Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.660
Πόντοι
41.129
Eρωτηματα ωστοσο δημιουργουνται απο την υποθεση της Νικολιτσας απο το my style rocks οπου 11 ετων μόνο ειχε συνειδηση και αντιληψη οταν ζητουσε ορμονοθεραπεια και αλλαγη φυλλου. Αντιθετα η 12χρονη απο τον Κολωνο εκδιδοταν αλλα δεν ηξερε τι εκανε γιατι ηταν πολυ μικρη και δεν καταλαβαινε.
O δικαιωματισμος που φερνει ο Νικολιτσας απο τα 11 του και η υποστηριξη του απο το συστημα της woke κουλτουρας σιγουρα θα επηρεασει και την υποθεση Μιχου.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
μια και το ειπες...ο πλασιε νανογιλεκων εσκασε το παραμυθι σημερα οτι οι ασφαλιστικες κανουν ηδη πακετα για τα χειρουργια...οπως και με της φυσικες καταστροφες......καποιοι τρωνε παραααα πολυ καλα στην ελλαδα σημερα....οι δικαστικοι απλα ειναι οι πιο διεφθαρμενοι του κοσμου σημερα
Όλα είναι καλά οργανωμένα.
Πρώτα καταστρέφουμε ότι υπάρχει και μετά φτιάχνουμε κάτι που το παρουσιάζουμε σαν εξέλιξη και βολεύονται τα δικά μας παιδιά.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
είναι μυστήρια η ζωή ε....είδες πως η εισαγγελέας σε ένα θέμα που συμφέρει είναι καλή και στο άλλο κακή ε???

εγώ ξέρω και μπορώ να κατανοήσω και γιατί η εισαγγελέας δεν πρότεινε την χα ως εγκληματική οργάνωση...γιατί δεν στηνόταν η κατηγορία...δεν είχαν στοιχεία - όχι δεν υπήρχαν στοιχεία-

και ξέρω γιατί και δεν θεωρεί ο νόμος βιασμό αυτό που έκανε ο μίχος - αλλά το παιδί βιάστηκε ψυχικά-

οπότε ίσως να αποφασίσεις αν εμπιστεύεσαι την δικαιοσύνη μόνο σε αυτά που σου αρέσουν...αλλιώς κάνε γαργάρα ότι αποφασίζει.

Άκου τα ηχητικά της χα και αποφάσισε για τον εαυτό σου αν ήταν εγκληματίες ή όχι.
Δολοφόνοι είναι.
Όσο για αυτά που λες θα γελάει και ο Φύρερ σας.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Mπραβο στην εισαγγελέα που τεκμηριωμένα διατύπωσε την αποψη της κοντρα σε ολους.
Όπως επίσης μπράβο στην εισαγγελέα τη δικης της ΧΑ που επίσης κοντρα σε ολους διατύπωσε την αποψε οτι η ΧΑ δεν ηταν εγκληματική οργανωση.(εκεί η πίεση ηταν ακομα μεγαλύτερη)

Τέτοιους δικαστικούς θέλουμε.Ανεξάρτητους.

υγ ΟΛΟΙ μιλάμε χωρίς καν να ξξερουμε τί εχει γινει ακριβως στην υπόθεση,δηλ. δεν ξερουμε την δικογραφία.
Είναι σα να κανεις διαγνωση χωρίς να εχεις δει τον ασθενή.

Και σε αυτό προστίθεται η αγνοια του νομου και η τοξικότητα και δημιουργείται ενα ωραίο κοκτέηλ.
Έλα φίλε και στα δικά σου βρε τρελό αγόρι

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.764
Πόντοι
216
Tο θέμα ξεκίνησε από το ότι η εισαγγελέας πρότεινε αθώωση για το βιασμό μόνο για το Μίχο.
Για τους υπόλοιπους η κατηγορία για βιασμό παραμένει. Ενω έχουν κάνει όλοι το ίδιο ακριβώς πράγμα.
Έκαναν σεξ με το κοριτσάκι, χωρίς άσκηση βίας.
Αν λοιπόν αυτό το ρεπορτάζ ισχύει, έχουμε θέμα.
Στα σαιτ δεν αναφερουν να εχουν κατηγορηθεί για βιασμό, αλλά για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο του 339 ΠΚ.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: alex71

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
ρε σεις μια ερωτηση ....ειστε τελειως μαλακες ? εχετε χαζεψει εντελως?...τον μιχο και τον καθε μιχο ,επρεπε να τους περιφερουν κρεμασμενους απο τα αρχιδια στις πλατειες της χωρας ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΔΙΚΗ,ΤΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ???Τι ακριβως ,το μονο που θα δεχομουν ως δικαστης θα ηταν μια συμφωνια για ισοβια αν τραγουδαγε τους παντες και τα παντα ....και καθεστε και συζητατε αν ηταν βιασμος η διευκολυνση (που το περιγραφει εντεχνα η χαμουρα εισαγγελεας για να του γλυτωσει τα ισοβια)....ρε σεις οταν γαμιεστε ,πατωνετε ρε μαλακες ?
ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ!
Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι μαζί με κάποιους άλλους είναι το εξής απλό: σήμερα είναι ο Μίχος, αύριο μπορεί να είσαι εσύ που μία πουτάνα καριόλα μπορεί να σε βγάλει στα μανταλάκια χωρίς να έχεις κάνει κάτι και να σε κρεμάσουν χωρίς δίκη επειδή έτσι φωνάζεις σήμερα ότι είναι το σωστό.
Νομίζεις πως όσοι μιλάνε για την ανάγκη της απονομής δικαιοσύνης χωρίς φωνές και κραυγές το κάνουν επειδή αγαπούν το Μίχο; προσωπικά τον θεωρώ ένα τρισάθλιο κάθαρμα, αλλά το τι κάνει σε ηθικό/ κοινωνικό επίπεδο είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχει κάνει σε ποινικό επίπεδο.

Τέλος, μου κάνει πραγματικά εντύπωση που υπάρχουν κραυγές για κρεμάλες και κανένα σεβασμό στα δικαιώματα των κατηγορουμένων όταν για το παραμικρό ''δικαίωμα'' του κάθε καραγκιόζη να γαμιέται δημοσίως γίνονται πορείες και διαδηλώσεις και πανεύκολα μιλάνε για ''φασισμό'' οι κατ' εξοχήν φασίστες.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
Αν θα είχαν τα παιδιά μου παιδιά ασφάλεια υγεία κτλπ και ήταν ξανά ελεύθερη η πατρίδα μου ναι θα το ήθελα.
Εάν θέλετε παιδία, σχολεία, ασφάλεια, υγεία, εργασία μην την ψάχνετε εδώ, σε αυτά τα συστήματα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Πες τα ρε φίλε, γιατί με αυτά που διαβάζω έχω φρικάρει που φτιάξανε τους νόμους (οι πριν ,οι νυν ,οι μετά) για να γλυτώνουν τα ανώμαλα μουνόπανα . Δλδ όταν προωθείς ένα 12χρονο για συνουσία με τον α,β,χ,ψ αφού πρώτα το έχεις βιάσει, τι είσαι ? Βρωμιά και δυσοσμία παντού ,,,αι στα διάλα πιά ,που υπερασπίζονται έναν ανώμαλο νόμο που τον βγάλανε κάποια βρωμερά υποκείμενα χωρίς φραγμούς ηθικής .
Που είσαι ακόμα. Κάηκε όλη η Ελλάδα ναι αλλά δεν πέθανε κάνεις ( μετά δεν ξέρουμε, ούτε υπολογίζουμε την φύση.) μετά πλημμύρισε η Θεσσαλία μια από τα ίδια. Τέμπη τα ίδια αλλά δεν υπολόγιζαν την ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΈΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ. Τώρα ο Μίχος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.774
Πόντοι
3.656
Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι μαζί με κάποιους άλλους είναι το εξής απλό: σήμερα είναι ο Μίχος, αύριο μπορεί να είσαι εσύ που μία πουτάνα καριόλα μπορεί να σε βγάλει στα μανταλάκια χωρίς να έχεις κάνει κάτι και να σε κρεμάσουν χωρίς δίκη επειδή έτσι φωνάζεις σήμερα ότι είναι το σωστό.
Νομίζεις πως όσοι μιλάνε για την ανάγκη της απονομής δικαιοσύνης χωρίς φωνές και κραυγές το κάνουν επειδή αγαπούν το Μίχο; προσωπικά τον θεωρώ ένα τρισάθλιο κάθαρμα, αλλά το τι κάνει σε ηθικό/ κοινωνικό επίπεδο είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχει κάνει σε ποινικό επίπεδο.

Τέλος, μου κάνει πραγματικά εντύπωση που υπάρχουν κραυγές για κρεμάλες και κανένα σεβασμό στα δικαιώματα των κατηγορουμένων όταν για το παραμικρό ''δικαίωμα'' του κάθε καραγκιόζη να γαμιέται δημοσίως γίνονται πορείες και διαδηλώσεις και πανεύκολα μιλάνε για ''φασισμό'' οι κατ' εξοχήν φασίστες.
δεν είναι προκλητικό να ακούγεται ότι το παιδάκι που το εκμεταλλευόταν αυτός από τα 10 του τα έκανε όλα αυτά από ελεύθερη επιλογή?

δηλαδή αν πείσω εγώ έναν χαζό να μου γράψει την περιουσία του δεν είναι απάτη?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936

Τυπε μια πουτανα καριολα ας με βγάλει προσωπικά στα @@ μου. Όταν όμως αυτή η πουτανα ΚΑΡΙΟΛΑ μου βγάλει κ μια λίστα με 215 άτομα Ε εκεί μήπως δεν είναι απλά καριολα.

Και στα δικά σου σου είπα? Δεν σου είπα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν είναι προκλητικό να ακούγεται ότι το παιδάκι που το εκμεταλλευόταν αυτός από τα 10 του τα έκανε όλα αυτά από ελεύθερη επιλογή?

Μα γιατί μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία τώρα? Ανήκουν στο 41% που ψήφισαν. Όχι κομματικά αλλά στα μυαλά.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615

Αν αύριο εγώ πάω και σου στήσω μία ιστορία με μία καριόλα και σε βγάλουν στα μανταλάκια, θα είναι δίκαιο να καταδικαστείς επειδή μερικές χιλιάδες αγανακτισμένων σε κράζουν στα social ή θα πρέπει να δει το δικαστήριο τι πραγματικά έκανες;
Δεν είπα αυτό που γράφεις. Καμία σχέση. Άλλο είναι το θέμα.

Κάτι ακόμη: ο Μίχος, είναι ένα κάθαρμα και μισό, ένας γλίτσας και ελεεινό υποκείμενο. Δεν ήταν όμως ούτε πατέρας ούτε συγγενής της μικρής. Αυτή που θέλει κρέμασμα (αν έχει κάνει όσα της καταλογίζουν) είναι η μάνα, που είναι κάτι ''ιερό'' (μη χέσω).

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Τυπε μια πουτανα καριολα ας με βγάλει προσωπικά στα @@ μου. Όταν όμως αυτή η πουτανα ΚΑΡΙΟΛΑ μου βγάλει κ μια λίστα με 215 άτομα Ε εκεί μήπως δεν είναι απλά καριολα.

Και στα δικά σου σου είπα? Δεν σου είπα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μα γιατί μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία τώρα? Ανήκουν στο 41% που ψήφισαν. Όχι κομματικά αλλά στα μυαλά.
Ούτε καν κατανόησες τι έγραψα, εύχομαι να μην το κατανοήσεις κάποια στιγμή υπό άλλες συνθήκες και εκεί θυμηθείς ότι όλοι έχουν ''δικαιώματα''.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
δε το έπιασα αυτό τύπε?
εγώ ξέρω και μπορώ να κατανοήσω και γιατί η εισαγγελέας δεν πρότεινε την χα ως εγκληματική οργάνωση...γιατί δεν στηνόταν η κατηγορία...δεν είχαν στοιχεία - όχι δεν υπήρχαν στοιχεία-

Άκου τα ηχητικά της χα και αποφάσισε για τον εαυτό σου αν ήταν εγκληματίες ή όχι.

Τώρα το έπιασες;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.774
Πόντοι
3.656
Αν αύριο εγώ πάω και σου στήσω μία ιστορία με μία καριόλα και σε βγάλουν στα μανταλάκια, θα είναι δίκαιο να καταδικαστείς επειδή μερικές χιλιάδες αγανακτισμένων σε κράζουν στα social ή θα πρέπει να δει το δικαστήριο τι πραγματικά έκανες;
Δεν είπα αυτό που γράφεις. Καμία σχέση. Άλλο είναι το θέμα.

Κάτι ακόμη: ο Μίχος, είναι ένα κάθαρμα και μισό, ένας γλίτσας και ελεεινό υποκείμενο. Δεν ήταν όμως ούτε πατέρας ούτε συγγενής της μικρής. Αυτή που θέλει κρέμασμα (αν έχει κάνει όσα της καταλογίζουν) είναι η μάνα, που είναι κάτι ''ιερό'' (μη χέσω).
Δεν το είπα για αυτό...

θεωρώ μαλακία όλη αυτή την ''cancel'' μαλακία που αποφασίζει η κοινότητα των σόσιαλ ποιος είναι τι.

αν ο δικαστής αποφασίζει με γνώμονα τα σόσιαλ τότε πρέπει να πάει σπίτι του προφανώς.

Εγώ ρώτησα κάτι συγκεκριμένο....σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε φαίνεται η εισαγγελέας να εννόησε ότι το παιδάκι εκπορνεύθηκε με την θέληση του...και πήγε μαζί με τον μίχο με την θέληση του.

Δεν είναι προκλητικό αυτό να λέγεται???? Ποιά θέληση του ακριβώς??? που του είχε καταστρέψει την ψυχολογία? έχει δει κανένας ψυχολόγους που μιλάνε για αυτό το παιδί?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006

Ακριβως ετσι.
Οι ευαισθησιες ορισμενων ειναι εντελως επιλεκτικες.
Και παντοτε, οταν βλεπεις "ευαισθητο" να κραυγαζει και να ουρλιαζει βριζοντας και απειλωντας, να κουμπωνεσαι.
Ειναι οι πασιγνωστοι "επιλεκτικα" ευαισθητοι, οι πρωταθλητες της υποκρισιας. Ο πραγματικα ευαισθητος ειναι σεβαστικος, ευγενής και συνδιαλεγεται πολιτισμενα.
Και μονο που βλεπεις οτι οποιος τολμαει να επιχειρηματολογησει τεκμηριωμενα, "βαφτιζεται" οπαδος του....Μίχου, δειχνει την παντελή πνευματικη ανωριμοτητα ορισμενων.
Αντιστεκομαστε στη λογικη του οχλου και της επιλεκτικης ευαισθησιας.
Και μην αμφιβαλλεις, εμεις εχουμε δικιο.
Οσο και να ουρλιαζουν καποιοι. Παντα θα ειναι κατωτεροι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom