Νέα

3 μήνες στάση πληρωμών στα πάντα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τύπε η Δανια ειναι φιλελευθερη σε σχεση με αυτο που εχεις εσυ στο μυαλό σου.Ξερεις γιατι?
Επειδη στη Δανια ξέρουν που και πόσους δυ έχουν.
Και κάτι ακομα πιο σκληρα φιλελευθερο  που κάνει η Δανια και όλο το σκαντι που αναφερετε συχνα ειναι οτι αξιολογουν το δημοσιο τομέα.
Φρικτο και φιλελευθερα απάνθρωπο θα μου πεις αλλα εχουν αλλη εικονα για το τι σημαινει δημοσιο εκει πάνω απ ότι εχετε εσεις εδω κάτω.

Πήγαινε πρώτα να μάθεις τι σημαίνει φιλελεύθερη οικονομία και έλα ξανά.Και μην προβλέπεις τι έχω στο μυαλό μου διότι δεν ξέρεις...Αν εφαρμοζόταν φιλελευθερη οικονομία στα πρότυπα Θατσερ και ΗΠΑ γενικά,οι μισοί,για να μην πω όλοι,οι ψιλικατζιδες επιχειρηματίες θα είχαν κλείσει.Δε θα μπορούσαν να αντέξουν επειδη πουλάνε προϊόν μάπα.Και τότε θα ζητούσαν προστασία από το κράτος.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αν δεν μπορείς,να μην το ανοίξεις.Δε θα ζεις παρασιτικά εναντίον όλων των άλλων.Απλό είναι.

Εχεις δοκιμασει να ανοιξεις επιχειρηση ΚΑΙ να την λειτουργησεις ποτε στην Ελλαδα;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν νομίζεις ότι ο λόγος που δεν έρχονται ξένοι επενδυτές είναι η φορολογία πλανάσαι πλάνην οικτράν.Οι ψιλικατζίδες δεν έρχονται.Οι σοβαροί πάνε και τώρα σε χώρες με μεγάλη φορολογία αλλά που ταυτόχρονα είναι φερέγγυες.Για ρίξε μια ματιά σε Σκανδιναβια και κεντρική Ευρώπη τι γίνεται από φορολογία.Εκτός αν θέλουμε να έρθει η Nike και να ράβουμε μπλουζάκια και φόρμες.Το κάνουν στην Ινδονησία,αλλά δε θα πήγαινες να ζήσεις εσύ εκεί...Η Ελλάδα έχει ανάγκη υψηλής ποιότητας επενδύσεις.Ερευνητικά κέντρα κλπ να εργαστούν μορφωμένοι Έλληνες και παράλληλα θα ανοίξουν και δουλειές για άλλους.Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν δομικές αλλαγές στην κοινωνία πρώτα.Όταν στα ΑΕΙ/ΤΕΙ υπάρχουν συνεχώς καταλήψεις,δουλειά δε γίνεται και όταν για να ανοίξεις μια επιχείρηση σου ζητάνε χαρτιά ακόμα και από την εκκλησία,και όταν δεν ξέρεις μετά από 10 χρόνια τι θα σου έρθει,θα επενδύσεις;Δες τι γίνεται με τους δασικούς χάρτες.Πριν 20 χρόνια δε χρειαζόταν χαρτί από το δασαρχείο για να αγοράσεις οικόπεδο.Όσοι πήραν,κι έτυχε το 1947 περίπου να ήταν δασική εκταση,αφενός έχουν πληρώσει την αγορά και τα άλλα κέρατα αφετέρου καλούνται να πληρώσουν πρόστιμα στο δασαρχείο και να παραδώσουν το ακίνητο.Έτσι δε θα δούμε ποτέ επενδύσεις.Οι σοβαροί ξένοι επενδυτές θέλουν πρωτίστως σταθερότητα.Η Βουλγαρία που έχει χαμηλή φορολογία τόσα χρόνια,δεν έγινε Δανία,Βέλγιο,Ολλανδία.

Aπο τη μια κλαιγεστε για τη χωρα που διαλυεται απο την αλλη μου ειστε και επιλεκτικοι τωρα τι επενδυσεις θελετε να ερθουν.Δε κοιτατε που σε λιγο θα σκοτωνεται ο Ελληνας για μια κονσερβα.
Μετα τις ελεηνιδες κραζετε.
Μου αρεσει που κανετε και αφ υψηλου απαξιωση στη Βουλγαρια οτι " Δεν εγινε Δανια, Βελγιο ,Ολλανδια" και καμαρωνετε λες και ειπατε τη μεγαλη εξυπναδα. 
Που ηταν η Βουλγαρια ομως πριν 20 χρονια, που ειναι τωρα και που παει. Και που ηταν η Ελλαδα που ειναι και που παει.
Μια Βουλγαρια που τον περασμενο αιωνα οτι ηταν να παει στραβα της πηγε .Ηττες σε δυο παγκοσμιους και σε βαλκανικους, υποταγη στο σοβιετικο παραπετασμα, πτωση καθεστωτος και διαλυση οικονομιας.
Και εχουμε την Ελλαδα στο στρατοπεδο των νικητων καθε φορα, στο δυτικο κοσμο απο το 50, στην Ευρωπαικη Ενωση να μασουλαει τα αντερα της απο επιδοτησεις και ολα τα πλεονεκτηματα εδω και 40 χρονια με ειρηνη, σταθεροτητα δημοκρατια. Και ενω επρεπε να εχουμε διαστημικη διαφορα, και που ειμαστε συγκρισιμοι καν ( με προοπτικη να μας περασουν) καθομαστεκαι λεμε "δεν εγινε Ολλανδια"  :headbang: Δεν εγινε , αλλα η Ελλαδα αγαπητε μου ελληναρα επρεπε να ειχε γινει Ολλανδια και βαλε - γιατι εχει και αλλα πλεονεκτηματα συν τοις αλλοις και αντ αυτου κοντευει να καταληξει υποσαχαρια αφρικη  :headbang:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πήγαινε πρώτα να μάθεις τι σημαίνει φιλελεύθερη οικονομία και έλα ξανά.Και μην προβλέπεις τι έχω στο μυαλό μου διότι δεν ξέρεις...Αν εφαρμοζόταν φιλελευθερη οικονομία στα πρότυπα Θατσερ και ΗΠΑ γενικά,οι μισοί,για να μην πω όλοι,οι ψιλικατζιδες επιχειρηματίες θα είχαν κλείσει.Δε θα μπορούσαν να αντέξουν επειδη πουλάνε προϊόν μάπα.Και τότε θα ζητούσαν προστασία από το κράτος.
Μαθε να διαβαζεις,για την Ελλαδα ειπα μικρα φιλελευθερα βηματα,μεχρι να γινεις Θατσερ εχεις δρομο πολυ,πρωτα θα τη πληρωσουν τα κουμουνιστικα κηφηναρια και πολυ αργοτερα θα φτασεις στους μικροεπιχειρηματιες,πρωτα οι δημοσιοι τεμπέληδες τύπε μου και ασε τους μικροεπιχειρηματιες,αυτοι θα προσαρμοστουν γιατι εχουν μαθει να δουλευουν τους δημοσιους τεμπεληδες να κλαις που θα ειναι όλοι για νεκροταφειο

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Εχεις δοκιμασει να ανοιξεις επιχειρηση ΚΑΙ να την λειτουργησεις ποτε στην Ελλαδα;

Όχι δεν έχω δοκιμάσει.Αν είχα μια πρωτοποριακή ιδέα θα το έκανα.Αλλά να ανοίξω μαγαζί να εμπορεύομαι τι;Ρούχα;Έχει ανάγκη η χώρα από ένα μαγαζί ακόμα με ρούχα;Τυρόπιτες;Βιβλιοπωλείο;Ανταλλακτικά αυτοκινήτων;Γεμάτη είναι η χώρα.Έχεις εσύ κάτι που δεν το έχουν οι άλλοι;Μπορείς να κάνεις εξαγωγή;Αν ναι θα κερδίζεις,αν όχι κλείστο.Κι εγώ σαν ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία πληρώνω το ΙΚΑ μου,τον ΈΝΦΙΑ,Φόρο εισοδήματος κλπ κλπ.Και δεν έχω τη δυνατότητα να πω "αυτό το μήνα να μην πληρώσω ΙΚΑ,τα δίνω τον άλλο μήνα".Ούτε να μπω σε 100 δόσεις κλπ.Μου τα κρατάνε πριν τα πιάσω.Τον ΦΠΑ που εισπράτετε,γιατί δεν τον αποδίδετε;Δεν είναι δικά σας λεφτά.

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Θαλασσομάχος του Αργοσαρωνικού και καπετάνιος σε VLCC.
έχει βάλει πλώρη αυτός για μρ μαλακας 2017 μαζί με τον Νικ πλατογιαννη που απορώ πως και δεν μπήκε ακόμη στην συζήτηση.....

