Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.946
Πόντοι
3.656
  • Like
Αντιδράσεις: noblue

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.766
Πόντοι
19.795
Δε μαρέσει...αν μου έστελνε πούσι πικ θα της έκανα report block και delete

αν μου στείλει καμιά κεφαλογιάννη το συζητάμε
Θεαρα, ο Τουρκος επαθε κοκομπλοκο, του πεταχτηκανε τα ματια εξω:confused:
olgaaa.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.946
Πόντοι
3.656
olgaaa.jpg
εγώ για την όλγα χρηματοδοτούσα μόνος μου την πορεία της μέχρι την ευρωβουλή

για άννα μισέλ ούτε μάρκετ παςς δεν της έκοβα :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.766
Πόντοι
19.795
εγώ για την όλγα χρηματοδοτούσα μόνος μου την πορεία της μέχρι την ευρωβουλή

για άννα μισέλ ούτε μάρκετ παςς δεν της έκοβα :confused:
Αυτην ειχαν σαν προτυπο μοντελο οταν φτιαξανε αυτο το εμμοτικον στο σαιτ :jade:

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.062
Πόντοι
1.056
Οτι προτεινει ο Χιος..

κρεμασμα αναποδα θελει το μουνοπανο.δεν το συζηταμε.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Πώς υπαρχει συγκαλυψη αφού το δικαστηριο εγινε κανονικα και ολοι θα φανε μεγαλες ποινες? Μαλλον καποιοι/καποιες ψοφανε για δημοσιοτητα
Επειδή την άκουσα, θεωρεί ότι υπάρχει συγκάλυψη υπό την έννοια του ότι τα φόρτωσαν σε κάποιους κακομοίρηδες πελάτες ενώ κάλυψαν κάποιους μεγαλόσχημους οι οποίοι ήταν πελάτες του Μίχου, για τους οποίους κανένας δεν ασχολήθηκε ενώ υπήρχαν στοιχεία.

Επίσης, κατά τη συγκεκριμένη ψυχολόγο, η μητέρα είναι αθώα γιατί ήταν μία φτωχή καταφρονεμένη και όλα τα έκανε ο Μίχος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.946
Πόντοι
3.656
δεν μπορώ να κατανοήσω πως θεωρούν αθώα την μητέρα

εφόσον γνώριζε ότι η κόρη της εκδίδεται.....και μάλιστα έπαιρνε και λεφτά από αυτό

μου φαίνεται τόσο απίστευτο όσο το να λέμε ότι το παιδάκι εκδιδόταν με την θέληση του

και φυσικά αυτό θα πει ότι η μάνα του δεν φταίει για να μην μείνει μόνο του....δεν μπορεί να λαμβάνουν υπόψη τους την κατάθεση του παιδιού για τη μάνα...αλλά να απορίπτουν την κατάθεση για το πως ο μίχος το υποχρεώνε με απειλές και ψυχολογική βία....

για να μην βγει κατηγορία βιασμού και κατεπέκταση να μη βγει ούτε και στους άλλους που ήταν ''πελάτες"...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.766
Πόντοι
19.795
Δηλ. αν εγω δωσω σε ενα 10χρονο κοριτσακι ενα i phon 15, και το ξεπαρθενεψω, δεν το εχω βιασει;

• Like
Αντιδράσεις: noblue

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506

εφόσον γνώριζε ότι η κόρη της εκδίδεται.....και μάλιστα έπαιρνε και λεφτά από αυτό

μου φαίνεται τόσο απίστευτο όσο το να λέμε ότι το παιδάκι εκδιδόταν με την θέληση του

και φυσικά αυτό θα πει ότι η μάνα του δεν φταίει για να μην μείνει μόνο του....δεν μπορεί να λαμβάνουν υπόψη τους την κατάθεση του παιδιού για τη μάνα...αλλά να απορίπτουν την κατάθεση για το πως ο μίχος το υποχρεώνε με απειλές και ψυχολογική βία....

για να μην βγει κατηγορία βιασμού και κατεπέκταση να μη βγει ούτε και στους άλλους που ήταν ''πελάτες"...
Γιατί οι γυναίκες έχουν πάντα το ακαταλόγιστο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.946
Πόντοι
3.656
Και μονο που το εγραψα το παραπανω μου ερχεται να κανω εμμετο.:confused:

μερικοί έγκριτοι δημοσιογράφοι θα το υιοθετούσαν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί οι γυναίκες έχουν πάντα το ακαταλόγιστο
γιατί τύπε? :coffee:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206

Βλέπεις γιατί στις προηγούμενες σελίδες γράφουν για τον όχλο; Ωρύονται για το Μίχο αλλά η μάνα αθώα. Ακόμη και τη θανατική ποινή να επαναφέρουμε για το Μίχο, η δικαιοσύνη έχει γαμηθεί γιατί η μάνα για τον όχλο θα είναι πάντα αθώα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Δηλ. αν εγω δωσω σε ενα 10χρονο κοριτσακι ενα i phon 15, και το ξεπαρθενεψω, δεν το εχω βιασει;
Εξαρτάται αν έχεις σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα.

Υπό κάποιες περιπτώσεις μπορούμε να πούμε πως το κοριτσάκι σε βίασε.

Σε μια κοινωνία που προπαγανδίζει τα σοσιαλ,τις γυναίκες με πουτσα,τις τρανς στα σχολεία, τα λοατκι ,το λευκό αντρικό προνόμιο, την ποσόστωση στις δουλειες. Οπου οι ίδιοι οι πολίτες ψηφίζουν άτομο που έλεγε τα τραινα είναι ασφαλη αλλά πέθαναν50 άτομα, τι ακριβώς περιμένεις ;

(Να ξεκαθαρίσω ότι στις αρχιδουμπες μου ποιος γαμαει ποιον, μιλάω για την προπαγάνδα που γίνεται και την στοχευμένη πλύση εγκεφάλου στα παιδάκια )

μερικοί έγκριτοι δημοσιογράφοι θα το υιοθετούσαν...

γιατί τύπε? :coffee:
πόσες γυναίκες σκότωσαν νεογέννητα και η κοινωνία λέει «αχ την καημένη , είχε κατάθλιψη ;»

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.946
Πόντοι
3.656
Βλέπεις γιατί στις προηγούμενες σελίδες γράφουν για τον όχλο; Ωρύονται για το Μίχο αλλά η μάνα αθώα. Ακόμη και τη θανατική ποινή να επαναφέρουμε για το Μίχο, η δικαιοσύνη έχει γαμηθεί γιατί η μάνα για τον όχλο θα είναι πάντα αθώα.
δεν νομίζω ότι ο όχλος ασχολείται με την μάνα.

νομίζω ότι οι ψυχολόγοι και οι δικηγόροι του παιδιού λένε ότι η μάνα είναι αθώα επειδή το λέει το παιδάκι.

πόσες γυναίκες σκότωσαν νεογέννητα και η κοινωνία λέει «αχ την καημένη , είχε κατάθλιψη ;»
δεν το λέει κανένας...δεν το έχω ακούσει ποτέ βασικά :confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
olgaaa.jpg
Μιλάμε για σπάνιο πιθηκομουρη...του πέταξε και η άλλη τους βυζους στο πιάτο και έβγαλε ερρορ ο τσιμπούκ λουκούμ,χτύπησε σκληρό απευθείας!

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
δεν νομίζω ότι ο όχλος ασχολείται με την μάνα.

νομίζω ότι οι ψυχολόγοι και οι δικηγόροι του παιδιού λένε ότι η μάνα είναι αθώα επειδή το λέει το παιδάκι.

Είσαι σίγουρος; Για βρες μου ένα πανό κατηγορίας για τη μάνα. Στη μέση του άρθρου μάλιστα έχει και πανό με τις λέξεις "Μητέρα γερά, ως τη λευτεριά, τα παιδιά σου". Σε ποια μάνα αναφέρονται; Στη Μητέρα Τερέζα ή τη Μάνα Raver;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.766
Πόντοι
19.795
Μιλάμε για σπάνιο πιθηκομουρη...του πέταξε και η άλλη τους βυζους στο πιάτο και έβγαλε ερρορ ο τσιμπούκ λουκούμ,χτύπησε σκληρό απευθείας!
Κανω πλακα σε αυτη τη φωτο επειδη, παρολο που δεν ειμαι βυζολαγνος εχω βρεθει παλιοτερα πολλες φορες σρην θεση του. Να προσπαθεις να μην κοιταξεις και τα γαμημενα τα ματια να πηγαινουν εκει:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom