Νέα

28 χρόνων χωρίς sex, βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα confuser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nevermind

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Το όλο thread έχει πολύ καλές απαντήσεις και συμφωνώ πως ένας καλός ψυχολόγος θα βοηθούσε πολύ. Προσωπικά έχω χάσει κι εγώ συγγενή 1ου βαθμού σε αρκετά μικρή ηλικία και τα εφηβικά μου χρόνια όπως και τα αμέσως μετά είχαν μια γερή δώση μαυρίλας και φυσικά όλα αυτά με επιρρέασαν και στην σχέση μου με τις γυναίκες και το σεξ. Ήμουν πολύ εσωστρεφής και ντροπαλός και στο σεξ έχανα την στύση μου. Αυτό λειτούργησε σαν φαύλος κύκλος και φοβόμουν πως το ίδιο θα συνέβαινε κάθε φορά. Οπότε με αυτοπεποίθηση 100 λέυγες κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας δεν φαντάζομαι κανείς να πιστεύει πως έβρισκα γκόμενα...  :jerking: Ακόμη και σήμερα αργώ να τελειώσω ή χάνω την στύση και την αίσθηση σε κάποια φάση μερικές φορές. Απλά πλέον όταν συμβαίνει δεν πανικοβάλομαι, λέω οκ προσπαθούμε αργότερα. Όσο για το σεξ δεν είναι μόνο τον βάζω ξεσκίζω γαμάω και χύνω.

Εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι πως το πράγμα θέλει υπομονή και επιμονή και εμπειρία. Τα προβλήματα αυτού του είδους δεν δημιουργουνται από την μιά μέρα στην άλλη και αντίστοιχα δεν λύνονται γρήγορα. Θέλει δύναμη και θέλει και βοήθεια απ'όπου μπορεί αυτή να δωθεί. Και από την εμπειρία μου τα προβλήματα στις σχέσεις με τις γκόμενες ή στο κρεβάτι έχουν τις ρίζες τους σε άλλα πράγματα και εκφράζονται τελικά και στο σεξ ή στο να μην έχεις τον τρόπο να βρείς γκόμενα. Εγώ πήγα σε ψυχολόγο και μπορώ να πω πως βοηθήθηκα σε μεγάλο βαθμό. Μου πήρε πολύ καιρό να πάρω την απόφαση να ζητήσω βοήθεια γιατί ντρεπόμουν να ανοιχτώ, ήμουν πολύ περήφανος να ζητήσω βοήθεια και εν τέλει τα βιώματά μου ως παιδί με είχαν μάθει να στηρίζομαι μόνο στον εαυτό μου. Ο ψυχολόγος είναι ένα βήμα στην σωστή κατεύθυνση κατά την γνώμη μου, δεν είναι πανάκεια, δεν πρόκειται να σου λύσει όλα τα προβλήματα αλλά μπορεί να σε βοηθήσει αν πραγματικά θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Και φυσικά υπάρχουν και πολλές άλλες εναλλακτικές αλλά δεν έχω εμπειρία από αυτές.Φυσικά μια τέτοια λύση στοιχίζει αλλά ακόμη και μια part time δουλεία του κώλου βγάζει αυτά τα έξοδα το μόνο που θέλει είναι θέληση.

Όσο για την εμπειρία σου με call girl πιστεύω πως ήταν καλή κίνηση. Είναι εμπειρία. Ματαιωτική μεν εμπειρία δε. Εκεί είναι που θέλει την επιμονή γιατί έχεις να φάς πάμπολλες ήττες ακόμη αλλά το σημαντικό είναι πως μπήκε νερό στο αυλάκι και έκανες μια κίνηση κι ας μην σου βγήκε. Σε εμένα τουλάχιστον έτσι λειτούργησε. Το να μάθεις να τρώς τις ήττες χωρίς να σε γονατίζουν είναι priceless αλλά θέλει πολλές ήττες για να το μάθεις :headbang:

Anyway το θρεντ σου μου θύμισε πράγματα από την δική μου ιστορία και είπα να μοιραστώ μερικά από αυτά με την ελπίδα πως θα βρεις κάτι χρήσιμο. Καλή τύχη.

OP
OP
C

confuser

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ παιδιά (nevermind καιFastmike) για αυτά που λετε, και εγώ τελικά επισκέφθηκα ψυχολόγο (για τρίτη φορά στην ζωή μου) ο οποίος με βοήθησε σε κάποια πράγματα....

Θα ξαναπροσπαθήσω σε λίγο καιρό πάλι, απλά μου συνέστησε και ο ψυχολόγος να ηρεμήσω λιγάκι ...

Taoist

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
    Never , ever , ever , EVER give up ! [απο την ταινία Martian Child (2007) ]
δηλαδή : Ποτέ , μα ποτέ , ποτέ , ΠΟΤΕ , μην το βάζεις κάτω! 
  και γώ έχω φάει και τρώω χυλόπιτες απο ωραίες ελεεινίδες συνέχεια ... και καμάκια ξεκίνησα στα 29 μου λόγω super ντροπαλότητας...
πρέπει να πηγάινεις σε καλα studio να προσπαθείς (αμα δεν σου κάθονται οι  ωραίες ελεεινίδες)και μην αγχώνεσαι καιγω και άλλοι τις πρώτες φορές δε λειτουργούσα .... μου πεφτε
  Και μην μπεις ποτέ στη λογική ΩΧ έχω σοβαρα ψυχολογικά!! γιατί μετά ακομά και αν δεν έχεις τα αποκτάς με την φαντασία σου!!  (να πας σε γιατρό αν θές αλλα πολύ ΧΑΛΑΡΑ , μην ρίχνεις ο ίδιος τον εαυτό σου)
  Αμα γαμησα νιμού σε studio φίλε (και ανγνώστες) ΑΛΛΑΞΕ η ψυχολογία μου!! ενώ πριν ήμουν ντροπαλός και  :kissass2: με τις γκόμενες τώρα τις βλέπω έτσι  :fuck2: και δε με χαλαει η χυλοπιτά αφού παντα υπάρχουν τα καλα κορίτσια στα "καλα" ρόζ σπίτια. (και οι γκόμενες αμα δούν ότι δε μασάς πολλά και δέν τις έχεις πολύ ανάγκη σε γουστάρουν ενω αμα εισαι λιγούρης ξενερώνουν)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
γειασου φιλε,
κ εγω πιστευω πως ειναι καθαρα κολλημα αυτο που σου συμβαινει και η προταση που εχω να κανω ειναι η εξης
ενα ταξιδακι σε εναν πορνοπροορισμο ,κυριως ταυλανδη, θα σε βοηθησει παρα μα παρα πολυ
εκει οι κοπελες ειναι τοσο γλυκες κ τοσο τρυφερες στο σεξ που δεν ειναι δυνατον να μην ενδωσεις,δεν χρειαζετα να προσπαθησεις ,αυτες θα κανουν το πρωτο βημα και αδυνατον να σε αφησουν χωρις αποτελεσμα
επισης ειναι τοσο πολλες.........χιλιαδες.......αν  δεν σου κατσει η μια,δοκιμαζεις την αλλη ,επισης ακομη κ αν σου κατσει η πρωτη και παρεις φορα :fuck2: την αλλη μερα δοκιμαζεις κ αλλη και αλλη κ ου το καθεξης

σκεψου το,
φιλικα

τασος

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
γειασου φιλε,
κ εγω πιστευω πως ειναι καθαρα κολλημα αυτο που σου συμβαινει και η προταση που εχω να κανω ειναι η εξης
ενα ταξιδακι σε εναν πορνοπροορισμο ,κυριως ταυλανδη, θα σε βοηθησει παρα μα παρα πολυ
εκει οι κοπελες ειναι τοσο γλυκες κ τοσο τρυφερες στο σεξ που δεν ειναι δυνατον να μην ενδωσεις,δεν χρειαζετα να προσπαθησεις ,αυτες θα κανουν το πρωτο βημα και αδυνατον να σε αφησουν χωρις αποτελεσμα
επισης ειναι τοσο πολλες.........χιλιαδες.......αν  δεν σου κατσει η μια,δοκιμαζεις την αλλη ,επισης ακομη κ αν σου κατσει η πρωτη και παρεις φορα :fuck2: την αλλη μερα δοκιμαζεις κ αλλη και αλλη κ ου το καθεξης

σκεψου το,
φιλικα

τασος
Που τον στελνεις μωρε  Τασο στην Ταυλανδη στην αλλη ακρη του κοσμου 28 χρονων μαντραχαλος ,ενταξει μπορει να ειναι ευκολες και
πολλες αλλα ειναι και τα εξοδα πολλα!!Πες του να παει να γαμησει Μεταξουργειο -Φυλης να ξεχαρμανιασειιι!!!

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Δυστυχως στον ερωτα και στο θανατο εισαι ολομοναχος

:2funny: :2funny: :2funny:

Καλο.

Επι του θεματος τωρα να πω  κι εγω τη μαλακια μου. Μην πτοεισαι φιλε. Κι εγω την πρωτη φορα που ειχα παει να γαμησω ηταν περιεργη εμπειρια. Δεν ειχα καβλωσει τελειως. Ηταν πολυ ψυχρη η φαση. ΤΕλικα εχυσα με μαλακια και δεν ειχα περασει πολυ καλα. Το ιδιο περιπου και τη δευτερη. Μετα την τριτη τεταρτη φορα αρχισα να περνω τον αερα. Ολες οι παραπανω εμπειριες ηταν με πουτανες που αναφερω.

Ολα αυτα ηταν λογο αγχους. Απλα γραψτα ΟΛΑ στα παπαρια σου. Εσυ να περνας καλα μονο αυτο εχει σημασια. Πιστευω πως αν το καταλαβεις αυτο θα ξεπερασεις το προβλημα σου.

Επισης θα προτεινα καποιο στουντιο. Κανε την ερευνα σου. Διαλεξε μια κοπελα του γουστου σου με καλες κριτικες και βουρ. Και γραψε ολες τις ανασφαλειες και τα αγχη σταρχιδια σου.

Επισης δεν ξερω αν συμφωνω με το να πας σε ψυχολογο. Σε πουτανα πρεπει να πας. Ο ψυχολογος απλα ειναι ενας ανθρωπος στον οποιο θα πεις το προβλημα σου. Για να το πεις οχι για να σε συμβουλευσει γιατι συμβουλες ολοι τις ιδιες θα σου δωσουν. Το θεμα ειναι να το πεις. Και αφου τοπες εχεις κανει το πρωτο και δυσκολοτερο βημα. Γιατι εγω υποπτευομαι οτι τοσα χρονια που δεν εκανες τιποτα ουσιαστικα ζουσες σε μια αρνηση. Οποτε αφου το ειπες εστω και στο ιντερνετ σημαινει οτι εισαι αποφασισμενος να κανεις κατι γιαυτο, οποτε το πρωτο βημα το χεις κανει και ολα θα πανε καλα. :thumbsup:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
    Never , ever , ever , EVER give up ! [απο την ταινία Martian Child (2007) ]
δηλαδή : Ποτέ , μα ποτέ , ποτέ , ΠΟΤΕ , μην το βάζεις κάτω! 
   και γώ έχω φάει και τρώω χυλόπιτες απο ωραίες ελεεινίδες συνέχεια ... και καμάκια ξεκίνησα στα 29 μου λόγω super ντροπαλότητας...
πρέπει να πηγάινεις σε καλα studio να προσπαθείς (αμα δεν σου κάθονται οι  ωραίες ελεεινίδες)και μην αγχώνεσαι καιγω και άλλοι τις πρώτες φορές δε λειτουργούσα .... μου πεφτε
   Και μην μπεις ποτέ στη λογική ΩΧ έχω σοβαρα ψυχολογικά!! γιατί μετά ακομά και αν δεν έχεις τα αποκτάς με την φαντασία σου!!   (να πας σε γιατρό αν θές αλλα πολύ ΧΑΛΑΡΑ , μην ρίχνεις ο ίδιος τον εαυτό σου)
   Αμα γαμησα νιμού σε studio φίλε (και ανγνώστες) ΑΛΛΑΞΕ η ψυχολογία μου!! ενώ πριν ήμουν ντροπαλός και  :kissass2: με τις γκόμενες τώρα τις βλέπω έτσι  :fuck2: και δε με χαλαει η χυλοπιτά αφού παντα υπάρχουν τα καλα κορίτσια στα "καλα" ρόζ σπίτια. (και οι γκόμενες αμα δούν ότι δε μασάς πολλά και δέν τις έχεις πολύ ανάγκη σε γουστάρουν ενω αμα εισαι λιγούρης ξενερώνουν)

προσπαθω αν εσυ εχεις μεγαλυτερο προβλημα η ο αλλος που ξεκινησε το θρεντ.

απιστευτο.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

Καλο.

Επι του θεματος τωρα να πω  κι εγω τη μαλακια μου. Μην πτοεισαι φιλε. Κι εγω την πρωτη φορα που ειχα παει να γαμησω ηταν περιεργη εμπειρια. Δεν ειχα καβλωσει τελειως. Ηταν πολυ ψυχρη η φαση. ΤΕλικα εχυσα με μαλακια και δεν ειχα περασει πολυ καλα. Το ιδιο περιπου και τη δευτερη. Μετα την τριτη τεταρτη φορα αρχισα να περνω τον αερα. Ολες οι παραπανω εμπειριες ηταν με πουτανες που αναφερω.

Ολα αυτα ηταν λογο αγχους. Απλα γραψτα ΟΛΑ στα παπαρια σου. Εσυ να περνας καλα μονο αυτο εχει σημασια. Πιστευω πως αν το καταλαβεις αυτο θα ξεπερασεις το προβλημα σου.

Επισης θα προτεινα καποιο στουντιο. Κανε την ερευνα σου. Διαλεξε μια κοπελα του γουστου σου με καλες κριτικες και βουρ. Και γραψε ολες τις ανασφαλειες και τα αγχη σταρχιδια σου.

Επισης δεν ξερω αν συμφωνω με το να πας σε ψυχολογο. Σε πουτανα πρεπει να πας. Ο ψυχολογος απλα ειναι ενας ανθρωπος στον οποιο θα πεις το προβλημα σου. Για να το πεις οχι για να σε συμβουλευσει γιατι συμβουλες ολοι τις ιδιες θα σου δωσουν. Το θεμα ειναι να το πεις. Και αφου τοπες εχεις κανει το πρωτο και δυσκολοτερο βημα. Γιατι εγω υποπτευομαι οτι τοσα χρονια που δεν εκανες τιποτα ουσιαστικα ζουσες σε μια αρνηση. Οποτε αφου το ειπες εστω και στο ιντερνετ σημαινει οτι εισαι αποφασισμενος να κανεις κατι γιαυτο, οποτε το πρωτο βημα το χεις κανει και ολα θα πανε καλα. :thumbsup:

Μια "ζεστη" κοπελα σε ενα στουντιο ή ακομα καλυτερα ενα cg για περισσοτερη ανεση. Δεν ειναι κακη ιδεα παραλληλα με τις στουντιοτσαρκες να μιλησεις με εναν ψυχολογο. Θα επιταχυνει τα πραγματα πιστευω.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Aγαπητοί φίλοι, θα σας παρακαλούσα, όσοι διαβάσετε αυτό το κείμενο να μην με κοροϊδέψετε.

Είμαι 28 χρονων, αρκετά εμφανίσιμος αλλα πολύ ντροπαλός με τα κορίτσια.

Δυστυχώς έφτασα μέχρι τα 28 χωρίς να έχω κάνει sex ποτε στην ζωή μου, αφού μετά τα δεκαοχτώ υποφέρω polu από την απώλεια συγγενικού μου προσώπου.

Πλέον το πρόβλημα είναι πολύ σημαντικό, αφού μου έχει γίνει εμμονη μετά από την αποτυχία να προσεγγίσω μια κοπέλα που ήμουν ερωτευμένος μαζί της.

Γνωρίζει κανεις κάποια κυρια η κάποιον οίκο που θα με βοηθήσει ΕΙΛΙΚΡΙΝA να αντιμετωπίσω το πρόβλημα μου με το ΑΖΗΜΊΩΤΟ πάντοτε.

Θα σας παρακαλέσω να μην με ειρωνευτείτε καθώς το πρόβλημα είναι σημαντικό.
Πιστευω οτι αλλο προβλημα εχεις!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
1. confuser = CONFused USER

2. auti ti stigmi anergos

3 a. prwto ptuxio mixanikos EMP, deutoro ptuxio (master) oikonomika.
3 b. opws eipa arketa emfanisimos.

πρωτο πτυχιο μηχανικο και μαστερ στα οικονομικα.

τωρα τι να πω.

περασες 8 χρονια φοιτητικα χρονια δηλαδη και δεν εκανες τιποτα.

συγνωμη φιλε αλλα οσο μεγαλη κι αν ηταν η απωλεια δεν δικαιολογεισαι.

ακομα και μεσα απο την παραζαλη του πονου το πιο νορμαλ θα ταν να βρεις ανακουφιση στα χερια μιας κοπελας.

ας διαλεγες μια κατω του μετριου εξωτερικα.θα σε ταραζε στο πηδημα και θα ερχοσουν στα ισια σου.

εισαι απολυτα υπευθυνος για το οτι δεν εχεις κανει σεξ ακομα.

αλλο θα ειναι το προβλημα.μηπως δεν σου αρεσουν οι γυναικες και δεν το παραδεχεσαι μεσα σου?

πειραματισου με αλλα θα λεγα εγω.

αφου δεν εγινε απο τα 18 μεχρι τα 28 κατι σημαινει αυτο. ισως δεν εχεις κλιση στις γυναικες.

δεν ειναι κακο αυτο.πειραματισου με την σεξουαλικοτητα σου.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Aγαπητοί φίλοι, θα σας παρακαλούσα, όσοι διαβάσετε αυτό το κείμενο να μην με κοροϊδέψετε.

Είμαι 28 χρονων, αρκετά εμφανίσιμος αλλα πολύ ντροπαλός με τα κορίτσια.

Δυστυχώς έφτασα μέχρι τα 28 χωρίς να έχω κάνει sex ποτε στην ζωή μου, αφού μετά τα δεκαοχτώ υποφέρω polu από την απώλεια συγγενικού μου προσώπου.

Πλέον το πρόβλημα είναι πολύ σημαντικό, αφού μου έχει γίνει εμμονη μετά από την αποτυχία να προσεγγίσω μια κοπέλα που ήμουν ερωτευμένος μαζί της.

Γνωρίζει κανεις κάποια κυρια η κάποιον οίκο που θα με βοηθήσει ΕΙΛΙΚΡΙΝA να αντιμετωπίσω το πρόβλημα μου με το ΑΖΗΜΊΩΤΟ πάντοτε.

Θα σας παρακαλέσω να μην με ειρωνευτείτε καθώς το πρόβλημα είναι σημαντικό.
γεια σου φιλε μου!γεια μενα το προβλημα σου ειναι ψυχολογικο.αν δε γουσταρεισ να μπλεκεισ με ψυχολογουσ και αρχιδιεσ η καλυτερη λυση ειναι η μιλβα στην  αγιου μελετιου που θα σου αναπτερωσει το ηθικο

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Μια "ζεστη" κοπελα σε ενα στουντιο ή ακομα καλυτερα ενα cg για περισσοτερη ανεση. Δεν ειναι κακη ιδεα παραλληλα με τις στουντιοτσαρκες να μιλησεις με εναν ψυχολογο. Θα επιταχυνει τα πραγματα πιστευω.

Απλα με τα cg ειναι ρισκο αν δεν εχεις καλη καβατζα γιαυτο του ειπα στουντιο που υπαρχουν δοκιμασμενα πραγματα.

Και ο ψυχολογος δεν ειναι κακη ιδεα απλα τσαμπα λεφτα κατα τη γνωμη μου. Καλυτερα να τα δωσει σε τσαρκες αυτα τα λεφτα εκτος αν ταχει οποτε καλα ειναι ολα.

Και μην παιρνεις στα σοβαρα αυτους που σου λενε να ψαξεις τη σεξουαλικοτητα σου και τετοια, αυτα ειναι μαλακιες. Πουστης γινεσαι αν το θες μονο. Σαυτη τη ζωη ολα γινονται αμα τα θες.

Και κατι αλλο. Σορρυ που θα στο πω ωμα αλλα αυτα που λες για το οτι υποφερεις πολυ απο τα 18 απο την απωλεια συγγενικου σου προσωπου ειναι τριχες κατσαρες. Κι αλλοι εχουν χασει συγγενικα τους προσωπα. Μη ριχνεις αλλου το φταιξιμο. Εσυ φταις και εσυ εισαι αυτος που θα λυσει το προβλημα. Πρεπει να το καταλαβεις αυτο γιατι μονο αν εσυ φταις μπορεις εσυ να το διορθωσεις. Αν φταινε οι αλλοι τοτε εξαρτασαι απο τους αλλους και εισαι χαμενος απο χερι.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Απλα με τα cg ειναι ρισκο αν δεν εχεις καλη καβατζα γιαυτο του ειπα στουντιο που υπαρχουν δοκιμασμενα πραγματα.

Και ο ψυχολογος δεν ειναι κακη ιδεα απλα τσαμπα λεφτα κατα τη γνωμη μου. Καλυτερα να τα δωσει σε τσαρκες αυτα τα λεφτα εκτος αν ταχει οποτε καλα ειναι ολα.

Και μην παιρνεις στα σοβαρα αυτους που σου λενε να ψαξεις τη σεξουαλικοτητα σου και τετοια, αυτα ειναι μαλακιες. Πουστης γινεσαι αν το θες μονο. Σαυτη τη ζωη ολα γινονται αμα τα θες.

Και κατι αλλο. Σορρυ που θα στο πω ωμα αλλα αυτα που λες για το οτι υποφερεις πολυ απο τα 18 απο την απωλεια συγγενικου σου προσωπου ειναι τριχες κατσαρες. Κι αλλοι εχουν χασει συγγενικα τους προσωπα. Μη ριχνεις αλλου το φταιξιμο. Εσυ φταις και εσυ εισαι αυτος που θα λυσει το προβλημα. Πρεπει να το καταλαβεις αυτο γιατι μονο αν εσυ φταις μπορεις εσυ να το διορθωσεις. Αν φταινε οι αλλοι τοτε εξαρτασαι απο τους αλλους και εισαι χαμενος απο χερι.

Οπως ειδες δεν κανω πλακα με τον φιλο και το προβλημα του. Νομιζω οτι ο ψυχολογος οντως επιταχυνει τα πραγματα, αλλα παραλληλα οπως ειπα πρεπει να αρχιζει να ξεθαρρευει ο φιλος. Για την σεξουαλικοτητα θα διαφωνησω. Αμα εχεις την προδιαθεση, και μεγαλωσεις με μια μανα που σε εχει ευνουχισει μεταφορικα, ναι πας καρφι για ομοφυλοφιλος. Σιγουρα ομως ο φιλος εδω εχει μεγαλη ευθυνη για το σημειο στο οποιο βρισκεται τωρα.

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Οπως ειδες δεν κανω πλακα με τον φιλο και το προβλημα του. Νομιζω οτι ο ψυχολογος οντως επιταχυνει τα πραγματα, αλλα παραλληλα οπως ειπα πρεπει να αρχιζει να ξεθαρρευει ο φιλος. Για την σεξουαλικοτητα θα διαφωνησω. Αμα εχεις την προδιαθεση, και μεγαλωσεις με μια μανα που σε εχει ευνουχισει μεταφορικα, ναι πας καρφι για ομοφυλοφιλος. Σιγουρα ομως ο φιλος εδω εχει μεγαλη ευθυνη για το σημειο στο οποιο βρισκεται τωρα.

Φιλε σιγουρα οι γονεις θετουν την αφετηρια για τη ζωη μας αλλα το που θα φτασουμε εξαρταται απο εμας. Ξερω παραδειγμα απο 2 αδερφια που ο ενας ειναι αλανι και γαμικουλας και ο αλλος καραπουσταρα του κερατα. Μπορει αυτο που λες για τη μανα που σε ευνουχιζει αλλος να τη γραψει σταρχιδια του, να πει μια ανιδεη γυναικα ειναι και αυτη στην τελικη και να προχωρησει μπροστα.

Αμαρτιαι γονεων παιδευουσι τεκνα ναι. Παιδευω σημαινει 2 πραγματα ομως. Σημαινει ταλαιπωρω, σημαινει και εκπαιδευω. Το αν θα ταλαιπωρηθουμε μονο η αν θα εκπαιδευτουμε κιολας και θα γινουμε καλλιτεροι ανθρωποι εξαρταται απο μας.

Τουλαχιστον αυτο πιστευω εγω.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φίλε η ομοφυλοφιλία εχει γενετικά αίτια.Βλ Oxford book of Psychiatry .Αυτά περι αυταρχικής μάνας έχουν προ πολλού ξεπεραστεί ,σαν θεωρία.Και η τρανς Δανάη το δήλωσε ότι από
μικρό παιδί γούσταρε αγόρια ,χωρίς κάποιος να την επηρεάσει.
Εγώ απο μικρό παιδί γούσταρα γκόμενες ,γιαυτό μπαίνω στο σάϊτ.
Πάντα συχαινόμουνα τις αντρικές κωλοτρυπίδες των γκέϋ  (Μπλιάαχχχχ) ,παρότι η μάνα μου ήταν αυταρχική.Ασε το παιδι να πάει σε ψυχολόγο και μην το παίζεις ψυχαναλυτής ,δεν είσαι κάν
γιατρός.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Φίλε η ομοφυλοφιλία εχει γενετικά αίτια.Βλ Oxford book of Psychiatry .Αυτά περι αυταρχικής μάνας έχουν προ πολλού ξεπεραστεί ,σαν θεωρία.Και η τρανς Δανάη το δήλωσε ότι από
Πάντα συχαινόμουνα τις αντρικές κωλοτρυπίδες των γκέϋ  (Μπλιάαχχχχ) ,παρότι η μάνα μου ήταν αυταρχική.Ασε το παιδι να πάει σε ψυχολόγο και μην το παίζεις ψυχαναλυτής ,δεν είσαι κάν
γιατρός.

τι γουσταρες εσυ ? γκομενες? καλό.

το θεμα ειναι..

οι γκομενες σε γουσταρανε ποτε εσενα?

γιατι απο αυτον τον κομπλεξισμο και ρατσισμο που βγαζεις στα αλλα θρεντ πρεπει να εχεις φαει πολυ φτυσιμο

απο γυναικες. ;)

μαλλον θα καταληγεις και συ να δινεις το 15 ευρω...αλλα ουτε αυτες θα σε ανεχονται.. :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλημερα και απο εμενα διακεκριμενοι συναδελφοι. : P

Αγαπητε συναδελφε confuser εγω σε αντιμετωπιζω ηδη σαν συναδελφο ...

Αρχικα... αραξε 10 μερες χωρις να την παιξεις. Γιατι ειμαι σιγουρος πως θα το εχεις λιωσει το θεματακι.

Και εν συνεχεια παρε το αμαξι...και ξεκινα αρχικα για κανα μπουρδελακι... Κυριακη πρωι κατα προτιμηση που δεν εχει κοσμο... σε κανα απομερο αλλα καλο...κοιτα και τις κριτικες...καλα εχει και στο Φυλης 200 και στην Αγαθουπολεως 54.(Κεντουσε εκει η Βανεσαρα το καλοκαιρι)

Πιστεψε με με 10-15 μερες αναμονης και "νηστειας" θα χυσεις πριν ακομα σε αγγιξει η αλλη...χαχαχαχα που λεει ο λογος. Πες τους οτι εισαι πρωταρης...δεν θα χαλασει η εικονα σου...η πουτανα δεν προκειται να σε ξαναδει...και ουτε καν θα ενδιαφερθει για αυτο..υπο την εννοια να το σχολιασει ασχημα κτλπ. Και μην πεις οτι εισαι 28 πες εκει... 25

Τωρα σχετικα με τις εξω γκομενιτσες....οσο ωραιος και να εισαι...αν δεν το πιστευεις εσυ ο ιδιος τελειωνει εκει. Οι γκομενες απο εμας περιμενουν καθοδηγηση(Τουλαχιστον οχι οι περπατημενες) μην βγει καμια τωρα και μου τα χωσει...τις περισσοτερες φορες ειναι σαν αβουλα οντα..Ειδικα εκει κατι 20χρονα που βλεπω εγω ειναι να τα παρεις απο το χερακι ... Αποκλειεται να εισαι ωραιος και να μην εκανε καποια κοπελα τοσα χρονια την πρωτη κινηση...το ξερω επειδη και εγω ειμαι εμφανισιμος..και μου εχουν κανει κινησεις καποιες φορες πρωτες...αλλα αν δεν εχεις ψυχολογια και σε πιασει το κομπλεξ δευτερη κινηση μην περιμενεις...ξενερωνουν περισσοτερο και απο ενα κακο καμακι που λεει ο λογος..Δηλαδη περισσοτερες πιθανοτητες εχει να τις ριξει καποιος μη εμφανισιμος που αρχικα τους την επεσε πρωτος και απετυχε...παρα καποιος που του την επεσαν πρωτες και εδειξε απροθυμια ειτε λογω αγχους ειτε οτιδηποτε αλλου..και αυτο επειδη ειναι ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΕΣ καποιες φορες και η αποτυχια τους κοστιζει περισσοτερο.

Σε γενικες γραμμες οι εξω γκομενες αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι θελουν ΥΠΟΜΟΝΗ.Αν δεν εχεις ΥΠΟΜΟΝΗ και περιμενεις αμεσως οτι σου το χρωστανε να σου κατσουν ξεχασε αυτο το αθλημα (Εκτος και αν στραφεις μονο σε μπαζα) και γαμα πουτανες. Ειναι καλο να γαμας ΠΟΥΤΑΝΕΣ...αλλα οταν βγαινεις στις εξω γκομενες να κανεις παιχνιδι...τις πουτανιστικες ιδεολογιες και αυτα που λεμε εδω μεσα(ΠΧ πατσαβουρες ελλεηνιδες και ειστε ολες πουτανες) τα αφηνεις στην ακρη διοτι εισαι καμμενος και χαμενος απο χερι. Θελει απλα ΥΠΟΜΟΝΗ...και καλη ψυχολογια

Αυτα

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
γιατρός.

Γιατι ρε φιλε οι γιατροι τι νομιζεις οτι ειναι, θεοι; Κι αν ο ψυχολογος που θα παει ειναι κρυφη, τι νομιζεις οτι θα του πει; οτι ειναι αντρακλας; Και τα βιβλια αυτα που γραφονται κι ολες τις θεωριες πρεπει να ξερεις ποιος τις λεει για να μπορεις να κρινεις και την αξια τους. Αν αυτος που το χει γραψει ειναι αδερφη τοτε λογικο ειναι να προσπαθει να δικαιολογησει τον εαυτο του.

Εγω δεν ειμαι γιατρος ουτε θεος και ξερω οτι μπορει να κανω και λαθος γιαυτο σαυτα που λεω δεν ειμαι απολυτος. Απλα την αποψη μου λεω του παιδιου. Κι ουτε μπορεις να μου συγκρινεις μια τρανς, που προφανως ειναι τελειως διαφορετικη περιπτωση με το παιδι που ποσταρε το θεμα. Γιατι αυτος ουτε τρανς ειναι ουτε μας ειπε ποτε οτι γουσταρει αγορακια. Γυναικες γουσταρει για να κανει ολο αυτο το θεμα απλα δε ξερει να εκφραστει.

Τι ειναι εκ γενετης τι ειναι επικτητο για μενα τιποτα δεν ειναι απολυτα το ενα ουτε το αλλο. Και τα δυο ισχυουν και τελικα αυτος που κανει τις επιλογες ειμαστε εμεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom