Δοξα και τιμη στους πατριωτες που εχυσαν το αιμα τους για να βρισκομαστε ολοι σημερα σ'αυτον το τοπο κι οπως ειμαστε, Αλλα.. ΕΑΝ ΔΕΝ εβαζαν και το χερακι(χερουκλα)οι ξενες δυναμεις τα πραγματα μαλλον θα ηταν διαφορετικα, πχ η καθοριστικη μαχη η ναυμαχια του Ναυαρινου οπυ ο στολος των Αγγλων-Γαλλων-Ρωσσων τους συνετριψε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
25η Μαρτίου...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δεν κοστίζουν οι στρατιωτικές παρελάσεις;Που το είδες το χάσιμο χρόνου και χρημάτων?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Σιγά ρε αδελφέ...τι κοστίζει?Η σημαία που θα βαστάει ο σημαιοφόρος?Αν μιλάς αποκλειστικά για τις στρατιωτικές παρελάσεις...ε τότε να κόψουμε και τις στρατιωτικές ασκήσεις!Δεν κοστίζουν οι στρατιωτικές παρελάσεις;
Να τις κόψουμε βεβαίως. Από την πείρα που έχω, από ασκήσεις στρατού ξηράς τουλάχιστον, είναι μια κοροιδία και μισήΣιγά ρε αδελφέ...τι κοστίζει?Η σημαία που θα βαστάει ο σημαιοφόρος?Αν μιλάς αποκλειστικά για τις στρατιωτικές παρελάσεις...ε τότε να κόψουμε και τις στρατιωτικές ασκήσεις!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μακάρι φίλε το οικονομικό πρόβλημα να είχε προκύψει από τις παρελάσεις και να το λύναμε έτσι απλά...Να τις κόψουμε βεβαίως. Από την πείρα που έχω, από ασκήσεις στρατού ξηράς τουλάχιστον, είναι μια κοροιδία και μισή
Τι σχέση έχει αυτό ρε φίλε; Από που το συμπέρανες αυτό; Νομίζω οτι όλοι όσοι συμμετείχαν σε στρατιωτική άσκηση ξέρουν πως είναι κοροιδία.κοψε το ενα κοψε το αλλο.. ολοι μαζι για μια trendy ζωη!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Όταν ένα μαγαζί δεν έχει "μία" και κάνει έρανο (έκτατες εισφορές σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Οικονομικών), δεν κάνει party και δεξιώσεις.
Υπό αυτή την έννοια, να κόψουν τις παρελάσεις και ένα κάρο ακόμη μαλακίες, μέχρι τουλάχιστον να ορθοποδήσουμε.
Υπό αυτή την έννοια, να κόψουν τις παρελάσεις και ένα κάρο ακόμη μαλακίες, μέχρι τουλάχιστον να ορθοποδήσουμε.
Όχι ρε γάτε δεν προέκυψε από εκεί το πρόβλημα, αυτό είπα; Τι σου προσφέρει εσένα η στρατιωτική παρέλαση;Μακάρι φίλε το οικονομικό πρόβλημα να είχε προκύψει από τις παρελάσεις και να το λύναμε έτσι απλά...
Θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ. Απο που το έβγαλες πάλι αυτό το συμπέρασμα;οποτε ξεκινατε να παρελασετε στις εκπομπες του Λιαγκα-Μικρουτσικου-Μπουμπουκας κ.α
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά δεν το θεωρώ και πρόβλημα!Καλό είναι να κρατάμε κάποιες παραδόσεις...Όχι ρε γάτε δεν προέκυψε από εκεί το πρόβλημα, αυτό είπα; Τι σου προσφέρει εσένα η στρατιωτική παρέλαση;
οκ ρε φιλε ΑΛΛΑ τα νεα οπλα που παιρνουμε(οποτε τα παιρνουμε) που θα τα δοκιμασουμε? στις αποθηκες?Τι σχέση έχει αυτό ρε φίλε; Από που το συμπέρανες αυτό; Νομίζω οτι όλοι όσοι συμμετείχαν σε στρατιωτική άσκηση ξέρουν πως είναι κοροιδία.
γενικα μιλαω και για ενα ποσοστο της κοινωνιας που καποιοι θελουν να το αυξησουν..Θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ. Απο που το έβγαλες πάλι αυτό το συμπέρασμα;
Γι'αυτό υπάρχουν και οι δοκιμαστικές - εκπαιδευτικές βολές που δεν έχουν σχέση με μια στρατιωτική άσκηση που συμμετέχει ενα η και περισσότερα τάγματαοκ ρε φιλε ΑΛΛΑ τα νεα οπλα που παιρνουμε(οποτε τα παιρνουμε) που θα τα δοκιμασουμε? στις αποθηκες?
Στο χέρι σου είναι να το αλλάξεις. Μάθε στα παιδιά σου να γίνουν άνθρωποι και όχι ζώαγενικα μιλαω και για ενα ποσοστο της κοινωνιας που καποιοι θελουν να το αυξησουν..
ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξηΣτο χέρι σου είναι να το αλλάξεις. Μάθε στα παιδιά σου να γίνουν άνθρωποι και όχι ζώα
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Όταν ένα μαγαζί δεν έχει "μία" και κάνει έρανο (έκτατες εισφορές σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Οικονομικών), δεν κάνει party και δεξιώσεις.
Επανέρχομαι.
Είμαι ο Yorgos, ας πούμε έχω γυναίκα και 2 παιδιά. Το ταμείο της οικογένειας είναι χρεωμένο όσο δεν πάει άλλο. Χρωστάμε της Παναγιάς τα μάτια και δεν βλέπουμε φως για να ορθοποδήσουμε. Αναγκαστήκαμε και στείλαμε τα παιδιά μας στα φανάρια να πλένουν τζάμια και να πουλάνε χαρτομάντηλα για να έχουμε επιπλέον εισοδήματα. Η γυναίκα μου, εκτός από την κανονική της δουλειά, πλένει και κάτι σκάλες επίσης για να φέρει επιπλέον εισόδημα στο ταμείο του σπιτιού. Εγώ ο ίδιος εκτός από οικοδομή το πρωί, δουλεύω και ταρίφας την νύχτα, σε νοικιασμένο ταξί εννοείται. Παρόλο που σκιζόμαστε...και έχουμε αυξήσει τα εισοδήματά μας όσο δεν πάει άλλο, δεν βλέπουμε φως να ορθοποδούμε από τα δάνεια κλπ.
Παρόλα αυτά, τις ημέρες των εορταστικών εορτών μας, στο σπίτι μας θεωρείται δεδομένο και λόγω παράδοσης ότι θα στήσουμε ένα τρικούβερτο πάρτυ στο οποίο καλούμε και πολλούς φίλους με τους οποίους το καίμε με αφορμή τις ονομαστικές εορτές.
Κάντε τους παραλληλισμούς και πείτε μου: Πόσο λογικό σας φαίνεται ότι το καίω στην ονομαστική εορτή μου?
Ναι στις παραδόσεις του τόπου, όχι στις παρελάσεις όμωςΤίποτα το ιδιαίτερο αλλά δεν το θεωρώ και πρόβλημα!Καλό είναι να κρατάμε κάποιες παραδόσεις...
εχω παει επιστρατος σε ασκηση(ξεχωρα ως φανταρος)και στα περισσοτερα εχεις δικιο, αλλα μην τα διαγραφουμε ολα, αρκει να γινονται σωστα.Γι'αυτό υπάρχουν και οι δοκιμαστικές - εκπαιδευτικές βολές που δεν έχουν σχέση με μια στρατιωτική άσκηση που συμμετέχει ενα η και περισσότερα τάγματα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K