Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
σοβαρα τωρα ,αν δεν το εγραφε ο γκεομαν που ειναι καθυστερημενος με τη βουλα ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ,οτι ενα δεκαχρονο παιδακι καθοταν αδιαμαρτυρητα να το βιασει ο μιχος?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.962
Πόντοι
12.756
χαχαχαχα αυτο ακριβως.....και υπαρχουν ακομα τυποι που γλυφουν την κωλοτρυπα του κουλη του αδωνι και γενικα σε οσους πολιτικους κανουν αυτα....η πλακα ειναι δεν το κανουν απο συμφερον αλλα απο καυλα να νοιωθουν πιονια ραγιαδες και καυλα να γλυφουν κωλαντερα....
σιχαθικα τον αλεξ και τους ομοιους του

ο Αλεξ ο λαδοπόντικας

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.769
Πόντοι
3.656
το ότι πριν φτάσει στην ηλικία των 12 και το ''δεχτεί αδιαμαρτύρητα'' είχε υποστεί πλύση εγκεφάλου και ψυχολογικό "ακρωτηριασμό'' ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει δεν το μετράει κανένας μάλλον....

όπως και τα παιδάκια των γύφτων...δεν γενιούνται εγκληματίες αυτοί τα κάνουν.

έχουμε χάσει το μέτρο μου φαίνεται.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.945
Πόντοι
6.515
είναι μυστήρια η ζωή ε....είδες πως η εισαγγελέας σε ένα θέμα που συμφέρει είναι καλή και στο άλλο κακή ε???

εγώ ξέρω και μπορώ να κατανοήσω και γιατί η εισαγγελέας δεν πρότεινε την χα ως εγκληματική οργάνωση...γιατί δεν στηνόταν η κατηγορία...δεν είχαν στοιχεία - όχι δεν υπήρχαν στοιχεία-

και ξέρω γιατί και δεν θεωρεί ο νόμος βιασμό αυτό που έκανε ο μίχος - αλλά το παιδί βιάστηκε ψυχικά-

οπότε ίσως να αποφασίσεις αν εμπιστεύεσαι την δικαιοσύνη μόνο σε αυτά που σου αρέσουν...αλλιώς κάνε γαργάρα ότι αποφασίζει.

Άκου τα ηχητικά της χα και αποφάσισε για τον εαυτό σου αν ήταν εγκληματίες ή όχι.
αλλο εγραψα αλλο καταλαβες, μαλλον απο βιασυνη να απαντησεις, συνεκρινα δυο περιπτωσεις που το κοινο περι δικαιου αισθημα οπως διαμορφωθηκε απο τα ΜΜΕ δεν συμφωνει με τις προτασεις των εισαγγελεων

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
χαχαχαχα αυτο ακριβως.....και υπαρχουν ακομα τυποι που γλυφουν την κωλοτρυπα του κουλη του αδωνι και γενικα σε οσους πολιτικους κανουν αυτα....η πλακα ειναι δεν το κανουν απο συμφερον αλλα απο καυλα να νοιωθουν πιονια ραγιαδες και καυλα να γλυφουν κωλαντερα....
σιχαθικα τον αλεξ και τους ομοιους του
υπαρχει ηδη διαγνωση ναξερεις για αυτο που σου συμβαινει....

"Να το προσεξεις, δειχνει προσωπικη δυστυχια" @alex71

καλως ηρθες στο κλαμπ των προσωπικα δυστυχισμενων!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.855
Πόντοι
5.506
φτου σας μαλακες γλυφωκωλαριοι γαμω το κρατος σας γαμω τους νομους σας γαμω και την κυβερνηση σας..... (2 πελατες)
παω στα αθλητικα που θα χαρω θριαμβο θρυλου και θα στηριξω παοκ....
σιχαματα που δεν ηταν βιασμος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.855
Πόντοι
5.506
υπαρχει ηδη διαγνωση ναξερεις για αυτο που σου συμβαινει....

"Να το προσεξεις, δειχνει προσωπικη δυστυχια" @alex71

καλως ηρθες στο κλαμπ των προσωπικα δυστυχισμενων!
ναι συγκινηθηκα τωρα απο εναν τυπο που εχει γαμησει 2 φορες στην ζωη του εχει κερδισει μια δικη συναινετικου δικαστηριου και η μονη επιτυχια του ειναι να εχει γινει ο πιο γλυτσας στο μπου....
καληνυχτα ελλαδα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.769
Πόντοι
3.656
αλλο εγραψα αλλο καταλαβες, μαλλον απο βιασυνη να απαντησεις, συνεκρινα δυο περιπτωσεις που το κοινο περι δικαιου αισθημα οπως διαμορφωθηκε απο τα ΜΜΕ δεν συμφωνει με τις προτασεις των εισαγγελεων
ναι...δεν είπες μόνο αυτό...έκρινες και την πρόταση της εισαγγελέως για την χρυσή αυγή ως σωστή...γιατί προφανώς δεν θεωρείς τους χρυσαυγήτες εγκληματίες.

και αυτό που σου είπα εγώ είναι ότι μπορεί η εισαγγελέας να έκρινε βάσει στοιχείων αλλά η πραγματικότητα ήταν άλλη και για την χα και για τον μίχο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.855
Πόντοι
5.506
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ Ο ΜΙΧΟΣ

Αυστηροποιήθηκε η πρόταση της εισαγγελέως για τον Μίχο, του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα​

:2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
214
Πόντοι
21
ναι...δεν είπες μόνο αυτό...έκρινες και την πρόταση της εισαγγελέως για την χρυσή αυγή ως σωστή...γιατί προφανώς δεν θεωρείς τους χρυσαυγήτες εγκληματίες.

και αυτό που σου είπα εγώ είναι ότι μπορεί η εισαγγελέας να έκρινε βάσει στοιχείων αλλά η πραγματικότητα ήταν άλλη και για την χα και για τον μίχο.
Θα ήθελα να κυβερνούσε παντός η ΧΑ τώρα να δω τι σκατα θα κάνανε με τους παιδοβιαστές.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.769
Πόντοι
3.656
Θα ήθελα να κυβερνούσε παντός η ΧΑ τώρα να δω τι σκατα θα κάνανε με τους παιδοβιαστές.
Μια ερώτηση μόνο :

Θα δεχόσουν μια κυβέρνηση που στέλνει στη γιάρο τους ''αντιφρονούντες'' εαν στέλνει και στο απόσπασμα τους παιδοβιαστές?

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
214
Πόντοι
21
Μια ερώτηση μόνο :

Θα δεχόσουν μια κυβέρνηση που στέλνει στη γιάρο τους ''αντιφρονούντες'' εαν στέλνει και στο απόσπασμα τους παιδοβιαστές?
Για τους παιδοβιαστές θα ήθελα με τα 1000 τώρα αν οι αντιφρονούντες ήταν οικογενειάρχες που δεν πείραζαν θα είχα θέμα αν πάλι θα ήταν αναρχικοί οι αντιφρονούντες θα έκανα προτάσεις να τους βάλουμε με τους παιδοβιαστές ντυμένους με παμπερς

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.769
Πόντοι
3.656
Για τους παιδοβιαστές θα ήθελα με τα 1000 τώρα αν οι αντιφρονούντες ήταν οικογενειάρχες που δεν πείραζαν θα είχα θέμα αν πάλι θα ήταν αναρχικοί οι αντιφρονούντες θα έκανα προτάσεις να τους βάλουμε με τους παιδοβιαστές ντυμένους με παμπερς
τι παει να πει οικογενειάρχες? Δε μιλάω για εγκληματίες μιλάω για αντίθετους στο καθεστώς...όπως θες πες τους...από κουμούνια μέχρι καπιταλιστές.

Και το σημαντικότερο....θα δεχόσουν αυτή την κυβέρνηση αν ο αντιφρονούντας ήσουν εσύ?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.855
Πόντοι
5.506
α καλα.....κυρ παντελης
432377207_380291714825923_3154600584330794500_n.jpg

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
214
Πόντοι
21
τι παει να πει οικογενειάρχες? Δε μιλάω για εγκληματίες μιλάω για αντίθετους στο καθεστώς...όπως θες πες τους...από κουμούνια μέχρι καπιταλιστές.

Και το σημαντικότερο....θα δεχόσουν αυτή την κυβέρνηση αν ο αντιφρονούντας ήσουν εσύ?
Αν θα είχαν τα παιδιά μου παιδιά ασφάλεια υγεία κτλπ και ήταν ξανά ελεύθερη η πατρίδα μου ναι θα το ήθελα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.769
Πόντοι
3.656
Αν θα είχαν τα παιδιά μου παιδιά ασφάλεια υγεία κτλπ και ήταν ξανά ελεύθερη η πατρίδα μου ναι θα το ήθελα.
Πως θα είχαν τα παιδιά σου υγεία και ασφάλεια όταν θα έστελναν τον πατέρα τους στην εξορία επειδή δεν του αρέσει η ανελευθερία?

δηλαδή θα προσφερόσουν και θα έλεγες ήρθα να παρουσιαστώ για γιάρο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και αν έστελναν εσένα στην εξορία ποιος θα δούλευε για να τα ταίσει?

κάτι δεν έχεις υπολογίσει...

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
214
Πόντοι
21
Φιλε η χώρα είναι ένα μπουρδέλο το κράτος γαμαει τον Έλληνα και εμείς σφυρίζουμε δημοκρατικά.ωθελω να έρθουν αυτά τα χρόνια που ακούω τις χούντας που είχαν περιορισμούς αλλά είχαν ασφάλεια.θελω να μεγαλώσω τα παιδιά μου στην Ελλάδα όχι στο μπουρδέλο που έχουν φτιάξει. Ξερνάω την δημοκρατία μας. Και αν με πεις κοματοποιημενο θα σου πω ότι μετά από ένα βίντεο πρην πολλά χρονακια πίσω με έκανε να μην πλησιάζω τις εκλογές. Σιχαίνομαι να τους βλέπω και να τους ακουω

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
214
Πόντοι
21
Δες το περί αποχής του Ρένου Αποστολίδη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.769
Πόντοι
3.656
Φιλε η χώρα είναι ένα μπουρδέλο το κράτος γαμαει τον Έλληνα και εμείς σφυρίζουμε δημοκρατικά.ωθελω να έρθουν αυτά τα χρόνια που ακούω τις χούντας που είχαν περιορισμούς αλλά είχαν ασφάλεια.θελω να μεγαλώσω τα παιδιά μου στην Ελλάδα όχι στο μπουρδέλο που έχουν φτιάξει. Ξερνάω την δημοκρατία μας. Και αν με πεις κοματοποιημενο θα σου πω ότι μετά από ένα βίντεο πρην πολλά χρονακια πίσω με έκανε να μην πλησιάζω τις εκλογές. Σιχαίνομαι να τους βλέπω και να τους ακουω
Δεν απαντά αυτό στην ερώτηση μου.

Όλοι αυτό που θες εσύ θέλουν αλλά δεν μπορεί επειδή είναι αυτό που θες εσύ να καταδικάσεις κάποιους άλλους. Αυτοί στην εξορία παιδιά δεν είχαν?

Ο καθένας θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά του στην Ελλάδα που θέλει αυτός.

Απλά σου εξηγώ ότι η χα είχε ως πρότυπο την χούντα...και η χούντα πρεσβεύει την βία που σου εξήγησα. Και αν δεχτείς την χούντα του παπαδόπουλου μπορεί κάποια στιγμή να έρθει και η χούντα των κουμουνιστών.

και τότε θα είσαι εσύ στο καράβι για την εξορία και δεν θα σου αρέσει καθόλου και τα παιδιά σου θα πεθάνουν από την πείνα.

οπότε κάτσε στην Δημοκρατία που έχει χώρο για όλους. Και κοίτα πως να κάνεις καλύτερη την δημοκρατία με το να ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom