Νέα

30 ευρώ-Καρτέλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Greek Psycho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εχεις δικιο σε αυτο που λες rokoss μας πιανει ολους μας ο ωχαδερφισμος και τελικα δεν κανουμε τιποτα, μας πιανουν τον κωλο και λεμε και ευχαριστω.

δεν ειναι θεμα ωχαδελφισμου ρε συ φιλαρακι. απλα, καποια πραγματα πρακτικα δεν μπορουν να γινουν.

διαφωνω στο 1% ειμαστε πολυ περισσοτεροι και κανω προταση μεσω πμ να κλεισουμε μια μερα να παμε 100 απο εμας σε ενα απο τα μαγαζια και να τους τρελανουμε.

οχι 100, 30 απο μας να πηγαιναμε (και αυτο πρακτικα δεν γινεται αλλα λεω..) σε ενα μαγαζι.. δεν θελω να σκεφτομαι καν το λογαριασμο που θα καναμε!  :2funny: :2funny:

OP
OP
G

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και εισαι χαρουμενος μετα 250 ευρω και που στις Μουsses, 100 επρεπε να δωσεις και σου πλεινουν και το αμαξι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: αλλά δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα

OP
OP
G

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
rokoss αυτα συμβαινουν μονο στην ελλαδα. Εσυ προσωπικα μπορει εχεις οικονομικη ευχερια και να τα δινεις ομως σκεψου και τα δεκαοχταχρονα που δεν εχουν και ειναι πανω στην καβλα τους να τα γαμησουν ολα. Δεν ειπα οτι αυτο το λεω ειναι ευκολα αλλα ως ποτε θα μας πιανουν τον κωλο.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ασε το αλλο που ζητανε 1500 για να τις γαμησεις  πια εισαι μωρη η χρουσαλα η τουτουντζη. 

και να ηταν μονο 1500 καλα θα ηταν....μερικες παιρνουν τα διπλα τουλαχιστον....αλλα οι περισσοτερες με λιγοτερα!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
rokoss αυτα συμβαινουν μονο στην ελλαδα. Εσυ προσωπικα μπορει εχεις οικονομικη ευχερια και να τα δινεις ομως σκεψου και τα δεκαοχταχρονα που δεν εχουν και ειναι πανω στην καβλα τους να τα γαμησουν ολα. Δεν ειπα οτι αυτο το λεω ειναι ευκολα αλλα ως ποτε θα μας πιανουν τον κωλο.

δεν ειναι μονο τα 18χρονα αλλα και τα 35χρονα που θελουν να τα γαμησουν ολα!!!!!!ακομη..........τί κακο ειναι αυτο το συνηθειο ρε παιδι μου.......με εχω ικανο ωρες ωρες την διαδρομη φραπες-τουαλεττα-μπαρ και τουμπαλιν να την κανω και 5 φορες μεσα σε ενα βραδυ!χαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φίλε, αυτά όντως συμβαίνουν μονό στην Ελλάδα. Ο καθένας από εκεί και πέρα κάνει την επιλογή του. Και ναι εγώ κάνω την πολιτική μου, ο καψουροσαμπανάκιας που θα τα σκάσει  όπως και τα 100άδες 18άχρονα on way or another; Δεν υπάρχει η κρίσιμη μάζα συνειδητοποιημένα να φέρει αποτέλεσμα

και να ηταν μονο 1500 καλα θα ηταν....μερικες παιρνουν τα διπλα τουλαχιστον....αλλα οι περισσοτερες με λιγοτερα!

ʼσε μας κα'μενε που θα δώσω 2000+ για να γαμήσω οποιαδήποτε από κει μέσα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πες οτι ειμαστε το 1% των ατομων που πηγαινουμε στα strip και μπαινουμε στο site. κοβουμε χορους, κερασματα και πηγαινουμε για την καυλα μας.

δεν ειμαστε το 1% πλεον........μαλλον προς το 10% πλησιαζουμε......

OP
OP
G

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και θα σας πω γιατι εχω ξεκινησει αυτην την σταυροφορια. την προηγουμενη εβδομαδα μετα τα μπουζουκια αφου ξεφορτωσαμε της γκομενες μας στα σπιτα τους πηγαμε στο πολιτιστικο κεντρο της Συγκρου. Αυτο που με συγκλονισε ηταν ενας μεσιλικας που ειχε ξοδεψει στην καριολα ολο το μισθο του και με το που τελειωνει και φευγει η καριολα παει στον σερβιτορο και σε εναν αλλο απο το μαγαζι και αρχιζει και λεει οτι ο τυπος ειναι τελειωμενος και τον και οι τρεις παιρνουν στο ψιλο. ποιον τον  καυλαχο που ταιζει και μαλιστα καλα ολους τους κοπριτες που δουλευουν εκει μεσα.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Και θα σας πω γιατι εχω ξεκινησει αυτην την σταυροφορια. την προηγουμενη εβδομαδα μετα τα μπουζουκια αφου ξεφορτωσαμε της γκομενες μας στα σπιτα τους πηγαμε στο πολιτιστικο κεντρο της Συγκρου. Αυτο που με συγκλονισε ηταν ενας μεσιλικας που ειχε ξοδεψει στην καριολα ολο το μισθο του και με το που τελειωνει και φευγει η καριολα παει στον σερβιτορο και σε εναν αλλο απο το μαγαζι και αρχιζει και λεει οτι ο τυπος ειναι τελειωμενος και τον και οι τρεις παιρνουν στο ψιλο. ποιον τον  καυλαχο που ταιζει και μαλιστα καλα ολους τους κοπριτες που δουλευουν εκει μεσα.

κοιτα, ο μεσηλικας ας προσεχε..
οσο για την γκομενα, πες μας ποια ειναι και που δουλευει να μην την πλησιασουμε την καριολα.
τελος για τους σερβιτορους τα εχουμε πει. εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων, η μαλακια παει συννεφο..

OP
OP
G

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχως για μενα φιλε μου η συγκεκριμενη γκομενα με τα απιστευτα βυζια ειναι ο βασικος λογος που παω και χαλιεμαι το πιασες rokoss και φυσικα φραπε με 30 Εuro. αρρωστια

chrysargos_is_satan

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες οι εποχες ειναι δυσκολες και τα 50 για ενα φραπε ειναι πολλα αρχιστε ολοι να ζητατε χορους σπεσιαλ με 30.  Βασικο κανονας της οικονομικης επιστημης οταν πεφτει η ζητηση μειωνεται η τιμη. Ολοι μαζι ενωμενοι για να ριξουμε της τιμες
Kαι γιατί να μην πας σε κάποιο μπουρδέλο ή στούντιο να γαμήσεις; Μαλάκες σπαταλάνε τα λεφτά τους για να τους βαρέσει μια μαλακία κάποια Ρωσίδα. Το θέμα είναι να τη σκίσεις ρε κορόιδο - να φάει καυλί το τσουλί.

OP
OP
G

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο ρε αδερφε θελω να γινει να γαμαμε της στριπτιτζουδες φθηνα ολοι μα ολοι εγω προσωπικα πλεον μονο σχιζω αλλα εχω κανει και της μαλακιες μου στο παρελθον

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
γκρικ σαικο το θεμα σου γαματο φιλε...
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ...ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ?? τι δηλαδη μονο στα καυσιμα και στις τραπεζες?η αγορα εχει μπει σε κριση λογω της προκαθορισμενης τιμολογιακης πολιτικης των ευαγων ιδρυματων παρασκευης φραπε...κατω οι συντεχνιες και οι νταβατζηδες δεν ελεγε ο χοντρουλης?που ειναι?ΟΕΟ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom