Αποκαλύψεις που σοκάρουν και τον πιο ψύχραιμο παρατηρητή σχετικά με την υπόθεση βιασμού μιας 12χρονης από έναν 53χρονο, ο οποίος στην συνέχεια την εξέδιδε σε άλλους άνδρες, έρχονται στο φως ώρα με την ώρα. Ο 53χρονος είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα...
Επειδή την άκουσα, θεωρεί ότι υπάρχει συγκάλυψη υπό την έννοια του ότι τα φόρτωσαν σε κάποιους κακομοίρηδες πελάτες ενώ κάλυψαν κάποιους μεγαλόσχημους οι οποίοι ήταν πελάτες του Μίχου, για τους οποίους κανένας δεν ασχολήθηκε ενώ υπήρχαν στοιχεία.
Επίσης, κατά τη συγκεκριμένη ψυχολόγο, η μητέρα είναι αθώα γιατί ήταν μία φτωχή καταφρονεμένη και όλα τα έκανε ο Μίχος.
δεν μπορώ να κατανοήσω πως θεωρούν αθώα την μητέρα
εφόσον γνώριζε ότι η κόρη της εκδίδεται.....και μάλιστα έπαιρνε και λεφτά από αυτό
μου φαίνεται τόσο απίστευτο όσο το να λέμε ότι το παιδάκι εκδιδόταν με την θέληση του
και φυσικά αυτό θα πει ότι η μάνα του δεν φταίει για να μην μείνει μόνο του....δεν μπορεί να λαμβάνουν υπόψη τους την κατάθεση του παιδιού για τη μάνα...αλλά να απορίπτουν την κατάθεση για το πως ο μίχος το υποχρεώνε με απειλές και ψυχολογική βία....
για να μην βγει κατηγορία βιασμού και κατεπέκταση να μη βγει ούτε και στους άλλους που ήταν ''πελάτες"...
εφόσον γνώριζε ότι η κόρη της εκδίδεται.....και μάλιστα έπαιρνε και λεφτά από αυτό
μου φαίνεται τόσο απίστευτο όσο το να λέμε ότι το παιδάκι εκδιδόταν με την θέληση του
και φυσικά αυτό θα πει ότι η μάνα του δεν φταίει για να μην μείνει μόνο του....δεν μπορεί να λαμβάνουν υπόψη τους την κατάθεση του παιδιού για τη μάνα...αλλά να απορίπτουν την κατάθεση για το πως ο μίχος το υποχρεώνε με απειλές και ψυχολογική βία....
για να μην βγει κατηγορία βιασμού και κατεπέκταση να μη βγει ούτε και στους άλλους που ήταν ''πελάτες"...
Βλέπεις γιατί στις προηγούμενες σελίδες γράφουν για τον όχλο; Ωρύονται για το Μίχο αλλά η μάνα αθώα. Ακόμη και τη θανατική ποινή να επαναφέρουμε για το Μίχο, η δικαιοσύνη έχει γαμηθεί γιατί η μάνα για τον όχλο θα είναι πάντα αθώα.
Υπό κάποιες περιπτώσεις μπορούμε να πούμε πως το κοριτσάκι σε βίασε.
Σε μια κοινωνία που προπαγανδίζει τα σοσιαλ,τις γυναίκες με πουτσα,τις τρανς στα σχολεία, τα λοατκι ,το λευκό αντρικό προνόμιο, την ποσόστωση στις δουλειες. Οπου οι ίδιοι οι πολίτες ψηφίζουν άτομο που έλεγε τα τραινα είναι ασφαλη αλλά πέθαναν50 άτομα, τι ακριβώς περιμένεις ;
(Να ξεκαθαρίσω ότι στις αρχιδουμπες μου ποιος γαμαει ποιον, μιλάω για την προπαγάνδα που γίνεται και την στοχευμένη πλύση εγκεφάλου στα παιδάκια )
Βλέπεις γιατί στις προηγούμενες σελίδες γράφουν για τον όχλο; Ωρύονται για το Μίχο αλλά η μάνα αθώα. Ακόμη και τη θανατική ποινή να επαναφέρουμε για το Μίχο, η δικαιοσύνη έχει γαμηθεί γιατί η μάνα για τον όχλο θα είναι πάντα αθώα.
Είσαι σίγουρος; Για βρες μου ένα πανό κατηγορίας για τη μάνα. Στη μέση του άρθρου μάλιστα έχει και πανό με τις λέξεις "Μητέρα γερά, ως τη λευτεριά, τα παιδιά σου". Σε ποια μάνα αναφέρονται; Στη Μητέρα Τερέζα ή τη Μάνα Raver;
«Καμία αθώωση καμία συγκάλυψη στα κυκλώματα παιδοβιαστών!» φωνάζουν οι πολίτες σε νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μετά την εισαγγελική πρόταση για αθώωση του Μίχου. Το in στα Σεπόλια και στα Προπύλαια
Κανω πλακα σε αυτη τη φωτο επειδη, παρολο που δεν ειμαι βυζολαγνος εχω βρεθει παλιοτερα πολλες φορες σρην θεση του. Να προσπαθεις να μην κοιταξεις και τα γαμημενα τα ματια να πηγαινουν εκει