Νέα

3 μήνες στάση πληρωμών στα πάντα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Φλούφλη,αγοράζω από το ίντερνετ διότι δε δέχομαι να με κοροϊδεύουν αγράμματοι όπως εσύ και να μου πουλάνε το ίδιο προϊόν που αγοράζω από την Αγγλία με 3€ 15€ για να πάνε στη Μύκονο.

Το Mini Market δεν είναι κακή επιχείρηση,αλλά για κανά χωριό.Στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη είναι καταδικασμένη να κλείσει ή να επιβιώσει με κλοπή φπα και φοροδιαφυγή.Εκεί είναι το θέμα.

Ελα αγορακι μου σε παρακαλω. Μαθε τα αυτονοητα πρωτα και μετα να κουβεντιασουμε.

Αγοραζεις με 3€ γιατι πρωτιστως εισαι φτωχομπινες και τσιπης και δευτερευοντως για τους λογους που μου λες. Οποιος παει στη Μυκονο με δουλεμενα λεφτα, καλα κανει, γιατι εισαι τοσο κομπλεξικος; ( ανηκουστο για υπαλληλο να ειναι κομπλεξικος  :2funny: :2funny: )

Αν γνωριζες πως λειτουργουσε η αγορα τοτε ο,τι εχεις γραψει μεχρι τωρα ουτε καν θα σκεφτοσουν να το ξεστομισεις. Αλλα δεν ειναι το μερος εδω να σου κανουμε μαθημα για το τι σημαινει το εμποριο.

Τωρα για το mini market αστο, δεν το εχεις. Εφοσον δεν εχεις καμια ιδεα απο επιχειρηση, μην λες τη γνωμη σου, εκτιθεσαι. Εχε την αποψη σου αλλα φροντιζε να γνωριζεις πρωτα για τι πραγμα μιλας. Δεν θα ειχες τα αρχιδια να κρατησεις ουτε 15 μερες μια τετοια επιχειρηση ακομα και αν ειχες ΟΛΑ τα καθημερινα βηματα που επρεπε να κανεις, σε χαρτι προσημειωμενα και σχεδον ετοιμα. Αστο λοιπον που σου λεω, μεινε στη δουλιτσα και τα ταξιδακια σου και τα υπολοιπα μην τα αγγιζεις.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μακαρι τύπε να μουν τέτοιος,που τέτοια τυχη,μινιμαρκετας ειμαι αλλα δε στο λεω γιατι μας εχεις του πεταματου εμας

Δεν είστε του πεταμού.Αλλά να ζεις με αυτά που βγάζεις νόμιμα και να μην κλέβεις.Εκεί είναι το θέμα.Κι εγώ έχω ψωνίσει από τέτοια μαγαζιά και πολλές φορές.Αλλά αν δε βγαίνεις επειδή κοντά έχει πολλά σούπερ μαρκετ,μην προσπαθείς να κρατήσεις τον ΦΠΑ και να δηλώσεις λιγότερο εισόδημα.Εκεί είναι το θέμα.Όλες οι επιχειρήσεις εφόσον δε ζουν εις βάρος μου είναι καλές.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Όχι δεν έχω δοκιμάσει.Αν είχα μια πρωτοποριακή ιδέα θα το έκανα.Αλλά να ανοίξω μαγαζί να εμπορεύομαι τι;Ρούχα;Έχει ανάγκη η χώρα από ένα μαγαζί ακόμα με ρούχα;Τυρόπιτες;Βιβλιοπωλείο;Ανταλλακτικά αυτοκινήτων;Γεμάτη είναι η χώρα.Έχεις εσύ κάτι που δεν το έχουν οι άλλοι;Μπορείς να κάνεις εξαγωγή;Αν ναι θα κερδίζεις,αν όχι κλείστο.Κι εγώ σαν ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία πληρώνω το ΙΚΑ μου,τον ΈΝΦΙΑ,Φόρο εισοδήματος κλπ κλπ.Και δεν έχω τη δυνατότητα να πω "αυτό το μήνα να μην πληρώσω ΙΚΑ,τα δίνω τον άλλο μήνα".Ούτε να μπω σε 100 δόσεις κλπ.Μου τα κρατάνε πριν τα πιάσω.Τον ΦΠΑ που εισπράτετε,γιατί δεν τον αποδίδετε;Δεν είναι δικά σας λεφτά.
δεν ειναι ετσι ρε φιλε.

1) εσυ εισαι υπαλληλος,δουλευεις και ξερεις ποσα θα παρεις βρεξει χιονισει,περιμενεις το μισθο σου.ναι το ξερω περνας δυσκολα,εσυ δεν ξερεις για μενα μαλλον(δεν ομιλω προσωπικα εννοειται)
το ικα σου το πληρωνω εγω καθε μηνα,ο επιχειρηματιας,εγω εχω το αγχος που θα τα βρω τα γαμημενα τα λεφτα να πληρωσω για να ειμαι ενταξει σε σενα και στο ταμειο,αλλιως θα με τρεχουνε λες και ειμαι εγκληματιας. εχει δεν εχει δουλεια δε με ρωτα κανενας φυσικα. εσυ σχολας και πας σπιτακι σου και αραζεις. εγω συνεχιζω,δεν εχω ωραρια....

2) εξαγωγες? υποτιθεται θα επρεπε να βοηθουνται εφοσον φερνουν χρημα στη χωρα που τοσο εχουμε αναγκη. ας παρουμε ενα παραδοσιακο προιον...το κρασι. προσπαθησε να εξαγεις καμια παρτιδα και θα δεις τι λουκι εχει...οχι απλα δεν εχεις βοηθεια,με τα εμποδια που σου βαζουν χαιδευεσαι με τα εγκεφαλικα ολη την ωρα....

3) Αν είχα μια πρωτοποριακή ιδέα θα το έκανα σου ευχομαι να βρεις και να προσπαθησεις και να πετυχεις φυσικα. οταν ξεκινησεις....θα περασεις απο υπηρεσιες,δημοσιο δηλαδη, θα σε κοιτανε λες και εισαι εξωγηινος....οσο πιο πρωτοποριακη τοσο πιο εντονα  ;) οταν τα καταφερεις επιτελους,θα απευθυνθεις στην αγορα,στον φοβερο ελληνα καταναλωτη φανταζομαι. εκει θα δεις οτι αυτα που ελεγε,τα θελω του κλπ μολις ερθουν σε επαφη με την καινοτομια,μολις ερθει η ωρα της πραξης δηλαδη,ποσο οπισθεν θα κανει

ενα τελευταιο παραδειγμα.....εχω παει επιμελητηριο,πριν λιγες μερες εχουν γινει εκλογες. στο φευγα μου, μπαινει ο νεος προεδρος (φυσικα δεν εχεις ενημερωθει οτι υπηρχαν εκλογες μηπως πας και ψηφισεις,ποτε δεν ενημερωνεσαι για τις δεξιωσεις που πεφτει μασα,ολα αυτα πρεπει να εχεις το χρονο να τα παρακολουθεις-βρισκεις μονος σου. φυσικα σε ενημερωνουν-εκει δεν ξεχνανε-οτι χρωστας τοσα και πρεπει να πληρωσεις κοκ). αα γουσταρεις δε γουσταρεις,πρεπει να γινεις μελος και να πληρψνεις καθε χρονο το χ ποσο,το λεει ο νομος :headbang:
μπαινει με την κουστωδια του,δημοσιογραφους κλπ...
τον χαιρετιζω και του ευχομαι καλη επιτυχια στο εργο του μπλα μπλα μπλα

