Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.632
Πόντοι
2.356
Στα σαιτ δεν αναφερουν να εχουν κατηγορηθεί γαι βιασμό, αλλά για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο του 339 ΠΚ.
Διάβασα σε κάποια άρθρα οτι η κατηγορία δεν ισχύει για το Μίχο αλλά παραμένει για τους υπόλοιπους 23. Δεν γνωριζω τι συμβαίνει γι'αυτό και έβαλα το αν ισχύει το ρεπορτάζ.
Αν όχι, καλώς.
Αν ναι, υπάρχει θέμα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
εσύ δεν το έπιασες και θες να πουλήσεις και πνεύμα

εγώ εννούσα ότι ενώ δεν στηνόταν κατηγορία για την χα ως εγκληματική οργάνωση...τουλάχιστον έτσι φαίνεται....

στην πραγματικότητα η χρυσή αυγή ήταν εγκληματική οργάνωση....αν και δεν μπορούσαν να το αποδείξουν εκείνη την ώρα....και η κουτσή μαρία ξέρει ότι ήταν εγκληματίες.

είσαι σίγουρος ότι ξέρεις να διαβάζεις????

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Δεν το είπα για αυτό...

θεωρώ μαλακία όλη αυτή την ''cancel'' μαλακία που αποφασίζει η κοινότητα των σόσιαλ ποιος είναι τι.

αν ο δικαστής αποφασίζει με γνώμονα τα σόσιαλ τότε πρέπει να πάει σπίτι του προφανώς.

Εγώ ρώτησα κάτι συγκεκριμένο....σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε φαίνεται η εισαγγελέας να εννόησε ότι το παιδάκι εκπορνεύθηκε με την θέληση του...και πήγε μαζί με τον μίχο με την θέληση του.

Δεν είναι προκλητικό αυτό να λέγεται???? Ποιά θέληση του ακριβώς??? που του είχε καταστρέψει την ψυχολογία? έχει δει κανένας ψυχολόγους που μιλάνε για αυτό το παιδί?
Καθένας κρίνεται. Προσωπικά δεν κρίνω την Εισαγγελέα ούτε καλή ούτε κακή. Αυτό που λέω είναι το εξής απλό: οι δικαστές είναι αυτοί που αποφασίζουν, όχι οι φωνασκούντες στα social.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
Φιλε η χώρα είναι ένα μπουρδέλο το κράτος γαμαει τον Έλληνα και εμείς σφυρίζουμε δημοκρατικά.ωθελω να έρθουν αυτά τα χρόνια που ακούω τις χούντας που είχαν περιορισμούς αλλά είχαν ασφάλεια.θελω να μεγαλώσω τα παιδιά μου στην Ελλάδα όχι στο μπουρδέλο που έχουν φτιάξει. Ξερνάω την δημοκρατία μας. Και αν με πεις κοματοποιημενο θα σου πω ότι μετά από ένα βίντεο πρην πολλά χρονακια πίσω με έκανε να μην πλησιάζω τις εκλογές. Σιχαίνομαι να τους βλέπω και να τους ακουω
Βασικά σιχαίνεσαι τις εκλογές, περιττές θα έλεγα για χουντικούς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

εγώ εννούσα ότι ενώ δεν στηνόταν κατηγορία για την χα ως εγκληματική οργάνωση...τουλάχιστον έτσι φαίνεται....

στην πραγματικότητα η χρυσή αυγή ήταν εγκληματική οργάνωση....αν και δεν μπορούσαν να το αποδείξουν εκείνη την ώρα....και η κουτσή μαρία ξέρει ότι ήταν εγκληματίες.

Αστα αυτα τύπε
Εισαι οπαδος της χρυσης αυγης, ξεσκεπαστηκες
Μην αρχιζεις τωρα τα "άλλο εγραψα και αλλο καταλαβες"
(Ούπς, κατι μου θυμιζει αυτο)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
Καθένας κρίνεται. Προσωπικά δεν κρίνω την Εισαγγελέα ούτε καλή ούτε κακή. Αυτό που λέω είναι το εξής απλό: οι δικαστές είναι αυτοί που αποφασίζουν, όχι οι φωνασκούντες στα social.
εγώ δεν είπα ότι είναι....γιατί να μην κρίνουμε αυτό που είπε η εισαγγελέας?

δεν θα την απολύσουμε ούτε θα την επηρεάσουμε....γνώμη εκφράζουμε...

εμένα μου φαίνεται παράλογο να λες κάτι τέτοιο για ένα κακοποιημένο παιδί....ούτε όχλος ούτε τίποτα...αντικειμενικά και επί του πρακτέου...πως μπορεί ένα παιδί 10-12 χρονών να έχει ελεύθερη βούληση για να βγει στην πορνεία???

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.779
Πόντοι
216
Απλά να θυμίσω ότι η πλειοψηφία του δικαστηρίου αποτελέιται από ενόρκους.
Το λέω σαν τροφή για σκέψη. Πιο πιθανός είναι ο επηρεασμός τους από σκοτεινές δυνάμεις του παρακράτους ή από τις πορείες και τις απειλές του όχλου;
Και γιατί το ένα να είναι κακό και το δεύτερο καλό;
Λέω εγώ τώρα...

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
Αστα αυτα τύπε
Εισαι οπαδος της χρυσης αυγης, ξεσκεπαστηκες
Μην αρχιζεις τωρα τα "άλλο εγραψα και αλλο καταλαβες"
(Ούπς, κατι μου θυμιζει αυτο)
μόνο φασίστα δεν με έχουν αποκαλέσει ακόμα εδώ τύπε

καιρός να γίνει και αυτό :rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.779
Πόντοι
216
Διάβασα σε κάποια άρθρα οτι η κατηγορία δεν ισχύει για το Μίχο αλλά παραμένει για τους υπόλοιπους 23. Δεν γνωριζω τι συμβαίνει γι'αυτό και έβαλα το αν ισχύει το ρεπορτάζ.
Αν όχι, καλώς.
Αν ναι, υπάρχει θέμα.
Όπως είδαμε, τα άρθρα τα έχουν κάνει αχταρμά.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
εγώ δεν είπα ότι είναι....γιατί να μην κρίνουμε αυτό που είπε η εισαγγελέας?

δεν θα την απολύσουμε ούτε θα την επηρεάσουμε....γνώμη εκφράζουμε...

εμένα μου φαίνεται παράλογο να λες κάτι τέτοιο για ένα κακοποιημένο παιδί....ούτε όχλος ούτε τίποτα...αντικειμενικά και επί του πρακτέου...πως μπορεί ένα παιδί 10-12 χρονών να έχει ελεύθερη βούληση για να βγει στην πορνεία???
Κάνεις ένα τεράστιο λάθος: μιλάς υποθετικά και αποσπασματικά. Αν ήμουν στο δικαστήριο όλες τις ημέρες και είχα ακούσει το σύνολο της διαδικασίας και άκουγα και την εισαγγελική πρόταση, θα σου έλεγα επακριβώς μία δική μου άποψη και θα έκρινα την εισαγγελική πρόταση. Τώρα ό,τι και να σου πω είναι εικασία χωρίς βάση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
Κάνεις ένα τεράστιο λάθος: μιλάς υποθετικά και αποσπασματικά. Αν ήμουν στο δικαστήριο όλες τις ημέρες και είχα ακούσει το σύνολο της διαδικασίας και άκουγα και την εισαγγελική πρόταση, θα σου έλεγα επακριβώς μία δική μου άποψη και θα έκρινα την εισαγγελική πρόταση. Τώρα ό,τι και να σου πω είναι εικασία χωρίς βάση.
δεν μπορώ να φανταστώ καμία συνθήκη κάτω από την οποία αυτό το παιδάκι λειτουργούσε αυτοβούλως με συναίσθηση του τι κάνει....οπότε ότι και να λέχθηκε.....ότι έγινε ήταν απόνερα της κακοποίησης που υπέστη όταν το αποπλάνησε αυτός.

Εμένα η λογική μου αυτό λέει, ψυχολόγοι που έχω ακούσει να μιλάνε αυτό λένε.

Η εισαγγελέας από αυτά που ακούμε είπε ότι εκπορνεύτηκε με την θέληση του.

Τα παιδάκια που λένε ότι βίαζε αυτός με την κιβωτό....τελικά τα βίαζε ή να αποπλανούσε?????

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
δεν μπορώ να φανταστώ καμία συνθήκη κάτω από την οποία αυτό το παιδάκι λειτουργούσε αυτοβούλως με συναίσθηση του τι κάνει....οπότε ότι και να λέχθηκε.....ότι έγινε ήταν απόνερα της κακοποίησης που υπέστη όταν το αποπλάνησε αυτός.

Εμένα η λογική μου αυτό λέει, ψυχολόγοι που έχω ακούσει να μιλάνε αυτό λένε.

Η εισαγγελέας από αυτά που ακούμε είπε ότι εκπορνεύτηκε με την θέληση του.

Τα παιδάκια που λένε ότι βίαζε αυτός με την κιβωτό....τελικά τα βίαζε ή να αποπλανούσε?????
Δεν μπορώ να φανταστώ ένα παιδάκι δώδεκα ετών να κάνει ένα ειδεχθές έγκλημα, οι ψυχές είναι τόσο αθώες σε αυτή την ηλικία.

Βρες το λάθος στην παραπάνω πρόταση.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.779
Πόντοι
216
Κάτσε να γίνει καμιά ανατροπή και να τον καταδικάσουν οι ένορκοι ΚΑΙ για βιασμό (εκτός από όλα τα άλλα) και να πάνε τζάμπα οι πορείες και τα πτυχία Σχολής Δικαστών στα social media.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
Δεν μπορώ να φανταστώ ένα παιδάκι δώδεκα ετών να κάνει ένα ειδεχθές έγκλημα, οι ψυχές είναι τόσο αθώες σε αυτή την ηλικία.

Βρες το λάθος στην παραπάνω πρόταση.
Δεν είπα ακριβώς αυτό όμως....

είπα ότι το παιδάκι έκανε ότι έκανε....αφού πρώτα το είχε τραυματίσει ψυχολογικά το κτήνος και το χειραγωγούσε.

έχει μεγάλη διαφορά. Και νομίζω ότι και νομικά δεν είναι το ίδιο...είναι?

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Δεν είπα ακριβώς αυτό όμως....

είπα ότι το παιδάκι έκανε ότι έκανε....αφού πρώτα το είχε τραυματίσει ψυχολογικά το κτήνος και το χειραγωγούσε.

έχει μεγάλη διαφορά. Και νομίζω ότι και νομικά δεν είναι το ίδιο...είναι?
Βρες το λάθος σε αυτό που είπα και θα βρεις το λάθος και στο δικό σου συλλογισμό.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
Βρες το λάθος σε αυτό που είπα και θα βρεις το λάθος και στο δικό σου συλλογισμό.
δηλαδή με λίγα λόγια μου λες ότι η εισαγγελέας έκρινε την στάση και τις επιλογές του παιδιού και συμπέρανε ότι δεν είναι και τόσο αθώο?

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815

Ούτε πνεύμα πουλάω και σίγουρα ξέρω να διαβάζω.
Τώρα όμως το γράφεις σωστά για την ΧΑ γιατί και στοιχεία υπάρχουν και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες το αποδεικνύουν και όλα δείχνουν ότι είναι οργανωμένοι δολοφόνοι.
Όσο για το Φύρερ εννοώ τον Μιχαλολιάκο που τόσο τον αγαπάει.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
δηλαδή με λίγα λόγια μου λες ότι η εισαγγελέας έκρινε την στάση και τις επιλογές του παιδιού και συμπέρανε ότι δεν είναι και τόσο αθώο?
Σου έχω απαντήσει. Έχεις προαποφασίσει ότι ο Μίχος θέλει κρέμασμα. Δεν μπορώ να σου αλλάξω την άποψη. Δεν ξέρω τη δικογραφία, δεν άκουσα την αιτιολόγηση της Εισαγγελικής πρότασης. Όλα τα άλλα είναι για να δικαιολογήσουμε το λιθοβολισμό του κατηγορουμένου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom