Νέα

28 χρόνων χωρίς sex, βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα confuser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ενταξει φίλε τελευταίο ,οι γιατροί δεν είναι σίγουρα θεοί,
ούτε εσύ όμως είσαι θεός.Εχεις πρακτική εμπειρία από ψυχικά αρρώστους ?Πως λες αυτά που λες ? Πρόσεξε γιατί με την καλή σου
καρδιά προσπαθείς να βοηθήσεις κάποιον, αλλά μπορείς να του
κάνεις ζημιά άθελα σου.Καλύτερα να του κάνεις ερωτήσεις  και
να τον καθοδηγήσεις να βρεί μόνος του τι πρέπει να κάνει.
Το παράδειγμα με τη Δανάη δεν το έφερα επειδή το παιδι ειναι τρανς ,αλλά γιατι είναι αυθεντικη εμπειρια που έχει επιστημονικη
αξία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλε   πιθανον   το  προβλημα   σου   ειναι  ψυχολογικο    αλλά  δεν  χρειαζεται  να  πας  σε  ψυχολογο

Εγω   πριν   απο  ενα   εναμιση   χρονο    ειχα  ενα   ψιλοπροβλημα   στυσης  για   δυο   περιπου  μηνες   και  σκεφτηκα  να  κανω  εξετασεις

Πηγα   σε  ενδοκρινολογο   στο  Ικα    και   επεσα   σε  ενα  καλο  μωρο   γιατρο  30-34.

Της   λεω   την  ιστορια  μου    και  αυτη    μου  λεει   οτι   το   προβλημα   μπορει  να  ειναι   ψυχολογικο    ή   οτι  μπορει  να  ευθυνεται   η  παρτενερ  .

Αυτη   εν  τω  μεταξυ   κοιταζε    το  προσωπο  μου   και  καταλαβε   απο  την  εμπειρεια   της     και   βλεποντας   μονο   το  χρωμα   του   δερματος   του   προσωπου     οτι   δεν   εχω   καποιο  προβλημα

Της   λεω   να  κανω   εξετασεις   και   εκτος    απο  την  τεστοστερονη    να  κανω   και   αλλες   εξετασεις.
Αυτη   μου  λεει   οτι  οι   αλλες   εξετασεις   ειναι  ακριβες   και  οτι   αν  τις   εκανα   εξω   θα  μου  στοιχιζε    γυρω   στα  300   ευρω.Επιμενει   οτι  δεν  εχω   προβλημα
Επειδη   ειχε  δημιουργηθει   μια  ωραια   ατμοσφαιρα   μεταξυ   μας    επιμενω   και  τις  λεω   οτι  θελω   να  τις  κανω.Τελικα    χαμογελωντας      μου   γραφει   και  τις   αλλες   εξετασεις

Επειτα   μου  περνουν   λιγο   αιμα   και  επειτα   απο   κανενα   μηνα     παω  να  παρω  τα  αποτελεσματα.

Αυτη   με  βλεπει   και  χαιρεται    και  λεει

Να   και  ενας   χαρουμενος   ανθρωπος.

Καθομαστε   και  υπαρχει  ενα  πολυ  ωραιο   κλιμα .Στο  χερι  της   φοραει   βερα
Επειτα  απο  λιγη   ωρα     κοιταζει  απο   το  βιβλιαριο  το  επιθετο  μου   και   μεσα   απο  μια  στιβα    αποτελεσματα  εξετασεων   βγαζει    τα  δικα  μου.
Τα   κοιταζει   και  με   υφος   απορημενο   μου  λεει

Καλα   γιατι  εκανες   εξετασεις ?

Εχει  υφος   καλα   πλακα   μας  κανεις

Κοιταζει   τεστοστερονη     878     
Κοιταζει   κατι  αλλα     που  δειχνουν   αν  δινει  σημα   ο  εγκεφαλος
και   κατι   ορμονες    που  δεν  συνκρατησα   τι   ρολο  παιζουν

Τελοσπαντων   ολα  παραπανω   απο  καλα.
Συνεχιζουμε   σε  ευχαριστο   υφος    και    αυτη   τωρα  μου   λεει   οτι  μαλλον  θα  φταιει   η  παρτενερ.Φευγω   μετα  απο  λιγο   με  ενα   μεγαλο   χαμογελο  και  αυτη   μου   λεει   οποτε  θελω  κατι    να  ξαναρθω .

Κανε   και  συ   το  ιδιο   φιλε  μου.Πηγαινε    για  εξετασεις   σε   ενδοκρινολογο     και  οταν   δεις    οτι  δεν  εχεις   καποιο   λειτουργικο   προβλημα
θα  σου  φυγει  ενα   βαρος    και  θα   επικεντρωθεις   περισσοτερο   στον  στοχο  σου

Παντως   να  σαι    καλα      γιατι   τωρα   που   εξαιτιας   σου   θυμηθηκα   αυτη    την  ιστορια
ειναι   ευκαιρεια   να   ξαναπαω   στο   μωρο   και  να  καταφερω   να  μου  κανει   αλλες   ιδιαιτερες   εξετασεις  ;) ;)   

ΤΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΗΡΕΣ ΚΙΝΗΤΟ ΡΕ ΜΑΥΡΕ? επειδη φορουσε βερα??? Ρε κοιτα σε τι τυπους πεφτουν οι ευκαιριες και ΧΑΡΑΜΙΖΟΝΤΑΙ. Σου ειπε οποτε θες ΞΑΝΑΕΛΑ? Ε τι παραξενο...θα λεγε απο μεσα της...μπας και του κοψει οτι τον κανω κεφι. ΝΑ μλκα

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ΤΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΗΡΕΣ ΚΙΝΗΤΟ ΡΕ ΜΑΥΡΕ? επειδη φορουσε βερα??? Ρε κοιτα σε τι τυπους πεφτουν οι ευκαιριες και ΧΑΡΑΜΙΖΟΝΤΑΙ. Σου ειπε οποτε θες ΞΑΝΑΕΛΑ? Ε τι παραξενο...θα λεγε απο μεσα της...μπας και του κοψει οτι τον κανω κεφι. ΝΑ μλκα

γιατί απαντάς σε κάτι που γράφηκε πριν 8 μήνες και αφορά υπόθεση του 2007;

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καλά, συνέχα τότε τις ανασκαφές και καλή διασκέδαση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλά, συνέχα τότε τις ανασκαφές και καλή διασκέδαση.

Απλα μου κανε εντυπωση καθως ξεφυλιζα γρηγορα τις σελιδες επεσε εκει το ματι μου... Διοτι μετα λενε δεν μας την πεφτουν και δεν μας κανουν και δεν μας ρανουν...Τι επρεπε αλλο δηλαδη να του πει? Σου δινω το τηλεφωνο μου να με γαμησεις?

Καλως η Κακως γεννηθηκαμε αντρες και θα πρεπει να παιρνουμε και μερικα ρισκα επανω μας περισσοτερα απο τις γυναικες.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Απλα μου κανε εντυπωση καθως ξεφυλιζα γρηγορα τις σελιδες επεσε εκει το ματι μου... Διοτι μετα λενε δεν μας την πεφτουν και δεν μας κανουν και δεν μας ρανουν...Τι επρεπε αλλο δηλαδη να του πει? Σου δινω το τηλεφωνο μου να με γαμησεις?

Καλως η Κακως γεννηθηκαμε αντρες και θα πρεπει να παιρνουμε και μερικα ρισκα επανω μας περισσοτερα απο τις γυναικες.

το λέω με την έννοια πως δύσκολα θα σου απαντήσει γιατι το συγκεκριμένο nick έχει να εμφανιστεί από το προηγούμενο καλοκαίρι και τελικά  θα μονολογείς, αν εσύ όμως θέλεις να το κάνεις εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το λέω με την έννοια πως δύσκολα θα σου απαντήσει γιατι το συγκεκριμένο nick έχει να εμφανιστεί από το προηγούμενο καλοκαίρι και τελικά  θα μονολογείς, αν εσύ όμως θέλεις να το κάνεις εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

Κοιτα απο οτι φαινεται δεν μονολογω : P Και να σου πω και την αληθεια δεν με καιει και ιδιαιτερα αμα θα το δει ο συγκεκριμενος η οχι...αλλωστε θα ξερει κατα βαθος οτι εκανε μαλακια...περα απο αυτο...ενδεχεται να το δει και κανας αλλος...οποτε αν του κατσει παρομοια περιπτωση στο μελλον...να ξερει να την εκμεταλευτει : P

Παντως αν τυχαινε σε μενα...θα της εκανα προταση...να παμε για κανα καφεδακι.

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6

Εισαι  τυχερος  που  τα  λες  απο  μακρια.Αραγε  αν  βρισκομασταν  προσωπο  με  προσωπο  θα  μου  τα  ελεγες  αυτα?.
Που    ξερεις  ρε  μαλακα  σε  ποια  γενικη  κατασταση  βρισκομουνα  τον  καιρο  εκεινο.
Επειδη  ημουνα  χαρουμενος  την  στιγμη  εκεινη,ξερεις  τι  καταστασεις  περναγα?

Ειμαι  αυτος  που  ειμαι  για  αυτο  συμβαινουν  σε  μενα  τετοιες  καταστασεις.
Επειδη  δεν  πηρα  τηλεφωνο,αμεσως  εβγαλες  το  πορισμα.
Που  ξερεις    τοτε  με  ποια  ημουνα?Αν  παιρναγα  καλα  και  αν  ηθελα  να μπλεξω    σε  κατι  αλλο?

Εσυ  ρε  μαλακα ,ετσι  κατατασεις  τους  ανθρωπους,αν  καποιος  χασει  μια  ευκαιρεια (που  τιποτε  δεν  χαθηκε) αμεσως  να  τον  χαρακτηρισεις.
Με  την  συμπεριφορα  μου  δεν  εφτιαξα  το  σκηνικο? Αρα  αφου  εγω  το  εφτιαξα  μπορω  αμα  θελω  να  το  χαλασω.

Αν  γαμησεις  πεντε  γκομενες  παραπανω  μπαινεις  σε  αλλη  κατηγορεια?

Δεν  θα  πω  πολλα
απλως  ευχομαι  να  παντρευτεις ,η  γυναικα  σου  να  φοραει  βερα,να  βρεθει  μπροστα  μου  και  τοτε  να  θυμηθω τι  με  ειχε  συμβουλεψει  ενας  μαλακας  κερατας  απο  το  μπου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Shamans9 πολυ στα σοβαρα τα παιρνεις τα πραγματα και αυτο θα σε χαλασει στο μελλον..

Αν ειμασταν απο κοντα και τα λεγαμε θα στο ελεγα ναι...αλλα πανω στην πλακα και για να σε παρακινησω και οχι για να σε κοροιδεψω αλλωστε και εγω εχω χασει ευκαιριες... αν τσατιζοσουν... ενω δεν θα επρεπε το πολυ πολυ να τις παιζαμε( Αν με ακουμπουσες )
Περα απο αυτο..

Αν η δικια μου γυναικα ηταν στην θεση αυτηνης...δεν θα εφταιγες εσυ...αλλα εγω που δεν επελεξα σωστη γυναικα για να παντρευτω...Εσυ απλα θα ησουν η αφορμη και η ζωντανη αποδειξη του οτι ξερεις "Ηρθε η ωρα να την σχολασω". Αν συμφωνω στο οτι δεν ειμαι παραπανω μαγκας αμα γαμησω και 5 περισσοτερες γκομενες απο σενα...θα συμφωνεις και εσυ στο γεγονος οτι δεν εισαι παραπανω μαγκας αμα καταφερνες να μου γαμησεις την γυναικα... Ωραια γαμησες μια πουτανα στην ψυχη...Και τι εγινε? Εμενα γαμησες? Με τις υγειες σας και εγω κουμπαρος...

Πουτανες στην ψυχη κυκλοφορουνε πολλες και το μονο σιγουρο ειναι πως εγω προσωπικα δεν θα παιξω το παιχνιδι τους.

Καλες οι γκομενες αλλα η δυναμη τους για μενα  πρεπει να περιοριζεται στην ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ.

Αν ειναι δηλαδη ποτε δυνατον να μπορεσει καποια γκομενιτσα να επηρεασει την δικια μου ψυχολογια... και δυναμη...Οχι αγορι μου. Ουτε εσυ...ουτε αυτη... ΑΡΑΞΤΕ και οι 2. :) Ειπαμε να εχετε ιδεα για τον εαυτο σας...αλλα αυτο κατανταει ΑΦΥΣΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.

Θα μου γαμουσε λεει την γυναικα...ποια τωρα αυτη που γαμουσα τοσα χρονια...Αρεσει σε μερικους να ερχονται δευτεροι!!

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
αυτη ειναι η σημερινη νεολεα

φτανουν 25 - 28 χρονων και εχουν "ξεχασει " να γαμησουν

ρε σας φαγανε τα playstation και τα παιχιδια στα κομπουτερ

χαζεψατε με αυτα και δεν γαμουσατε τα 19ρικα ξεκολακια
και τωρα εισατε με τον μοχλο του playstation στο χερι............... :bigdick:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αυτη ειναι η σημερινη νεολεα

φτανουν 25 - 28 χρονων και εχουν "ξεχασει " να γαμησουν

ρε σας φαγανε τα playstation και τα παιχιδια στα κομπουτερ

χαζεψατε με αυτα και δεν γαμουσατε τα 19ρικα ξεκολακια
και τωρα εισατε με τον μοχλο του playstation στο χερι............... :bigdick:
τουσ εφαγε το πινω μπαφουσ και παιζω προ και τωρα ολοι στη  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Συγνωμη για το οφ τοπικ.

"Κοιταζει  τεστοστερονη    878     
Κοιταζει  κατι  αλλα    που  δειχνουν  αν  δινει  σημα  ο  εγκεφαλος
και  κατι  ορμονες    που  δεν  συνκρατησα  τι  ρολο  παιζουν"

πόσο χρονών εισαι? DHT/οιστρογονα σου κανανε? μηπως καταναλώνεις φυτοοιστρογονα, σογια, λιναροσπωρο-λινελαιο σε μεγαλες ποσοτητες?

Η τεστοστερονη ειναι σε καλη τιμη, αλλα πρεπει να εξεταστει σε συναρτηση με τα οιστρογονα.

Υπαρχει πολυ ευκολος τροπος να ανεβασεις τεστοστερονη στο ταβανι και η θεωρια εχει εξεταστει κ σε μεγαλυτερες ηλικιες, εχω κανει αρκετους συγγενεις πειραματοζωα, αυξησε την καταναλωση μπροκολου (στο συκωτι υπαρχει ενα ενζυμο που λεγεται κυτοχρωμα Ρ450, μεταξυ αλλων ειναι υπευθυνο κ για το μεταβολισμο τον οιστρογονων, το μπροκολο ισχυροποιει την εκκριση αυτου του ενζυμου, ο χυμος απο γκρειπφρουτ κ το μαυρο πιπερι εχουν αντιθετη δραση), ανεβασε κορεσμενα λιπαρα στη διατροφη, για να μην εχεις προβλημα με τριγλυκεριδια τα κορεσμενα λιπαρα να εχουν μεγαλυτερα ποσοστα σε stearic acid, lauric, caprilic. επισης 2 αυγουλακια καθημερινα, με 2 κουταλιες του γλυκου στακοβουτυρο κ λιγη κρεμα γαλακτος φουλ λιπαρα με τον καφε, επισης μια κουταλια της σουπας μουρουνελαιο και μιση με μια πλακα μαυρη σοκολατα με οσο το δυνατον περισσοτερα ποσοστα στερεα κακαο. αυτα για 10μερες.
αν υπαρχει υπερτριγλυκεριδαιμια προφανως τα παραπανω (εκτος απο το μουρουνελαιο) ειναι ακαταλληλα.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Η τεστοστερονη ειναι σε καλη τιμη, αλλα πρεπει να εξεταστει σε συναρτηση με τα οιστρογονα.
Υπαρχει πολυ ευκολος τροπος να ανεβασεις τεστοστερονη στο ταβανι και η θεωρια εχει εξεταστει κ σε μεγαλυτερες ηλικιες, εχω κανει αρκετους συγγενεις πειραματοζωα, αυξησε την καταναλωση μπροκολου (στο συκωτι υπαρχει ενα ενζυμο που λεγεται κυτοχρωμα Ρ450, μεταξυ αλλων ειναι υπευθυνο κ για το μεταβολισμο τον οιστρογονων, το μπροκολο ισχυροποιει την εκκριση αυτου του ενζυμου, ο χυμος απο γκρειπφρουτ κ το μαυρο πιπερι εχουν αντιθετη δραση), ανεβασε κορεσμενα λιπαρα στη διατροφη, για να μην εχεις προβλημα με τριγλυκεριδια τα κορεσμενα λιπαρα να εχουν μεγαλυτερα ποσοστα σε stearic acid, lauric, caprilic. επισης 2 αυγουλακια καθημερινα, με 2 κουταλιες του γλυκου στακοβουτυρο κ λιγη κρεμα γαλακτος φουλ λιπαρα με τον καφε, επισης μια κουταλια της σουπας μουρουνελαιο και μιση με μια πλακα μαυρη σοκολατα με οσο το δυνατον περισσοτερα ποσοστα στερεα κακαο. αυτα για 10μερες.
αν υπαρχει υπερτριγλυκεριδαιμια προφανως τα παραπανω (εκτος απο το μουρουνελαιο) ειναι ακαταλληλα.

Ρε πάτερ...να γαμήσει θέλει ο άνθρωπος...αν είναι να μπλέξει με όλα αυτά...τραβάει μια πηχτή... :jerking: !!!!

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6

Συγνωμη για το οφ τοπικ."Κοιταζει   τεστοστερονη     878     
Κοιταζει   κατι  αλλα     που  δειχνουν   αν  δινει  σημα   ο  εγκεφαλος
και   κατι   ορμονες    που  δεν  συνκρατησα   τι   ρολο  παιζουν"

δεν αναφερομουν στον οπ , αλλα στο παληκαρι που εκανε τις εξετασεις και η απαντηση αφορουσε αυξηση της τεστοστερονης, γενικοτερα η adrenal fatigue σε μικρες ηλικιες οφειλεται κατα 99% στη διατροφη, για την τεστοστερονη παιζουν κ τα φυτοοιστρογονα βλ λεβαντα πχ

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αρχηγέ για να αυξηθεί η στυτική ικανότητα υπάρχουν μόνο δύο
σκευάσματα με αποδεδειγμένη δράση .Το Prelox και η αργινίνη.
Πρόσεξε ,τα φάρμακα τύπου βιάγκρα παρατείνουν την ήδη υπάρχουσα
στύση,δεν αυξάνουν την στυτική ικανότητα .Επίσης τα αφροδισιακά
τύπου Tribulus δεν αυξάνουν την στυτική ικανότητα ,που ελέγχεται
από την ΠΡΩΙΝΗ στύση ,αλλά είναι διεγερτικά.Το Prelox και η αργινίνη θέλουν περίπου 20 ημέρες για να δρασουν ,αλλά θα δείς
το πρωι τέτοια στύση,που είχες 16 χρονών.Και θα ριξεις 3 στην
γκόμενα ,άνετα.

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Eυχαριστω  για  τις  συμβουλες  σας  αλλά  οπως  εγραψα  μερικα  ποστ  πριν,το  προβλημα  το  ειχα  για  μικρο  χρονικο  διαστημα  και  ηταν  καθαρα  ψυχολογικο (για  μια  σειρα  γεγονοτων  που  μου  ειχαν συμβει) Ετσι    πηγα  σε  ενδοκρινολογο  για  να  σιγουρευτω  μηπως  ειχα  αποκτησει  καποιο  προβλημα.
Γιατι  κανω  και  γω , που  και  που,    ταξιδια  με  περιεργα  βοτανα.

Οι  εξετασεις  που  εκανα  ηταν ,  γενικη  αιματος
ορμονολογικες  εξετασεις ,δηλαδη  εξεταση  ΤΤ3-  Τριιωδοθυρινη, ΤSH - Θυρεοειδοτροπος  Ορμονη , FT4 Θυροξινη  Ελευθερη ,
επισης  ορμονες  αναπαραγωγης
FSH -Θυλακιοτροπος  Ορμονη, LH -Ωχρινοτροπος  Ορμονη,PRL- Προλακτινη,TESTO-Τεστοστερονη.

Παντως  ολες  οι  συμβουλες  και  οι  πληροφορειες  ειναι  ευπροσδεκτες  και  σιγουρα  ολο  και  καποιος  θα  βοηθηθει.

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Shamans9 πολυ στα σοβαρα τα παιρνεις τα πραγματα και αυτο θα σε χαλασει στο μελλον..

Αν ειμασταν απο κοντα και τα λεγαμε θα στο ελεγα ναι...αλλα πανω στην πλακα και για να σε παρακινησω και οχι για να σε κοροιδεψω αλλωστε και εγω εχω χασει ευκαιριες... αν τσατιζοσουν... ενω δεν θα επρεπε το πολυ πολυ να τις παιζαμε( Αν με ακουμπουσες )
Περα απο αυτο..

Αν η δικια μου γυναικα ηταν στην θεση αυτηνης...δεν θα εφταιγες εσυ...αλλα εγω που δεν επελεξα σωστη γυναικα για να παντρευτω...Εσυ απλα θα ησουν η αφορμη και η ζωντανη αποδειξη του οτι ξερεις "Ηρθε η ωρα να την σχολασω". Αν συμφωνω στο οτι δεν ειμαι παραπανω μαγκας αμα γαμησω και 5 περισσοτερες γκομενες απο σενα...θα συμφωνεις και εσυ στο γεγονος οτι δεν εισαι παραπανω μαγκας αμα καταφερνες να μου γαμησεις την γυναικα... Ωραια γαμησες μια πουτανα στην ψυχη...Και τι εγινε? Εμενα γαμησες? Με τις υγειες σας και εγω κουμπαρος...

Πουτανες στην ψυχη κυκλοφορουνε πολλες και το μονο σιγουρο ειναι πως εγω προσωπικα δεν θα παιξω το παιχνιδι τους.

Καλες οι γκομενες αλλα η δυναμη τους για μενα  πρεπει να περιοριζεται στην ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ.

Αν ειναι δηλαδη ποτε δυνατον να μπορεσει καποια γκομενιτσα να επηρεασει την δικια μου ψυχολογια... και δυναμη...Οχι αγορι μου. Ουτε εσυ...ουτε αυτη... ΑΡΑΞΤΕ και οι 2. :) Ειπαμε να εχετε ιδεα για τον εαυτο σας...αλλα αυτο κατανταει ΑΦΥΣΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.

Θα μου γαμουσε λεει την γυναικα...ποια τωρα αυτη που γαμουσα τοσα χρονια...Αρεσει σε μερικους να ερχονται δευτεροι!!

Eχω  αντιπαρατεθει  με  αρκετους  απο  το  μπου  και  αναλογα  το  υφος  τους ,προσαρμοζα  και  την  απαντηση  μου.Εσυ  μπηκες  επιθετικα  και  προσβλητικα    και  σου  απαντησα  αναλογα.
Αυτο  με  την  γυναικα  σου  το  εβαλα  για  να  καταλαβεις  πως  θα  αισθανοσουν  αν  εσυ  ησουν  ο  κερατας.

Επειτα  στρεφεσαι  αρνητικα  για  την  γιατρο ( Αν η δικια μου γυναικα ηταν στην θεση αυτηνης ).Ξεχασες  μια  παραμετρο.
Μπορει  να  ηθελε    να  τιμησει  το  στεφανι  της ,αλλά, υπεκυψε  στην  γοητεια  μου  :tooth: :tooth: :sunglasses: :grin: :grin:

Επισης  λες  οτι  αν  σου  γαμηθει  η  γυναικα,θα  εισαι  και  συ  υπευθυνος  που  δεν  εκανες  την  σωστη  επιλογη.
Ξεχασες  και  δω,  κατι  φιλε  μου.

Οι  γυναικες  μεταμορφωνονται

Εκτος  αν  εχεις  καταφερει  να  φτασεις  σε  αλλο  επιπεδο  εσυ

και  μπορεις  να  διαβαζεις  ψυχες

Τωρα  οσον  αφορα  το  τελευταιο  που  γραφεις  οτι  αν  σου  γαμουσα  την  γυναικα  σου, θα  ερχομουν  δευτερος  .Νομιζω  οτι  εχεις    δικιο  σε  αυτο.
Ειναι  μαλακια  να  ερχεσαι  δευτερος.
Οποτε  θα  κινηθω  αλλιως

Θα  βρω  ενα  ωραιο  μωρο ,καυλιαρικο    και  τρελο
Θα  το  ξεσκισω  στον  πουτσο,πουτσα  και  ξυλο,ξυλο  και  πουτσα

και  κοιτα  να  δεις  ,πως  τα  φερνει  καμια  φορα  η  ζωη

επειτα απο  χρονια ,  εσυ  θα  εισαι  παντρεμενος 

και  αυτη  θα  ειναι  η  γυναικα  σου

Επισκέπτης
Εγώ παιδία "γάμισα" στα 14.. Μου είχε πάρει ο μπαμπάς μου μία από γραφείο στο εξωτερικό.. Το όνομα της ήταν Ο.Μ.. Μοντέλο και την είχαν πάρει και πολλόι επώνυμοι..  Είχε δώσει 1.000.000δρχ για σ-κ.. Σας το ορκίζομε σε ότι έχω ιερό! Ήθελα να το πώ αυτο!!  :dancing:

φιλε την ειχα παρει και εγω χαχαχαχα !!! σου εχω στηλει πμ για να ανταλαξουμε εμπειριες !! τι να κανει αυτη η ψυχη αραγε ???

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
τι εγινε ο αλλος τελικα γαμησε η θα γινει σαν τον μποκολη

Stories

Νέο!

Stories