οι διαφορετικές ηλικίες ανδρών θα τρώνε το μπούλο
C cretan335 Μέλος Εγγρ. 30 Ιαν 2007 Μηνύματα 5.488 Like 1 Πόντοι 66 24 Ιουλ 2007 #2 Πόσα τέτοια thread σκοπεύεις να ανοίξεις????
Επισκέπτης 24 Ιουλ 2007 #3 cretan335 έγραψε: Πόσα τέτοια thread σκοπεύεις να ανοίξεις???? Κλικ για ολόκληρη προβολή... έκανα 3 κατηγορίες και νομίζω ότι κάθε κοπελιά μπορεί να επιλέξει.
cretan335 έγραψε: Πόσα τέτοια thread σκοπεύεις να ανοίξεις???? Κλικ για ολόκληρη προβολή... έκανα 3 κατηγορίες και νομίζω ότι κάθε κοπελιά μπορεί να επιλέξει.
lagoudakis Μέλος Εγγρ. 9 Σεπ 2005 Μηνύματα 8.880 Like 30 Πόντοι 66 24 Ιουλ 2007 #4 σωστα!!!μια και ειναι χιλιαδες οι κοπελες εδω μεσα!!!!
R rouli Τιμημένος Εγγρ. 31 Ιαν 2006 Μηνύματα 666 Like 0 Πόντοι 6 24 Ιουλ 2007 #5 ναι, αλλα δεν θα ξερουμε αν ειναι καλα ή κακα αγορια!
lagoudakis Μέλος Εγγρ. 9 Σεπ 2005 Μηνύματα 8.880 Like 30 Πόντοι 66 24 Ιουλ 2007 #6 rouli έγραψε: ναι, αλλα δεν θα ξερουμε αν ειναι καλα ή κακα αγορια! Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Επισκέπτης 24 Ιουλ 2007 #7 χαρτί από το τοπικό τμήμα ασφαλείας και αν έχετε από το τμήμα ομόνοιας ακόμα καλύτερα.
Επισκέπτης 24 Ιουλ 2007 #8 παρακαλώ όλους τους συναγωνιστές που συμμετέχουν σε άλλα site γνωριμιών να κάνουν ενημέρωση στα εκεί μέλη ότι στο δικό μας site υπάρχουν τα 3 αυτά θέματα που είναι και εν μέρη πρωτοποριακά.
παρακαλώ όλους τους συναγωνιστές που συμμετέχουν σε άλλα site γνωριμιών να κάνουν ενημέρωση στα εκεί μέλη ότι στο δικό μας site υπάρχουν τα 3 αυτά θέματα που είναι και εν μέρη πρωτοποριακά.
troueno Μέλος Εγγρ. 14 Απρ 2006 Μηνύματα 3.410 Κριτικές 1 Like 937 Πόντοι 96 24 Ιουλ 2007 #9 rouli έγραψε: ναι, αλλα δεν θα ξερουμε αν ειναι καλα ή κακα αγορια! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ακολοθουμε τακτικη "ιγκουανα" (αληθεια το ιγκουανα ειναι ο χαμαλαιοντας ή αλλο ζωο) ή αλιως καλυψη αποκρυψη παραλλαγη. Αν θελετε κακο γινομαστε, καλο γινόμαστε (αγορι δυστυχως δεν ξαναγινομαστε ολοκληροι μαντραχαλοι ειμαστε). Ετσι και αλλιως να ξαναπαντρευτούμε αποκλειεται!!! (βεβαια ενα μπατσελορ το ξανακαναμε αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορία)
rouli έγραψε: ναι, αλλα δεν θα ξερουμε αν ειναι καλα ή κακα αγορια! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ακολοθουμε τακτικη "ιγκουανα" (αληθεια το ιγκουανα ειναι ο χαμαλαιοντας ή αλλο ζωο) ή αλιως καλυψη αποκρυψη παραλλαγη. Αν θελετε κακο γινομαστε, καλο γινόμαστε (αγορι δυστυχως δεν ξαναγινομαστε ολοκληροι μαντραχαλοι ειμαστε). Ετσι και αλλιως να ξαναπαντρευτούμε αποκλειεται!!! (βεβαια ενα μπατσελορ το ξανακαναμε αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορία)
Επισκέπτης 25 Ιουλ 2007 #10 Μου αρέσει αυτό που προσπαθεί να κάνει ο arion 1955, στο marketing το λέμε segmentation
T tsompanos Μέλος Εγγρ. 2 Αυγ 2006 Μηνύματα 63 Like 0 Πόντοι 0 25 Ιουλ 2007 #11 troueno έγραψε: ακολοθουμε τακτικη "ιγκουανα" (αληθεια το ιγκουανα ειναι ο χαμαλαιοντας ή αλλο ζωο) ή αλιως καλυψη αποκρυψη παραλλαγη. Κλικ για ολόκληρη προβολή... καμια σχέση
troueno έγραψε: ακολοθουμε τακτικη "ιγκουανα" (αληθεια το ιγκουανα ειναι ο χαμαλαιοντας ή αλλο ζωο) ή αλιως καλυψη αποκρυψη παραλλαγη. Κλικ για ολόκληρη προβολή... καμια σχέση
R rouli Τιμημένος Εγγρ. 31 Ιαν 2006 Μηνύματα 666 Like 0 Πόντοι 6 25 Ιουλ 2007 #12 troueno έγραψε: ακολοθουμε τακτικη "ιγκουανα" (αληθεια το ιγκουανα ειναι ο χαμαλαιοντας ή αλλο ζωο) ή αλιως καλυψη αποκρυψη παραλλαγη. Αν θελετε κακο γινομαστε, καλο γινόμαστε (αγορι δυστυχως δεν ξαναγινομαστε ολοκληροι μαντραχαλοι ειμαστε). Ετσι και αλλιως να ξαναπαντρευτούμε αποκλειεται!!! (βεβαια ενα μπατσελορ το ξανακαναμε αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορία) Κλικ για ολόκληρη προβολή... καλα που μας μαρτυρησες την τακτικη! μπλακ λιστ ο τρουενο! (παντως ξανασκεψου το ενα μπατσελορ μπορει να ειναι μια καλη αφορμη )
troueno έγραψε: ακολοθουμε τακτικη "ιγκουανα" (αληθεια το ιγκουανα ειναι ο χαμαλαιοντας ή αλλο ζωο) ή αλιως καλυψη αποκρυψη παραλλαγη. Αν θελετε κακο γινομαστε, καλο γινόμαστε (αγορι δυστυχως δεν ξαναγινομαστε ολοκληροι μαντραχαλοι ειμαστε). Ετσι και αλλιως να ξαναπαντρευτούμε αποκλειεται!!! (βεβαια ενα μπατσελορ το ξανακαναμε αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορία) Κλικ για ολόκληρη προβολή... καλα που μας μαρτυρησες την τακτικη! μπλακ λιστ ο τρουενο! (παντως ξανασκεψου το ενα μπατσελορ μπορει να ειναι μια καλη αφορμη )
Επισκέπτης 25 Ιουλ 2007 #14 Πάθος για τη γυναίκα! έγραψε: Μου αρέσει αυτό που προσπαθεί να κάνει ο arion 1955, στο marketing το λέμε segmentation Κλικ για ολόκληρη προβολή... εκτονώθηκε και η κατάσταση με την Μαριάννα
Πάθος για τη γυναίκα! έγραψε: Μου αρέσει αυτό που προσπαθεί να κάνει ο arion 1955, στο marketing το λέμε segmentation Κλικ για ολόκληρη προβολή... εκτονώθηκε και η κατάσταση με την Μαριάννα
A Agent_Nina Μέλος Εγγρ. 11 Ιουν 2007 Μηνύματα 168 Like 2 Πόντοι 1 25 Ιουλ 2007 #15 Πάθος για τη γυναίκα! έγραψε: Μου αρέσει αυτό που προσπαθεί να κάνει ο arion 1955, στο marketing το λέμε segmentation Κλικ για ολόκληρη προβολή... Οπότε να υποθέσω ότι αυτό θα ήταν το δικό μου target group αν ήθελα ένα καλό και σοβαρό αγόρι?!!!
Πάθος για τη γυναίκα! έγραψε: Μου αρέσει αυτό που προσπαθεί να κάνει ο arion 1955, στο marketing το λέμε segmentation Κλικ για ολόκληρη προβολή... Οπότε να υποθέσω ότι αυτό θα ήταν το δικό μου target group αν ήθελα ένα καλό και σοβαρό αγόρι?!!!
Επισκέπτης 25 Ιουλ 2007 #16 Agent_Nina έγραψε: Οπότε να υποθέσω ότι αυτό θα ήταν το δικό μου target group αν ήθελα ένα καλό και σοβαρό αγόρι?!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... οι γυναίκες έχουν ελεύθερη επιλογή για τους άντρες υπάρχει ο περιορισμός
Agent_Nina έγραψε: Οπότε να υποθέσω ότι αυτό θα ήταν το δικό μου target group αν ήθελα ένα καλό και σοβαρό αγόρι?!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... οι γυναίκες έχουν ελεύθερη επιλογή για τους άντρες υπάρχει ο περιορισμός
B BiteMeIaMfresH Μέλος Εγγρ. 22 Οκτ 2006 Μηνύματα 8.901 Like 16 Πόντοι 66 26 Ιουλ 2007 #17 τρελλη προσφορα αν κ μου βαζεις δυσκολα αριωνα... πρεπει να ψαχτω σε 2 τοπικ για το... 26-33