Πού είστε, καμάρι μου!Όχι Ωρίωνα. Σε σένα είναι επειδή βλέπεις πολύ πορνό
Και το πορνό κουφαίνει δηλαδή; Μόνο Dragons' den θα καταντήσουμε να βλέπουμε...
Πού είστε, καμάρι μου!Όχι Ωρίωνα. Σε σένα είναι επειδή βλέπεις πολύ πορνό
Συγκεντρώσου. Το πολύ πορνό που βλέπεις σε ωθεί σε διαρκή αυτοϊκανοποίηση που όπως ξέρουν όλοι, κουφαίνει.Πού είστε, καμάρι μου!
Και το πορνό κουφαίνει δηλαδή; Μόνο Dragons' den θα καταντήσουμε να βλέπουμε...
Μα έχω διαβάσει τα άπαντα του Ντοστογιέφσκι και τον βρίσκω πώς να το πω...κάπως έκφυλο, Καπετάνιε.Συγκεντρώσου. Το πολύ πορνό που βλέπεις σε ωθεί σε διαρκή αυτοϊκανοποίηση που όπως ξέρουν όλοι, κουφαίνει.
Αν διάβαζες Ντοστογιέφσκι αντί αυτόν τον Ντράγκαν, μόνο κέρδος θα είχες
Με γράμματα ήταν αυτά που διάβασες; Όχι τίποτα κλασσικά εικονογραφημένα, ε;Μα έχω διαβάσει τα άπαντα του Ντοστογιέφσκι και τον βρίσκω πώς να το πω...κάπως έκφυλο, Καπετάνιε.
Αντίθετα, το Dragons΄ δεν έχει καθόλου τσόντα....
Έχετε κάμερα στο τσαρδί μου;Με γράμματα ήταν αυτά που διάβασες; Όχι τίποτα κλασσικά εικονογραφημένα, ε;
Ο Καπετάνιος έχει βιονική όραση και όχι μόνοΈχετε κάμερα στο τσαρδί μου;
Δεν μπορώ τα σκέτα γράμματα, Καπετάνιε, τα βαριέμαι.
ββββζζζζζζζβζζζζζζζζζζβββββββζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζβββββζζζζζζζζζζζβββζβββζβζββζββζββζββζβζζζζζζζζζζΟ Καπετάνιος έχει βιονική όραση και όχι μόνο
Κοιμήσου τώρα.
Αντικειμενικα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ο βιγκανισμος ειναι υγεια και μονο καλο μπορει να κανει...Εδώ υπάρχουν άτομα που τρώνε πίτσα με ανανά.
Πρόσφατα βγήκε και μπέργκερ με ανανά. Σε μαγαζί εδώ Αθήνα.
Τι σκέφτονται άραγε;
Φίλε μακρυά από ψυχολόγους και ψυχίατρους. Δεν βοηθάνε, και μόνο ζημιά κάνουν. Όσο γρηγορότερα ξεμπλέξεις από αυτά, τοσο το καλύτερο.
Σε περιπτώσεις οπως αυτή που περιγράφεις, προτείνω τα εξής (που είναι μπορείς να τα κάνεις άμεσα και εύκολα):
1) κοινωνικοποίηση και παρέες,
2) γυμναστική,
3) χόμπυ.
π.χ. μπες σε ένα από αυτά τα group με νέους ανθρώπους που πάνε εκδρομές και πεζοπορίες.
Δουλεια και συντροφικότητα παίζουν τεράστιο ρόλο στην ψυχολογία, αλλά προφανώς και υπάρχει μια δυσκολία στο να βρεις άμεσα τα κατάλληλα και για αυτό σου προτείνω να ξεκινήσεις με τα τρια παραπάνω. Η αυτο-βελτιωση και η ολοκλήρωση είναι μακρά ταξίδια και για πιο μετά...
Πάλι καλά τύπε, αν έχεις γκόμενα/γυναίκα μπορεί όταν γυρίσεις σπίτι να σε πλακώσει ο μαμιάς τηςΓυμναστική και χόμπι είναι σαν ασπιρίνες,νιώθεις καλά εκείνη την ώρα,αλλά όταν γυρνάς σπίτι σε ξαναπλακώνουν προβλήματα,σκέψεις κλπ
αμα δεν ησουν μουνοπανο ισως να μην μισουσες τον εαυτο σουΣυμφωνώ για τους ψυχ,αλλά κοινωνικοποίηση και παρέες είναι δύσκολα σε μεγαλύτερες ηλικίες
Πιστεύω ότι με μια δουλειά που έστω και λίγο σου αρέσει και γκόμενα/σύντροφο,καλύπτεις μεγάλο ποσοστό κενών
Γυμναστική και χόμπι είναι σαν ασπιρίνες,νιώθεις καλά εκείνη την ώρα,αλλά όταν γυρνάς σπίτι σε ξαναπλακώνουν προβλήματα,σκέψεις κλπ
Αλλη φορα δεν θα μιλας με υπονοουμενα, επειδη δηλαδη εβαλα ανανα και τονο σημαινει ειμαι ψυχ;Εδώ υπάρχουν άτομα που τρώνε πίτσα με ανανά.
Τι σκέφτονται άραγε;
Glyfomounix, ξέχασες το πιο καλο αντικαταθλιπτικο το Glyfomounix, πουλιεται και χωρις συνταγή γιατρου, ολα τα άλλα ειναι δεύτερα, Χanax etc......Καλή τύχη στο παλικάρι του νήματος.
Και κύριοι ,μην ξεχνάτε πως αν κάτι σας βαραίνει πρέπει να το βγάζετε από μέσα σας.
Είτε είναι μια γκόμενα που χάσατε πριν δέκα χρόνια είτε είναι η δουλειά πρέπει να βγει.
Γιατί η ζωή (και ειδικά του άντρα) δεν είναι εύκολη. Κάποιες φορές οι ατυχίες μαζεύονται και όσο δε βγάζουμε ότι μας ενοχλεί ,τόσο θα μας λαλήσει στο τέλος
Έχω κάνει συνεδρίες και με ψυχίατρο και με ψυχολόγο. Κάποιοι από αυτούς είναι απλά αγύρτες που μας βλέπουν σαν γελάδια για άρμεγμα με κάθε τρόπο. Εκμεταλλεύονται μια δύσκολη στιγμή (που όλοι μας θα έχουμε και πολλές φορές) και κοιτάνε να μας φάνε..
Αυτά που λέγαμε στον Στρατό..."σκατα με αυγά και μπέικον" ,"σκατα με φράουλες" και στο Δημοτικό"σκατα με ρίγανη" ανησυχώ μήπως αρχισουν να εμφανίζονται όπως πάμε....Εδώ υπάρχουν άτομα που τρώνε πίτσα με ανανά.
Τι σκέφτονται άραγε;