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Aπο τη μια κλαιγεστε για τη χωρα που διαλυεται απο την αλλη μου ειστε και επιλεκτικοι τωρα τι επενδυσεις θελετε να ερθουν.Δε κοιτατε που σε λιγο θα σκοτωνεται ο Ελληνας για μια κονσερβα.
Μετα τις ελεηνιδες κραζετε.

Με τη δική σου νοοτροπία "κρέας να ΄ναι και ότι να ΄ναι" η χώρα δε θα γίνει ποτέ σωστή.Όταν αποφασίζεις να χτίσεις κάτι σχεδιάζεις το καλύτερο όχι ότι να ΄ναι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Όχι δεν έχω δοκιμάσει.Αν είχα μια πρωτοποριακή ιδέα θα το έκανα.Αλλά να ανοίξω μαγαζί να εμπορεύομαι τι;Ρούχα;Έχει ανάγκη η χώρα από ένα μαγαζί ακόμα με ρούχα;Τυρόπιτες;Βιβλιοπωλείο;Ανταλλακτικά αυτοκινήτων;Γεμάτη είναι η χώρα.Έχεις εσύ κάτι που δεν το έχουν οι άλλοι;Μπορείς να κάνεις εξαγωγή;Αν ναι θα κερδίζεις,αν όχι κλείστο.Κι εγώ σαν ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία πληρώνω το ΙΚΑ μου,τον ΈΝΦΙΑ,Φόρο εισοδήματος κλπ κλπ.Και δεν έχω τη δυνατότητα να πω "αυτό το μήνα να μην πληρώσω ΙΚΑ,τα δίνω τον άλλο μήνα".Ούτε να μπω σε 100 δόσεις κλπ.Μου τα κρατάνε πριν τα πιάσω.Τον ΦΠΑ που εισπράτετε,γιατί δεν τον αποδίδετε;Δεν είναι δικά σας λεφτά.

Λοιπον, γι'αυτόν ακριβως το λογο, και για αλλους 1000 που ποτε δε θα μαθεις, καλυτερα να μην εκφερεις αποψη για πραγματα που δεν εχεις ΙΔΕΑ πως λειτουργουν.

Κατσε πες ο,τι γουσταρεις, σε υποθετικο και αλαλουμ επιπεδο παντα, αλλα η αποψη σου δεν εχει ΚΑΜΙΑ βαρυτητα, απλα για να ξερεις.

Ολα αυτα που λες στην απαντηση που μου δινεις ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετα με αυτο που σε ρωτησα, και ειναι η κλασσικη απαντηση απο τον οποιονδηποτε ΘΑ ΗΘΕΛΕ να ανοιξει ενα καταστημα αλλα περιμενει την πρωτοποριακη ιδεα για να το κανει. Για γελια απλα.

Η ερωτηση για τον ΦΠΑ παλι για γελια. Αν μπορεις κρατα το οποιοδηποτε μαγαζι για ΕΝΑ μηνα με πληρη διαχειριση χρηματων/εμπορευματων/προσωπικου/χρεων και αν καταφερεις να εξοικονομησεις ενα 5% εγω θα σου δωσω τον κωλο μου να τον γαμησεις.

Μεχρι τοτε, κατσε ψαξου σε συζητησεις στο bou για επενδυσεις και ιστοριες για αγριους να περναει η ωρα σου.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μαθε να διαβαζεις,για την Ελλαδα ειπα μικρα φιλελευθερα βηματα,μεχρι να γινεις Θατσερ εχεις δρομο πολυ,πρωτα θα τη πληρωσουν τα κουμουνιστικα κηφηναρια και πολυ αργοτερα θα φτασεις στους μικροεπιχειρηματιες,πρωτα οι δημοσιοι τεμπέληδες τύπε μου και ασε τους μικροεπιχειρηματιες,αυτοι θα προσαρμοστουν γιατι εχουν μαθει να δουλευουν τους δημοσιους τεμπεληδες να κλαις που θα ειναι όλοι για νεκροταφειο

Μάθε πρώτα να διαβάζεις τις απαντήσεις.
Οι μικροεπιχειρηματίες έχουν μάθει να δουλεύουν τον κόσμο και να ζουν από το κράτος.Μια ζωή ρυθμίσεις για τις οφειλές που έφτιαξαν οι ίδιοι.Παλιότερα λεγόταν περαίωση,και δεν είχαμε κρίση.Αλλά και τότε δεν απέδιδαν ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος.Τον κρατούσαν και το έπαιζαν μπρούκλιδες στη Μύκονο

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Λοιπον, γι'αυτόν ακριβως το λογο, και για αλλους 1000 που ποτε δε θα μαθεις, καλυτερα να μην εκφερεις αποψη για πραγματα που δεν εχεις ΙΔΕΑ πως λειτουργουν.

