δεν ειναι ετσι ρε φιλε.
1) εσυ εισαι υπαλληλος,δουλευεις και ξερεις ποσα θα παρεις βρεξει χιονισει,περιμενεις το μισθο σου.ναι το ξερω περνας δυσκολα,εσυ δεν ξερεις για μενα μαλλον(δεν ομιλω προσωπικα εννοειται)
το ικα σου το πληρωνω εγω καθε μηνα,ο επιχειρηματιας,εγω εχω το αγχος που θα τα βρω τα γαμημενα τα λεφτα να πληρωσω για να ειμαι ενταξει σε σενα και στο ταμειο,αλλιως θα με τρεχουνε λες και ειμαι εγκληματιας. εχει δεν εχει δουλεια δε με ρωτα κανενας φυσικα. εσυ σχολας και πας σπιτακι σου και αραζεις. εγω συνεχιζω,δεν εχω ωραρια....
2) εξαγωγες? υποτιθεται θα επρεπε να βοηθουνται εφοσον φερνουν χρημα στη χωρα που τοσο εχουμε αναγκη. ας παρουμε ενα παραδοσιακο προιον...το κρασι. προσπαθησε να εξαγεις καμια παρτιδα και θα δεις τι λουκι εχει...οχι απλα δεν εχεις βοηθεια,με τα εμποδια που σου βαζουν χαιδευεσαι με τα εγκεφαλικα ολη την ωρα....
3)
Αν είχα μια πρωτοποριακή ιδέα θα το έκανα σου ευχομαι να βρεις και να προσπαθησεις και να πετυχεις φυσικα. οταν ξεκινησεις....θα περασεις απο υπηρεσιες,δημοσιο δηλαδη, θα σε κοιτανε λες και εισαι εξωγηινος....οσο πιο πρωτοποριακη τοσο πιο εντονα ;) οταν τα καταφερεις επιτελους,θα απευθυνθεις στην αγορα,στον φοβερο ελληνα καταναλωτη φανταζομαι. εκει θα δεις οτι αυτα που ελεγε,τα θελω του κλπ μολις ερθουν σε επαφη με την καινοτομια,μολις ερθει η ωρα της πραξης δηλαδη,ποσο οπισθεν θα κανει
ενα τελευταιο παραδειγμα.....εχω παει επιμελητηριο,πριν λιγες μερες εχουν γινει εκλογες. στο φευγα μου, μπαινει ο νεος προεδρος (φυσικα δεν εχεις ενημερωθει οτι υπηρχαν εκλογες μηπως πας και ψηφισεις,ποτε δεν ενημερωνεσαι για τις δεξιωσεις που πεφτει μασα,ολα αυτα πρεπει να εχεις το χρονο να τα παρακολουθεις-βρισκεις μονος σου. φυσικα σε ενημερωνουν-εκει δεν ξεχνανε-οτι χρωστας τοσα και πρεπει να πληρωσεις κοκ). αα γουσταρεις δε γουσταρεις,πρεπει να γινεις μελος και να πληρψνεις καθε χρονο το χ ποσο,το λεει ο νομος
μπαινει με την κουστωδια του,δημοσιογραφους κλπ...
τον χαιρετιζω και του ευχομαι καλη επιτυχια στο εργο του μπλα μπλα μπλα
- μπορω να σας ζητησω κατι κε προεδρε?
- ευχαριστως κε ταδε...
- μιλω για μενα και πιθανον και εκ μερους αλλων επιχειρηματιων. δεν θελουμε χρηματα,δεν θελουμε προγραμματα ΕΣΠΑ κλπ, δεν θελουμε καμια επιδοτηση, καμια βοηθεια απο πουθενα. ειναι δυνατον να μας αφησετε ησυχους να ασχοληθουμε με τη δουλεια μας?
δεν μπορουμε να δουλεψουμε αν καθε τρεις και λιγο πρεπει να τρεχουμε σε υπηρεσιες και να κουβαλαμε χαρτια απο δω και απο κει, δεν μπορουμε οταν καθε τρεις και λιγο τρεχουμε στα δικαστηρια που ποτε δεν τελειωνουν με αναβολες κλπ....πας το πρωι,καθεσαι μεχρι το μεσημερι και σου λενε ξαναπερνα μετα απο κανα χρονο γιατι αναβληθηκε κοκ παει μερα σου...δε γινεται να δουλεψω αν εσυ προεδρε με κουβαλας εδω τουλαχιστον 3 διωρα και βαλε το χρονο για μαλακιες. δηλαδη εγω ποτε θα κατσω στην επιχειρηση μου και θα ασχοληθω αποκλειστικα με τη δουλεια μου? γινεται να βρουμε ενα τροπο να μη γνωριζομαστε...? ε με κοιταζε σαν χανος
θες και αλλα φιλε? αιωνες θα συζηταμε...