Νέα

22 μηνες φυλακη επειδη τολμησε να καταγγειλει τους ελεγκτες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μα καμμία απολύτως....

μοναδική μου εμπειρία με το δημόσιο η 27μηνη (και 7 μέρες επιπλέον) θητεία στον στρατό...

αν είχες ιδέα τι βρομοδουλειά και κομπίνα γίνετεμόνο σε τοπικό επίπεδο θα καταλάβαινες γιατί είναι αστεία τέτοια θέματα όπως τα εισιτήρια
μόνο αν σου έλεγα με ποιους τρόπους εκμεταλλεύονται οι δήμοι τους άστεγους άνεργους και πως κάποιοι τα κονομάνε χοντρά από αυτό θα καταλάβαινες την ειρωνεία με τα εισητήρια
μου τα λεγε φίλος πριν κάτι μέρες και έμενα παγωτό  :2funny:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
δεν είμαι δικηγόρος... άκουσε το βίντεο όμως κάτι εξηγεί ο χασοδίκης που παρευρίσκεται...

εντιτ... ο εισαγγελέας έκρινε προφανώς ότι οι ελεγκτες ενεργούσαν στα πλαίσια των καθηκόντων τους και στα όρια της δικαιοδοσίας τους οπότε δεν τίθεται θέμα να ασκηθεί δίωξη και βάλανε την μήνυση του τύπου στο αρχείο...

από την άλλη ο εισαγγελέας (πιθανόν άλλος) έκρινε ότι ο τύπος τους έβρισε ή κάτι παρόμοιο και τον καθήσανε στο σκαμνί...

αυτά κατάλαβα από το βίντεο...
φιλε γρι δεν καταλαβες..για ψευδη καταμηνυση τον καταδικασανε..ακου προσεκτικα τι λενε στο βιντεο..φερθηκε ευγενικα το παλληκαρι..οι αλλοι του φερθηκανε εξευτελιστικα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
φιλε γρι δεν καταλαβες..για ψευδη καταμηνυση τον καταδικασανε..ακου προσεκτικα τι λενε στο βιντεο..φερθηκε ευγενικα το παλληκαρι..οι αλλοι του φερθηκανε εξευτελιστικα..

τραμουντανας  :2funny:  :2funny:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Παιδια με μεγαλη επιφυλαξη σας μεταφερω κατι που εχω μαθει αλλα δεν ημουν μπροστα οποτε δεν ξερω αν ειναι αληθεια..γνωστη μου ειχε μια φιλη ελαφρως γκα-γκα στο μυαλο..την πιασανε χωρις εισιτηριο ενα βραδυ και για να γλυτωσει το προστιμο εκανε στοματικο σεξ στον ελεγκτη..   :pipa1: επαναλαμβανω δεν ημουν μπροστα οτι εμαθα σας λεω..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ρε φίλε από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα είσαι...

ρώτησες γιατί δεν εκδικάσανε και την μήνυση του και σου απάντησα.... ο εισαγγελέας έκρινε ότι τα γεγονότα και οι πράξεις τους για τις οποίες τους έκανε μήνυση ο τύπος  ήταν νόμιμες στα πλαίσια των καθηκόντων τους και σύμφωνα με τις δικαιοδοσίες τους...

τώρα μου λες ότι δεν κατάλαβα και μου αμολάς το γιατί τον καταδικάσανε ... που στο διάολο να ξέρω γιατί τον καταδικάσανε σε 22 μήνες ?? προφανώς η μήνυση και οι ισχυρισμοί των ελεγκτών γίνανε δεκτοί από το δικαστήριο (θα κουβαλήσανε και κανένα μάρτυρα από το λεωφορείο προφανώς)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.607
Πόντοι
41.129
το μονο λογικο που βρισκω είναι να θελουν να δωσουν το παράδειγμα στο υπολοιπο επιβατικο κοινο ότι οι τσαμπουκάδες που πουλανε πολλοι στους ελεγκτες επειδή είναι τζαμπατζήδες δεν θα πιανουν τοπο.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Παιδια με μεγαλη επιφυλαξη σας μεταφερω κατι που εχω μαθει αλλα δεν ημουν μπροστα οποτε δεν ξερω αν ειναι αληθεια..γνωστη μου ειχε μια φιλη ελαφρως γκα-γκα στο μυαλο..την πιασανε χωρις εισιτηριο ενα βραδυ και για να γλυτωσει το προστιμο εκανε στοματικο σεξ στον ελεγκτη..   :pipa1: επαναλαμβανω δεν ημουν μπροστα οτι εμαθα σας λεω..

Πόσο είναι το πρόστιμο? για να δούμε αν είναι vfm

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

72 ευρώ (τόσο δεν είναι το πρόστιμο ???) για μια πίπα ??? ακριβή είναι η τύπισσα...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.607
Πόντοι
41.129

στην πατρα ειπες εγινε αυτό ?

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
στην πατρα ειπες εγινε αυτό ?
Αθηνα τυπε σε καποιο σταθμο του μετρο..βραδυ ηταν..την πηγε λεει μεσα σε ενα γραφειο οπου εγινε η φαση..προσωπικα το πιστευω αλλα μπροστα δεν ημουν..

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

πως με φτιάχουν τέτοια σκηνικά  :cum: :cum: :cum:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Και ποιοι τον Δίκασαν και καταδίκασαν?

Δικαστες που ουτε τον εαυτον τους δεν ειναι ικανοι να δικασουν!

[size=17pt]Ένοχος ένοχον ου ποιεί[/size]
:woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357