Νέα

3 μήνες στάση πληρωμών στα πάντα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Για παλιά λέω, τώρα πια ούτε για ξεπέτα...

ναι ρε
παντως μεχρι προσφατα γινοντουσαν
δηλαδη αρκετοι δεν πηρανε το μαθημα του 1999-2000

παντως οι μεγαλοι χαμενοι στο χρηματιστηριο οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και γενικοτερα στο εξωτερικο ειναι κυριως απο κλαδους οι γιατροι , οι μηχανικοι και οι δικηγοροι.

Με λιγα λογια οσοι εχουνε μαζεψει μαρουλι απο αλλες δουλειες και πανε και το δινουνε πισω στο market

Οσοι ασχολουνται αποκλειστικα με το χρηματιστηριο σαν δουλεια δεν χανουνε τα λεφτα τους

Oratios1980

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Τα καφέ είναι όμως γεμάτα.
Για 500 χρόνια μνημόνιο και στάση πληρωμών να έχουμε  :rockon:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Μπορω να το ψαξω αλλα εχουνε βγει αρκετα surveys που δειχνουν πως μεσα στους πρωτους 9 μηνες καποιος εχει χασει ολα του τα λεφτα στο χρηματιστηριο

και συνηθως μεσα στο πρωτο τριμηνο τουλαχιστον τα μισα

Σε βαθος 2-3 χρονων εχει χασει τα λεφτα του πανω απο 2-3 φορες (μετα απο επανεπενδυση)

και μενει αυτο το μικρο ποσοστο οσων πραγματικα ασχολουνται με το θεμα και εχουνε την επιμονη μετα απο ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ να εχουνε σταθερα αποτελεσματα.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Τα καφέ είναι όμως γεμάτα.
Για 500 χρόνια μνημόνιο και στάση πληρωμών να έχουμε  :rockon:

αυτο λεμε.
οτι παλιοτερα που η ανεργια δεν ητανε στα υψη οι περισσοτεροι δεν ειχανε τοσο χρονο να αραζουνε σε καφετεριες.
τωρα ακομα και καθημερινες ειναι τιγκα.
καθονται και 4-5 ωρες το βλεπεις γεματο και τσιμπας οτι και καλα δεν υπαρχει κριση.
δεν ειναι ετσι.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
καθονται και 4-5 ωρες το βλεπεις γεματο και τσιμπας οτι και καλα δεν υπαρχει κριση.
δεν ειναι ετσι.

Οι πιο πολλοί είναι άνεργοι, έχουν καταστραφεί οικονομικά και η πιο φτηνή λύση είναι ένας καφές με 2-3 ευρώ και κάθεσαι 3-4 ώρες και αλλάζεις παράσταση.

Πολλοί λένε "τι να κάτσω να κάνω σπίτι, να τρελαθώ?". Και δουλειά να ψάχνεις δε χρειάζεται να χτυπάς πόρτες, μπαίνεις στο ίντερνετ και πλακώνεσαι στα τηλέφωνα απο το καφέ.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ειναιπαραπανω απο 3μηνες...απο Δεκεμβριο απλα ειναι πολυ πιο εντονο!!!ακομη και προγραμματα κοινωφελους απασχολησης αλλα κι αλλα μεσω ΕΣΠΑ δεν πληρωνονται!!!ολοι οι δημοσιοι οργανισμοι με πρωτο τον ΕΟΠΥΥ χρωστανε τεραστια ποσα!!!πως αλλιως θα βγουνε τα ''πλεονασματα'' γιδια????συνεχιστε να πληρωνετε ΕΝΦΙΑ,ΕΦΚΑ,ΟΑΕΕ,ΔΕΗ,κτλ,οτι πληρωνει ο καθε μαλακας ελληνας!!!και φυσικα μην ξεχασετε οποτεξαναπατε στις καλπες να ξαναψηφισετε τους ιδιους μαλακες!!!!
Απο οσο ξερω εχει σταματηση το εσπα...απο δεκεμβρη οπως λες και πληρονη αποκληστικα το υπουργιο υγειας ενοοω για οσους πληρονοντουσαν με σο εσπα

newfis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τι να πω ρε παιδιά πέφτω από τα σύννεφα.
Εγώ μετά από χρόνια στα καρεκλάκια της Ανταρσύας έγινα μετακλητός σε υπουργείο, η κοπέλα μου εργάζεται στο κυλικείο της βουλής, η μητέρα μου επειδή ο παππούς ήταν αντιστασιακός είναι γραμματέας στο γραφείο του πρωθυπουργού, ενω και ο αδερφός μου μετά από πολύ διάβασμα της Αυγής πέτυχε και θα τον πάρουν ως φύλακα στην Ακρόπολη.
Τεμπέληδες είστε;

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Τι να πω ρε παιδιά πέφτω από τα σύννεφα.
Εγώ μετά από χρόνια στα καρεκλάκια της Ανταρσύας έγινα μετακλητός σε υπουργείο, η κοπέλα μου εργάζεται στο κυλικείο της βουλής, η μητέρα μου επειδή ο παππούς ήταν αντιστασιακός είναι γραμματέας στο γραφείο του πρωθυπουργού, ενω και ο αδερφός μου μετά από πολύ διάβασμα της Αυγής πέτυχε και θα τον πάρουν ως φύλακα στην Ακρόπολη.
Τεμπέληδες είστε;

φιλε εχεις να με χωσεις πουθενα και εμενα γιατι εχω μερικες οικονομικες δυσκολιες

ευχαριστω

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
61
Πόντοι
1
οσοι εργαζεστε και δεν πληρωνεστε σας καταλαβαινω πως νιωθετε..δεν πληρωνοτανε για περιπου 2 χρονια κανονικα η γυναικα μου και θυμαμαι τι ασχημο ηταν..το συναισθημα της αδικιας σε εξοργιζει..καντε υπομονη οσο μπορειτε.. :hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
οσοι εργαζεστε και δεν πληρωνεστε σας καταλαβαινω πως νιωθετε..δεν πληρωνοτανε για περιπου 2 χρονια κανονικα η γυναικα μου και θυμαμαι τι ασχημο ηταν..το συναισθημα της αδικιας σε εξοργιζει..καντε υπομονη οσο μπορειτε.. :hi:
Παντρεμενος εισαι ρε?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

πω μανικι τρελο
δεν θα αντεξες την γκρινια 2 χρονια και ορμηξες στα πιπινια ?

δυσκολα τα πραγματα

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
παντως θα γαμαγε η φαση να πληρωνοτανε κανονικα 2 χρονια και να ετρωγες τα φραγκα της γυναικας σου με τα πιπινια.....τρελη φαντασιωση

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
61
Πόντοι
1
πω μανικι τρελο
δεν θα αντεξες την γκρινια 2 χρονια και ορμηξες στα πιπινια ?

δυσκολα τα πραγματα
ποια πιπινια/ εκει ηταν το προβλημα..οταν δεν πληρωνοτανε η συζυγος ολα τα βαρη ηταν πανω μου..τα πιπινια μετα οταν πηρε τα λεφτα που της χρωσταγανε μαζεμενα..

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ποια πιπινια/ εκει ηταν το προβλημα..οταν δεν πληρωνοτανε η συζυγος ολα τα βαρη ηταν πανω μου..τα πιπινια μετα οταν πηρε τα λεφτα που της χρωσταγανε μαζεμενα..

ετσι πρεπει
ο αντρας να στεκεται βραχος να κραταει την βαση της οικογενειας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom