Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.801
- Πόντοι
- 3.656
παίζει να συμφωνούσε μαζί μου κυριολεκτικά 2 μυνήματα πιο πάνωπεριορισμενη αντιληψη φιλε, μην σκας
παίζει να συμφωνούσε μαζί μου κυριολεκτικά 2 μυνήματα πιο πάνωπεριορισμενη αντιληψη φιλε, μην σκας
Διάβασα σε κάποια άρθρα οτι η κατηγορία δεν ισχύει για το Μίχο αλλά παραμένει για τους υπόλοιπους 23. Δεν γνωριζω τι συμβαίνει γι'αυτό και έβαλα το αν ισχύει το ρεπορτάζ.Στα σαιτ δεν αναφερουν να εχουν κατηγορηθεί γαι βιασμό, αλλά για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο του 339 ΠΚ.
Εγω σε καταλαβαινω απολυτα, ειλικρινα απορω.παίζει να συμφωνούσε μαζί μου κυριολεκτικά 2 μυνήματα πιο πάνω
εσύ δεν το έπιασες και θες να πουλήσεις και πνεύμαΤώρα το έπιασες;
Καθένας κρίνεται. Προσωπικά δεν κρίνω την Εισαγγελέα ούτε καλή ούτε κακή. Αυτό που λέω είναι το εξής απλό: οι δικαστές είναι αυτοί που αποφασίζουν, όχι οι φωνασκούντες στα social.Δεν το είπα για αυτό...
θεωρώ μαλακία όλη αυτή την ''cancel'' μαλακία που αποφασίζει η κοινότητα των σόσιαλ ποιος είναι τι.
αν ο δικαστής αποφασίζει με γνώμονα τα σόσιαλ τότε πρέπει να πάει σπίτι του προφανώς.
Εγώ ρώτησα κάτι συγκεκριμένο....σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε φαίνεται η εισαγγελέας να εννόησε ότι το παιδάκι εκπορνεύθηκε με την θέληση του...και πήγε μαζί με τον μίχο με την θέληση του.
Δεν είναι προκλητικό αυτό να λέγεται???? Ποιά θέληση του ακριβώς??? που του είχε καταστρέψει την ψυχολογία? έχει δει κανένας ψυχολόγους που μιλάνε για αυτό το παιδί?
Βασικά σιχαίνεσαι τις εκλογές, περιττές θα έλεγα για χουντικούς.Φιλε η χώρα είναι ένα μπουρδέλο το κράτος γαμαει τον Έλληνα και εμείς σφυρίζουμε δημοκρατικά.ωθελω να έρθουν αυτά τα χρόνια που ακούω τις χούντας που είχαν περιορισμούς αλλά είχαν ασφάλεια.θελω να μεγαλώσω τα παιδιά μου στην Ελλάδα όχι στο μπουρδέλο που έχουν φτιάξει. Ξερνάω την δημοκρατία μας. Και αν με πεις κοματοποιημενο θα σου πω ότι μετά από ένα βίντεο πρην πολλά χρονακια πίσω με έκανε να μην πλησιάζω τις εκλογές. Σιχαίνομαι να τους βλέπω και να τους ακουω
Αστα αυτα τύπεεσύ δεν το έπιασες και θες να πουλήσεις και πνεύμα
εγώ εννούσα ότι ενώ δεν στηνόταν κατηγορία για την χα ως εγκληματική οργάνωση...τουλάχιστον έτσι φαίνεται....
στην πραγματικότητα η χρυσή αυγή ήταν εγκληματική οργάνωση....αν και δεν μπορούσαν να το αποδείξουν εκείνη την ώρα....και η κουτσή μαρία ξέρει ότι ήταν εγκληματίες.
είσαι σίγουρος ότι ξέρεις να διαβάζεις????
εγώ δεν είπα ότι είναι....γιατί να μην κρίνουμε αυτό που είπε η εισαγγελέας?Καθένας κρίνεται. Προσωπικά δεν κρίνω την Εισαγγελέα ούτε καλή ούτε κακή. Αυτό που λέω είναι το εξής απλό: οι δικαστές είναι αυτοί που αποφασίζουν, όχι οι φωνασκούντες στα social.
μόνο φασίστα δεν με έχουν αποκαλέσει ακόμα εδώ τύπεΑστα αυτα τύπε
Εισαι οπαδος της χρυσης αυγης, ξεσκεπαστηκες
Μην αρχιζεις τωρα τα "άλλο εγραψα και αλλο καταλαβες"
(Ούπς, κατι μου θυμιζει αυτο)
Όπως είδαμε, τα άρθρα τα έχουν κάνει αχταρμά.Διάβασα σε κάποια άρθρα οτι η κατηγορία δεν ισχύει για το Μίχο αλλά παραμένει για τους υπόλοιπους 23. Δεν γνωριζω τι συμβαίνει γι'αυτό και έβαλα το αν ισχύει το ρεπορτάζ.
Αν όχι, καλώς.
Αν ναι, υπάρχει θέμα.
Κάνεις ένα τεράστιο λάθος: μιλάς υποθετικά και αποσπασματικά. Αν ήμουν στο δικαστήριο όλες τις ημέρες και είχα ακούσει το σύνολο της διαδικασίας και άκουγα και την εισαγγελική πρόταση, θα σου έλεγα επακριβώς μία δική μου άποψη και θα έκρινα την εισαγγελική πρόταση. Τώρα ό,τι και να σου πω είναι εικασία χωρίς βάση.εγώ δεν είπα ότι είναι....γιατί να μην κρίνουμε αυτό που είπε η εισαγγελέας?
δεν θα την απολύσουμε ούτε θα την επηρεάσουμε....γνώμη εκφράζουμε...
εμένα μου φαίνεται παράλογο να λες κάτι τέτοιο για ένα κακοποιημένο παιδί....ούτε όχλος ούτε τίποτα...αντικειμενικά και επί του πρακτέου...πως μπορεί ένα παιδί 10-12 χρονών να έχει ελεύθερη βούληση για να βγει στην πορνεία???
δεν μπορώ να φανταστώ καμία συνθήκη κάτω από την οποία αυτό το παιδάκι λειτουργούσε αυτοβούλως με συναίσθηση του τι κάνει....οπότε ότι και να λέχθηκε.....ότι έγινε ήταν απόνερα της κακοποίησης που υπέστη όταν το αποπλάνησε αυτός.Κάνεις ένα τεράστιο λάθος: μιλάς υποθετικά και αποσπασματικά. Αν ήμουν στο δικαστήριο όλες τις ημέρες και είχα ακούσει το σύνολο της διαδικασίας και άκουγα και την εισαγγελική πρόταση, θα σου έλεγα επακριβώς μία δική μου άποψη και θα έκρινα την εισαγγελική πρόταση. Τώρα ό,τι και να σου πω είναι εικασία χωρίς βάση.
Δεν μπορώ να φανταστώ ένα παιδάκι δώδεκα ετών να κάνει ένα ειδεχθές έγκλημα, οι ψυχές είναι τόσο αθώες σε αυτή την ηλικία.δεν μπορώ να φανταστώ καμία συνθήκη κάτω από την οποία αυτό το παιδάκι λειτουργούσε αυτοβούλως με συναίσθηση του τι κάνει....οπότε ότι και να λέχθηκε.....ότι έγινε ήταν απόνερα της κακοποίησης που υπέστη όταν το αποπλάνησε αυτός.
Εμένα η λογική μου αυτό λέει, ψυχολόγοι που έχω ακούσει να μιλάνε αυτό λένε.
Η εισαγγελέας από αυτά που ακούμε είπε ότι εκπορνεύτηκε με την θέληση του.
Τα παιδάκια που λένε ότι βίαζε αυτός με την κιβωτό....τελικά τα βίαζε ή να αποπλανούσε?????
Δεν είπα ακριβώς αυτό όμως....Δεν μπορώ να φανταστώ ένα παιδάκι δώδεκα ετών να κάνει ένα ειδεχθές έγκλημα, οι ψυχές είναι τόσο αθώες σε αυτή την ηλικία.
Βρες το λάθος στην παραπάνω πρόταση.
Βρες το λάθος σε αυτό που είπα και θα βρεις το λάθος και στο δικό σου συλλογισμό.Δεν είπα ακριβώς αυτό όμως....
είπα ότι το παιδάκι έκανε ότι έκανε....αφού πρώτα το είχε τραυματίσει ψυχολογικά το κτήνος και το χειραγωγούσε.
έχει μεγάλη διαφορά. Και νομίζω ότι και νομικά δεν είναι το ίδιο...είναι?
δηλαδή με λίγα λόγια μου λες ότι η εισαγγελέας έκρινε την στάση και τις επιλογές του παιδιού και συμπέρανε ότι δεν είναι και τόσο αθώο?Βρες το λάθος σε αυτό που είπα και θα βρεις το λάθος και στο δικό σου συλλογισμό.
Ούτε πνεύμα πουλάω και σίγουρα ξέρω να διαβάζω.εσύ δεν το έπιασες και θες να πουλήσεις και πνεύμα
εγώ εννούσα ότι ενώ δεν στηνόταν κατηγορία για την χα ως εγκληματική οργάνωση...τουλάχιστον έτσι φαίνεται....
στην πραγματικότητα η χρυσή αυγή ήταν εγκληματική οργάνωση....αν και δεν μπορούσαν να το αποδείξουν εκείνη την ώρα....και η κουτσή μαρία ξέρει ότι ήταν εγκληματίες.
είσαι σίγουρος ότι ξέρεις να διαβάζεις????
Σου έχω απαντήσει. Έχεις προαποφασίσει ότι ο Μίχος θέλει κρέμασμα. Δεν μπορώ να σου αλλάξω την άποψη. Δεν ξέρω τη δικογραφία, δεν άκουσα την αιτιολόγηση της Εισαγγελικής πρότασης. Όλα τα άλλα είναι για να δικαιολογήσουμε το λιθοβολισμό του κατηγορουμένου.δηλαδή με λίγα λόγια μου λες ότι η εισαγγελέας έκρινε την στάση και τις επιλογές του παιδιού και συμπέρανε ότι δεν είναι και τόσο αθώο?