- μπορω να σας ζητησω κατι κε προεδρε?
- ευχαριστως κε ταδε...
- μιλω για μενα και πιθανον και εκ μερους αλλων επιχειρηματιων. δεν θελουμε χρηματα,δεν θελουμε προγραμματα ΕΣΠΑ κλπ, δεν θελουμε καμια επιδοτηση, καμια βοηθεια απο πουθενα. ειναι δυνατον να μας αφησετε ησυχους να ασχοληθουμε με τη δουλεια μας?
δεν μπορουμε να δουλεψουμε αν καθε τρεις και λιγο πρεπει να τρεχουμε σε υπηρεσιες και να κουβαλαμε χαρτια απο δω και απο κει, δεν μπορουμε οταν καθε τρεις και λιγο τρεχουμε στα δικαστηρια που ποτε δεν τελειωνουν με αναβολες κλπ....πας το πρωι,καθεσαι μεχρι το μεσημερι και σου λενε ξαναπερνα μετα απο κανα χρονο γιατι αναβληθηκε κοκ παει μερα σου...δε γινεται να δουλεψω αν εσυ προεδρε με κουβαλας εδω τουλαχιστον 3 διωρα και βαλε το χρονο για μαλακιες. δηλαδη εγω ποτε θα κατσω στην επιχειρηση μου και θα ασχοληθω αποκλειστικα με τη δουλεια μου? γινεται να βρουμε ενα τροπο να μη γνωριζομαστε...? ε με κοιταζε σαν χανος

θες και αλλα φιλε? αιωνες θα συζηταμε...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αγοραζεις με 3€ γιατι πρωτιστως εισαι φτωχομπινες και τσιπης και δευτερευοντως για τους λογους που μου λες. Οποιος παει στη Μυκονο με δουλεμενα λεφτα, καλα κανει, γιατι εισαι τοσο κομπλεξικος; ( ανηκουστο για υπαλληλο να ειναι κομπλεξικος  :2funny: :2funny: )

Δε θα πληρώσω ρε κόπανε το ίδιο υγρό για τον καθαρισμό της μηχανής μου 5 φορές ακριβότερα αφού είναι το ίδιο για να δείξω ότι είμαι...large.Όταν αγόρασα μια τσάντα για τη μηχανή μου 120€ στη Στοκχόλμη γιατί ρε να την πληρώσω την ιδια εδώ 170€;Εκεί είναι πιο πολλοί οι φόροι και οι μισθοί.Και από την ίδια εταιρεία η τσάντα με κατασκευή στην Κίνα.Το κοντέινερ για να πάει στη Σουηδία θέλει πολλαπλάσια λεφτά από το να φτάσει στο Ικόνιο.Για να κάνω μάγκες εδώ τους επιχειρηματίες;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

ΙΚΑ πληρώνει και ο εργαζόμενος.
Ο επιχειρηματίας έχει όλα αυτά που λες,αλλά έχει και τη δυνατότητα να κάνει όλες τις κινήσεις που πρέπει να πάει την επιχείρηση στην κερδοφορία.Οι εξαγωγές να βοηθούνται αλλά όχι να χρηματοδοτούνται.Δεν μπορεί το κράτος να χρηματοδοτεί ες αεί μια επιχείρηση και τα κέρδη να τα τσεπώνει ο επιχειρηματίας.Απλό είναι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δε θα πληρώσω ρε κόπανε το ίδιο υγρό για τον καθαρισμό της μηχανής μου 5 φορές ακριβότερα αφού είναι το ίδιο για να δείξω ότι είμαι...large.Όταν αγόρασα μια τσάντα για τη μηχανή μου 120€ στη Στοκχόλμη γιατί ρε να την πληρώσω την ιδια εδώ 170€;Εκεί είναι πιο πολλοί οι φόροι και οι μισθοί.Και από την ίδια εταιρεία η τσάντα με κατασκευή στην Κίνα.Το κοντέινερ για να πάει στη Σουηδία θέλει πολλαπλάσια λεφτά από το να φτάσει στο Ικόνιο.Για να κάνω μάγκες εδώ τους επιχειρηματίες;

Ρε μαλακα, αφου ΔΕΝ μπορεις να αντιληφθεις ΓΙΑΤΙ το ενα κοστιζει τοσο και το αλλο τοσο, γιατι το ζοριζεις; το θεμα;

Σαν πελατης, ΚΑΛΑ κανεις και πας με τη φτηνοτερη δυνατη τιμη, την τσεπη σου θα κοιταξεις. Αλλα μην προσπαθησεις να δικαιολογηθεις αν ΔΕΝ γνωριζεις. Πως αλλιως να στο πω;

Τι θες να βαλουμε μεσα; Εξοδα παγια, φορους, ανταγωνιστικοτητα, μεσο τζιρο καθε μηνα, εξοδα προσωπικου και ασφαλειας, τι στο διαολο; Για να καταλαβεις οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο το "Πληρωνω 3 ευρω εδω ενω εκει πληρωνω 5, αρα επιλεγω να δωσω 3 και ειμαι μαγκας";

Για κατι που δεν εχεις ιδεα τι στο διαολο θελεις και μιλας; Μιλα για κατι που γνωριζεις, να εχουν βαση αυτα που λες και να σε παρουμε στα σοβαρα.

Δες και ενα αρθρακι απο την κατα τα αλλα εμετικη lifo που στο κανει λιγο νιανια το θεμα γιατι εισαι τζιτζιφιογκος και τα θες ολα στο πιατο :

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
δεν ειναι ετσι ρε φιλε.

1) εσυ εισαι υπαλληλος,δουλευεις και ξερεις ποσα θα παρεις βρεξει χιονισει,περιμενεις το μισθο σου.ναι το ξερω περνας δυσκολα,εσυ δεν ξερεις για μενα μαλλον(δεν ομιλω προσωπικα εννοειται)
το ικα σου το πληρωνω εγω καθε μηνα,ο επιχειρηματιας,εγω εχω το αγχος που θα τα βρω τα γαμημενα τα λεφτα να πληρωσω για να ειμαι ενταξει σε σενα και στο ταμειο,αλλιως θα με τρεχουνε λες και ειμαι εγκληματιας. εχει δεν εχει δουλεια δε με ρωτα κανενας φυσικα. εσυ σχολας και πας σπιτακι σου και αραζεις. εγω συνεχιζω,δεν εχω ωραρια....

2) εξαγωγες? υποτιθεται θα επρεπε να βοηθουνται εφοσον φερνουν χρημα στη χωρα που τοσο εχουμε αναγκη. ας παρουμε ενα παραδοσιακο προιον...το κρασι. προσπαθησε να εξαγεις καμια παρτιδα και θα δεις τι λουκι εχει...οχι απλα δεν εχεις βοηθεια,με τα εμποδια που σου βαζουν χαιδευεσαι με τα εγκεφαλικα ολη την ωρα....

3) Αν είχα μια πρωτοποριακή ιδέα θα το έκανα σου ευχομαι να βρεις και να προσπαθησεις και να πετυχεις φυσικα. οταν ξεκινησεις....θα περασεις απο υπηρεσιες,δημοσιο δηλαδη, θα σε κοιτανε λες και εισαι εξωγηινος....οσο πιο πρωτοποριακη τοσο πιο εντονα  ;) οταν τα καταφερεις επιτελους,θα απευθυνθεις στην αγορα,στον φοβερο ελληνα καταναλωτη φανταζομαι. εκει θα δεις οτι αυτα που ελεγε,τα θελω του κλπ μολις ερθουν σε επαφη με την καινοτομια,μολις ερθει η ωρα της πραξης δηλαδη,ποσο οπισθεν θα κανει

ενα τελευταιο παραδειγμα.....εχω παει επιμελητηριο,πριν λιγες μερες εχουν γινει εκλογες. στο φευγα μου, μπαινει ο νεος προεδρος (φυσικα δεν εχεις ενημερωθει οτι υπηρχαν εκλογες μηπως πας και ψηφισεις,ποτε δεν ενημερωνεσαι για τις δεξιωσεις που πεφτει μασα,ολα αυτα πρεπει να εχεις το χρονο να τα παρακολουθεις-βρισκεις μονος σου. φυσικα σε ενημερωνουν-εκει δεν ξεχνανε-οτι χρωστας τοσα και πρεπει να πληρωσεις κοκ). αα γουσταρεις δε γουσταρεις,πρεπει να γινεις μελος και να πληρψνεις καθε χρονο το χ ποσο,το λεει ο νομος :headbang:
μπαινει με την κουστωδια του,δημοσιογραφους κλπ...
τον χαιρετιζω και του ευχομαι καλη επιτυχια στο εργο του μπλα μπλα μπλα

- μπορω να σας ζητησω κατι κε προεδρε?
- ευχαριστως κε ταδε...
- μιλω για μενα και πιθανον και εκ μερους αλλων επιχειρηματιων. δεν θελουμε χρηματα,δεν θελουμε προγραμματα ΕΣΠΑ κλπ, δεν θελουμε καμια επιδοτηση, καμια βοηθεια απο πουθενα. ειναι δυνατον να μας αφησετε ησυχους να ασχοληθουμε με τη δουλεια μας?
δεν μπορουμε να δουλεψουμε αν καθε τρεις και λιγο πρεπει να τρεχουμε σε υπηρεσιες και να κουβαλαμε χαρτια απο δω και απο κει, δεν μπορουμε οταν καθε τρεις και λιγο τρεχουμε στα δικαστηρια που ποτε δεν τελειωνουν με αναβολες κλπ....πας το πρωι,καθεσαι μεχρι το μεσημερι και σου λενε ξαναπερνα μετα απο κανα χρονο γιατι αναβληθηκε κοκ παει μερα σου...δε γινεται να δουλεψω αν εσυ προεδρε με κουβαλας εδω τουλαχιστον 3 διωρα και βαλε το χρονο για μαλακιες. δηλαδη εγω ποτε θα κατσω στην επιχειρηση μου και θα ασχοληθω αποκλειστικα με τη δουλεια μου? γινεται να βρουμε ενα τροπο να μη γνωριζομαστε...? ε με κοιταζε σαν χανος

θες και αλλα φιλε? αιωνες θα συζηταμε...

Στους γαμιοληδες του επιμελητηριου θελει ΞΥΛΟ και μονο. Φτυσιμο και απαξιωση.

Και φυσικα ποτε κανεις να μη τους πληρωνει γιατι ειναι αχρηστοι κηφηνες και πουτανας γιοι. Τοσο απλα.

Κατα τα αλλα καλα λες, συμφωνω.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ρε μαλακα, αφου ΔΕΝ μπορεις να αντιληφθεις ΓΙΑΤΙ το ενα κοστιζει τοσο και το αλλο τοσο, γιατι το ζοριζεις; το θεμα;

Σαν πελατης, ΚΑΛΑ κανεις και πας με τη φτηνοτερη δυνατη τιμη, την τσεπη σου θα κοιταξεις. Αλλα μην προσπαθησεις να δικαιολογηθεις αν ΔΕΝ γνωριζεις. Πως αλλιως να στο πω;

Τι θες να βαλουμε μεσα; Εξοδα παγια, φορους, ανταγωνιστικοτητα, μεσο τζιρο καθε μηνα, εξοδα προσωπικου και ασφαλειας, τι στο διαολο; Για να καταλαβεις οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο το "Πληρωνω 3 ευρω εδω ενω εκει πληρωνω 5, αρα επιλεγω να δωσω 3 και ειμαι μαγκας";

Για κατι που δεν εχεις ιδεα τι στο διαολο θελεις και μιλας; Μιλα για κατι που γνωριζεις, να εχουν βαση αυτα που λες και να σε παρουμε στα σοβαρα.

Δες και ενα αρθρακι απο την κατα τα αλλα εμετικη lifo που στο κανει λιγο νιανια το θεμα γιατι εισαι τζιτζιφιογκος και τα θες ολα στο πιατο :

Ναι ρε μαλάκα οι Σουηδοί δεν πληρώνουν.Προ κρισης,επειδή το πρόβλημα δεν είναι σημερινό,οι ελεύθεροι επαγγελματίες με ατομικές επιχειρήσεις είχαν αφορολόγητο 12000€ όταν οι Σουηδοί είχαν 3500€ (με την τότε ισοτιμία,δε θυμάμαι πόσες κορώνες).Και εδώ δήλωναν 10.000€ το χρόνο και ήταν στο αφορολόγητο.Αυτά τα ξέχασες ή δε σε συμφέρουν;

Και δεν αναφέρομαι σε αποκλειστικά ιντερνετικα μαγαζιά αλλά και με φυσική παρουσία που πουλάνε από το ίντερνετ.Άρα έχουν πάγια,ενοίκια κλπ

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ναι ρε μαλάκα οι Σουηδοί δεν πληρώνουν.Προ κρισης,επειδή το πρόβλημα δεν είναι σημερινό,οι ελεύθεροι επαγγελματίες με ατομικές επιχειρήσεις είχαν αφορολόγητο 12000€ όταν οι Σουηδοί είχαν 3500€ (με την τότε ισοτιμία,δε θυμάμαι πόσες κορώνες).Και εδώ δήλωναν 10.000€ το χρόνο και ήταν στο αφορολόγητο.Αυτά τα ξέχασες ή δε σε συμφέρουν;

Και δεν αναφέρομαι σε αποκλειστικά ιντερνετικα μαγαζιά αλλά και με φυσική παρουσία που πουλάνε από το ίντερνετ.Άρα έχουν πάγια,ενοίκια κλπ

Στην Αγγλια εχουν 82 χιλιαδες λιρες αφορολογητο. Ποιο ακριβως ειναι το επιχειρημα σου γιατι πετας τη μια μαλακια μετα την αλλη για κατι που δεν γνωριζεις ουτε τις μαλακιες που λες.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ΙΚΑ πληρώνει και ο εργαζόμενος.
Ο επιχειρηματίας έχει όλα αυτά που λες,αλλά έχει και τη δυνατότητα να κάνει όλες τις κινήσεις που πρέπει να πάει την επιχείρηση στην κερδοφορία.Οι εξαγωγές να βοηθούνται αλλά όχι να χρηματοδοτούνται.Δεν μπορεί το κράτος να χρηματοδοτεί ες αεί μια επιχείρηση και τα κέρδη να τα τσεπώνει ο επιχειρηματίας.Απλό είναι.
μην μπερδευεις τους μεγαλους επιχ/ες και αυτους που κανουν δουλειες με το δημοσιο,υπαρχουν και οι νορμαλ και αυτοι κρατουν ακομη τη χωρα ορθια,αλλα το τελος ζυγωνει με μαθηματικη ακριβεια....

επειδη τυχανει και ειμαι στη δουλεια (κυριακατικα ετσι?  ;) ), εχω μπροστα μου ενα εντυπο απο το λογιστηριο που λεει....

"εισφορες για ικα μαρτιου 2017.....χ ευρω...πληρωμη μεχρι την πεμπτη 27/4/2017" . πριν λιγο με πηρε μια υπαλληλος μου που πινει καφε στη παραλια με το νεο της αμορε μπλα μπλα" . μεσα στο εντυπο ειναι και το δικο της ικα βλεπω. αν το πληρωνει η ιδια γιατι δεν κοιταζει αυτη το εντυπο και να αρχισει να σκεφτεται αν και πως θα προλαβει να το πληρωσει μεχρι την πεμπτη ? :think:
ασε τις τυπικοτητες του νομου και τις μπουρδες του και μεινει στην ουσια αν θελεις

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
"εισφορες για ικα μαρτιου 2017.....χ ευρω...πληρωμη μεχρι την πεμπτη 27/4/2017" . πριν λιγο με πηρε μια υπαλληλος μου που πινει καφε στη παραλια με το νεο της αμορε μπλα μπλα" . μεσα στο εντυπο ειναι και το δικο της ικα βλεπω. αν το πληρωνει η ιδια γιατι δεν κοιταζει αυτη το εντυπο και να αρχισει να σκεφτεται αν και πως θα προλαβει να το πληρωσει μεχρι την πεμπτη ? :think:
ασε τις τυπικοτητες του νομου και τις μπουρδες του και μεινει στην ουσια αν θελεις

Μη του τα λες αυτα γιατι χαιρεται ο υπαλληλισκος με τα τσαμπε ταξιδια και το παιζει λεζαντα. Δεν καταλαβαινει.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Στην Αγγλια εχουν 82 χιλιαδες λιρες αφορολογητο. Ποιο ακριβως ειναι το επιχειρημα σου γιατι πετας τη μια μαλακια μετα την αλλη για κατι που δεν γνωριζεις ουτε τις μαλακιες που λες.

Δες εδώ τους συντελεστές φορολόγησης στην Αγγλία και δες πόσο είναι το αφορολόγητο.Αν το καταλάβεις βεβαίως

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μη του τα λες αυτα γιατι χαιρεται ο υπαλληλισκος με τα τσαμπε ταξιδια και το παιζει λεζαντα. Δεν καταλαβαινει.

ασε που το να σε τρεχουν ταξιδια με τη δουλεια, ειναι καργα χωσιμο :cheesy:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
μην μπερδευεις τους μεγαλους επιχ/ες και αυτους που κανουν δουλειες με το δημοσιο,υπαρχουν και οι νορμαλ και αυτοι κρατουν ακομη τη χωρα ορθια,αλλα το τελος ζυγωνει με μαθηματικη ακριβεια....

επειδη τυχανει και ειμαι στη δουλεια (κυριακατικα ετσι?  ;) ), εχω μπροστα μου ενα εντυπο απο το λογιστηριο που λεει....

Όταν έκανες την πρόσληψη της στη σύμβαση δεν έγραψες έναν μισθό π.χ 800€ και στο τέλος του μήνα το λογιστήριο σου δε σου βγάζει τη μισθοδοσία π.χ 700€;Άρα τα 100 ευρώ που της κρατάς θα πάνε στα έξοδα,ΙΚΑ φόρο εισοδήματος κλπ.Όσο ότι εσύ είσαι στη δουλειά και αυτή πίνει καφέ,τι να κάνουμε;Αν τη θέλεις στη δουλειά και περαν του 8ωρου να της πληρώνεις τις ώρες.Θέλεις να δουλεύουν όσο εσύ και να παίρνουν λιγότερα;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δες εδώ τους συντελεστές φορολόγησης στην Αγγλία και δες πόσο είναι το αφορολόγητο.Αν το καταλάβεις βεβαίως

Στην Αγγλια, για εισοδημα κατω απο 82 χιλιαδες λιρες δεν εχεις υποχρεωση να αποδιδεις ΦΠΑ.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ασε που το να σε τρεχουν ταξιδια με τη δουλεια, ειναι καργα χωσιμο :cheesy:

Αυτος ειναι η κλασικη περιπτωση μαλακα υπαλληλισκου Ελληνα.

"Αγοραζω απο το αμαζον 2 ευρω φτηνοτερα για να την πω στους απατεωνες επιχειρηματιες της Ελλαδας που υπερχρεωνουν τα παντα και κλεβουν τους φορους μου."

Μεχρι στιγμης το πιο "δυνατο" του επιχειρημα. Ωδη στον αυτισμο.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ε ναι,εγώ δεν πάω να περάσω καλά στο καζίνο.Πάω να φέρω αποτέλεσμα στην εταιρεία.Και κρίνομαι καθημερινά.

Γιατι να πας; Δεν δουλευεις μερα νυχτα για να εχεις τη δυνατοτητα να το κανεις.

Οταν βρεις την πρωτοποριακη σου ιδεα και ΑΝ ο ελληνας καταναλωτης την επιβραβευσει ( και δεν αγορασει το ιδιο προιον που αφορα στην ιδια ιδεα, 2 ευρω φτηνοτερα απο το αμαζον... ) και οταν εχεις τα ΠΑΝΤΑ πληρωμενα ( φπα κλπ ) τοτε να πας.

Μεχρι τοτε ομως, κωλο στο αφεντικο σου και μοκο. ;)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Γιατι να πας; Δεν δουλευεις μερα νυχτα για να εχεις τη δυνατοτητα να το κανεις.

Οταν βρεις την πρωτοποριακη σου ιδεα και ΑΝ ο ελληνας καταναλωτης την επιβραβευσει ( και δεν αγορασει το ιδιο προιον που αφορα στην ιδια ιδεα, 2 ευρω φτηνοτερα απο το αμαζον... ) και οταν εχεις τα ΠΑΝΤΑ πληρωμενα ( φπα κλπ ) τοτε να πας.

Μεχρι τοτε ομως, κωλο στο αφεντικο σου και μοκο. ;)

Κώλο όπως στήνεις εσύ στο avatar σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom