3xw_sapia_x3ria
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι ταριφα εδωσε η Angel Dark ρε παιδες γνωριζουμε ?? χαχαχα θα ακουσουμε αστρονομικο ποσο μου φαινεται ...
το κορυφαιο ηταν που υπηρξε καποια που για να καταδεχτει να βγει φωτο μαζι μου ζητησε χωρο με 10 ουρο!!!! φυσικα δεν της περασε!!Μιας και βρήκα τον χρόνο ας γραψω μια κριτική για την πολυαναμενόμενη έκθεση μετά την περσινή της επιτυχία. Αποφάσισα να πάω με ένα φίλο την Παρασκευή 15/05 γύρω στις 9 η ώρα για να προλάβω να δω το show της Sophie Evans στις 9.15 σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών... Φτάνοντας και αφού λόγω κωλοφαρδίας βρήκαμε χώρο να παρκάρουμε στα 10 μέτρα από το Εκθεσιακό Κέντρο!! (τα parking ήταν ήδη γεμάτα) διαπίστωσα με έκπληξη (ευχάριστη) ότι μες στην κοσομοσυρροή που πήγαινε στην έκθεση υπήρχαν πάρα πολλές γυναίκες!! Αφού πληρώσαμε την ακριβή είσοδο των 15 Ευρώ το πρώτο που κάναμε ήταν να κοιτάξουμε τον πίνακα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για να επιβεβαιώσουμε την ώρα για το show της Sophie και όντως έλεγε 9.15... Κι όμως η Sophie Evans δεν εμφανίστηκε ποτέ παρότι την είδα να περιπλανιέται στα διάφορα περίπτερα (δεν ξέρω αν εμφανίστηκε Σαββατοκύριακο) και αυτή ήταν η πρώτη απογοήτευση... Δεύτερη απογοήτευση ήταν ότι τα περιπτερα των strip clubs ήταν μαζεμένα στον ίδιο χώρο με αποτέλεσμα να υπάρχει μια απίστευτη βαβούρα (όλοι οι djs παίζανε μουσική την τσίτα). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρχει μποτιλιάρισμα στον χώρο αυτό αφού ο κόσμος πήγαινε από το ένα σημείο στο άλλο για να προλάβει κάποιο show. Το χειρότερο από όλα όμως που με έκανε έξαλλο ήταν ότι υπήρχαν strip clubs που σου ζητούσαν να πληρώσεις και είσοδο 10 Ευρώ !! για να μπείς στην παράγκα που είχανε στήσει και να δεις κάποιο show λες και ήταν στην ίδια μοίρα με τα sex shops που πουλάνε την πραμάτεια τους... Έλεος και ντροπή, δηλαδή κύριοι όσα πληρώσατε για να πάρετε περίπτερο στην έκθεση πάτε να τα βγάλετε στην ζούλα από τους επισκέπτες?? Σαν γνήσιοι Έλληνες ενώ γίνεται μια προσπάθεια να έχουμε μια έκθεση σύμφωνα με τα πρότυπα αντίστοιχων που υπάρχουν στο εξωτερικό προέχει ως συνήθως η προχειρότητα και η εκμετάλλευση...
Πολυ φιλικη και καλο μουνακι!Defrancesca Gallardo
εισαι ο γνωστος παναγιωτοπουλος εκ θεσσαλονικης?Στάθης Παναγιωτόπουλος
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
εισαι ο γνωστος παναγιωτοπουλος εκ θεσσαλονικης?