You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 328K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.962
- Πόντοι
- 12.756
χαχαχαχα αυτο ακριβως.....και υπαρχουν ακομα τυποι που γλυφουν την κωλοτρυπα του κουλη του αδωνι και γενικα σε οσους πολιτικους κανουν αυτα....η πλακα ειναι δεν το κανουν απο συμφερον αλλα απο καυλα να νοιωθουν πιονια ραγιαδες και καυλα να γλυφουν κωλαντερα....
σιχαθικα τον αλεξ και τους ομοιους του
ο Αλεξ ο λαδοπόντικας
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.769
- Πόντοι
- 3.656
το ότι πριν φτάσει στην ηλικία των 12 και το ''δεχτεί αδιαμαρτύρητα'' είχε υποστεί πλύση εγκεφάλου και ψυχολογικό "ακρωτηριασμό'' ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει δεν το μετράει κανένας μάλλον....
όπως και τα παιδάκια των γύφτων...δεν γενιούνται εγκληματίες αυτοί τα κάνουν.
έχουμε χάσει το μέτρο μου φαίνεται.
όπως και τα παιδάκια των γύφτων...δεν γενιούνται εγκληματίες αυτοί τα κάνουν.
έχουμε χάσει το μέτρο μου φαίνεται.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.945
- Πόντοι
- 6.515
αλλο εγραψα αλλο καταλαβες, μαλλον απο βιασυνη να απαντησεις, συνεκρινα δυο περιπτωσεις που το κοινο περι δικαιου αισθημα οπως διαμορφωθηκε απο τα ΜΜΕ δεν συμφωνει με τις προτασεις των εισαγγελεωνείναι μυστήρια η ζωή ε....είδες πως η εισαγγελέας σε ένα θέμα που συμφέρει είναι καλή και στο άλλο κακή ε???
εγώ ξέρω και μπορώ να κατανοήσω και γιατί η εισαγγελέας δεν πρότεινε την χα ως εγκληματική οργάνωση...γιατί δεν στηνόταν η κατηγορία...δεν είχαν στοιχεία - όχι δεν υπήρχαν στοιχεία-
και ξέρω γιατί και δεν θεωρεί ο νόμος βιασμό αυτό που έκανε ο μίχος - αλλά το παιδί βιάστηκε ψυχικά-
οπότε ίσως να αποφασίσεις αν εμπιστεύεσαι την δικαιοσύνη μόνο σε αυτά που σου αρέσουν...αλλιώς κάνε γαργάρα ότι αποφασίζει.
Άκου τα ηχητικά της χα και αποφάσισε για τον εαυτό σου αν ήταν εγκληματίες ή όχι.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.401
- Πόντοι
- 2.606
υπαρχει ηδη διαγνωση ναξερεις για αυτο που σου συμβαινει....χαχαχαχα αυτο ακριβως.....και υπαρχουν ακομα τυποι που γλυφουν την κωλοτρυπα του κουλη του αδωνι και γενικα σε οσους πολιτικους κανουν αυτα....η πλακα ειναι δεν το κανουν απο συμφερον αλλα απο καυλα να νοιωθουν πιονια ραγιαδες και καυλα να γλυφουν κωλαντερα....
σιχαθικα τον αλεξ και τους ομοιους του
"Να το προσεξεις, δειχνει προσωπικη δυστυχια" @alex71
καλως ηρθες στο κλαμπ των προσωπικα δυστυχισμενων!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 5.506
ναι συγκινηθηκα τωρα απο εναν τυπο που εχει γαμησει 2 φορες στην ζωη του εχει κερδισει μια δικη συναινετικου δικαστηριου και η μονη επιτυχια του ειναι να εχει γινει ο πιο γλυτσας στο μπου....υπαρχει ηδη διαγνωση ναξερεις για αυτο που σου συμβαινει....
"Να το προσεξεις, δειχνει προσωπικη δυστυχια" @alex71
καλως ηρθες στο κλαμπ των προσωπικα δυστυχισμενων!
καληνυχτα ελλαδα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.769
- Πόντοι
- 3.656
ναι...δεν είπες μόνο αυτό...έκρινες και την πρόταση της εισαγγελέως για την χρυσή αυγή ως σωστή...γιατί προφανώς δεν θεωρείς τους χρυσαυγήτες εγκληματίες.αλλο εγραψα αλλο καταλαβες, μαλλον απο βιασυνη να απαντησεις, συνεκρινα δυο περιπτωσεις που το κοινο περι δικαιου αισθημα οπως διαμορφωθηκε απο τα ΜΜΕ δεν συμφωνει με τις προτασεις των εισαγγελεων
και αυτό που σου είπα εγώ είναι ότι μπορεί η εισαγγελέας να έκρινε βάσει στοιχείων αλλά η πραγματικότητα ήταν άλλη και για την χα και για τον μίχο.
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Θα ήθελα να κυβερνούσε παντός η ΧΑ τώρα να δω τι σκατα θα κάνανε με τους παιδοβιαστές.ναι...δεν είπες μόνο αυτό...έκρινες και την πρόταση της εισαγγελέως για την χρυσή αυγή ως σωστή...γιατί προφανώς δεν θεωρείς τους χρυσαυγήτες εγκληματίες.
και αυτό που σου είπα εγώ είναι ότι μπορεί η εισαγγελέας να έκρινε βάσει στοιχείων αλλά η πραγματικότητα ήταν άλλη και για την χα και για τον μίχο.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.769
- Πόντοι
- 3.656
Μια ερώτηση μόνο :Θα ήθελα να κυβερνούσε παντός η ΧΑ τώρα να δω τι σκατα θα κάνανε με τους παιδοβιαστές.
Θα δεχόσουν μια κυβέρνηση που στέλνει στη γιάρο τους ''αντιφρονούντες'' εαν στέλνει και στο απόσπασμα τους παιδοβιαστές?
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Για τους παιδοβιαστές θα ήθελα με τα 1000 τώρα αν οι αντιφρονούντες ήταν οικογενειάρχες που δεν πείραζαν θα είχα θέμα αν πάλι θα ήταν αναρχικοί οι αντιφρονούντες θα έκανα προτάσεις να τους βάλουμε με τους παιδοβιαστές ντυμένους με παμπερςΜια ερώτηση μόνο :
Θα δεχόσουν μια κυβέρνηση που στέλνει στη γιάρο τους ''αντιφρονούντες'' εαν στέλνει και στο απόσπασμα τους παιδοβιαστές?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.769
- Πόντοι
- 3.656
τι παει να πει οικογενειάρχες? Δε μιλάω για εγκληματίες μιλάω για αντίθετους στο καθεστώς...όπως θες πες τους...από κουμούνια μέχρι καπιταλιστές.Για τους παιδοβιαστές θα ήθελα με τα 1000 τώρα αν οι αντιφρονούντες ήταν οικογενειάρχες που δεν πείραζαν θα είχα θέμα αν πάλι θα ήταν αναρχικοί οι αντιφρονούντες θα έκανα προτάσεις να τους βάλουμε με τους παιδοβιαστές ντυμένους με παμπερς
Και το σημαντικότερο....θα δεχόσουν αυτή την κυβέρνηση αν ο αντιφρονούντας ήσουν εσύ?
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Αν θα είχαν τα παιδιά μου παιδιά ασφάλεια υγεία κτλπ και ήταν ξανά ελεύθερη η πατρίδα μου ναι θα το ήθελα.τι παει να πει οικογενειάρχες? Δε μιλάω για εγκληματίες μιλάω για αντίθετους στο καθεστώς...όπως θες πες τους...από κουμούνια μέχρι καπιταλιστές.
Και το σημαντικότερο....θα δεχόσουν αυτή την κυβέρνηση αν ο αντιφρονούντας ήσουν εσύ?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.769
- Πόντοι
- 3.656
Πως θα είχαν τα παιδιά σου υγεία και ασφάλεια όταν θα έστελναν τον πατέρα τους στην εξορία επειδή δεν του αρέσει η ανελευθερία?Αν θα είχαν τα παιδιά μου παιδιά ασφάλεια υγεία κτλπ και ήταν ξανά ελεύθερη η πατρίδα μου ναι θα το ήθελα.
δηλαδή θα προσφερόσουν και θα έλεγες ήρθα να παρουσιαστώ για γιάρο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και αν έστελναν εσένα στην εξορία ποιος θα δούλευε για να τα ταίσει?
κάτι δεν έχεις υπολογίσει...
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Φιλε η χώρα είναι ένα μπουρδέλο το κράτος γαμαει τον Έλληνα και εμείς σφυρίζουμε δημοκρατικά.ωθελω να έρθουν αυτά τα χρόνια που ακούω τις χούντας που είχαν περιορισμούς αλλά είχαν ασφάλεια.θελω να μεγαλώσω τα παιδιά μου στην Ελλάδα όχι στο μπουρδέλο που έχουν φτιάξει. Ξερνάω την δημοκρατία μας. Και αν με πεις κοματοποιημενο θα σου πω ότι μετά από ένα βίντεο πρην πολλά χρονακια πίσω με έκανε να μην πλησιάζω τις εκλογές. Σιχαίνομαι να τους βλέπω και να τους ακουω
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Δες το περί αποχής του Ρένου Αποστολίδη.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.769
- Πόντοι
- 3.656
Δεν απαντά αυτό στην ερώτηση μου.Φιλε η χώρα είναι ένα μπουρδέλο το κράτος γαμαει τον Έλληνα και εμείς σφυρίζουμε δημοκρατικά.ωθελω να έρθουν αυτά τα χρόνια που ακούω τις χούντας που είχαν περιορισμούς αλλά είχαν ασφάλεια.θελω να μεγαλώσω τα παιδιά μου στην Ελλάδα όχι στο μπουρδέλο που έχουν φτιάξει. Ξερνάω την δημοκρατία μας. Και αν με πεις κοματοποιημενο θα σου πω ότι μετά από ένα βίντεο πρην πολλά χρονακια πίσω με έκανε να μην πλησιάζω τις εκλογές. Σιχαίνομαι να τους βλέπω και να τους ακουω
Όλοι αυτό που θες εσύ θέλουν αλλά δεν μπορεί επειδή είναι αυτό που θες εσύ να καταδικάσεις κάποιους άλλους. Αυτοί στην εξορία παιδιά δεν είχαν?
Ο καθένας θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά του στην Ελλάδα που θέλει αυτός.
Απλά σου εξηγώ ότι η χα είχε ως πρότυπο την χούντα...και η χούντα πρεσβεύει την βία που σου εξήγησα. Και αν δεχτείς την χούντα του παπαδόπουλου μπορεί κάποια στιγμή να έρθει και η χούντα των κουμουνιστών.
και τότε θα είσαι εσύ στο καράβι για την εξορία και δεν θα σου αρέσει καθόλου και τα παιδιά σου θα πεθάνουν από την πείνα.
οπότε κάτσε στην Δημοκρατία που έχει χώρο για όλους. Και κοίτα πως να κάνεις καλύτερη την δημοκρατία με το να ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.