Νέα

30 ευρώ-Καρτέλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Greek Psycho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι μου θα σας πω την τεχνικη μου σε σχεση με τους special xoρους. Θα γνωριζεται ολοι οτι ο special ειναι 50 ευρω και ακομη αν σε βρουν μαλακα η αν "χορεψεις παραπανω" ζητανε και 70. Οι τιμες αυτες ειναι σε ολα τα μαγαζια γιατι οι μαγκες εχουν κανει καρτελ μεταξυ τους.
Η τεχνικη μου εινα η εξης. Παω παντα καθημερινες, με παρεα, σε τραπεζι. Ξερω απο πριν ποιες κανουν σπεσιαλ. Ενας απο την παρεα παιρνει τον πρωτο σπεσιαλ. Εγω αμεσως ψαρευω την πρωτη, και ρωταω ποσο το special΄απαντα 50 της λεω 30 μου λεει μονο 50 της λεω καλα θα παρω την αλλη που παιρνει ο φιλος μου με 30. Αυτη εκεινη την στιγμη δεν μπορει να το τσεκαρει γιατι η αλλη φτιαχνει φραπε και αν το τσεκαρει μετα δεν μπορει να ξερει αν η αλλη καλλιτεχνης η εσυ λες ψεματα. και ετσι τσιμπαει με ποσοστο επιτυχιας 80% με την απαντηση της να ειναι καλα ξεκιναμε για 30 αλλα αν αργησεις 50 και εσυ την ακολουθεις. φυσικα πληρωνεις 30. Αυτο ητανε υπαρχει πλεον το δεδικασμενο η αλλιως προηγουμενο, πας τη επομενη φορα και της λες 30 και σου λεει 50 και τις με το ονομα της για της δειξεις οτι γνωριζεις και δεν εισαι κανα κοροιδο "Ρε συ ονομα την προηγουμενη μου πηρες 30" και φυσικα την παιρνεις. προυποθεσεις για την επιτυχια της τεχνικης το υφος σου,να υπαρχει παρεα τουλαχιστον 4 ατομα και να μην φαινεσαι λιγουρης. το αποτελεσμα ειναι και τα 4 ατομα του τραπεζιου να την παρουν με 30 ευρω και ολοι να ειμαστε χαρουμενοι. Ακομα ενα tip ειναι οτι αν δεν τσιμπισουν απο την αρχη κανεις απο την παρεα δε παιρνει χορο, μετα απο μια ωρα αφου εχει φρικαρει ο μετρ ερχονται μια μια και υποκυπτουν. ΠΡΟΤΑΣΗ: Μαγκες οι εποχες ειναι δυσκολες και τα 50 για ενα φραπε ειναι πολλα αρχιστε ολοι να ζητατε χορους σπεσιαλ με 30.  Βασικο κανονας της οικονομικης επιστημης οταν πεφτει η ζητηση μειωνεται η τιμη. Ολοι μαζι ενωμενοι για να ριξουμε της τιμες. Μετα τιμης Greek Psycho

OP
OP
G

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Περιμενω τις αποψεις σας και τα αποτελεσματα της προτασης μου.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
σωστος ο greek psycho αλλα μονο ενας psycho θα μπορουσε να το κανει αυτο......σωστη η λογικη σου αλλα δεν πιανει παντου και παντα....σε ποια μαγαζια το κανεις αυτο?αν θες με πμ!και θα σου πω και εγω...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

κατω αριστερα απο το onoma soy γραφει "συνδεδεμενος" και απο κατω ποσα μυνηματα εχεις ποσταρει...ακριβως απο κατω εχει ενα πρασινο εικονιδιο....πατησε το και θα καταλαβεις....αλλα πατα το δικο μου,οκ?

grimf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε psycho εχεις απολυτο δικιο.αλλα δεν φταινε αυτες.τα καθικια οι ιδιοκτητες που κανουν χρυσες δουλειες και κατι που....κια που θελουν να βγαλουν extra χαρτζηλικι

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
φιλε psycho εχεις απολυτο δικιο.αλλα δεν φταινε αυτες.τα καθικια οι ιδιοκτητες που κανουν χρυσες δουλειες και κατι που....κια που θελουν να βγαλουν extra χαρτζηλικι

Δεν φταίει κανείς απο αυτούς .... Απλά κάποια θύματα που σκάνε 50αρια για special και μαλακίες...

Επισκέπτης
Φιλοι μου θα σας πω την τεχνικη μου σε σχεση με τους special xoρους. Θα γνωριζεται ολοι οτι ο special ειναι 50 ευρω και ακομη αν σε βρουν μαλακα η αν "χορεψεις παραπανω" ζητανε και 70. Οι τιμες αυτες ειναι σε ολα τα μαγαζια γιατι οι μαγκες εχουν κανει καρτελ μεταξυ τους.
Η τεχνικη μου εινα η εξης. Παω παντα καθημερινες, με παρεα, σε τραπεζι. Ξερω απο πριν ποιες κανουν σπεσιαλ. Ενας απο την παρεα παιρνει τον πρωτο σπεσιαλ. Εγω αμεσως ψαρευω την πρωτη, και ρωταω ποσο το special΄απαντα 50 της λεω 30 μου λεει μονο 50 της λεω καλα θα παρω την αλλη που παιρνει ο φιλος μου με 30. Αυτη εκεινη την στιγμη δεν μπορει να το τσεκαρει γιατι η αλλη φτιαχνει φραπε και αν το τσεκαρει μετα δεν μπορει να ξερει αν η αλλη καλλιτεχνης η εσυ λες ψεματα. και ετσι τσιμπαει με ποσοστο επιτυχιας 80% με την απαντηση της να ειναι καλα ξεκιναμε για 30 αλλα αν αργησεις 50 και εσυ την ακολουθεις. φυσικα πληρωνεις 30. Αυτο ητανε υπαρχει πλεον το δεδικασμενο η αλλιως προηγουμενο, πας τη επομενη φορα και της λες 30 και σου λεει 50 και τις με το ονομα της για της δειξεις οτι γνωριζεις και δεν εισαι κανα κοροιδο "Ρε συ ονομα την προηγουμενη μου πηρες 30" και φυσικα την παιρνεις. προυποθεσεις για την επιτυχια της τεχνικης το υφος σου,να υπαρχει παρεα τουλαχιστον 4 ατομα και να μην φαινεσαι λιγουρης. το αποτελεσμα ειναι και τα 4 ατομα του τραπεζιου να την παρουν με 30 ευρω και ολοι να ειμαστε χαρουμενοι. Ακομα ενα tip ειναι οτι αν δεν τσιμπισουν απο την αρχη κανεις απο την παρεα δε παιρνει χορο, μετα απο μια ωρα αφου εχει φρικαρει ο μετρ ερχονται μια μια και υποκυπτουν. ΠΡΟΤΑΣΗ: Μαγκες οι εποχες ειναι δυσκολες και τα 50 για ενα φραπε ειναι πολλα αρχιστε ολοι να ζητατε χορους σπεσιαλ με 30.  Βασικο κανονας της οικονομικης επιστημης οταν πεφτει η ζητηση μειωνεται η τιμη. Ολοι μαζι ενωμενοι για να ριξουμε της τιμες. Μετα τιμης Greek Psycho
φιλε παει το εκαψες το κολπακι τωρα θα πανε και θα το κανουν καμια 15 τυποι καθε βραδυ θα ψιλιαστουν οι κοπελες και θα θελουν 50 ακατεβατα.... καλυτερα να δεις ποιοι καταθετουν σε στριπτιζ πιο πολυ και μετα να τους το πεις με pm... διαφορα τετοια κολπακια επιβιωνουν με πολυ προσοχη......

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
50 ευρω για χορο σε στριπ.
Καλα μιλαμε αν καποιος δεν εχει πολλα λεφτα για πεταμα θεωρω οτι ειναι μεγαλο κοροιδο.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
φιλαρακι greek psycho, συμφωνω εν μερη με αυτα που αναφερεις. οι καλυτερες υπηρεσιες, οπως λες και εσυ, προσφερονται τις καθημερινες. λιγος κοσμος (και καλος), μεγαλη προσφορα, χαμηλη ζητηση. εκει, μπορουν να πεσουν οι τιμες χωρις να στηθει οολη αυτη η πλεκτανη που περιγραφεις. στο ανατολη εχω κανει πριβε με 30 ευρω χωρις κανενα κοπο απο μερους μου να ριξω την τιμη. απλα, της ειχα πει οτι δεν ειχα ορεξη να χορεψω και ως δια μαγειας τα 50 ευρω εγιναν αυτοματως 30. βεβαια, αλλο ενα μυστικο ειναι να σε ξερουν και τα κοριτσια. αυτο επιτυγχανεται μονο αν εισαι θαμωνας σε 2 το πολυ 3 μαγαζια και να μην συμπεριφερεσαι σαν μαλακας. με αυτον τον τροπο μπορεις να περασεις εξισου καλα (λιγο δυσκολα φθηνα ομως) ακομα και το σαββατο.

50 ευρω για χορο σε στριπ.
Καλα μιλαμε αν καποιος δεν εχει πολλα λεφτα για πεταμα θεωρω οτι ειναι μεγαλο κοροιδο.

ολοι, μα ολοι εχουμε καποιο παθος ρε συ φιλαρακι. αλλος τα σκορπαει στο τζογο, αλλος στα μουνια, αλλος σε καποια σχεση του. ε, καπιοι απο εμας γουσταρουμε τα στριπ, μαλακια μεν, αρρωστεια δε. τωρα, αν δεν εχεις να φας και πας και τα καταθετεις στις στριππερς, εισαι αξιος της μοιρας σου. στα παθη μας πρεπει να ξοδευουμε οτι περισσευει, αντε λιγο παραπανω.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
η προταση μου ειναι να κρατησεις τα 50αρικα σου κ εχω 2 προτασεις..
1.ταξιδακι αμστερνταμ ή βουκουρεστι
2.φυλης tour..
οπως και να εχει καλυτερα θα περασεις απο το να καθεσαι με το χρονομετρο σε ενα strip και να τριβεσαι..

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
η προταση μου ειναι να κρατησεις τα 50αρικα σου κ εχω 2 προτασεις..
1.ταξιδακι αμστερνταμ ή βουκουρεστι
2.φυλης tour..
οπως και να εχει καλυτερα θα περασεις απο το να καθεσαι με το χρονομετρο σε ενα strip και να τριβεσαι..

Σωστά ....
+1000

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φιλε rokoss τα παθη ειναι ανεξελεγκτα για αυτο και ακομη και αν δεν εχεις τα στοιχειωδη τα δινεις στο παθος σου,αλλιως δεν θα υπηρχαν τζογαδοροι με σπιτια σε πλειστηριασμους κλπ......οποτε οσοι κοιτουν το παθος τους σε αναλογια με τα λεφτα τους δεν ειναι παθος αλλα διασκεδαση!για μενα παντως το στριπ ειναι παθος!απλα ισως με τον καιρο μεγαλωνοντας ολο αυτο το παθος απομυθοποιειται στο μυαλο μας και μπορουμε να ειμαστε πιο εγκρατεις!ξερω καποιους που ειναι ακριβως ετσι,ξερω ομως και τον εαυτο μου που ειναι ανεξελεγκτος μεχρι σημερα,για το μελλον δεν ξερω!

OP
OP
G

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας οτι ειμαστε πελατες και μας προσφερουν υπηρεσιες. και οτι οι υπηρεσιες αυτες ειναι αθλιες και υπερτιμημενες.  Συγκεκριμενα ερχεται η σπασαρχιδω και στα πριζει για ενα χορο και αν πεις οχι ευγενικα στην λεει και απο πανω. Αν παλι την παρεις  εμαστε σαν τα ζωα 8 ατομα σε ενα καναπε για 5 το πολυ λεπτα χορου και τι πληρωνουμε 50 ευρω ημαρτον. για πια, για την τελειωμενη ρωσιδα που αν ηταν στην χωρα της θα επλενε χεστρες θα επαιρνε 50 ευρω το 6μηνο και θα εκανε και τουμπες. Ολοι ξερουμε οτι τα καλα κομματια εχουν παει Ντουμπαι,Γαλλια κτλ. Και εχει ερθει εδω η βλαχα που την δεκαετια του 90 την πηδαγες για ενα bic καλτσον στην μπουρδελοχωρα της και  πληρωνεται  8 ωρες επι 5 χορους at least επι 50 euro ισον 2000 euro το οχταωρο -1000 το μαγαζι ισον 1000 την βραδια. Σιγα μωρη τι κανεις εγχειρηση ανοιχτης καρδιας. ποιος τα παιρνει αυτα τα λεφτα. Και το αποτελεσμα πιο ειναι ειναι, εγω ο αρρωστος να κολυμπαω στο σπερμα μου να εχω ξοδεψει 50+12 εισοδο=62  ευρω και η καριολα να κονομαει και να γελαει με την παρτη μας. Ασε το αλλο που ζητανε 1500 για να τις γαμησεις  πια εισαι μωρη η χρουσαλα η τουτουντζη.  Και γιατι να κανει βιζιτα αφου ολοι εμεις οι μαλακες τα ακουμπαμε. Με αυτα τα λεφτα που δινουμε θα επρεπε να τις πηδαμε και να λενε και ευχαριστω.

OP
OP
G

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φανταστειτε ολοι εμεις να κοψουμε τον φραπε για ενα μηνα. Τι θα παθουνε Συγκεκριμενα εχουμε και λεμε ενοικιο καταστηματος 250 τμ επι της Συγκρου 6500 + προστασια 1500+20 ατομα προσωπικο 600+ λειτουργικα 600+ λαδωμα εφορια, αστυνομια, ικα, υγειονομικο,3000 συνολο 12200 εξοδα τον μηνα και λιγα λεω φανταζεστε οτι μπορει να τα βγαλει με 12 ευρω το ποτο. Παπαρια μετα απο ενα μηνα θα βαζει το αφεντικο ακομα και την κορη του να μας χορευει για να μην τον γαμησουν οι μπραβοι και ολοι οι αλλοι που πληρωνει. περιμενω της αποψεις σας

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φίλε έχεις δίκιο, αλλά τι θές να μοιράζουμε φυλλάδια έξω από το Baby Gold; ʼσε που πολλοί από εδώ έχουμε special discount, δόσεις και extra σαν revenue από την χορηγία.

OP
OP
G

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οσα και να ειναι τα discount παλι πολλα πληρωνεις. Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος φιλε μου.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
πες οτι ειμαστε το 1% των ατομων που πηγαινουμε στα strip και μπαινουμε στο site. κοβουμε χορους, κερασματα και πηγαινουμε για την καυλα μας.
το υπολοιπο 99% θα συνεχισει να πηγαινει και να κανει τα ιδια. αρα, ουσιαστικα δεν γινεται τιποτα.
οτι κανει ο καθενας, θα το κανει για τον εαυτο του και την τσεπη του μονος .

OP
OP
G

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις δικιο σε αυτο που λες rokoss μας πιανει ολους μας ο ωχαδερφισμος και τελικα δεν κανουμε τιποτα, μας πιανουν τον κωλο και λεμε και ευχαριστω. διαφωνω στο 1% ειμαστε πολυ περισσοτεροι και κανω προταση μεσω πμ να κλεισουμε μια μερα να παμε 100 απο εμας σε ενα απο τα μαγαζια και να τους τρελανουμε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τι πιο συγκεκριμένος φίλε; Τι άλλη φορά πήγα στις Mousses, χάλασα 330 και πλήρωσα 250, για να μη πω που έχει πέσει το κόστος του καφέ - οι επαναπατρισθέντες ξέρουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom