Νέα

3 μήνες στάση πληρωμών στα πάντα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
61
Πόντοι
1
ετσι πρεπει
ο αντρας να στεκεται βραχος να κραταει την βαση της οικογενειας
γενικα σε ενα ζευγαρι πρεπει να υπαρχει αλληλουποστηριξη στα δυσκολα..αλλιως δεν ειναι ζευγαρι αλλα απλοι συγκατοικοι..

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
61
Πόντοι
1
και εδω θα ηθελα να πω κατι σημαντικο..το ποσο αγαπαμε την συντροφο μας δεν φαινεται απο το αν ειμαστε πιστοι η οχι αλλα απο το αν της συμπαραστεκομαστε στα δυσκολα..εγω πηγαινω με πιπινια τοχω πει..αγαπαω ομως την γυναικα μου..αλλωστε οι αντρες ειμαστε πολυγαμικα οντα..σημασια εχει σε ποια δινουμε την καρδια μας και οχι μονο το πουλι μας!  :hi:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
και εδω θα ηθελα να πω κατι σημαντικο..το ποσο αγαπαμε την συντροφο μας δεν φαινεται απο το αν ειμαστε πιστοι η οχι αλλα απο το αν της συμπαραστεκομαστε στα δυσκολα..εγω πηγαινω με πιπινια τοχω πει..αγαπαω ομως την γυναικα μου..αλλωστε οι αντρες ειμαστε πολυγαμικα οντα..σημασια εχει σε ποια δινουμε την καρδια μας και οχι μονο το πουλι μας!  :hi:

αν την αγαπουσες πραγματικα φιλε δεν θα την απαταγες

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
61
Πόντοι
1
αν την αγαπουσες πραγματικα φιλε δεν θα την απαταγες
λαθος φιλε..την αγαπη την δειχνεις αλλιως..θυμασαι τι ελεγε ο καθηγητης Λιαντινης? ελεγε οτι δεν υπαρχει τπτ πιο αφυσικο απ το να εισαι συνεχεια με τον ιδιο συντροφο..ειναι απολυτα φυσιολογικο για τον αντρα να πηγαινει και μ αλλες..τον εχει πλασει ετσι η φυση για να δινει το σπερμα του σε οσοες περισσοτερες μπορει..

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
λαθος φιλε..την αγαπη την δειχνεις αλλιως..θυμασαι τι ελεγε ο καθηγητης Λιαντινης? ελεγε οτι δεν υπαρχει τπτ πιο αφυσικο απ το να εισαι συνεχεια με τον ιδιο συντροφο..ειναι απολυτα φυσιολογικο για τον αντρα να πηγαινει και μ αλλες..τον εχει πλασει ετσι η φυση για να δινει το σπερμα του σε οσοες περισσοτερες μπορει..

καλα πηγαινε πες αυριο στην γυναικα σου οτι εισαι πλασμενος να πηδας αλλες και να μοιραζεις το σπερμα σου απο δω και απο κει και ελα γραψε εδω μετα (αν ζεις ακομα χααχαχ)

τεσπα εγω πιστευω πως οταν η αλλη ειναι σωστη απεναντι σου ετσι πρεπει και εσυ να ελεγχεις τις ορμες σου και ειναι σωστος απεναντι της

προφανως και για τον αντρα ειναι πιο δυσκολο

αλλα υπαρχουν ενα σωρο αλλες ευχαριστησεις περα απο το σεξ

μπορεις να διαβασεις ενα ωραιο βιβλιο
να πας ενα ωραιο ταξιδι
να απολαυσειςςςς ενα ωραιο φαγητο

το κερατο δεν ειναι λυση

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και εδω θα ηθελα να πω κατι σημαντικο..το ποσο αγαπαμε την συντροφο μας δεν φαινεται απο το αν ειμαστε πιστοι η οχι αλλα απο το αν της συμπαραστεκομαστε στα δυσκολα..εγω πηγαινω με πιπινια τοχω πει..αγαπαω ομως την γυναικα μου..αλλωστε οι αντρες ειμαστε πολυγαμικα οντα..σημασια εχει σε ποια δινουμε την καρδια μας και οχι μονο το πουλι μας!  :hi:
ενω οι γυναικες δεν ειναι νομιζεις τυπε;αν πηγαινεις εσυ με 2 πιπινια η γυναικα σου παει με 4 τεκνα.Ειναι η φυσικη ροη των πραγματων οσο και να μην μας αρεσει.

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
61
Πόντοι
1
καλα πηγαινε πες αυριο στην γυναικα σου οτι εισαι πλασμενος να πηδας αλλες και να μοιραζεις το σπερμα σου απο δω και απο κει και ελα γραψε εδω μετα (αν ζεις ακομα χααχαχ)

τεσπα εγω πιστευω πως οταν η αλλη ειναι σωστη απεναντι σου ετσι πρεπει και εσυ να ελεγχεις τις ορμες σου και ειναι σωστος απεναντι της

προφανως και για τον αντρα ειναι πιο δυσκολο

αλλα υπαρχουν ενα σωρο αλλες ευχαριστησεις περα απο το σεξ

μπορεις να διαβασεις ενα ωραιο βιβλιο
να πας ενα ωραιο ταξιδι
να απολαυσειςςςς ενα ωραιο φαγητο

το κερατο δεν ειναι λυση
ε, καλα εννοειται οτι αυτα δεν τα λεμε για να αποφυγουμε την κρεββατομουρμουρα και οχι μονο! οσο για τα αλλα καλα ειναι αλλα δεν προσφερουν επιβεβαιωση που τοσο εχουμε αναγκη μεεις οι αντρες που πατησαμε τα 40 μικρε!  ;)

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
61
Πόντοι
1
Λύση δεν ειναι. Προβλημα ειναι?
αμα μαθευτει ισως να γινει προβλημα..γι αυτο οπως ελεγε και ο ασκητης δεν λεμε ποτε στον συντροφο μας οτι τον απατησαμε..και ετσι ουτε γατα ουτε ζημια..μαλακες ειναι μονο αυτοι που διαλυουν το σπιτι τους για καποια γκομενα ενω εχουν και παιδια..

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ενω οι γυναικες δεν ειναι νομιζεις τυπε;αν πηγαινεις εσυ με 2 πιπινια η γυναικα σου παει με 4 τεκνα.Ειναι η φυσικη ροη των πραγματων οσο και να μην μας αρεσει.

δεν παει ετσι φιλε

μην βλεπεις τα πιτσιρικια που πηδιουνται συνεχεια στις τουαλετες τωρα

οι ανω των 40 και οι 50αρες οι σοβαρες δεν παιζει να πανε με τεκνα

ο αντρας ο σοβαρος ομως ανω των 40-50 θελει να γαμησει

η γυναικα κανει υπομονη

ειδικα αμα τον εχει καταλαβει

τωρα αν θα τον κρατησει η οχι εξαρταται κατα ποσο συχνο ειναι το φαινομενο και απο την υπομονη της

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
αμα μαθευτει ισως να γινει προβλημα..γι αυτο οπως ελεγε και ο ασκητης δεν λεμε ποτε στον συντροφο μας οτι τον απατησαμε..και ετσι ουτε γατα ουτε ζημια..μαλακες ειναι μονο αυτοι που διαλυουν το σπιτι τους για καποια γκομενα ενω εχουν και παιδια..

ναι φιλε αλλα πρεπει να πηγαινεις και με την γυναικα σου

αν την εχεις αγαμητη την γυναικα σου 2-3 μηνες και σε βλεπει ορεξατο κτλπ θα καταλαβει οτι κανεις κατι

μετα τα γνωστα

ψαχνει τηλεφωνα ιστοριες ...οποτε παει αλλου το πραγμα

το δυσκολο ειναι να ικανοποιεις και την γυναικα σου ενω ταυτοχρονα εισαι και με τα πιπινια αν οντως θες να απατας

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
61
Πόντοι
1
ναι φιλε αλλα πρεπει να πηγαινεις και με την γυναικα σου

αν την εχεις αγαμητη την γυναικα σου 2-3 μηνες και σε βλεπει ορεξατο κτλπ θα καταλαβει οτι κανεις κατι

μετα τα γνωστα

ψαχνει τηλεφωνα ιστοριες ...οποτε παει αλλου το πραγμα

το δυσκολο ειναι να ικανοποιεις και την γυναικα σου ενω ταυτοχρονα εισαι και με τα πιπινια αν οντως θες να απατας
σωστα τα λες..με τα πιπινια δεν εχω κανονικη σχεση απλα περιστασιακα..

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
σωστα τα λες..με τα πιπινια δεν εχω κανονικη σχεση απλα περιστασιακα..

για αυτο φιλε μου ειμαι σε αγωνα δρομου τωρα να τις ξεκωλιασω ολες οσες προλαβαινω στα 28

γιατι μετα οταν παντρευτω με παιδια κτλπ δεν γουσταρω να απαταω

οποτε τουλαχιστον αν απαταω ας ειναι σπανιο το φαινομενο

τεσπα καλη συνεχεια

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
61
Πόντοι
1
για αυτο φιλε μου ειμαι σε αγωνα δρομου τωρα να τις ξεκωλιασω ολες οσες προλαβαινω στα 28

γιατι μετα οταν παντρευτω με παιδια κτλπ δεν γουσταρω να απαταω

οποτε τουλαχιστον αν απαταω ας ειναι σπανιο το φαινομενο

τεσπα καλη συνεχεια
καλη συνεχεια και σε σενα και αν δεν απατησεις μετα το γαμο τρυπα μας την μυτη...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ο σαμαράς το 2014 δεν είχε κάνει στάση πληρωμών? να φανταστώ πρώτα πλήρωνε προμηθευτές

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Όλο γίνονται εκλογές και ποτέ δε γίνονται

Stories