Νέα

28 χρόνων χωρίς sex, βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα confuser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
δε καταλαβατε το παιδι ειπε πως δεν εχει κανει ποτε σεξ οχι οτι δεν ειχε ποτε κοπελα
και για 28 χρονων νομιζω πωσ ειναι παραλογο παντως εγω πιστευω οτι σπαει  πλακα μαζι μας το ατομο

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και εγώ είμαι 31 και δεν είχα ποτέ κοπέλα.

Συμβαίνουν αυτά. Παίζουν πολλά ρόλο. Εγώ είμαι χοντρός και άσχημος. Ο άλλος μπορεί να είναι απλά ντροπαλός.

Φίλε, η ζωή είναι μικρή, δυστυχώς δε τα έχουμε όλα, κάνε ότι μπορείς για να περάσεις καλά.
και πως εγινε μπαζογαμιας τοτε χωρις να εχεις γαμησει?

OP
OP
C

confuser

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Λοιπόν,

Πρώτον θα ήθελα να ευχαριστήσω οσουs πραγματικά με βοήθησαν.

Δεύτερον θα πω ότι δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω στα επιμέρους thread γιατί δεν νοιάζομαι να ανοίξω κοινωνικό διάλογο μαζί σας.

Το αν είμαι υπαρκό πρόσωπο η το ουτοπικό προϊόν κάποιου μπορεί ο καθένας να το κρίνει.

Σε αυτόν που είναι 31 να του πω ότι η ζωή μας τα φέρνει έτσι η αλλιώς. Κάποιοι καλοπερνάνε και κάποιοι τον πίνουνε.

Αυτά.

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν,

Πρώτον θα ήθελα να ευχαριστήσω οσουs πραγματικά με βοήθησαν.

Δεύτερον θα πω ότι δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω στα επιμέρους thread γιατί δεν νοιάζομαι να ανοίξω κοινωνικό διάλογο μαζί σας.

Το αν είμαι υπαρκό πρόσωπο η το ουτοπικό προϊόν κάποιου μπορεί ο καθένας να το κρίνει.

Σε αυτόν που είναι 31 να του πω ότι η ζωή μας τα φέρνει έτσι η αλλιώς. Κάποιοι καλοπερνάνε και κάποιοι τον πίνουνε.

Αυτά.
μεγαλε εαν δεν αλλαξεις μυαλα θα το πινεις μια ζωη.και μια συμβουλη.
ολες οι γυναικες ειναι πουτανες να ξερεις.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δε καταλαβατε το παιδι ειπε πως δεν εχει κανει ποτε σεξ οχι οτι δεν ειχε ποτε κοπελα
και για 28 χρονων νομιζω πωσ ειναι παραλογο παντως εγω πιστευω οτι σπαει  πλακα μαζι μας το ατομο
οτι κανει πλακα ειναι πιθανον
αλλα γνωριζω και εγω περιπτωσεις σαν και αυτον
μαλιστα μια περιπτωση ηταν μια φιλη μου και οποιος θελει ας το πιστεψει,που και ομορφη ηταν και σωμα ωραιο ειχε.
απλα ηταν πολυ ντροπαλη και στο χωριο της δεν μπορουσε να κανει τιποτα και λογο της αυστηρης οικογενειας αλλα κυριως επιδη τα αγορια εκει ειναι για τον πουτσο.
οταν περασε μετα φοιτητρια στην Πατρα οπου την γνωρισα ειχε φαει κολλημα με τον κολλητο μου που την εγραφε κανονικα γιατι και αυτος με την σειρα του ειχε φαει κολλημα με την πρωην του.
και εχασε την παρθενια της στο τελευταιο ετος.Τσεκαρισμενο
και μιλαμε για διμετρη κουκλαρα

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά γιατί δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι υπάρχουν και τέτοια άτομα;
Όπως υπάρχουν αυτοί που γαμάνε, γάμανε, γάμανε, γάμανε, γάμανε, γάμανε, γάμανε το ένα μουνί μετά το άλλο και έχει λιώσει ο πούτσος τους, έτσι υπάρχουν αυτοί που δεν γαμάνε, δεν γαμάνε, δεν γαμάνε, δεν γαμάνε, δεν γαμάνε, δεν γαμάνε, δεν γαμάνε και δεν έχουν γαμήσει ποτέ.
Είναι απλά τα 2 άκρα και γι'αυτό και στις 2 περιπτώσεις είναι λίγα τα άτομα (στην πρώτη κατηγορία μάλλον είναι περισσότεροι από την δεύτερη).

aser79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Aγαπητοί φίλοι, θα σας παρακαλούσα, όσοι διαβάσετε αυτό το κείμενο να μην με κοροϊδέψετε.

Είμαι 28 χρονων, αρκετά εμφανίσιμος αλλα πολύ ντροπαλός με τα κορίτσια.

Δυστυχώς έφτασα μέχρι τα 28 χωρίς να έχω κάνει sex ποτε στην ζωή μου, αφού μετά τα δεκαοχτώ υποφέρω polu από την απώλεια συγγενικού μου προσώπου.

Πλέον το πρόβλημα είναι πολύ σημαντικό, αφού μου έχει γίνει εμμονη μετά από την αποτυχία να προσεγγίσω μια κοπέλα που ήμουν ερωτευμένος μαζί της.

Γνωρίζει κανεις κάποια κυρια η κάποιον οίκο που θα με βοηθήσει ΕΙΛΙΚΡΙΝA να αντιμετωπίσω το πρόβλημα μου με το ΑΖΗΜΊΩΤΟ πάντοτε.

Θα σας παρακαλέσω να μην με ειρωνευτείτε καθώς το πρόβλημα είναι σημαντικό.

Φιλε μου παρομοιο προβλημα εχω και εγω μαζι σου μονο που εγω ειχα χαρα στα σκελια μου πριν λιγα χρονια. Το ερωτημα ειναι θα πας σε σπιτι η στουντιο; η θα ηθελες καποιον να σε σπρωξει-συνοδευση. Αν πιστευεις οτι δεν θα τα καταφερεις τοτε πηγαινε σε ψυχολογο η ψυχιατρο για να το φτιαξεις, αλλα θα σε βοηθειση να διαβασεις και το βιβλιο "Νικηστε της φοβιες του Isaac  Marks".

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
γνωμη μου ειναι πως για την πρωτη σου φορα θα πρεπει να ειναι πιο θερμο το περιβαλλον απο να πας σε ενα μπουρδελο,καλυτερα καποιο call girl στην οποια θα εξηγησεις την κατασταση πως εχει και ειμαι σιγουρη πως θα γινουν ολα οπως πρεπει να γινουν και θα ειναι σουπερ

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Φιλε μου παρομοιο προβλημα εχω και εγω μαζι σου μονο που εγω ειχα χαρα στα σκελια μου πριν λιγα χρονια. Το ερωτημα ειναι θα πας σε σπιτι η στουντιο; η θα ηθελες καποιον να σε σπρωξει-συνοδευση. Αν πιστευεις οτι δεν θα τα καταφερεις τοτε πηγαινε σε ψυχολογο η ψυχιατρο για να το φτιαξεις, αλλα θα σε βοηθειση να διαβασεις και το βιβλιο "Νικηστε της φοβιες του Isaac  Marks".

αυτο λες;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ακομα δεν πηρατε χαμπαρι μολις εκραξα τον στρακο(εκ του ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΣ,μπορει να ειναι και καμια χαζογκομενα που η αγαμηδου χοντρη αρχισυντακτρια της της ειπε να παρει γνωμη)δεν απαντησε και εξαφανιστηκε.
Πες μας για ποια κωλοφυλλαδα-παπαρατσε δουλευεις

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
ακομα δεν πηρατε χαμπαρι μολις εκραξα τον στρακο(εκ του ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΣ,μπορει να ειναι και καμια χαζογκομενα που η αγαμηδου χοντρη αρχισυντακτρια της της ειπε να παρει γνωμη)δεν απαντησε και εξαφανιστηκε.
Πες μας για ποια κωλοφυλλαδα-παπαρατσε δουλευεις
Πες τα ρε psolara γιατι απο οτι φαινεται πολλοι δεν καταλαβαινουν οτι τα θρεντακια αυτα ειναι για να γινεται μπουγιο κι ειναι η μαιμου της μαιμους!!!

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Όπως λες φίλε, πράγματι η ζωή τα φέρνει σκατά σε μερικούς και όχι σκατά σε άλλους.

Όμως δε γαμιέται, κάποτε θα πεθάνουμε όλοι, και αυτοί που περνάνε καλά και οι υπόλοιποι, αν το σκεφτείς, και τι έγινε που δεν έχεις/έχω γυναίκα? Καταλαβαίνω, κατάθλιψη, σκέψεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι ανίκανος, ανάξιος, μικρός, λίγος και τέτοια. Όμως εντάξει, υπάρχουν και άλλες στιγμές που περνάς καλά. Φίλοι, κανένα βιβλίο και τέτοια.

Δε ξέρω να πω άλλα καλά λόγια, αν ήταν θα τα έλεγα και στον εαυτό μου.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Όπως λες φίλε, πράγματι η ζωή τα φέρνει σκατά σε μερικούς και όχι σκατά σε άλλους.

Όμως δε γαμιέται, κάποτε θα πεθάνουμε όλοι, και αυτοί που περνάνε καλά και οι υπόλοιποι, αν το σκεφτείς, και τι έγινε που δεν έχεις/έχω γυναίκα? Καταλαβαίνω, κατάθλιψη, σκέψεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι ανίκανος, ανάξιος, μικρός, λίγος και τέτοια. Όμως εντάξει, υπάρχουν και άλλες στιγμές που περνάς καλά. Φίλοι, κανένα βιβλίο και τέτοια.

Δε ξέρω να πω άλλα καλά λόγια, αν ήταν θα τα έλεγα και στον εαυτό μου.
εισαι ωραιος φιλε

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν παικταρα μου, είμαι νεος στο site αλλά παλιός στο αθλημα και καμποσα έχω σκάσει και γω  :grin:στις πουτανίτσες. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μην τρελαίνεσαι! Ειναι μεχρι να κάνεις την αρχή. Συμφωνώ με τον sexula. Μιας και ειν η πρώτη σου φορά, όχι μπουρδέλο σε τέτοια ηλικία γιατί θα σε χαλάσει. Εγώ προτείνω city tour που θα κάνει gfe, δηλαδη θα πας στη ξενοδοχειαρα σου (για κανα 2 ωρο κλεισε τη κοπέλα) και θα αρχισεις τα γλωσσοφιλα με το μωρο...και ολα θα πανε καλά!Απλά δες κριτικές για το ποια city tour παίζει καλό gfe. Οχι pse γιατι πρώτη φορά θα είναι και μην είμαστε και υπερβολικοί. Θα πιεις και το ποτάκι σου στο χοτέλι και όλα ζάχαρη λέμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom