Νέα

28 χρόνων χωρίς sex, βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα confuser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Όπως λες φίλε, πράγματι η ζωή τα φέρνει σκατά σε μερικούς και όχι σκατά σε άλλους.

Όμως δε γαμιέται, κάποτε θα πεθάνουμε όλοι, και αυτοί που περνάνε καλά και οι υπόλοιποι, αν το σκεφτείς, και τι έγινε που δεν έχεις/έχω γυναίκα? Καταλαβαίνω, κατάθλιψη, σκέψεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι ανίκανος, ανάξιος, μικρός, λίγος και τέτοια. Όμως εντάξει, υπάρχουν και άλλες στιγμές που περνάς καλά. Φίλοι, κανένα βιβλίο και τέτοια.

Δε ξέρω να πω άλλα καλά λόγια, αν ήταν θα τα έλεγα και στον εαυτό μου.

δυστυχως ετσι ειναι
αλλα ρε παιδια αμα τα βλεπετε τοσο ασχημα τα πραγματα κ τοσο α παισιοδοξα πως ν αλλαξουν?
κ να πανε ν αλλαξοιυν δεν θα το παρετε ειδηση...

επι του θεματος τι σημασια εχει αν ο θεματοθετης ειναι σπαμμερ  ειναι τρολλ ειναι κλωνος εχει ελευθερο χρονο γουοτεβερ? το θεμα δεν ειναι τοσο παραλογο κ μπορει να απασχολει (κ το βλεπουμε) κ αλλους πολλους
θα μπορουσε να γινει ωραια συζητηση οχι τσακωμοι.. παλι!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
δυστυχως ετσι ειναι
αλλα ρε παιδια αμα τα βλεπετε τοσο ασχημα τα πραγματα κ τοσο α παισιοδοξα πως ν αλλαξουν?
κ να πανε ν αλλαξοιυν δεν θα το παρετε ειδηση...

επι του θεματος τι σημασια εχει αν ο θεματοθετης ειναι σπαμμερ  ειναι τρολλ ειναι κλωνος εχει ελευθερο χρονο γουοτεβερ? το θεμα δεν ειναι τοσο παραλογο κ μπορει να απασχολει (κ το βλεπουμε) κ αλλους πολλους
θα μπορουσε να γινει ωραια συζητηση οχι τσακωμοι.. παλι!
Θεματοθέτης?????  :2funny:
Πάντως , σωστά τα λες. Εγώ απάντησα στο παιδί. Έκανα το καθήκον μου. Τώρα αν σπαμάρει , δεν πειράζει... Μπορεί να αφορά κάποιον άλλο  που ίσως αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και ντρέπεται να το πει..
Και πού ξέρεις, ίσως εξελιχθεί σε μέγα μαχίμι του αγοραίου έρωτος  :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Θεματοθέτης?????  :2funny:
Πάντως , σωστά τα λες. Εγώ απάντησα στο παιδί. Έκανα το καθήκον μου. Τώρα αν σπαμάρει , δεν πειράζει... Μπορεί να αφορά κάποιον άλλο  που ίσως αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και ντρέπεται να το πει..
Και πού ξέρεις, ίσως εξελιχθεί σε μέγα μαχίμι του αγοραίου έρωτος  :rockon:

σωστα δεν το ειπα? :P
δε θυμαμαι κ το νικνεημ φταιω??/ χαχαχαχαχα

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Πήγαινε σε κανα στούντιο.Δεν είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο για να χρειάζεσαι 3 ώρες προετοιμασία και ειδικές συνθήκες (ct).Βλέπεις μία , σου αρέσει δίνεις λεφτά , μπαίνεις μέσα , τη χουφτώνεις , σε καυλώνει , σου πιάνει τον πούτσο για να τον βάλει στο μουνί της , γαμάς λίγο-πολύ και αυτό ήταν.Θα έχεις να θυμάσαι κάτι πολύ ωραίο.
Αλλά βρες και κάποιον καλό ψυχολόγο.
Άλλο το ένα , άλλο το άλλο.
Μη χάνεις άλλο χρόνο στην αγαμία αλλά αν έχεις πρόβλημα προσέγγισης πρέπει να το ψάξεις σε βάθος με κάποια βοήθεια.Και θα το κάνεις για τον εαυτό σου , όχι για τους άλλους , ούτε για να αποδείξεις κάτι. 

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σωστα δεν το ειπα? :P

Είμαι εκτός θέματος, αλλά...

Σωστότατα και πολύ ωραία το έγραψες.
Απλά, επειδή η συντριπτική πλειονότητα των όσων γράφουν εδώ είναι συνηθισμένη στην κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας (γραπτής και προφορικής), όταν διαβάζουν κάτι σωστό τους φαίνεται περίεργο/αστείο, ενίοτε και γελοίο.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

Απλά, επειδή η συντριπτική πλειονότητα των όσων γράφουν εδώ είναι συνηθισμένη στην κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας (γραπτής και προφορικής), όταν διαβάζουν κάτι σωστό τους φαίνεται περίεργο/αστείο, ενίοτε και γελοίο.

προς στιγμην ανησυχησα οτι εγινα ανορθογραφη (εκτος απο ατονη στο γραπτο λογο εδω μεσα  :P )! κ το λεω κ συχνα κ σκεφτηκα οτι γινομαι ρεζιλι χαχαχαχα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άσε το μπλα μπλα μπάιτ και βοήθα το παλικάρι!  :fuck1:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
βεβαιως
ο πνευματικος μου κοσμος ειναι ολος δικος του
ας αρχισει να ρωταει κ εγω ειμαι εδω χαχαχα
χα
Κατάλαβα...σε 20 χρόνια τον βλέπω να ανοίγει θρεντ "48 χρονων χωρίς sex, βοήθεια "! :2funny:

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Περιπτώσεις τέτοιες υπάρχουν 100% πάντως. Και εγώ είμαι μια απο αυτές. Ήμουν κλειστός χαρακτήρας και όταν πέθανε πριν 9 χρόνια ο πατέρας μου, έγινα ακόμα πιο πολύ, πήρα πολλά κιλά και έπεσα για αρκετά χρόνια σε κατατονική φάση, η οποία με κλώτσησε πίσω σε πολλά πράγματα και τις συνεπειές της, τις λούζομαι ακόμα και τώρα. Αυτό μαζί με κάποια άλλα θέματα με έκανε να μην είμαι πολύ άνετος με τις κοπέλες. Ακόμα και φορές που μου την πέφτανε δεν ήξερα πως να το χειριστώ το θέμα. Αν δεν υπήρχαν επαγγελματίες μπορεί ακόμα να μην είχα πάει με γυναίκα. Και όλο αυτό είναι απλώς state of mind που έχει κάποιες αιτίες όμως (χαρακτήρας, βιώματα, γεγονότα), δεν συμβαίνει γιατί είσαι μαζόχας και γουστάρεις να βασανίζεσαι. Όσο για την επιτυχία με τις γυναίκες έχω καταλήξει ότι ναι μεν μαθαίνεται το κόλπο, αλλά είναι και να το έχεις. Έχω φίλους που είναι καλά παιδιά και δεν μπορούν να κάνουν σχέση με κοπέλα και έχω και ένα γνωστό, ο οποίος έχει όλη την ώρα γκόμενες και ο άνθρωπος είναι εξακριβωμένα και χωρίς ίχνος ζήλιας μεγάλος παπάρας.
Για αυτό θα ήμουν διστακτικός στο να αποπάρω τον confuser. Τώρα αν είναι κλώνος και κάνει διαδυκτιακό ψάρεμα, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!Αν λέμε...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Κατάλαβα...σε 20 χρόνια τον βλέπω να ανοίγει θρεντ "48 χρονων χωρίς sex, βοήθεια "! :2funny:

γιατι το λεεες αυτο??

εγω βρε μεχρι κ τις καλυτερες σιτυτουρες θα του προτεινω
αδικα το διαβαζω το θεμα τοσο καιρο?
:tooth:

Περιπτώσεις τέτοιες υπάρχουν 100% πάντως. Και εγώ είμαι μια απο αυτές. Ήμουν κλειστός χαρακτήρας και όταν πέθανε πριν 9 χρόνια ο πατέρας μου, έγινα ακόμα πιο πολύ, πήρα πολλά κιλά και έπεσα για αρκετά χρόνια σε κατατονική φάση, η οποία με κλώτσησε πίσω σε πολλά πράγματα και τις συνεπειές της, τις λούζομαι ακόμα και τώρα. Αυτό μαζί με κάποια άλλα θέματα με έκανε να μην είμαι πολύ άνετος με τις κοπέλες. Ακόμα και φορές που μου την πέφτανε δεν ήξερα πως να το χειριστώ το θέμα. Αν δεν υπήρχαν επαγγελματίες μπορεί ακόμα να μην είχα πάει με γυναίκα. Και όλο αυτό είναι απλώς state of mind που έχει κάποιες αιτίες όμως (χαρακτήρας, βιώματα, γεγονότα), δεν συμβαίνει γιατί είσαι μαζόχας και γουστάρεις να βασανίζεσαι. Όσο για την επιτυχία με τις γυναίκες έχω καταλήξει ότι ναι μεν μαθαίνεται το κόλπο, αλλά είναι και να το έχεις. Έχω φίλους που είναι καλά παιδιά και δεν μπορούν να κάνουν σχέση με κοπέλα και έχω και ένα γνωστό, ο οποίος έχει όλη την ώρα γκόμενες και ο άνθρωπος είναι εξακριβωμένα και χωρίς ίχνος ζήλιας μεγάλος παπάρας.
Για αυτό θα ήμουν διστακτικός στο να αποπάρω τον confuser. Τώρα αν είναι κλώνος και κάνει διαδυκτιακό ψάρεμα, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!Αν λέμε...

μπραβο ρε συ που γραφεις ετσι...

επιτελους ας καταλαβουν μερικοι οτι δεν μπορει να ναι ολοι κουλ ολοι μια χαρα ολοι να τα εχουν ευκολα
κ να μην κρινουν τοσο ανετα
δεν ξερεις τι μπορει να περναει ο αλλος.. κ δεν ειναι κακο να βοηθησεις αν μπορεις..

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Εγώ είμαι εξαίρεση. Μου φάνηκε περίεργο αν και δεν κακοποιώ την ελληνική γλώσσα.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Εκπομπη της Σιας Λιαροπουλου εγινε το φορουμ....

Καθε λιγο και λιγακι ενας νεος αβγαλτος,απειρος,ανυποψιαστος.......

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
παιδια πανω απο ολα αισιοδοξια.οταν δεν υπαρχει αισιοδοξια τοτε ολα φαινονται μαυρα στη ζωη.ολα μα ολα.χρειαζεται θαρρος!η επομενη μερα θα ναι καλυτερη!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Είμαι σίγουρος ότι μπορείς... :tits2:

κ εσυ μπορεις
βαλε του την αγαπημενη μας αθλητρια
να τον στελεις κατευθειαν στο αγιον ορος... αχαχαχαχαχαχαχα

Εκπομπη της Σιας Λιαροπουλου εγινε το φορουμ....

Καθε λιγο και λιγακι ενας νεος αβγαλτος,απειρος,ανυποψιαστος.......

τvρα που το λες.. που ειναι αυτος ο μοναχικος καουμποι? πως θα βoηθησουμε αμα αυτος απεχει? *P

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
παιδια πανω απο ολα αισιοδοξια.οταν δεν υπαρχει αισιοδοξια τοτε ολα φαινονται μαυρα στη ζωη.ολα μα ολα.χρειαζεται θαρρος!η επομενη μερα θα ναι καλυτερη!
Υπό προϋποθέσεις συμφωνώ. Αρκεί να μην μπερδεύουμε την απαισιοδοξία με τον ρεαλισμό.
Καμιά φορά ο ρεαλισμός εκλαμβάνεται ως απαισιοδοξία

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κ εσυ μπορεις
βαλε του την αγαπημενη μας αθλητρια
να τον στελεις κατευθειαν στο αγιον ορος... αχαχαχαχαχαχαχα