Κατσε πες ο,τι γουσταρεις, σε υποθετικο και αλαλουμ επιπεδο παντα, αλλα η αποψη σου δεν εχει ΚΑΜΙΑ βαρυτητα, απλα για να ξερεις.

Ολα αυτα που λες στην απαντηση που μου δινεις ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετα με αυτο που σε ρωτησα, και ειναι η κλασσικη απαντηση απο τον οποιονδηποτε ΘΑ ΗΘΕΛΕ να ανοιξει ενα καταστημα αλλα περιμενει την πρωτοποριακη ιδεα για να το κανει. Για γελια απλα.

Η ερωτηση για τον ΦΠΑ παλι για γελια. Αν μπορεις κρατα το οποιοδηποτε μαγαζι για ΕΝΑ μηνα με πληρη διαχειριση χρηματων/εμπορευματων/προσωπικου/χρεων και αν καταφερεις να εξοικονομησεις ενα 5% εγω θα σου δωσω τον κωλο μου να τον γαμησεις.

Μεχρι τοτε, κατσε ψαξου σε συζητησεις στο bou για επενδυσεις και ιστοριες για αγριους να περναει η ωρα σου.

Για πες εσύ τι είδους επιχείρηση έχεις;Όχι την επωνυμία,το αντικείμενο.Τι εμπορεύεσαι/παράγεις.Εσύ που έχεις ΙΔΕΑ...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
και να ζουν από το κράτος.Μια ζωή ρυθμίσεις για τις οφειλές που έφτιαξαν οι ίδιοι.
το κρατος ζει τους τεμπεληδες με τους φορους των επιχειρηματιων και επειδη η πλειοψηφια των φόρων  ειναι παραλογη το ιδιο το διεφθαρμενο κρατος δεχεται και προωθει τη περαιωση γιατι οσα και να πάρει ευχαριστημενο ειναι γιατι θα ειναι λεφτα δουλεμενα με κόπο που θα πάνε σε τεμπέληδες
Κι εγώ σαν ιδιωτικός υπάλληλος
τυπε με το συμπαθειο αλλα αν εσυ εισαι  ιυ τότε και οι πασοκτζηδες του μπου λενε αληθεια οτι  ψηφιζαν πασοκ για την ιδεολογια και οχι γιατι τους διοριζαν

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με τη δική σου νοοτροπία "κρέας να ΄ναι και ότι να ΄ναι" η χώρα δε θα γίνει ποτέ σωστή.Όταν αποφασίζεις να χτίσεις κάτι σχεδιάζεις το καλύτερο όχι ότι να ΄ναι.

τωρα ομως εδω το διακυβευμα δεν ειναι η χωρα να γινει σωστη. Παει το πουλακι τωρα, πεταξε. Τωρα το διακυβευμα ειναι η χωρα να επιβιωσει. Σε 5-10 χρονια οταν πεθανουν οι σημερινοι γεροι- συνταξιουχοι και οταν σκασουν οι τραπεζες και και και, εχεις παρει χαμπαρι ακομη σε τι κατασταση θα βρισκεται η Ελλαδα η μπα?

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
το κρατος ζει τους τεμπεληδες με τους φορους των επιχειρηματιων και επειδη η πλειοψηφια των φόρων  ειναι παραλογη το ιδιο το διεφθαρμενο κρατος δεχεται και προωθει τη περαιωση γιατι οσα και να πάρει ευχαριστημενο ειναι γιατι θα ειναι λεφτα δουλεμενα με κόπο που θα πάνε σε τεμπέληδεςτυπε με το συμπαθειο αλλα αν εσυ εισαι  ιυ τότε και οι πασοκτζηδες του μπου λενε αληθεια οτι  ψηφιζαν πασοκ για την ιδεολογια και οχι γιατι τους διοριζαν

Οι επιχειρηματίες δεν πληρώνουν φόρους.

Εγώ τύπε είμαι Ι.Υ από το πρώτο ένσημο.Στο δημόσιο δεν έχω ούτε ένα δευτερόλεπτο.Και κόψτε αυτή τη μαλακία όταν δε συμφωνεί κάποιος μαζί σας σημαίνει ότι είναι Δ/Υ...Και δεν αναφέρθηκα σε κομματικά.Όσο διόρισε το ΠΑΣΟΚ άλλο τόσο διόρισε και η ΝΔ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ.Και όποιος και να βγει θα διορίσει.Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που δε βλέπω κανέναν να το θίγει.Ακόμα και αν απολυθούν αύριο όλοι οι Δ/Υ τη δουλειά τους θα την κάνουν ιδιωτικές εταιρείες και θα πληρώνονται από τους φόρους ενώ αυτές κατά το σύνηθες στην Ελλάδα δε θα πληρώνουν τιποτα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Για πες εσύ τι είδους επιχείρηση έχεις;Όχι την επωνυμία,το αντικείμενο.Τι εμπορεύεσαι/παράγεις.Εσύ που έχεις ΙΔΕΑ...

Αρκει που δεν εχεις εσυ ιδεα και μιλας για πραγματα που δεν γνωριζεις, και λογω της νοοτροπιας σου δε θα γνωρισεις ποτε.

Εισαι γεννημενος για να εισαι υπαλληλος. Που δεν ειναι κακο να εισαι υπαλληλος, αλλα η νοοτροπια η δικη σου, η οποια βασιζεται στην αγνοια, σε κατατασσει στην κατηγορια ανθρωπων που δε θα μπορουσαν να ειναι ποτε κατι παραπανω απο υπαλληλοι.

[quote author=Bet_Rantanplan] Οι επιχειρηματίες δεν πληρώνουν φόρους.[/quote]

Ο επιχειρηματιας, ακομα και αν κλεβει, που αναγκαστικα ΟΛΟΙ σχεδον το κανουν, αποδιδει πολλα περισσοτερα απο οσα αποδιδεις εσυ η ο δημοσιος υπαλληλος στο κρατος. Τωρα βεβαια για να καταλαβεις κατι τετοιο θελει μυαλο, και εσυ δεν το διαθετεις.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αρκει που δεν εχεις εσυ ιδεα και μιλας για πραγματα που δεν γνωριζεις, και λογω της νοοτροπιας σου δε θα γνωρισεις ποτε.

Εισαι γεννημενος για να εισαι υπαλληλος. Που δεν ειναι κακο να εισαι υπαλληλος, αλλα η νοοτροπια η δικη σου, η οποια βασιζεται στην αγνοια, σε κατατασσει στην κατηγορια ανθρωπων που δε θα μπορουσαν να ειναι ποτε κατι παραπανω απο υπαλληλοι.

Ο επιχειρηματιας, ακομα και αν κλεβει, που αναγκαστικα ΟΛΟΙ σχεδον το κανουν, αποδιδει πολλα περισσοτερα απο οσα αποδιδεις εσυ η ο δημοσιος υπαλληλος στο κρατος. Τωρα βεβαια για να καταλαβεις κατι τετοιο θελει μυαλο, και εσυ δεν το διαθετεις.

Είμαι υπάλληλος επειδή δε θέλω να γίνω αποτυχημένος επιχειρηματίας ψιλικατζής όπως εσύ.Δε λες τι εμπορεύεσαι...Φοβάσαι;Μήπως έχεις κανά mini market;Δεν ντρέπομαι που είμαι υπάλληλος.Και είμαι καλά αμειβόμενος υπάλληλος,και με πληρωμένα ταξίδια στο εξωτερικό για την εταιρεία στην οποία δουλεύω.Για να ανοίξεις σοβαρή επιχείρηση πρέπει να έχεις λεφτά,εκτός από το επιχειρηματικό πλάνο.Εκτός αν είσαι κληρονόμος.Εσύ πήρες δάνειο από τράπεζα ή μπήκες σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για να ανοίξεις την επιχείρηση;Είσαι κληρονόμος του μαγαζιού του μπαμπά;Ζεις παρασιτικά εις βάρος και των σωστών,λίγων αλλά υπάρχουν,επιχειρηματιών.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Είμαι υπάλληλος επειδή δε θέλω να γίνω αποτυχημένος επιχειρηματίας ψιλικατζής όπως εσύ.Δε λες τι εμπορεύεσαι...Φοβάσαι;Μήπως έχεις κανά mini market;Δεν ντρέπομαι που είμαι υπάλληλος.Και είμαι καλά αμειβόμενος υπάλληλος,και με πληρωμένα ταξίδια στο εξωτερικό για την εταιρεία στην οποία δουλεύω.Για να ανοίξεις σοβαρή επιχείρηση πρέπει να έχεις λεφτά,εκτός από το επιχειρηματικό πλάνο.Εκτός αν είσαι κληρονόμος.Εσύ πήρες δάνειο από τράπεζα ή μπήκες σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για να ανοίξεις την επιχείρηση;Είσαι κληρονόμος του μαγαζιού του μπαμπά;Ζεις παρασιτικά εις βάρος και των σωστών,λίγων αλλά υπάρχουν,επιχειρηματιών.

Εισαι υπαλληλος επειδη δεν εχεις τα αρχιδια να ανοιξεις επιχειρηση, το παραδεχτηκες και πιο πανω. Το mini market ειναι απ'τις δυσκολοτερες επιχειρησεις τζιτζιφιογκο. Χιλιαδες κωδικοι, απειροι προμηθευτες, απιστευτα ωραρια, μεγαλος κινδυνος κλοπης, μικρα περιθωρια κερδους και τεραστιος ανταγωνισμος.

Αλλα το μικρο σου το μυαλο δεν φτανει μεχρι εκει. Καλα εισαι με τα ταξιδια σου και την ιδεα που εχεις για τις "σοβαρες" επιχειρησεις. Κατσε εκει για οσο εισαι χρησιμος, γιατι ολοι ειμαστε αναλωσιμοι  ;)

Φανταζομαι εισαι απο αυτους που επιβραβευουν τις σοβαρες επιχειρησεις αγοραζοντας απο amazon και κινεζους, ψαχνοντας την φτηνοτερη δυνατη τιμη επειδη τα μουνοπανα εδω στα πουλανε ακριβα ε;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Εισαι υπαλληλος επειδη δεν εχεις τα αρχιδια να ανοιξεις επιχειρηση, το παραδεχτηκες και πιο πανω. Το mini market ειναι απ'τις δυσκολοτερες επιχειρησεις τζιτζιφιογκο. Χιλιαδες κωδικοι, απειροι προμηθευτες, απιστευτα ωραρια, μεγαλος κινδυνος κλοπης, μικρα περιθωρια κερδους και τεραστιος ανταγωνισμος.

Αλλα το μικρο σου το μυαλο δεν φτανει μεχρι εκει. Καλα εισαι με τα ταξιδια σου και την ιδεα που εχεις για τις "σοβαρες" επιχειρησεις. Κατσε εκει για οσο εισαι χρησιμος, γιατι ολοι ειμαστε αναλωσιμοι  ;)

Φανταζομαι εισαι απο αυτους που επιβραβευουν τις σοβαρες επιχειρησεις αγοραζοντας απο amazon και κινεζους, ψαχνοντας την φτηνοτερη δυνατη τιμη επειδη τα μουνοπανα εδω στα πουλανε ακριβα ε;

Φλούφλη,αγοράζω από το ίντερνετ διότι δε δέχομαι να με κοροϊδεύουν αγράμματοι όπως εσύ και να μου πουλάνε το ίδιο προϊόν που αγοράζω από την Αγγλία με 3€ 15€ για να πάνε στη Μύκονο.

Το Mini Market δεν είναι κακή επιχείρηση,αλλά για κανά χωριό.Στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη είναι καταδικασμένη να κλείσει ή να επιβιώσει με κλοπή φπα και φοροδιαφυγή.Εκεί είναι το θέμα.

ΔΕΗ tours κέτσι τύπε :grin: χλίδα αλλα την αξιζετε εδω που τα λέμε ;)
Η έλλειψη επιχειρημάτων οδηγεί σε ύβρεις κι εξυπνάδες σαν την παραπάνω.Εσύ παλικάρι μου τι επιχείρηση έχεις;Καμία που παίρνει εργολαβιες από το κράτος και εργάζονται αλλοδαποί με 1 ένσημο την εβδομάδα;

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε αλάνια ΗΡΕΜΗΣΤΕ  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Καμία που παίρνει εργολαβιες από το κράτος και εργάζονται αλλοδαποί με 1 ένσημο την εβδομάδα;
Μακαρι τύπε να μουν τέτοιος,που τέτοια τυχη,μινιμαρκετας ειμαι αλλα δε στο λεω γιατι μας εχεις του πεταματου εμας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom