kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Στο χρηματιστήριο να δεις σεξ, άγριο και αχαλίνωτο με τα λεφτά του κοσμάκη ;)
παλιοτερα ισως
τωρα δεν τους εχει μεινει και τιποτα ρε
Στο χρηματιστήριο να δεις σεξ, άγριο και αχαλίνωτο με τα λεφτά του κοσμάκη ;)
παλιοτερα ισως
τωρα δεν τους εχει μεινει και τιποτα ρε
Για παλιά λέω, τώρα πια ούτε για ξεπέτα...
Τα καφέ είναι όμως γεμάτα.
Για 500 χρόνια μνημόνιο και στάση πληρωμών να έχουμε
καθονται και 4-5 ωρες το βλεπεις γεματο και τσιμπας οτι και καλα δεν υπαρχει κριση.
δεν ειναι ετσι.
Απο οσο ξερω εχει σταματηση το εσπα...απο δεκεμβρη οπως λες και πληρονη αποκληστικα το υπουργιο υγειας ενοοω για οσους πληρονοντουσαν με σο εσπαειναιπαραπανω απο 3μηνες...απο Δεκεμβριο απλα ειναι πολυ πιο εντονο!!!ακομη και προγραμματα κοινωφελους απασχολησης αλλα κι αλλα μεσω ΕΣΠΑ δεν πληρωνονται!!!ολοι οι δημοσιοι οργανισμοι με πρωτο τον ΕΟΠΥΥ χρωστανε τεραστια ποσα!!!πως αλλιως θα βγουνε τα ''πλεονασματα'' γιδια????συνεχιστε να πληρωνετε ΕΝΦΙΑ,ΕΦΚΑ,ΟΑΕΕ,ΔΕΗ,κτλ,οτι πληρωνει ο καθε μαλακας ελληνας!!!και φυσικα μην ξεχασετε οποτεξαναπατε στις καλπες να ξαναψηφισετε τους ιδιους μαλακες!!!!
Τι να πω ρε παιδιά πέφτω από τα σύννεφα.
Εγώ μετά από χρόνια στα καρεκλάκια της Ανταρσύας έγινα μετακλητός σε υπουργείο, η κοπέλα μου εργάζεται στο κυλικείο της βουλής, η μητέρα μου επειδή ο παππούς ήταν αντιστασιακός είναι γραμματέας στο γραφείο του πρωθυπουργού, ενω και ο αδερφός μου μετά από πολύ διάβασμα της Αυγής πέτυχε και θα τον πάρουν ως φύλακα στην Ακρόπολη.
Τεμπέληδες είστε;
Το χιλιαρικο στην Ντουβλη το εδωσες ρε καρμίρη?φιλε εχεις να με χωσεις πουθενα και εμενα γιατι εχω μερικες οικονομικες δυσκολιες
ευχαριστω
Το χιλιαρικο στην Ντουβλη το εδωσες ρε καρμίρη?
Παντρεμενος εισαι ρε?οσοι εργαζεστε και δεν πληρωνεστε σας καταλαβαινω πως νιωθετε..δεν πληρωνοτανε για περιπου 2 χρονια κανονικα η γυναικα μου και θυμαμαι τι ασχημο ηταν..το συναισθημα της αδικιας σε εξοργιζει..καντε υπομονη οσο μπορειτε..
ναι αλλα χωρις παιδια..Παντρεμενος εισαι ρε?
οσοι εργαζεστε και δεν πληρωνεστε σας καταλαβαινω πως νιωθετε..δεν πληρωνοτανε για περιπου 2 χρονια κανονικα η γυναικα μου και θυμαμαι τι ασχημο ηταν..το συναισθημα της αδικιας σε εξοργιζει..καντε υπομονη οσο μπορειτε..
ποια πιπινια/ εκει ηταν το προβλημα..οταν δεν πληρωνοτανε η συζυγος ολα τα βαρη ηταν πανω μου..τα πιπινια μετα οταν πηρε τα λεφτα που της χρωσταγανε μαζεμενα..πω μανικι τρελο
δεν θα αντεξες την γκρινια 2 χρονια και ορμηξες στα πιπινια ?
δυσκολα τα πραγματα
ποια πιπινια/ εκει ηταν το προβλημα..οταν δεν πληρωνοτανε η συζυγος ολα τα βαρη ηταν πανω μου..τα πιπινια μετα οταν πηρε τα λεφτα που της χρωσταγανε μαζεμενα..