Νέα

25η Μαρτίου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη
Λάθος σκέψη, είμαστε 10 μύρια κούκοι που θα φέρουμε την άνοιξη. Ουτοπικό θα μου πεις αλλά αν δεν κάνεις κάτι εσύ πως περιμένεις την αλλαγή;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εχω παει επιστρατος σε ασκηση(ξεχωρα ως φανταρος)και στα περισσοτερα εχεις δικιο, αλλα μην τα διαγραφουμε ολα, αρκει να γινονται σωστα.  
Μα αυτό είναι το θέμα ρε φίλε οτι με την νοοτροπία που επικρατεί στο στρατό ΔΕΝ θα γίνει τίποτα σωστά. Π.Χ. έρχεται για επιθεώρηση στο τάγμα ο στρατηγός, τι κάνουμε; Ασβεστώνουμε τις πέτρες στο μονοπάτι που οδηγεί στο διοικητήριο  :jerking:. Μη μου πεις οτι δεν το έζησες. Έτσι και στις ασκήσεις, φροντίζουμε να φαίνεται καλά η χορογραφία από το παρατηρητήριο και στ'αρχίδια μας αν έμαθε τίποτα ο φαντάρος

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Λάθος σκέψη, είμαστε 10 μύρια κούκοι που θα φέρουμε την άνοιξη. Ουτοπικό θα μου πεις αλλά αν δεν κάνεις κάτι εσύ πως περιμένεις την αλλαγή;
ρε φιλε τι 10 μυρια μου λες? εγω θα κανω οτι κανω και καποιοι απο τα 10 μυρια(+3 μυρια τα αλλοδαπα,αυτους τους ξεχασες)θα με πουν και γραφικο..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε φιλε τι 10 μυρια μου λες? εγω θα κανω οτι κανω και καποιοι απο τα 10 μυρια(+3 μυρια τα αλλοδαπα,αυτους τους ξεχασες)θα με πουν και γραφικο..
Στα παπάρια σου ρε φίλε. Θα μεγαλώσεις τα παιδιά σου σύμφωνα με το τι θα που οι άλλοι;

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Στα παπάρια σου ρε φίλε. Θα μεγαλώσεις τα παιδιά σου σύμφωνα με το τι θα που οι άλλοι;
εννοηται στα παπαρια μου αλλα στα τοσα μυρια βελονια στα αχυρα,τελος παντων ο καθενας τον δρομο του και φυσικα την παρτη του, δυστυχως..

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Η παρέλαση για την ομοφυλοφιλική υπερηφάνια (gay pride) επί ποιας χούντας καθιερώθηκε;
Οσο υπαρχουν φασιστες σαν κι εσενα που τους θεωρουν εγκληματιες, θα πρεπει να υπαρχει το gay pride για να σας το τριβουν στη μαπα, μπας και το εμπεδωσετε... Η μαθητικη παρελαση τι σκοπο εχει???

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οσο υπαρχουν φασιστες σαν κι εσενα που τους θεωρουν εγκληματιες, θα πρεπει να υπαρχει το gay pride για να σας το τριβουν στη μαπα, μπας και το εμπεδωσετε... Η μαθητικη παρελαση τι σκοπο εχει???
Να χαλβαδιάζουν κανένα κοριτσάκι οι κωλόγεροι στην εξέδρα  :grin:

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
1
Εγώ λέω πως αν κάνουν ντού οι τουρκαλάδες τοτε η σημερινή γενιά θα βαλει ζαρτιερες και θα στήσει κωλαρακι στους τουρκαλάδες. Ο πατριοτισμός των Ελλήνων δυστηχώς πέθανε!!!!!!!!!!!!! Ντροπή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Πες μου μόνο σε ποιο άρμα είχες ανέβει στην τελευταία παρέλαση  :boobies:  :boobies: και θα ομολογήσω έως και τη σφαγή του Κατύν, του Μελιγαλά και το παιδομάζωμα!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγώ λέω πως αν κάνουν ντού οι τουρκαλάδες τοτε η σημερινή γενιά θα βαλει ζαρτιερες και θα στήσει κωλαρακι στους τουρκαλάδες. Ο πατριοτισμός των Ελλήνων δυστηχώς πέθανε!!!!!!!!!!!!! Ντροπή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πες μου μόνο σε ποιο άρμα είχες ανέβει στην τελευταία παρέλαση  :boobies:  :boobies: και θα ομολογήσω έως και τη σφαγή του Κατύν, του Μελιγαλά και το παιδομάζωμα!

Δε μπορω αλλη αντριλα ρε γαμωτο... Απορω τοσοι πουτσαραδες εδω μεσα πως δε σκονταφτετε ο ενας πανω στην πουτσα του αλλου... :helpplea:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δε μπορω αλλη αντριλα ρε γαμωτο... Απορω τοσοι πουτσαραδες εδω μεσα πως δε σκονταφτετε ο ενας πανω στην πουτσα του αλλου... :helpplea:
O str81977 αν εχω καταλαβει σωστα ειναι νεο δημοκρατης και οχι φασιστας μην τα μπλεκουμε τα πραγματα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
O str81977 αν εχω καταλαβει σωστα ειναι νεο δημοκρατης και οχι φασιστας μην τα μπλεκουμε τα πραγματα.
Καταρχην ειναι πουτσαρας...
Κατα δευτερον εχω ξαναδιαφωνησει μαζι του και ειναι μια χαρα φασιστας :grin:... Αλλο τι ψηφιζει... Εκτος κι αν ειρωνευεσαι...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Οι Πατέρες

"Παιδί, το περιβόλι μου που θα κληρονομήσεις,
όπως το βρεις κι όπως το δεις να μην το παρατήσεις.
Σκάψε το ακόμα πιο βαθιά και φράξε το πιο στέρεα,
και πλούτισε τη χλώρη του και πλάτηνε τη γη του,
κι ακλάδευτο όπου μπλέκεται να το βεργολογήσεις,
και να του φέρνεις το νερό το αγνό της βρυσομάνας.
κι αν αγαπάς τ' ανθρωπινά κι όσα άρρωστα δεν είναι,
ρίξε αγιασμό και ξόρκισε τα ξωτικά,
να φύγουν,και τη ζωντάνια σπείρε του μ' όσα γερά, δροσάτα.
Γίνε οργοτόμος, φυτευτής, διαφεντευτής.
Κι αν είναικ' έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα,
κι όσα δέντραγια τίποτ' άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό.
Φωτιά! Τσεκούρι!
Τράβα,Ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι,
κόφ' το,και χτίσε κάστρο απάνου του και ταμπουρώσου μέσα,
για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα,
π' όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει,
κι όλο συντρίμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων.
Φτάνει μια ιδέα να στο πει,
μια ιδέα να στο προστάξει,
κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί, που θα είν' απάνου απ' όλα."

Kωστής Παλαμάς

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καταρχην ειναι πουτσαρας...

Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρευεται...

:2funny: :2funny:
Δεν γαμάω βέβαια στράκια που έλεγε και ο πλέζουρας, καλή του ώρα, αλλά ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...Αν μη τι άλλο, ξέρεις από μεγάλους πούτσους (όχι προφανώς το δικό σου)...

Κατα δευτερον εχω ξαναδιαφωνησει μαζι του και ειναι μια χαρα φασιστας :grin:...

Αν μη τι άλλο, είσαι ανεκτικός στην αντίθετη άποψη...

Έχουμε και λέμε...
Σύμφωνα με τον Ανεπιθύμητο, είμαι έμμισθος κονδυλογράφος της νδουλας και ζαγοριτόφιλος...
Σύμφωνα με το Βρασίδα, νδιτης..
Σύμφωνα με τον HotScorpios, "μεσαίος χώρος" και φαν της Ντορολίζας...
Σύμφωνα με τον Υπερποντικό, ακροδεξιός light...
Σύμφωνα με τον "καλύτερα πούστης και αλβανός" Tsambo , φασίστας καθαρόαιμος επειδή διαφωνώ μαζί του (και κρρατάω την πούτσα μου μόνο για γυναίκες εκ γενετής)...

Για να περιπλέξω τα πράγματα, είχα δηλώσει ότι το 2000 είχα ψηφίσει μπασογκ

Καμιά άλλη άποψη να ανέβει λίγο το στοίχημα;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Το χα καταλαβει ρε οτι εισαι κρυφοπασοκος!  :cheesy: Αληθεια ρε τι ζορι εχεις φαει τωρα τελευταια με τους γκει; τι σου καναν οι ανθρωποι; Μηπως εισαι ψιλοκρυφη και σου βγαινει ετσι; μια τα ποστ, μια το νικ σου....Καρφωνεσαι ρε...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το χα καταλαβει ρε οτι εισαι κρυφοπασοκος!  :cheesy: Αληθεια ρε τι ζορι εχεις φαει τωρα τελευταια με τους γκει; τι σου καναν οι ανθρωποι; Μηπως εισαι ψιλοκρυφη και σου βγαινει ετσι; μια τα ποστ, μια το νικ σου....Καρφωνεσαι ρε...

Τί είναι άραγε χειρότερο σε αυτήν την κοινωνία;
Να είσαι κρυφοπασόκος ή κρυφογκαίη;

:2funny:  :2funny:

Θα ήθελα να κάνω τη γνωστή πολιτικά ορθή δήλωση ότι έχω φίλους gay και είναι υπέροχοι άνθρωποι αλλά δεν ξέρω προσωπικά ούτε έναν ομοφυλόφιλο...

Ωστόσο, διευκρινίζω ότι δεν έχω κανένα πρόβλήμα με τους gay...

Με τα πουστράκια (ανεξαρτήτως σεξουαλικών προτιμήσεων) και τους δήθεν straight απολογητές της gay κοινότητας έχω κάποιες διαφωνίες αλλά κυρίως σε θέματα αισθητικής φύσεως...

Υ/γραφο: Ρε, το Λαος έχει πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τον τσύριζα στις δημοσκοπήσεις και εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με το σεξουαλικό μου προσανατολισμό;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom