Νέα

25η Μαρτίου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Σύμφωνα με τον "καλύτερα πούστης και αλβανός" Tsambo , φασίστας καθαρόαιμος επειδή διαφωνώ μαζί του (και κρρατάω την πούτσα μου μόνο για γυναίκες εκ γενετής)...
Ειπαμε καλυτερα πουστης και Αλβανος παρα str8 κι Ελληνας σαν κι εσενα... Επισης μη λεμε μαλακιες... Δε σε θεωρω φασιστα επειδη και καλα διαφωνεις μαζι μου... Πολλοι διαφωνουν μαζι μου και τους θεωρω απλα ηλιθιους :grin:

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
κοψε το ενα κοψε το αλλο.. ολοι μαζι για μια trendy ζωη!

ε, ναι, οι προοδευτικοι θελουν να κανουμε οικονομια απο το ενα και το αλλο για να ταιζουμε τους λαθρομεταναστες που ξεφορτωνωνται στα νησια ΜΑΣ και να τους περιθαλπτουμε ΤΖΑΜΠΑ στα νοσοκομεια ΜΑΣ!

(παντως το εχω παρατηρησει: καθε χρονο η Κουμουνδουρου και οι διααφοροι ΜΚΟ αμολανε τα στρουμφακια τους στα διαφορα φορουμ για να ανακινησουν το θεμα καταργησης παρελασεων... Τελικα παιρνουν τον μπουλο απο τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ελληνες και λουφαζουν για ενα χρονο...  :2funny: :2funny: :2funny:)

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ε, ναι, οι προοδευτικοι θελουν να κανουμε οικονομια απο το ενα και το αλλο για να ταιζουμε τους λαθρομεταναστες που ξεφορτωνωνται στα νησια ΜΑΣ και να τους περιθαλπτουμε ΤΖΑΜΠΑ στα νοσοκομεια ΜΑΣ
Αυτο μονο στην Ελλαδα συμβαινει το ξερουν και ερχονται σου λενε αυτοι μαλακες ειναι εκει θα μας περιθαλψουν θα μας ταισουν και στο τελος θα τους γαμησουμε και απο πανω.για να πανε κι αλλου να σου πω εγω τι θα τους κανουν..με τη μια καπακι τους στελνουν απο κει που ειρθαν ουτε κατα διανοια να κυκλοφορησουν εξω ελευθεροι,ειναι υπο συλληψη μεχρι να απελαθουν..

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ε, ναι, οι προοδευτικοι θελουν να κανουμε οικονομια απο το ενα και το αλλο για να ταιζουμε τους λαθρομεταναστες που ξεφορτωνωνται στα νησια ΜΑΣ και να τους περιθαλπτουμε ΤΖΑΜΠΑ στα νοσοκομεια ΜΑΣ!

(παντως το εχω παρατηρησει: καθε χρονο η Κουμουνδουρου και οι διααφοροι ΜΚΟ αμολανε τα στρουμφακια τους στα διαφορα φορουμ για να ανακινησουν το θεμα καταργησης παρελασεων... Τελικα παιρνουν τον μπουλο απο τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ελληνες και λουφαζουν για ενα χρονο...  :2funny: :2funny: :2funny:)
μια ζωη τον πουλο θα παιρνουν, η φυση τιμωρει..

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κατι μαλακες που το παιζουν προοδευτικοι μας καταντησαν ετσι..και μη βγει κανενας να πει το αντιθετο γιατι αντικειμενικα αυτη ειναι η αληθεια

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Έχουμε και λέμε...
Σύμφωνα με τον Ανεπιθύμητο, είμαι έμμισθος κονδυλογράφος της νδουλας και ζαγοριτόφιλος...
[size=14pt]Σύμφωνα με το Βρασίδα, νδιτης..[/size]Σύμφωνα με τον HotScorpios, "μεσαίος χώρος" και φαν της Ντορολίζας...
Σύμφωνα με τον Υπερποντικό, ακροδεξιός light...
Σύμφωνα με τον "καλύτερα πούστης και αλβανός" Tsambo , φασίστας καθαρόαιμος επειδή διαφωνώ μαζί του (και κρρατάω την πούτσα μου μόνο για γυναίκες εκ γενετής)...

Για να περιπλέξω τα πράγματα, είχα δηλώσει ότι το 2000 είχα ψηφίσει μπασογκ

Καμιά άλλη άποψη να ανέβει λίγο το στοίχημα;
Eιπα ρε ΑΝ εχω καταλαβει σωστα ,μπορει να κανω και λαθος. :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
κατι μαλακες που το παιζουν προοδευτικοι μας καταντησαν ετσι..και μη βγει κανενας να πει το αντιθετο γιατι αντικειμενικα αυτη ειναι η αληθεια
Ετοιμη η καινουργια σημασια της λεξης "αντικειμενικος"... Μπαμπινιωτη πες αλευριιι :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Οι Πατέρες

"Παιδί, το περιβόλι μου που θα κληρονομήσεις,
όπως το βρεις κι όπως το δεις να μην το παρατήσεις.
Σκάψε το ακόμα πιο βαθιά και φράξε το πιο στέρεα,
και πλούτισε τη χλώρη του και πλάτηνε τη γη του,
κι ακλάδευτο όπου μπλέκεται να το βεργολογήσεις,
και να του φέρνεις το νερό το αγνό της βρυσομάνας.
κι αν αγαπάς τ' ανθρωπινά κι όσα άρρωστα δεν είναι,
ρίξε αγιασμό και ξόρκισε τα ξωτικά,
να φύγουν,και τη ζωντάνια σπείρε του μ' όσα γερά, δροσάτα.
Γίνε οργοτόμος, φυτευτής, διαφεντευτής.
Κι αν είναικ' έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα,
κι όσα δέντραγια τίποτ' άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό.
Φωτιά! Τσεκούρι!
Τράβα,Ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι,
κόφ' το,και χτίσε κάστρο απάνου του και ταμπουρώσου μέσα,
για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα,
π' όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει,
κι όλο συντρίμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων.
Φτάνει μια ιδέα να στο πει,
μια ιδέα να στο προστάξει,
κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί, που θα είν' απάνου απ' όλα."

Kωστής Παλαμάς
:thumbsup:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Η μπάλα έχει χαθεί τελείως μα τελείως...ούτε ντρίπλα του Πελέ να βλέπαμε.  :helpplea:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ποσοι απο σας,αμα ειχατε μεσον για να ειναι κοντα το παιδι σας στο στρατο,θα το εκμεταλευοσασταν;

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
για τους προοδευτικους, υπαρχει σε νεο thrend]
Οχι μη τα παιδια δε φταιγανε οι αλλοδαποι μας η κοπελα εφταιγε με νοηματικη καθυστερηση αυτη εφταιγε κατω τα χερια απο τους αλλοδαπους μας αφηστε τα παιδια να κανουν οτι θελουν..αφηστε τους να μας κλεβουν και να γυρνανε στη χωρα τους φορτωμενοι μη τους ενοχλειτε

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Οχι μη τα παιδια δε φταιγανε οι αλλοδαποι μας η κοπελα εφταιγε με νοηματικη καθυστερηση αυτη εφταιγε κατω τα χερια απο τους αλλοδαπους μας αφηστε τα παιδια να κανουν οτι θελουν..αφηστε τους να μας κλεβουν και να γυρνανε στη χωρα τους φορτωμενοι μη τους ενοχλειτε
που να ξερουν... αμα μενoυν εκαλη,κιφησια,βουλιαγμενη πινουν μπαφους και παιζουν pro

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σε αυτούς δίνετε να βαστάνε τη σημαία!Να γιατί πρέπει να καταργηθούν οι παρελάσεις! :grin:

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Δηλαδη μεγαλε μου λεω ψεματα δεν ειμαι σωστος ετσι?

κι εσυ ζητας εξηγησεις απο προοδευτικο?
"αυτοι" ξεκινανε την επιχειρηματολογια με τον αντιθετο τους με τη φραση "εισαι φασιστας" και κλεινουν με τη φραση "εισαι φασιστας"! χαχαχαχα!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom