Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
230
Πόντοι
21
Δεν απαντά αυτό στην ερώτηση μου.

Όλοι αυτό που θες εσύ θέλουν αλλά δεν μπορεί επειδή είναι αυτό που θες εσύ να καταδικάσεις κάποιους άλλους. Αυτοί στην εξορία παιδιά δεν είχαν?

Ο καθένας θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά του στην Ελλάδα που θέλει αυτός.

Απλά σου εξηγώ ότι η χα είχε ως πρότυπο την χούντα...και η χούντα πρεσβεύει την βία που σου εξήγησα. Και αν δεχτείς την χούντα του παπαδόπουλου μπορεί κάποια στιγμή να έρθει και η χούντα των κουμουνιστών.

και τότε θα είσαι εσύ στο καράβι για την εξορία και δεν θα σου αρέσει καθόλου και τα παιδιά σου θα πεθάνουν από την πείνα.

οπότε κάτσε στην Δημοκρατία που έχει χώρο για όλους. Και κοίτα πως να κάνεις καλύτερη την δημοκρατία με το να ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.
Να πάω να ψηφίσω? Μήπως να σταματήσετε εσείς να ψιφηζευαι τα κόμματα που αθωώνουν τους παιδοφιλους

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Να πάω να ψηφίσω? Μήπως να σταματήσετε εσείς να ψιφηζευαι τα κόμματα που αθωώνουν τους παιδοφιλους
Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι εγώ ψηφίζω νδ τύπε?

επειδή δεν μου αρέσει η χα?

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
230
Πόντοι
21
Δεν έχεις σκεφτεί ότι με το να ψηφίζεις εξουσιοδότησες τον κάθε ανώμαλο να αποφασίζει για σένα και το παιδί σου. Οι χούντα φίλε ήταν Έλληνες και το έχω ακούσει από όλους πλέον μπλε πράσινους και κόκκινους όσο και να σου φαίνεται παραξενο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι εγώ ψηφίζω νδ τύπε?

επειδή δεν μου αρέσει η χα?
Δεν μιλάω για σένα φίλε γενικά μιλάω το 41% δεν είσαι μόνο εσύ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Δεν έχεις σκεφτεί ότι με το να ψηφίζεις εξουσιοδότησες τον κάθε ανώμαλο να αποφασίζει για σένα και το παιδί σου. Οι χούντα φίλε ήταν Έλληνες και το έχω ακούσει από όλους πλέον μπλε πράσινους και κόκκινους όσο και να σου φαίνεται παραξενο

Δεν μιλάω για σένα φίλε γενικά μιλάω το 41% δεν είσαι μόνο εσύ.
Δεν υπάρχει 41%....20% του κόσμου ήταν.

Αν δεν ψηφίζεις τότε πάνε να ψηφίσουν μόνο τα κομματόσκυλα και βγαίνει το 41%...τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν όσοι απέχουν? Αυτοί ΘΕΛΟΥΝ να μην ψηφίσεις χάρη τους κάνεις...τους ανώμαλους βοηθάς και εσύ νομίζεις ότι τους έκανες τη μούρη κρέας.

και εγώ Έλληνας είμαι τύπε και δεν μου αρέσει ούτε η φάλαγγα σε κουμούνια ούτε η εξορία ούτε τα βασανιστήρια ούτε οι ταγματασφαλίτες ούτε η απαγόρευση της κυκλοφορίας ούτε τα κρατητήρια.

Δεν σε κατάλαβα....μόνο οι φασίστες δικαιούνται να είναι Έλληνες? Και τι Έλληνας είναι αυτός που βασανίζει Έλληνες?

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
230
Πόντοι
21
Συγνώμη αλλά πρέπει να κλείσω. Δεν ξέρω αν οι απόψεις μου σας χάλασαν αλλα είπα αυτό που νιώθω. Ελπίζω μια μετά να ενωθούν οι Έλληνες και να βγει κάτι καλό. Προς το πάρω δείτε το βίντεο του Ρένου Αποστολίδη περί αποχής. Ίσως αλλάξουμε κάτι όλοι ΜΑΖΕΜΈΝΟΙ

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
230
Πόντοι
21
Δεν υπάρχει 41%....20% του κόσμου ήταν.

Αν δεν ψηφίζεις τότε πάνε να ψηφίσουν μόνο τα κομματόσκυλα και βγαίνει το 41%...τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν όσοι απέχουν? Αυτοί ΘΕΛΟΥΝ να μην ψηφίσεις χάρη τους κάνεις...τους ανώμαλους βοηθάς και εσύ νομίζεις ότι τους έκανες τη μούρη κρέας.

και εγώ Έλληνας είμαι τύπε και δεν μου αρέσει ούτε η φάλαγγα σε κουμούνια ούτε η εξορία ούτε τα βασανιστήρια ούτε οι ταγματασφαλίτες ούτε η απαγόρευση της κυκλοφορίας ούτε τα κρατητήρια.

Δεν σε κατάλαβα....μόνο οι φασίστες δικαιούνται να είναι Έλληνες? Και τι Έλληνας είναι αυτός που βασανίζει Έλληνες?
Μα μέχρι τώρα στην δημοκρατία μας οι κομμουνιστές είναι οι φασίστες η κάνω λαθος

Καλή συνέχεια παιδιά εγω ψιφηζω πουτανακια μόνο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Μα μέχρι τώρα στην δημοκρατία μας οι κομμουνιστές είναι οι φασίστες η κάνω λαθος
Λάθος κάνεις...

και οι κουμουνιστές φασίστες είναι αλλά δεν επικράτησαν στην Ελλάδα

και οι χουνταίοι φασίστες είναι και έζησε η χώρα την επταετία.

Φασίστες δεν είναι όσοι πάνε και ψηφίζουν και σέβονται την ελευθερία όλων να έχουν έκφραση στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος.

και αν δεν τους αρέσει ο νόμος ψηφίζουν κάποιον για να τον αλλάξει.

ο φασίστας δεν έχει να κάνει με την ιδεολογία αλλά με τα σκατά στον εγκέφαλο...όποιος επιβάλεται με την βία είναι φασίστας.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.394
Πόντοι
786
Οταν ενα κομμα εχει 2-3 εκατομμυρια οπαδους και στελέχη,φυσικά και καποιοι εξ αυτων θα ειναι βιαστες,απατεωνες,κλέφτες και γενικά παραβατικοί.
Αυτό δεν στιγματίζει το κομμα.
γνωρίζουμε όμως ότι οι φυλακισμένοι ψηφίζουν με συντριπτική πλειοψηφία σύριζα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
ε ναι αφού κανένας νεοδημοκράτης δεν έχει δει το κάγκελο από κοντά όλους λάδι τους βγάζουν :confused:

• Like
Αντιδράσεις: baroc

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Tι σχεση εχουν φιλε μου οι γνωριμίες με την απονομη Δικαιοσύνης;Ασχετα πραγματικά.

Η εισαγγελέας έκρινε οτι δεν εχει τελεσθεί η πράξη του βιασμου,έχουν ομως τελεσθεί αλλά κακουργηματα.
Γιατί ξεσηκώθηκαν ολοι οι άσχετοι;
Αυτός ειναι ο λόγος διεξαγωγής μίας δίκης.

(η απάντηση είναι οτι κάποιοι βλέπουν κάποια...συνδεση του Μιχου με την ΝΔ-αυτό είναι το κινητρό τους και οχι φυσικά οτι νοιαστηκαν για το παιδί)
Tι σχεση εχουν φιλε μου οι γνωριμίες με την απονομη Δικαιοσύνης;Ασχετα πραγματικά.

Πλάκα κάνεις, έτσι;
θες να μας πεις ότι αν δεν έχεις γνωριμίες να πέσουν τα κατάλληλα τηλ.έχεις την ίδια αντιμετώπιση.
Και ότι η δικαιοσύνη είναι υπέρ του αδικημένου και της αλήθειας;

Η εισαγγελέας έκρινε οτι δεν εχει τελεσθεί η πράξη του βιασμου,έχουν ομως τελεσθεί αλλά κακουργηματα.
Γιατί ξεσηκώθηκαν ολοι οι άσχετοι;

Αυτός ειναι ο λόγος διεξαγωγής μίας δίκης.

Δηλαδή δεν είναι βιασμός όταν το ίδιο το καθίκι έγραφε ότι είχανε σχέση από 10-11 ετών.
Δεν έπαιζε έμμεσα με την ψυχολογία της όταν της έδειχνε το πιστόλι που είχε.
Και όταν έλεγε για τα λεφτά μισά μισά που τώρα λέει ότι το έλεγε για πλάκα, δεν λέει τίποτα.

(η απάντηση είναι οτι κάποιοι βλέπουν κάποια...συνδεση του Μιχου με την ΝΔ-αυτό είναι το κινητρό τους και οχι φυσικά οτι νοιαστηκαν για το παιδί)

η απάντηση είναι ότι έχει άμεση σύνδεση με την ΝΔ και το έδειχνε ανά πάσα ώρα και στιγμή με φωτογραφίες, με συναντήσεις κτλ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Mπραβο στην εισαγγελέα που τεκμηριωμένα διατύπωσε την αποψη της κοντρα σε ολους.
Όπως επίσης μπράβο στην εισαγγελέα τη δικης της ΧΑ που επίσης κοντρα σε ολους διατύπωσε την αποψε οτι η ΧΑ δεν ηταν εγκληματική οργανωση.(εκεί η πίεση ηταν ακομα μεγαλύτερη)

Τέτοιους δικαστικούς θέλουμε.Ανεξάρτητους.

υγ ΟΛΟΙ μιλάμε χωρίς καν να ξξερουμε τί εχει γινει ακριβως στην υπόθεση,δηλ. δεν ξερουμε την δικογραφία.
Είναι σα να κανεις διαγνωση χωρίς να εχεις δει τον ασθενή.

Και σε αυτό προστίθεται η αγνοια του νομου και η τοξικότητα και δημιουργείται ενα ωραίο κοκτέηλ.
Mπραβο σου φιλε
Τετοιες φωνες κοινης λογικης και νηφαλιοτητας ειναι πολυτιμες

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
ε ναι αφού κανένας νεοδημοκράτης δεν έχει δει το κάγκελο από κοντά όλους λάδι τους βγάζουν :confused:
με την εισαγγελεα τα βαζουν οι ασχετοι, οι γνώστες πανε και μαυριζουν ΝΔ στις ευρωεκλογες, απο εκει ξεκιναει το κακο :hi:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
το αστείο είναι ότι και η χρυσή αυγή ήταν (όχι το κόμμα αλλά τα μέλη) στην πραγματικότητα εγκληματική οργάνωση και ο μίχος βίασε την ψυχή του παιδιού και το κατέστρεψε για πάντα....:confused:
Συμφωνώ με όλα εκτός της παρένθεσης. Εγκληματική οργάνωση είναι το κόμμα και πολλά, εάν όχι όλα, από τα στελέχη του.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.759
Πόντοι
2.356
Μην παρασυρεστε απο τους αμορφωτους δημοσιογραφους που πονταρουν στο θυμικο του κοσμου γα την τηλεθεαση

Η Κα Πανταζη τα εξηγησε για οποιον εχει στοιχειωδη μορφωση. Κανεις δεν ειπε οτι ο τυπος δεν ειναι παλιανθρωπος, γιανα σταθει ομως η κατηγορια βιασμου επρεπε να της κανουν την πραξη με το ζορι.

Επισης ενα 12 χρονο εχει πλεον ποινικο καταλογισμο, μπορει στη συγκεκριμενη περιπτωση να μη μας αρεσει, ομως αν δεν υπηρχε, θα μπορουσε πχ μια ομαδα 12 χρονων ρομα να πιανει, να βιαζει παιδια χωρις συνεπειες
Tο θέμα ξεκίνησε από το ότι η εισαγγελέας πρότεινε αθώωση για το βιασμό μόνο για το Μίχο.
Για τους υπόλοιπους η κατηγορία για βιασμό παραμένει. Ενω έχουν κάνει όλοι το ίδιο ακριβώς πράγμα.
Έκαναν σεξ με το κοριτσάκι, χωρίς άσκηση βίας.
Αν λοιπόν αυτό το ρεπορτάζ ισχύει, έχουμε θέμα.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Αποψή σου
Για ΧΑ διαφωνώ,δεν ηταν οργανωμενη εγκληματική οργανωση αλλά έγιναν κάποιες περιστασιακές πράξεις.
Για Μιχο δεν εχω ιδέα τι έχει συμβεί ακριβως,χωρίς να εχω διαβασει τη δικογραφία.
Η ΧΑ ήταν καλά οργανωμένη εγκληματική οργάνωση με αρχηγό, υπαρχηγό, ιεραρχία, ομάδες κρούσης και ότι κινείται σφάζεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Λογικό ειναι.
Θα ψηφιζουν το κομμα που εχει αποδειξει οτι νομοθετει υπέρ των συντομοτερων αποφυλακισεων

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ με όλα εκτός της παρένθεσης. Εγκληματική οργάνωση είναι το κόμμα και πολλά, εάν όχι όλα, από τα στελέχη του.
Δεν ήταν το κόμμα....αν και αυτοί προφανώς μοίραζαν το κρατικό χρήμα στα εγκληματικά στοιχεία που είχαν εκεί για μέλη...τους άσβερκους γυμναστηριακούς μπράβους δηλαδή

αλλά ως κόμμα αντιπολίτευσης δεν έκαναν κακή δουλειά...ίσα ίσα στις επιτροπές 2-3 που μπορούσαν να αρθρώσουν 2 λέξεις έκαναν καλές τοποθετήσεις.

οι περισσότεροι από αυτούς βέβαια δεν ήξεραν ούτε να μιλήσουν....

άλλες δράσεις ήταν εγκληματικές...τις οποίες βέβαια χρηματοδοτούσαν όπως φάνηκε με τα λεφτά των φορολογούμενων....πλήρωνες εσύ φόρους για να δίνει μισθό ο μιχαλολιάκος στους γηπεδικούς....

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Διακεκριμένη κατάχρηση σε ασελγια = βιασμός (όταν δεν περιλαμβάνεται απειλή βίας η κατά της ζωης) και η ποινή είναι κατ ελάχιστο 10 χρόνια
Αν ο βιασμός δεν περιλαμβάνει απειλή βίας/ζωής, σημαίνει ότι τελείται με τη μορφή της σωματικής βίας. Ούτε στη μια, ούτε στην άλλη περίπτωση ταυτίζεται με την κατάχρηση σε ασέλγεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom