τον προβληματισμό μου στα σκουπίδια, εύχομαι να μην τον θυμηθείς υπό άλλες συνθήκες.
καμια σοβαρη δικαιοσυνη δεν κινδυνευει ουτε απο σοσιαλ -ακου σοσιαλ-ουτε απο εισαγελατους.....Η δικαιοσυνη κινδυνευει απο καταπτυστες και κατακριτεες αποφασεις σκανδαλο των λειτουργων της ...και στην χωρα η κατρακυλα δεν εχει πατο......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
καμια σοβαρη δικαιοσυνη δεν κινδυνευει ουτε απο σοσιαλ -ακου σοσιαλ-ουτε απο εισαγελατους.....Η δικαιοσυνη κινδυνευει απο καταπτυστες και κατακριτεες αποφασεις
Τις οποιες κρινουν καταπτυστες τα σοσιαλ και οι εισαγγελατοι....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.955
Πόντοι
6.515
Πιθανον δεν ειναι γονεις οσοι προσπαθουν να δικαιολογησουν την εισαγγελικη προταση περι "συναινετικου σεξ" μιας ενος 10χρονου παιδιου με εναν 53χρονο, ο οποιος κατα δηλωση του εχει συνεβρεθει με το παιδι, (αρα δεν τον κρεμασαμε εμεις στα μανταλακια) και της "διευκολυνσης" της ωστε να συνευρεθει και με αλλους παιδοφιλους.
Και ευχομαι σε κανεναν γονιο να μην τυχει.
για τους γονεις που συναινεσαν με το 10χρονο παιδι (my style rocks) και του αλλαξαν φιλο τι αποψη εχεις? Εδω το παιδι ειχε την ωριμοτητα να αποφασισει το ιδιο? Η δωδεκαχρονη στον κολωνο οχι?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Έχει σχέση: δε δικάζουν τα social και η ''κοινή γνώμη''. Δικάζουν τα δικαστήριο.
Πόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσετε αυτό;

Κατηγορήθηκαν για ομαδικό βιασμό ανήλικης αθωώθηκαν ομόφωνα!

Πώς σου φαίνεται να δικάζονταν από τα social και όχι από τους δικαστές τους;
συνεχιζεις ειτε απο βλακεια ειτε απο εγωισμο να στηριζεις μια θεση εκατοτακατο λαθος...ειναι αυτη ιδια υποθεση δηλαδη με του μιχου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
συνεχιζεις ειτε απο βλακεια ειτε απο εγωισμο να στηριζεις μια θεση εκατοτακατο λαθος...ειναι αυτη ιδια υποθεση δηλαδη με του μιχου?
Εσυ εισαι αυτος που απο εγωισμο επιμενει να μην θελει να καταλαβει τι του λενε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.683
Πόντοι
19.795
Αυτό ακριβώς ρε βλήμα είναι το θέμα: το ''κοινό περί δικαίου αίσθημα'' που στο καθορίζει ο Ευαγγελάτος.

Ρίξε τον προβληματισμό μου στα σκουπίδια, εύχομαι να μην τον θυμηθείς υπό άλλες συνθήκες.

Και επειδή έχεις κολλήσει με την πουτάνα καριόλα, στο αλλάζω:

Σκέψου να βρεθεί ένας βρωμόπουστας εργοδότης να σε κατηγορήσει αδίκως για καταχραστή. Και να σε δικάσουν τα social.
ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΜΙΧΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ.
ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
σοβαρα το λες αυτο τωρα ,γιατι εχω ακουσει εγκριτους νομικους να βριζουν σε εκσταση ,μαλακες εχετε παθει καποιου ειδους παρακρουση?....δεν μπορειτε να διακρινετε δηλαδη,σοβαρα τωρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
σοβαρα το λες αυτο τωρα ,γιατι εχω ακουσει εγκριτους νομικους να βριζουν σε εκσταση ,μαλακες εχετε παθει καποιου ειδους παρακρουση?....δεν μπορειτε να διακρινετε δηλαδη,σοβαρα τωρα?
Επειδη προφανως δεν ειναι δυνατο ΟΛΟΙ οι νομικοι εδω μεσα να εχουμε παθει παρακρουση ή να αγαπησαμε το Μιχο, προβληματισου λιγακι μηπως λεμε κατι διαφορετικο

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
ΟΚ κάπου εδώ σταματώ, με έπεισες ότι κακώς ασχολήθηκα εξαρχής.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.683
Πόντοι
19.795
για τους γονεις που συναινεσαν με το 10χρονο παιδι (my style rocks) και του αλλαξαν φιλο τι αποψη εχεις? Εδω το παιδι ειχε την ωριμοτητα να αποφασισει το ιδιο? Η δωδεκαχρονη στον κολωνο οχι?
Δεν παρακολουθω my style rocks, δεν εχω γνωση του γεγονοτος, υποθετω ομως οτι το να παρεις μια τετοια αποφαση για το παιδι σου, εχεις συμβουλευθει πρωτα ειδικους επιστημονες.
Αλλιως διαπρατεις εγκλημα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΜΙΧΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ.
ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
μαλακα μου μη σου τυχει τετοια κακια συγκυρια ....σα να βει καποιος και να πει " με κρεμασε στα μανταλακια ο καργιολης ο δεκαχρονος ,επεσε τριαντα εφτα φορες πανω στο μαχαιρι μου και τον διευκολυνα τελικα κοβωντας τον λαιμο του"...ξερω γω κατι τετοια διαβαζουμε ...και καλα ο χασοδικης ειναι σεσημασμενος ντενεκες και ντουβαρι εγωισμου ,ο αλλος ο μυστηριος εχει αγχος μη του τυχει κατι με δεκαχρονη και τον δικασει λεει το φεησμπουκ....τι διαβαζουμε ρε !

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
Βαλε τον παλιοπουστα μεσα εκει που ειναι ο Πασαρης στις ρουμανικες φυλακες 50μ. κατω απο το εδαφος, να γινει η Θεια δικη και να του κανουν τη σουφρα φινιστρινι ολημερις οι παλαιοι. Μονο ετσι θα στρωσουν χαρακτηρα, τοσο αυτος οσο και οι πελατες που γνωριζαν την κατασταση της ανηλικης. :knuppel:

Συνημμένα

• vias1.jpg
    vias1.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 19

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.659
Πόντοι
6.946
Εδώ ισχυρίζονται ότι υπάρχουν τρεις (3) δικηγόροι που γράφουν, δεν ξέρω για άλλους που δεν φανερώνονται. Πρέπει να ομολογήσω ότι ΔΕΝ πιστεύω πως και οι 3 είναι με το μέρος του Μίχου. Εκφράζουν την επαγγελματική τους θέση με την πείρα που έχει ο καθένας.

Μου είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να δεχτώ αυτό που πρότεινε η εισαγγελέας, πραγματικά, αλλά ας αφήσω και ένα μικρό προβληματισμό ότι ΔΕΝ είναι το επάγγελμά μου αυτό για να κατανοώ τα πάντα με νομικούς όρους.

Η θέση μου παραμένει εναντίον της απόφασης, αλλά ΔΕΝ είμαι παντογνώστης νομικός, δηλαδή.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.683
Πόντοι
19.795
Σε πληροφορω οτι η Τατιανα απο χθες εχει βαλει "πλυντηριο" και δηθεν ολο δεν ξερει τι στοιχεια εχουν κατατεθει στην δικη, αλλα ολως τυχαιως βγαζει στοιχεια που μονο την μανα επιβαρυνουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εδώ ισχυρίζονται ότι υπάρχουν τρεις (3) δικηγόροι που γράφουν, δεν ξέρω για άλλους που δεν φανερώνονται. Πρέπει να ομολογήσω ότι ΔΕΝ πιστεύω πως και οι 3 είναι με το μέρος του Μίχου. Εκφράζουν την επαγγελματική τους θέση με την πείρα που έχει ο καθένας.

Μου είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να δεχτώ αυτό που πρότεινε η εισαγγελέας, πραγματικά, αλλά ας αφήσω και ένα μικρό προβληματισμό ότι ΔΕΝ είναι το επάγγελμά μου αυτό για να κατανοώ τα πάντα με νομικούς όρους.

Η θέση μου παραμένει εναντίον της απόφασης, αλλά ΔΕΝ είμαι παντογνώστης νομικός, δηλαδή.
Δεν ειναι αποφαση, ακομα τουλαχιστον, προταση ειναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εδώ ισχυρίζονται ότι υπάρχουν τρεις (3) δικηγόροι που γράφουν, δεν ξέρω για άλλους που δεν φανερώνονται.
Περισσότεροι ειμαστε εδω μεσα.
Πρέπει να ομολογήσω ότι ΔΕΝ πιστεύω πως και οι 3 είναι με το μέρος του Μίχου.
Και γιατι να ειμαστε αλλωστε?
Εκφράζουν την επαγγελματική τους θέση με την πείρα που έχει ο καθένας.
Σωστα
Για μενα οσον αφορα την προταση για τον βιασμο ειναι απολυτως κατανοητο. Για την μαστρωπεία εχω μια επιφυλαξη, κυριως γιατι δεν ξερω ακριβως τι προτεινε και για ποιο απο τα επι μερους αδικηματα. Κυρίως όμως η προταση ειναι καταδικαστικη. Και προφανως η επικεφαλιδα "η εισαγγελεας προτεινε αθωωση Μιχου" ειναι παραπλανητικη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.802
Πόντοι
3.656
Θυσίασαν την Άννα Μισελ για τον Μίχο τελικά…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom